Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Καλημέρα παιδιά εμείς φταίμε που πάμε και δίνουμε για τα μπάζα 30-40-50€ όσο τα δίνουμε τόσο δεν θα κατεβάσουν τιμες

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Καλησπέρα να ρωτήσω
Μια ψηλή μιλφ από την Τσεχία , Σουζη ή Σουζάνα αν θυμάμαι καλά , δουλεύει κάπου ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.755
Πόντοι
9.297
Λοιπόν παιδιά εγώ πριν λίγες μέρες που πήγα με Αγάπη-Ολγα στο red night, πέρασα καλά σχετικά
Πιπα με ορεξη, αγκωμαχητα στο σεξ, δέρμα βελούδο, ορεξάτη να σε περιποιηθεί, χαμογελαστή και χυσιμο στην κωλαρα της
Παλιά καραβάνα χάρηκα που γύρισε
Χαιρετίζω κάθε επιστροφή από την παλιά καλή φρουρά...ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν και άλλες.

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Συμφωνώ Αλ.
Τελευταία φορά και εγώ Αναστασία πήρα εκεί και έχω πάρει και Αλίνα.
Πολλά τα λεφτά για αυτά τα κορίτσια.
Είδα και κάποιος έγραψε πριν μέρες η πολυδιαφημισμένη Ναρυ παίρνει πλέον απλό με 40...όταν πάει 30 θα μπω ! Άκου εκεί ζητούσε 50 απλό για να γαμησετε σχιστοματα που δεν είναι καν ασιατισσα!
Η ναρυ πάντως μέσα είναι πολύ καλή.
Σωματαρα
Σεξαρα
Πίπα dt
Γλωσσοφυλλα.

Παλια είχε και πολύ καλή συμπεριφορά.την τελευταία φορά που πήγα μαζί της την είδα λίγο ψωνισνενη και δεν έδωσε γλωσσοφυλλα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.812
Πόντοι
3.796
Η ναρυ πάντως μέσα είναι πολύ καλή.
Σωματαρα
Σεξαρα
Πίπα dt
Γλωσσοφυλλα.

Παλια είχε και πολύ καλή συμπεριφορά.την τελευταία φορά που πήγα μαζί της την είδα λίγο ψωνισνενη και δεν έδωσε γλωσσοφυλλα
Στα λεφτά που ζητουσε το περίεργο θα ήταν να μην μπορούσε να κάνει και τα παραπάνω..
Και αφού έπιασε την καλή και απέκτησε και μπολικους αγαπουληδες εννοείται ότι αρχίζει και κόβει και ψωνιζεται,αφού την έχετε θεοποιήσει .
Φίλε ,δεν είναι έτσι οι επαγγελματίες..
Πάρε παράδειγμα Ρίτα ,ξεκινάει με 30 και οι περισσότεροι πελάτες την παίρνουν με πρόγραμμα 80-100 ευρώ ..έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί ;;
Και με 30 να μπεις θα νομίζεις ότι πήρες πρόγραμμα.
Αυτή είναι παράδειγμα επαγγελματίας και δουλεύει προς δικό της και δικό μας όφελος

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Να ρωτήσω και εγώ τους πιο έμπειρους, υπάρχει καμία κοντούλα με μεγάλα βυζιά βραδινή βάρδια;
Σαν γενική κατεύθυνση για να μη γυρνάω πολλά και να πάω λίγο πιο στοχευμένα. Ευχαριστώ
Είναι η Έλενα στα τρίδυμα! Είναι λίγο κομοδίνο αλλά κάθετε και τον τρώει! Είναι πιπινάκι φρέσκο!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Συμφωνώ Αλ.
Τελευταία φορά και εγώ Αναστασία πήρα εκεί και έχω πάρει και Αλίνα.
Πολλά τα λεφτά για αυτά τα κορίτσια.
Είδα και κάποιος έγραψε πριν μέρες η πολυδιαφημισμένη Ναρυ παίρνει πλέον απλό με 40...όταν πάει 30 θα μπω ! Άκου εκεί ζητούσε 50 απλό για να γαμησετε σχιστοματα που δεν είναι καν ασιατισσα!
Έτσι! Και γώ αυτό λέω! Ας πέσει λίγο η πελατεία και να δεις για ποτέ το 50αρι γίνετε 30αρι!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Στα λεφτά που ζητουσε το περίεργο θα ήταν να μην μπορούσε να κάνει και τα παραπάνω..
Και αφού έπιασε την καλή και απέκτησε και μπολικους αγαπουληδες εννοείται ότι αρχίζει και κόβει και ψωνιζεται,αφού την έχετε θεοποιήσει .
Φίλε ,δεν είναι έτσι οι επαγγελματίες..
Πάρε παράδειγμα Ρίτα ,ξεκινάει με 30 και οι περισσότεροι πελάτες την παίρνουν με πρόγραμμα 80-100 ευρώ ..έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί ;;
Και με 30 να μπεις θα νομίζεις ότι πήρες πρόγραμμα.
Αυτή είναι παράδειγμα επαγγελματίας και δουλεύει προς δικό της και δικό μας όφελος
Σωστός! Απλά εγώ θα έλεγα πως δουλεύει μόνο για δικό την όφελος! Απλά έχει τον τρόπο να σε κάνει πελάτη! Δίνει προγράμματα σε νορμαλ τιμές, αλλά εξυπηρετεί και στα 30-40 ώστε να πας συχνά η να πας με παραπάνω πρόγραμμα!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Καλησπέρα να ρωτήσω
Μια ψηλή μιλφ από την Τσεχία , Σουζη ή Σουζάνα αν θυμάμαι καλά , δουλεύει κάπου ;
Ενδιαφέρομαι και εγώ
Είναι η Έλενα στα τρίδυμα! Είναι λίγο κομοδίνο αλλά κάθετε και τον τρώει! Είναι πιπινάκι φρέσκο!
Σε μένα πάντως ήταν πολύ κομοδίνο. Τι να το κάνεις αν απλά ακολουθεί οδηγίες και πηδάς ένα κρέας;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Έχει επιστρέψει αυτή η Έλενα στα τρίδυμα; Την είχα ψάξει 2 φορές και δεν ήταν.

