aa(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2021
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
αν θες τα λεμε τηλ.για λεεπτομεριεςΜέσα
Έμπειρος σε παρτουζες καλά προσόντα εχεμυθος
Τι άλλο θες;;
αν θες τα λεμε τηλ.για λεεπτομεριεςΜέσα
Έμπειρος σε παρτουζες καλά προσόντα εχεμυθος
Τι άλλο θες;;
Μπήκες με απλό 40 η 70 που είναι το ελεύθερο στοματικόΠέρασμα χτες με Αμπέρ. Απλό.
Μουναρος καταρχάς. Σωματαρα, προσωπαρα, κωλαρα , μπουταρες. Σφιχτή λατίνα. Επιδερμίδα πολύ ώραια επίσης. Ελληνικά καταλαβαίνει αρκετά.
Πιπαρα φοβερή με τρελό eye contact επαφή με χέρια σε όλο το σώμα και deep throat. Γαμησι σε διάφορες στάσεις με βογγητα και ανάσες καβλιαρικες, τριψιματα γλυψιματα για να σε κάνει πυραυλο.
Η θέα της κωλαρας της στα 4 είναι το κάτι άλλο. Δύσκολα να κρατηθείς για πολύ. Και ιεραποστολικά, να σε κοιτάει ενώ την καρφωνεις και να αναστεναζει και να βλέπεις την καβλα στο βλέμμα της.
Φιλιά δεν δίνει στο στόμα βέβαια αλλά την εγλυψα στο στήθος και καύλωσε με τις υπεροχες ρογες της. Οverall πολύ δυνατό καβλακι. Συστήνω.
Απλό. 50 ευρώ είχα. Δεν μπορούσα για το ελεύθερο. Αν είχα θα έμπαινα.Μπήκες με απλό 40 η 70 που είναι το ελεύθερο στοματικό
Από κοντά μόνο θα δεις αλήθεια με τις περισσότερεςΤην γαληνη δεν πηγαινα να τη δω στο prive γιατι στις δυο φωτογραφιες που ειχε ηταν λιγο αγριεμενη δε μου αρεσε,τωρα στην τριτη προσφατα που εβαλε την ολοσωμη φαινεται μοντελο και γυναικαρα!!! δηλαδη ποσο ρολο μπορει να παιξει μια φωτο,ισως τωρα ηρθε η ωρα να παω να τη δω απο κοντα και αν μου κανει κλικ να περασω μαζι της!
Ήρθε η ώρα να πας να τη δεις από κοντά... αλλά μοντέλο μην περιμένεις να δειςΤην γαληνη δεν πηγαινα να τη δω στο prive γιατι στις δυο φωτογραφιες που ειχε ηταν λιγο αγριεμενη δε μου αρεσε,τωρα στην τριτη προσφατα που εβαλε την ολοσωμη φαινεται μοντελο και γυναικαρα!!! δηλαδη ποσο ρολο μπορει να παιξει μια φωτο,ισως τωρα ηρθε η ωρα να παω να τη δω απο κοντα και αν μου κανει κλικ να περασω μαζι της!
Επιτέλους άνοιξε μετά από δύο+ χρόνια που το είχανε έτοιμο και ήταν συνεχώς κλειστό...Το θέμα είναι να βάλουνε κανένα καλό μωρό μέσα γιατί τώρα είναι ένας δράκος του ΚομοντοΒλέπω στο άλλο σάιτ βάλανε σε πρόγραμμα και το στούντιο της οδού Λήμνου το οποίο αν δεν κάνω λάθος τώρα άνοιξε....
Εκτός αν δούλεψε καλοκαίρι κι εγώ ελλειπα αλλά δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί ποτέ
Την είδες ζωντανά?Επιτέλους άνοιξε μετά από δύο+ χρόνια που το είχανε έτοιμο και ήταν συνεχώς κλειστό...Το θέμα είναι να βάλουμε κανένα καλό μωρό μέσα γιατί τώρα είναι ένας δράκος του Κομοντο
Όχι ευτυχώς αλλά φαίνεται στο σάιτ δεν είναι για τα γούστα μας... Τώρα να μου πεις σε κάποιους αρέσουν όσες έχουν παραπάνω κιλά αυτό είναι άλλο θέμαΤην είδες ζωντανά?
Είναι αδύνατη η έχει πιασίματα;Πήγα και εγώ με την Αμαλία στο pussy cat(Ρουμανία). ελεύθερο στοματικό 40ε.
Ήρθε στο σαλονι και έπαθα πλάκα.
Πολύ ωραίο μωρό 9/10.σωμα petit μικροκαμωμένη σέξυ.
Μπαίνει στο δωμάτιο με 0 όρεξη.
Πίπα μόνο το κεφαλάκι.
Ιεραποστολικό δεν ξέρει να στήνεται.δεν με βόλεψε καθόλου.
Ψαπλωμενη μπρουμιτα σε σπαγγατο και εγώ από πανο Μ αρεσε.
doggy Μ αρέσε η θέα το ωραίο κολαρακι της.
Της είπα να ανέβει πανό μου και δεν ήθελε.
Δεν θα ξαναπήγαινα