Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Αφου το έγραψαν δύο συναθλητές,akala κ spirtoulis,ότι είναι φόλα,γιατι μπηκες?Εκτός κ αν δεν το διάβασες.
Πολύ εύστοχη απορία, ανυπομονώ να διαβάσω την απάντηση :coffee:
Όντως όπως λέει ο φίλος crucifix, παρασύρθηκα
Σκέψου ότι μπαίνω στα αλλά δυο πρώτα για το Καλησπερα και ενώ γυρνάω πάντα καμία δεκαριά σπίτια πάντα σ αυτήν την περίπτωση, βγαίνει, τη βλέπω, παθαίνω ένα σοκ, λέω από μέσα μου μάλλον εδώ είμαστε για απόψε αλλά μη βιάζεσαι στο 3’ είμαστε ακόμα αλλά αλήθεια παιδιά δε ξέρω τι με έπιασε και έφυγα σα σφαίρα για δωμάτιο. Ίσως για να μην την πάρει άλλος και τη χασω… που να την έχανα…!
Ναι Al μου διάβασα τις κριτικές αλλά όταν την είδα ξέχασα την ύπαρξη τους! Επειδή τα διάβασα χθες και με δουλειές καθημερινότητα κτλ ξεχάστηκα!
Στο τέλος κάναμε τσιγάρο με το αφεντικό και την Τσατσα Στέλλα και με άκουγαν με ενδιαφέρον. Θα τη διώκουν μάλλον είπαν γιατί με πίστεψαν περί απάθειας και μη συμμετοχής Αρα θα το παν κ άλλοι ή θα διαβάζουν εδώ

Στο τεφτέρι για έλεγχο όσο και αν λέτε περί φόλας, δε θα αντισταθώ, Αρινα και φυσικά Αμπερ.

Πάντως αλανακια μου νομίζω ότι η πρωινή βάρδια είναι πιο καλή. Ίσως πιο μέτριες εμφανίσεις, αλλά πιο vfm

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όντως όπως λέει ο φίλος crucifix, παρασύρθηκα
Σκέψου ότι μπαίνω στα αλλά δυο πρώτα για το Καλησπερα και ενώ γυρνάω πάντα καμία δεκαριά σπίτια πάντα σ αυτήν την περίπτωση, βγαίνει, τη βλέπω, παθαίνω ένα σοκ, λέω από μέσα μου μάλλον εδώ είμαστε για απόψε αλλά μη βιάζεσαι στο 3’ είμαστε ακόμα αλλά αλήθεια παιδιά δε ξέρω τι με έπιασε και έφυγα σα σφαίρα για δωμάτιο. Ίσως για να μην την πάρει άλλος και τη χασω… που να την έχανα…!
Ναι Al μου διάβασα τις κριτικές αλλά όταν την είδα ξέχασα την ύπαρξη τους! Επειδή τα διάβασα χθες και με δουλειές καθημερινότητα κτλ ξεχάστηκα!
Στο τέλος κάναμε τσιγάρο με το αφεντικό και την Τσατσα Στέλλα και με άκουγαν με ενδιαφέρον. Θα τη διώκουν μάλλον είπαν γιατί με πίστεψαν περί απάθειας και μη συμμετοχής Αρα θα το παν κ άλλοι ή θα διαβάζουν εδώ

Στο τεφτέρι για έλεγχο όσο και αν λέτε περί φόλας, δε θα αντισταθώ, Αρινα και φυσικά Αμπερ.

Πάντως αλανακια μου νομίζω ότι η πρωινή βάρδια είναι πιο καλή. Ίσως πιο μέτριες εμφανίσεις, αλλά πιο vfm

Η Άμπερ είναι ο επόμενος στόχος που έχει κλειδώσει, θα πρέπει να δοκιμαστεί άμεσα

Υ.Γ. Ξέρεις μήπως στο playboy ποια δουλεύει γιατί έχω πολύ καιρό να πάω

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Η Άμπερ είναι ο επόμενος στόχος που έχει κλειδώσει, θα πρέπει να δοκιμαστεί άμεσα

Υ.Γ. Ξέρεις μήπως στο playboy ποια δουλεύει γιατί έχω πολύ καιρό να πάω
Ναι ναι έτσι Αμπεραρα

Μέχρι πριν μια βδομάδα ήταν μια μέτρια κοπέλα νομίζω μελαχρινη νυχτερινή βάρδια
Δε ξετρελαθηκα γι αυτό κ δε συγκράτησα περαιτέρω λεπτομέρειες
Τα πρωινα συνήθως μια από το Ισραήλ (at least έτσι δήλωνε) μέχρι πριν δυο εβδομάδες. Μπαμπατσικο μερακλίδικο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.776
Πόντοι
11.585
Αυτη η Αμαλια το πιπινι, μιλαει ελληνικα.??

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
το βασικό πρόγραμμα στις βίλλες ξεκινάει από 40 και το ακάποτο μπούκι πάντα σ' αυτή την αλυσίδα των στούντιο έχει 60. Συνήθως ποτέ δεν μπαίνω με το βασικό πρόγραμμα το ελάχιστο όταν μπαίνω σε κάποια που το βασικό είτε ξεκινάει από 30 ή από 40 είναι το ακα τσιμπούκι. Πάνω στην ερώτηση σου πως θα είναι στο βασικό πρόγραμμα η Αγάπη δεν μπορώ να απαντήσω γιατί η ερώτηση είναι υποθετική. Πιστεύω να σε κάλυψα
Δεν είμαι σίγουρος ότι πάντα είχε 60ακα στις βίλες. Νομίζω πήρε αύξηση. Έχω καιρό να μπω γιατί θεωρώ τα εξήντα ευρώ κλέψιμο για 10-20 λεπτά αγώνα.
Στο θεμα τώρα , το περίεργο είναι να δίνατε 30 ευρώ βαρδάρη και τώρα να δίνετε 60 για την ίδια κοπέλα και δέκα χρόνια μετά

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους. Λειπω καιρο απο την πολη και αναρωτιομουν εαν γνωριζει καποιος που/ποτε μπορω να βρω την Ελενα την Ρουμανα με τα γαλανα ματια.Καποια πληροφορια υπαρχει ή εχει σταματησει?

nickthegreek

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
132
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους. Λειπω καιρο απο την πολη και αναρωτιομουν εαν γνωριζει καποιος που/ποτε μπορω να βρω την Ελενα την Ρουμανα με τα γαλανα ματια.Καποια πληροφορια υπαρχει ή εχει σταματησει?
Νομιζω Πετρου Ερημιτη στο πρωτο αριστερα αν ειναι μια με γαλανα ματια και μεγαλα βυζια

nickthegreek

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
132
Πόντοι
0
Μια κοπελα που ηταν Πετρου Ερημητη στο τελευταιο αριστερα πριν κανα μηνα , δεν ηξερε καθολου ελληνικα,μαυρομαλλα με κοιλιτσα και ωραιο κωλο ξερει κανεις που παιζει?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Ναι εκεί είναι και είναι πιο γκαυλα από ποτέ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Δεν είμαι σίγουρος ότι πάντα είχε 60ακα στις βίλες. Νομίζω πήρε αύξηση. Έχω καιρό να μπω γιατί θεωρώ τα εξήντα ευρώ κλέψιμο για 10-20 λεπτά αγώνα.
Στο θεμα τώρα , το περίεργο είναι να δίνατε 30 ευρώ βαρδάρη και τώρα να δίνετε 60 για την ίδια κοπέλα και δέκα χρόνια μετά
Βαρδάρη δίναμε 30 , αλλά το πρόγραμμα με γλυφομούνι παράδειγμα που έπαιρνα συνήθως ηταν στα 50 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Δεν θυμάμαι πόσο έβγαιναν τα άλλα προγράμματα με γυμνή πίπα κτλ. Δεν λέω για την συγκεκριμένη , γενικά.

Τώρα για τις βίλλες που λές έχει τύχει ενώ το απλό ξεκινούσε απο 40 ευρώ να δώσω και 50 αλλά και 60 για πρόγραμμα με γλύψιμο , ανάλογα με την κοπέλα η ανάλογα το στούντιο. Αν και νομίζω πιο πολύ εξαρτάται απο το ποιά δουλεύει.

Οπότε μπορεί παρομοίως κάποιες να χρεώνουν την ακάπωτη πίπα στα 60 και κάποιες στα 50 , δεν ξέρω αν το έχουν όλες στα 60.

Τελευταία τροποποίηση:

JohnPlk

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Να ρωτήσω και εγώ τους πιο έμπειρους, υπάρχει καμία κοντούλα με μεγάλα βυζιά βραδινή βάρδια;
Σαν γενική κατεύθυνση για να μη γυρνάω πολλά και να πάω λίγο πιο στοχευμένα. Ευχαριστώ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Οι βίλλες γενικά το έχουν παραχέσει με τις τιμές και αν κρίνω από αυτά που διαβάζω αλλά και από την τελευταία δική μου εμπειρία με την Αναστασία αμφιβάλλω αν υπάρχει κοπέλα που να τα αξίζει αυτά... και μη μου πει κάποιος τη Νάταλι που πήγε τώρα εκεί γιατί αν δεν την ξέρεις από πριν και σου πουν 70ε για γυμνό 69 το πιο πιθανό είναι να βάλεις τα γέλια.Το ίδιο και για την Αγάπη βέβαια.
Ε μην τρελαθουμε κιόλας...

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Οι βίλλες γενικά το έχουν παραχέσει με τις τιμές και αν κρίνω από αυτά που διαβάζω αλλά και από την τελευταία δική μου εμπειρία με την Αναστασία αμφιβάλλω αν υπάρχει κοπέλα που να τα αξίζει αυτά... και μη μου πει κάποιος τη Νάταλι που πήγε τώρα εκεί γιατί αν δεν την ξέρεις από πριν και σου πουν 70ε για γυμνό 69 το πιο πιθανό είναι να βάλεις τα γέλια.Το ίδιο και για την Αγάπη βέβαια.
Και εγώ που την ξέρω από πριν γελάω περισσότερο που ακούω κάτι πάνω από σαράντα. Τίμια κοπέλα οκ. Αλλά μέχρι εκεί. Για αυτό δεν πήγα να την δω στις βίλες και ούτε πρόκειται

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Αφού τα εσκορτς της πόλης μας είναι για κλάματα και σε εμφάνιση και σε τιμές , πήγα τσάρκα σήμερα μετά από καιρό τη χειρότερη ώρα 19:00 , Μιρέλα δεν ειχε ανοίξει , ραισα(με το καινούργιο βυζί νομίζω η καλύτερη απ' όλες εμφανισιακά , μακάρι να έδινε λίγο παραπάνω πόνο σε υπηρεσίες θα ήταν στανταρακι) δεν είχε ανοίξει , hotlady κλειστό άρα αμπέρ που λέγατε γιαυτην και ήθελα να τη δω γιοκ. Επειδή με νοιάζει η εμφάνιση κατά κύριο λόγο απ' ότι καταλάβατε από αυτές που έψαχνα , Κιάφου έκανα 2-3 βόλτες για να δω κιαυτη τη Βερόνικα στο Μπλάκ ανγελς που με απογοήτευσε σε σχέση με τη φωτό, έριξα τα στάνταρ και πήγα στη ριτα για την οποία τόσα καλά έχουν γραφτεί. 50 ευρο και βουρ , να επιβεβαιώσω αυτά που λέτε ότι δε βιάζεται, ότι είναι σωστή από θέμα συμπεριφοράς κτλπ κτλπ , το δωμάτιο μια χαρά μου πρότειναν και ντουζ , (και δε του φαίνεται απ' έξω) , από υπηρεσίες κανένα άγχος για την ώρα , η "κοπέλα " μου έδωσε το χρόνο μου , σώμα για την ηλικία της κομπλέ, το βυζί καλή δουλειά , πίπα οκ αλλα με πολύ δόντι όμως ρε γμτ , μη σας κουράζω λογικά την έχετε πάρει όλοι , δε πήδηξα την άφησα να γλύφει (τα πάντα) κάνα μισάωρο μέχρι να τελειώσω . Απο θέμα διάθεσης και αφοσίωσης είναι πολύ καλή και για κάποιον συνομήλικο της κιαπο εμφάνηση δεν είναι άσχημη . Γενικά το τιμάει το 50ευρο όσο πάει κιαν ήταν πιο νέα και γουσταρα λίγο παραπάνω για να τη πηδήξω , αντί να δώσω 200 για ένα εσκορτ 1000 φορές να έδινα 100 σαυτην για δύο φορές που τα κάνει και όλα .

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.812
Πόντοι
3.796
Συμφωνώ Αλ.
Τελευταία φορά και εγώ Αναστασία πήρα εκεί και έχω πάρει και Αλίνα.
Πολλά τα λεφτά για αυτά τα κορίτσια.
Είδα και κάποιος έγραψε πριν μέρες η πολυδιαφημισμένη Ναρυ παίρνει πλέον απλό με 40...όταν πάει 30 θα μπω ! Άκου εκεί ζητούσε 50 απλό για να γαμησετε σχιστοματα που δεν είναι καν ασιατισσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom