Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.740
- Πόντοι
- 1.336
Αφου το έγραψαν δύο συναθλητές,akala κ spirtoulis,ότι είναι φόλα,γιατι μπηκες?Εκτός κ αν δεν το διάβασες.
Όντως όπως λέει ο φίλος crucifix, παρασύρθηκαΠολύ εύστοχη απορία, ανυπομονώ να διαβάσω την απάντηση
Σκέψου ότι μπαίνω στα αλλά δυο πρώτα για το Καλησπερα και ενώ γυρνάω πάντα καμία δεκαριά σπίτια πάντα σ αυτήν την περίπτωση, βγαίνει, τη βλέπω, παθαίνω ένα σοκ, λέω από μέσα μου μάλλον εδώ είμαστε για απόψε αλλά μη βιάζεσαι στο 3’ είμαστε ακόμα αλλά αλήθεια παιδιά δε ξέρω τι με έπιασε και έφυγα σα σφαίρα για δωμάτιο. Ίσως για να μην την πάρει άλλος και τη χασω… που να την έχανα…!
Ναι Al μου διάβασα τις κριτικές αλλά όταν την είδα ξέχασα την ύπαρξη τους! Επειδή τα διάβασα χθες και με δουλειές καθημερινότητα κτλ ξεχάστηκα!
Στο τέλος κάναμε τσιγάρο με το αφεντικό και την Τσατσα Στέλλα και με άκουγαν με ενδιαφέρον. Θα τη διώκουν μάλλον είπαν γιατί με πίστεψαν περί απάθειας και μη συμμετοχής Αρα θα το παν κ άλλοι ή θα διαβάζουν εδώ
Στο τεφτέρι για έλεγχο όσο και αν λέτε περί φόλας, δε θα αντισταθώ, Αρινα και φυσικά Αμπερ.
Πάντως αλανακια μου νομίζω ότι η πρωινή βάρδια είναι πιο καλή. Ίσως πιο μέτριες εμφανίσεις, αλλά πιο vfm