Όσο για τις βίλλες, με πιάνει στεναχώρια με το τι πηδουσαμε εκεί παλιότερα με ένα 40αρι. Αντριάνα Ισπανίδα, Κάντυ, Κάρμεν και πολλές άλλες μουναρες. Αυτές τώρα που έχουν δε τις πληρώνω 40 για κανένα λόγο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.812
Πόντοι
3.796
Σωστός! Απλά εγώ θα έλεγα πως δουλεύει μόνο για δικό την όφελος! Απλά έχει τον τρόπο να σε κάνει πελάτη! Δίνει προγράμματα σε νορμαλ τιμές, αλλά εξυπηρετεί και στα 30-40 ώστε να πας συχνά η να πας με παραπάνω πρόγραμμα!
Αυτό εννοούσα ως προς όφελος μας .
Κοιτάει να περνάς καλά και στις χαμηλές τιμές ,δεν σε σνομπαρει ,ώστε να σε κάνει πελάτη .
Εσύ αφού φας τις καρπαζιες στα επόμενα στουντιο μετά γυρνάς σαν τον άσωτο ιό πίσω γιατί ξέρεις ότι εκεί θα περάσεις καλά και με 30 .
Γενικά κάποιες κοπέλες ξέρουν ποια είναι η δουλειά τους και κοιτάζουν μπροστά για να έχουν πελατεία κάθε μέρα όσο θα δουλεύουν.
Κάποιες άλλες νομίζουν ότι είναι εξυπνάδα να δελεάζεις τον πελάτη για να του αρπάξεις εκείνη την στιγμή τα λεφτά από την τσέπη .
Για αυτό με τον καιρό οι καλύτερες γυρνάνε σε πρωινή βάρδια (εκτός κάποιες εξαιρέσεις που θέλουν να δουλεύουν βράδυ ) γιατί έχουν αποκτησει ήδη όνομα και τις ψάχνουμε εμείς .
Ενώ οι "έξυπνες"παραμένουν νύχτα και αλλάζοντας συνέχεια μαγαζιά να περιμένουν πώς να τα τσιμπάνε από κανένα σουρωμενο πιτσιρίκο η ότι άλλο περάσει από έξω και την πατήσει .

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Πέρασμα φίλου από την Αμαλία, δίπλα στο Medusa αριστερά όπως το κοιτάς. Η κοπέλα πλήρως αδιάφορη, αεροπιπα στην καλύτερη. Δεν έχει διάθεση να κάνει τίποτα. Δεν της αρέσει αυτό που κάνει και φαίνεται κιόλας. Δεν δέχεται καν να ανεβεί από πάνω, θέλει μόνο να είναι ξάπλα. Σαν να γαμας αστερία. Τελείωμα με φραπέ με λάστιχο. Που ακόμα και σε αυτό δυσανασχετούσε. Παράδειγμα προς αποφυγή! VG

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Πέρασμα φίλου από την Αμαλία, δίπλα στο Medusa αριστερά όπως το κοιτάς. Η κοπέλα πλήρως αδιάφορη, αεροπιπα στην καλύτερη. Δεν έχει διάθεση να κάνει τίποτα. Δεν της αρέσει αυτό που κάνει και φαίνεται κιόλας. Δεν δέχεται καν να ανεβεί από πάνω, θέλει μόνο να είναι ξάπλα. Σαν να γαμας αστερία. Τελείωμα με φραπέ με λάστιχο. Που ακόμα και σε αυτό δυσανασχετούσε. Παράδειγμα προς αποφυγή! VG
Βρε μπας και πηγες Εσυ και ντρέπεσαι να το πεις μη σε μαλώσουμε;!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.755
Πόντοι
9.297

Όσο για τις βίλλες, με πιάνει στεναχώρια με το τι πηδουσαμε εκεί παλιότερα με ένα 40αρι. Αντριάνα Ισπανίδα, Κάντυ, Κάρμεν και πολλές άλλες μουναρες. Αυτές τώρα που έχουν δε τις πληρώνω 40 για κανένα λόγο

Αυτά τα ονόματα είναι κεφάλαια από την ζωή μας ,δεν είναι απλά ονόματα ... :cry:

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
551
Πόντοι
81
Έχουν ανέβει 4 κριτικές για Αμαλία 1.5 σελίδα πίσω όλες αρνητικές

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
551
Πόντοι
81

Μόνο που μου αναφέρεις καρμεν σαν θετικό παράδειγμα πουτανας :headbang:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Μόνο που μου αναφέρεις καρμεν σαν θετικό παράδειγμα πουτανας :headbang:
Δε ξέρω αν λέμε την ίδια, αλλά ήταν μια ξανθιά με πλαστικά βυζιά ίδια εποχή με τις άλλες. Δε ξέρω τι έκανε γενικά, με εμένα έκανε φοβερά γαμησια, ακόμα θυμάμαι που έκατσε πάνω μου reverse cowgirl με σπαγγατο, με μια κωλουρυπιδα στο χρώμα του δέρματος μέσα στη μούρη μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom