Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (5 μέλη και 64 επισκέπτες)

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.374
Πόντοι
736
Συνάντηση με Άντζελα από Belladona.

Κορμάρα ψιλή αδυνατη, σφιχτή και γυμνασμενη με ώραιες ρογες πεταχτες και τρυφερό μουνάκι. Πρόσωπο φυσιολογικό με αρκετές γωνίες.

Πήρα απλό. Πίπα με λάστιχο τίμια. Στο γαμησι όμως άντεξε σε υψηλούς ρυθμούς και αρκετές στάσεις. Όρθιο, στα 4, αυτή από πάνω και τελείωμα με ιεραποστολικό.

Δεν δίνει φιλιά, δεν πολύ γλύφει, δεν επιδιώκει οπτική επαφή δεν δέχεται δαχτυλα αλλά κάνει ωραία αγκομαχητα στο πήδημα που σε καυλώνουν. Ειδικά βλέποντας την κορμάρα που γαμας στον καθρέφτη και ακούγοντας την ταυτόχρονα είναι συνδιασμός δυνατός.

Γενικά τίμια συνάντηση. Για 40 ευρώ. Λάρα δεν είναι, βέβαια . Μόνο στο σώμα μπορεί να την ανταγωνιστεί. Στα του αγώνα η Λάρα είναι άλλο λεβελ έτσι και αλλιώς.

Επόμενος στόχος Ρητά. Ήμουν μεταξύ Ρητά/Άντζελα αλλά πήγα εκεί γιατί στο άλλο είχε κόσμο αρκετό. Και Βλάντα θέλω να δοκιμάσω.

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Άκουσα από έναν ότι στη Θεσσαλονίκη σε κάποια περιοχή υπάρχουν γυναίκες μέσα στα αυτοκίνητά τους πάνω στο δρόμο που πας και τις γαμας (όχι τρανς και όχι στη Γιαννιτσών). Ξέρει κανείς που είναι και πως γίνεται η δουλειά ?

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Άκουσα από έναν ότι στη Θεσσαλονίκη σε κάποια περιοχή υπάρχουν γυναίκες μέσα στα αυτοκίνητά τους πάνω στο δρόμο που πας και τις γαμας (όχι τρανς και όχι στη Γιαννιτσών). Ξέρει κανείς που είναι και πως γίνεται η δουλειά ?
Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι σχετικό ..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
1.336
Εσύ τις έχεις πάρει όλες τις προάλλες σύμφωνα με τα γραφόμενα σου αλλά έχεις γράψει μόνο μία κριτική για την Ειρήνη σύμφωνα με την οποία πήρες τζακουζι μαζί της ενώ η Ειρήνη δεν κάνει τζακουζι όπως επιμένει και επειδή διάβασε την κριτική σου λέει ότι είναι μία ψεύτικη κριτική....
Ποιον να πιστέψουμε τελικά, εσένα ή την Ειρήνη που στο κάτω κάτω την ξέρουμε και 12 χρόνια τώρα?

Ρωτάς σε πμ για κάποιες πολύ στάνταρ κοπέλες αλλά τελικά πας στην Αμαλία πχ η οποία έχει τα απόλυτα αρνητικά σχόλια μια δυο μέρες πριν...
Να μην επεκταθώ τώρα και στις μαλακίες που με έχεις ρωτήσει στα πμ που ξεφεύγουν από τα όρια της ανταλλαγής πληροφοριών και αγγίζουν την απόλυτη αδιακρισία ...

Μήπως τελικά δε μας τα λες καλά φιλαράκο??
Ναι ΑΛ πηγαίνω τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα και μπαίνω τουλάχιστον δυο φορές επίσης την εβδομάδα. Οκ; Ούτε λόγος για ψέμματα και να ασχολούμαι με το να γράφω σεντόνια έτσι για λόγους εγωκεντρισμού.
Δεύτερον, δε βρίσκω λόγο από τη στιγμή που γράφω για κάποια εδώ, να γράφω και κριτική. Για μένα είναι πλεονασμός και υπερβολή! Νομίζω ότι αρκετοί τα διαβάζουν έτσι κ αλλιώς εδώ πέρα.
Όσο αφορά την Ειρήνη, ότι είπα ισχύει. Θυμάμαι ακριβώς κάθε λεπτο της ημέρας. Έδωσα 100 ευρώ και μπήκαμε στη μπανιέρα τη γέμιζε σαπουνάδες και αράξαμε μέσα και μέχρι και τη σουφρα μ έγλυψε. Οκ;
Δε σε είδα να είσαι δύσπιστος στην ιστορία της τσατσας φίλε ΑΛ που αντικειμενικά είναι πολύ πιο εξτριμ από το να κάνω τζακούζι με την Ειρήνη ! Μπορεί να έχω τον τρόπο μου τι να σου πω! Κ μπορεί να μη θέλει να μπει με το κάθε λεσι η Ειρήνη στη μπανιέρα! Με ξέρει αρκετά καλά και πολλές φορές την πάω με το αμάξι μέχρι το one Salonica για να μην περπατάει, όταν την πετυχαίνω στις 7! Μήπως να το ρωτήσεις κ αυτό; Μήπως να ρωτήσεις και το ποιος είμαι; Μήπως να βάλεις περούκα και γυαλιά και να κρύβεσαι πίσω από θάμνους για να δεις αν πηγαίνω όντως εκεί που πηγαίνω, όπως έκανες και με τη τρανς νινα; Ελα σε παρακαλώ κομπλεξικε. Πίστευε όποιον θες. Δε ξαναλέω και τίποτα στο φιναλε φιναλε.
Τρίτον με κανεις να ξαναλέω ότι η Αμαλία αν και το διάβασα εκείνη την ώρα θόλωσα, ξεχάστηκα, ήταν σα να μην το διάβασα! Και με κανεις να σ απαντάω και να δίνω αναφορά γιατί είσαι σεβαστό πρόσωπο εδώ μέσα που πιστεύω ότι αξίζει και μια παραπάνω προσέγγιση! Όταν διάβασα ξανά αυτά που είχαν γραφτεί οτνως τα θυμήθηκα όλα περί αμαλιας! Που στην τελική αν οντως το είχα συγκρατήσει δε θα με έκοβε να δημοσιεύσω ολόκληρο κείμενο γ αυτήν και να εκτεθώ!
Αλλά συγγνώμη που δε ζω και αναπνέω σαν εσένα και σαν κάποιους άλλους για το site αυτό, που πρέπει να θυμάμαι πάντα αναφορές!
Εν τελει ναι ΑΛ λόγω της συμπάθειας που μου εβγαζες (μέχρι τώρα) με αυτά που έλεγες και τον τρόπο που τα έλεγες, σου έστειλα και δυο μηνύματα παραπάνω (ρωτωντας την ηλικία σου πχ) σχετικά με σκοπό την καβλοκουβεντα σχετικά με νυν ή πρώην γκόμενες γιατί ίσως να μου αρέσει το swinging! Και σε άλλους το έχω πάει εκεί όπως Dewars, αλλά μου το έκοψε ευγενικά και δεν το έκανε βούκινο σαν εσένα. Βλέπεις όμως ότι δε μασάω να το δημοσιεύσω κ αυτό! Μήπως είναι και αυτό ψέμα τελικά; Χαχαχα!
Λες και είμαστε σε site του MIT και του Cambridge και θίχτηκες επειδή «άγγιξα αδιακρισία» ρωτοντας σε αν εχεις γκομενα ή Ποσο τον εχεις επειδή μπορεί να γουστάρω ανταλλαγή! Εν τελει κάποιος άλλος να γούσταρε, αν δε γουστάρεις το κόβεις, δε συλλέγεις κομμάτια παζλ με καχυποψία σαν κυράτσα σε μπαλκόνι και βγάζεις πορίσματα δημόσια.
Αυτό σε καθιστά εσένα περίεργο
Και από εδώ και πέρα όντως τα ποστ μου θα είναι τυπικά και με μηδενικό ενθουσιασμό.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.311
Πόντοι
3.796
Ναι ΑΛ πηγαίνω τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα και μπαίνω τουλάχιστον δυο φορές επίσης την εβδομάδα. Οκ; Ούτε λόγος για ψέμματα και να ασχολούμαι με το να γράφω σεντόνια έτσι για λόγους εγωκεντρισμού.
Δεύτερον, δε βρίσκω λόγο από τη στιγμή που γράφω για κάποια εδώ, να γράφω και κριτική. Για μένα είναι πλεονασμός και υπερβολή! Νομίζω ότι αρκετοί τα διαβάζουν έτσι κ αλλιώς εδώ πέρα.
Όσο αφορά την Ειρήνη, ότι είπα ισχύει. Θυμάμαι ακριβώς κάθε λεπτο της ημέρας. Έδωσα 100 ευρώ και μπήκαμε στη μπανιέρα τη γέμιζε σαπουνάδες και αράξαμε μέσα και μέχρι και τη σουφρα μ έγλυψε. Οκ;
Δε σε είδα να είσαι δύσπιστος στην ιστορία της τσατσας φίλε ΑΛ που αντικειμενικά είναι πολύ πιο εξτριμ από το να κάνω τζακούζι με την Ειρήνη ! Μπορεί να έχω τον τρόπο μου τι να σου πω! Κ μπορεί να μη θέλει να μπει με το κάθε λεσι η Ειρήνη στη μπανιέρα! Με ξέρει αρκετά καλά και πολλές φορές την πάω με το αμάξι μέχρι το one Salonica για να μην περπατάει, όταν την πετυχαίνω στις 7! Μήπως να το ρωτήσεις κ αυτό; Μήπως να ρωτήσεις και το ποιος είμαι; Μήπως να βάλεις περούκα και γυαλιά και να κρύβεσαι πίσω από θάμνους για να δεις αν πηγαίνω όντως εκεί που πηγαίνω, όπως έκανες και με τη τρανς νινα; Ελα σε παρακαλώ κομπλεξικε. Πίστευε όποιον θες. Δε ξαναλέω και τίποτα στο φιναλε φιναλε.
Τρίτον με κανεις να ξαναλέω ότι η Αμαλία αν και το διάβασα εκείνη την ώρα θόλωσα, ξεχάστηκα, ήταν σα να μην το διάβασα! Και με κανεις να σ απαντάω και να δίνω αναφορά γιατί είσαι σεβαστό πρόσωπο εδώ μέσα που πιστεύω ότι αξίζει και μια παραπάνω προσέγγιση! Όταν διάβασα ξανά αυτά που είχαν γραφτεί οτνως τα θυμήθηκα όλα περί αμαλιας! Που στην τελική αν οντως το είχα συγκρατήσει δε θα με έκοβε να δημοσιεύσω ολόκληρο κείμενο γ αυτήν και να εκτεθώ!
Αλλά συγγνώμη που δε ζω και αναπνέω σαν εσένα και σαν κάποιους άλλους για το site αυτό, που πρέπει να θυμάμαι πάντα αναφορές!
Εν τελει ναι ΑΛ λόγω της συμπάθειας που μου εβγαζες (μέχρι τώρα) με αυτά που έλεγες και τον τρόπο που τα έλεγες, σου έστειλα και δυο μηνύματα παραπάνω (ρωτωντας την ηλικία σου πχ) σχετικά με σκοπό την καβλοκουβεντα σχετικά με νυν ή πρώην γκόμενες γιατί ίσως να μου αρέσει το swinging! Και σε άλλους το έχω πάει εκεί όπως Dewars, αλλά μου το έκοψε ευγενικά και δεν το έκανε βούκινο σαν εσένα. Βλέπεις όμως ότι δε μασάω να το δημοσιεύσω κ αυτό! Μήπως είναι και αυτό ψέμα τελικά; Χαχαχα!
Λες και είμαστε σε site του MIT και του Cambridge και θίχτηκες επειδή «άγγιξα αδιακρισία» ρωτοντας σε αν εχεις γκομενα ή Ποσο τον εχεις επειδή μπορεί να γουστάρω ανταλλαγή! Εν τελει κάποιος άλλος να γούσταρε, αν δε γουστάρεις το κόβεις, δε συλλέγεις κομμάτια παζλ με καχυποψία σαν κυράτσα σε μπαλκόνι και βγάζεις πορίσματα δημόσια.
Αυτό σε καθιστά εσένα περίεργο
Και από εδώ και πέρα όντως τα ποστ μου θα είναι τυπικά και με μηδενικό ενθουσιασμό.
Δεν χρειάζεται να δημιουργείς κόντρα εδώ μέσα .
Ο καθένας θα σου την έλεγε από την στιγμή που σε διέψευσε η πουτανα .
Από κει και πέρα η θέση σου είναι λεπτή από την στιγμή που σε βγάζει η Ειρήνη ψεύτη και όχι ο Αλ.
Και η καχυποψία είναι φυσική από την στιγμή που και ο Αλ είναι χρόνια στο κουρμπετι και του λέει η άλλη ότι η κριτική σου είναι ψεύτικη .δεν ξέρω αν έγινε όντως η φάση με το τζακουζι γιατί θέλει αυτή να σε διαψεύσει .
Όσο για τις προσωπικές ερωτήσεις αφού το ανέφερες ,σου είχα πει όπως είπα και σε κάποια άλλα μέλη ότι εδώ βρισκόμαστε για τα γούστα μας με τέτοιες ερωτήσεις ο καθένας μπορεί να το πάρει στραβά .κάποιοι είναι παντρεμένοι η έχουν γκόμενα η κρυφή ζωή .δεν μπορούν να πιατσαρουν φάτσα φόρα με όλους η να συζητάνε πιο προσωπικά .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
1.336
Συγγνώμη παιδιά για το μονόλογο και ΑΛ για τους χαρακτηρισμούς

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
Δεν εχει νοημα να μαλωνετε,για το αν εκανε,ή δεν εκανε μια πουτανα μεσα στο δωματιο, και ακομα περισσοτερο εσυ Αλ,που ξερεις οτι δεν εμπιστευομαστε ποτε λεγομενα πουτανας,ποσο περισσοτερο ρουμανας,ποσο περισσοτερο παλιάς ρουμανας πουτανας,οπως η Ειρηνη.
Και σου το λεει αυτο καποιος που ειναι φανατικος πελατης της,και μου εχει κανει πραγματα,που αν σας τα πω θα με λετε φαντασιοπληκτο.
Ειδικα με την Ειρηνη,ξερετε πολυ καλα,οτι αλλαζει το σερβις της,αναλογα με τον πελατη.
Εχω συνευρεθει προσωπο με προσωπο με συναγωνιστη,που (πολυ παλαιοτερα) την επαιρνε κωλο με +10€ ,και μαλιστα το εχεις γραψει και εσυ αυτο Αλ.
Αλλος μου ειπε οτι τον αφηνε να την χυνει ακαποτα στο στομα.
Και εμενα οπως ειπα,μου κανει πολυ μεγαλο εξτραδακι,που δεν χρειαζεται να πω,ακριβως για τον λογο,που γινεται τωρα αυτη η παρεξηγηση....
Ενα ειναι σιγουρο,οτι αν θελει το σκυλι,και με το καταλληλο αντιτιμο,πραγματοποιει καθε ανωμαλια,γιαυτο την γουσταρουμε.

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Συγγνώμη παιδιά για το μονόλογο και ΑΛ για τους χαρακτηρισμούς
Έχεις πέσει σε τόσες αντιφάσεις εδώ μέσα που πλέον δε πιστεύω τίποτα από αυτά που γράφεις.
Προφανώς και δεν πίστεψα ποτέ το παραμύθι με την τσατσά, προφανώς και είχα επιφυλάξεις απέναντι σου από την πρώτη ώρα που μου ξεκίνησες αυτή την ανεξήγητη 'επιθεση φιλίας ' με το να συμφωνείς σε ό,τι γράφω και να κάνεις παράθεση σε ό,τι γράφω...
14 χρόνια μέλος εδώ μέσα πρώτη φορά με ρωτάει κάποιος πόσα εκατοστά είναι η πουτσα μου με πρόσχημα τη γκόμενα του αλλά συγχρόνως με ρωτάει συνεχώς για τραβεστί με μεγάλες πούτσες .
Και προφανώς και πιστεύω την Ειρήνη σε αυτό που λέει.

Όλα αυτά λοιπόν σε συνδυασμό με τις γενικολογες αναφορές σου για τα μπουρδέλα με κάνουν να μην πιστεύω τίποτα από όσα γράφεις

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.372
Πόντοι
201
Δεν εχει νοημα να μαλωνετε,για το αν εκανε,ή δεν εκανε μια πουτανα μεσα στο δωματιο, και ακομα περισσοτερο εσυ Αλ,που ξερεις οτι δεν εμπιστευομαστε ποτε λεγομενα πουτανας,ποσο περισσοτερο ρουμανας,ποσο περισσοτερο παλιάς ρουμανας πουτανας,οπως η Ειρηνη.
Και σου το λεει αυτο καποιος που ειναι φανατικος πελατης της,και μου εχει κανει πραγματα,που αν σας τα πω θα με λετε φαντασιοπληκτο.
Ειδικα με την Ειρηνη,ξερετε πολυ καλα,οτι αλλαζει το σερβις της,αναλογα με τον πελατη.
Εχω συνευρεθει προσωπο με προσωπο με συναγωνιστη,που (πολυ παλαιοτερα) την επαιρνε κωλο με +10€ ,και μαλιστα το εχεις γραψει και εσυ αυτο Αλ.
Αλλος μου ειπε οτι τον αφηνε να την χυνει ακαποτα στο στομα.
Και εμενα οπως ειπα,μου κανει πολυ μεγαλο εξτραδακι,που δεν χρειαζεται να πω,ακριβως για τον λογο,που γινεται τωρα αυτη η παρεξηγηση....
Ενα ειναι σιγουρο,οτι αν θελει το σκυλι,και με το καταλληλο αντιτιμο,πραγματοποιει καθε ανωμαλια,γιαυτο την γουσταρουμε.
Αα μπράβο! Όπως το είπες, καλό είναι να μην φανερώνουμε τα εξτραδακια για αυτό το λόγο! Το είχα συζητήσει και με τον Alfie τότε με το ποστ για την τσατσα! Και κακός έγινε αυτήν η κόντρα για το ποιος έχει κάνει τι με την κάθε μια, γιατί όλοι λίγο πολύ ξέρουμε ότι οι πουτανες κάνουν εξτραδακια σε τακτικούς σε καλοπληρωτές η σε κάποιον που τον γουστάρουν εμφανισιακά! Εγώ περνώ το εξτραδακια από την Χ ο άλλος από την Ψ, δεν γίνετε όμως να το πάρω από την Ψ γιατί το πέρνει ο αλλος

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
1.336
ΑΛ ποτε δεν έκρυψα ότι είμαι λάτρεις των ωραίων τρανς αλλά μέχρι εκεί. Ποτε δεν έκρυψα ότι μ αρέσουν οι ωραίες τρανς με μεγάλα προσόντα αλλά πάλι μέχρι εκεί! Δεν είμαι σταραπου! Ούτε θα χάνω τν χρονο για να λέω πίπες! Ξέρω πολύ καλά τι έκανα και μάλιστα η Τσατσα όταν ξαναπήγα με μάλωσε κ μ είπε πολλά! Όπως λένε κ τα παιδιά ο καθένας κάτι βγάζει σε κάθε ταναπου και κάτι παραπάνω του κάνει! Τι να πω ρε ΑΛ ναι ρε σε προσέγγισα γιατί είσαι παλιός κ μ άρεσαν σ αυτά που έγραφες. Τώρα στα αρχιδια μου τα δυο σε γράφω και ξέρω πως αυτά π έκανα είναι αληθινά! Το ορκίζομαι! Μάλλον ζήλεψες τι να πω δε βρίσκω κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω δλδ γιατί συνδιαζεις Αμαλία Ειρήνη και Τσατσα με τα τρανς κ το τι σου είπα. Εξάλλου και Εσυ γουστάρεις τα τρανς! Είσαι πολύ καχύποπτος

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
1.336
Επίσης όλο το καλοκαίρι από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο που έλειπες πήγαινα παρά πολύ συχνά και κανεις δε με αμφισβήτησε! Το κάθε άλλο μάλιστα!

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
nice-astonished-handsome-man-eating-popcorn-being-involved-movie-while-watching-tv_259150-24288.jpg

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Τώρα στα αρχιδια μου τα δυο σε γράφω και ξέρω πως αυτά π έκανα είναι αληθινά! Το ορκίζομαι! Μάλλον ζήλεψες τι να πω δε βρίσκω κάτι άλλο.
:grin::grin: ναι σε ζηλεύω το βρήκες...
Γι'αυτό γράψε με στ'αρχιδια σου,μη μου ξαναστείλεις μήνυμα και άδειασε μας τη γωνιά γιατί κούρασες με τις παπάτζες σου εδώ μέσα....

Μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι στο νήμα με τις πιάτσες που κι εκεί ξέρεις πολλά και σε πιστεύουν....Σε πιστεύουν κιόλας??...χμμμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλ τελικα ποσο την εχεις??
Ενδιαφέρεται η κοπέλα σου και σένα? :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
ΑΛ ποτε δεν έκρυψα ότι είμαι λάτρεις των ωραίων τρανς αλλά μέχρι εκεί. Ποτε δεν έκρυψα ότι μ αρέσουν οι ωραίες τρανς με μεγάλα προσόντα αλλά πάλι μέχρι εκεί!
Έπρεπε να πάρεις την κοπέλα σου μαζί όταν πήγες στην Tayla αντί να ρωτάς για τη δική μου πουτσα...
Αν είσαι λάτρης των ωραίων τρανς, έχουν έρθει από το καλοκαίρι ως τώρα 20 κουκλίτσες ξανθές , χαριτωμένες, θηλυπρεπείς και ομορφουλες...
Αλλά εσύ από αυτές τις 20 επέλεξες την Tayla σύμφωνα με την κριτική σου που από τις φωτογραφίες ακόμα φαίνεται εντελώς άντρας, μαύρος, γεροδεμένος και με παπάρι 25 εκατοστά....ε κοροϊδευόμαστε μάλλον .
Γι'αυτό σου είπα ότι πέφτεις συνεχώς σε αντιφάσεις και αυτά που γράφεις δε με πείθουν και τα θεωρώ παραπλανητικά

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Τώρα πέρα από τις μαλακίες αν κάποιος είδε ή δει τη μιλφ Νάταλι αυτές τις μέρες παρακαλώ να μου το πει... βλέπω τη βγάλανε από το άλλο σάιτ οπότε μήπως επέστρεψε στα παλιά λημέρια τίποτα.
Πάντα το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου ρίχνω ένα καλό γαμήσι,το έχω σαν παράδοση

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Ρε παιδιά ξέρετε γιατί λείπει το λας Βέγκας στην ερημίτη 1 απο το αλλο σάιτ? Ουτε στα Γκολντ ουτε στα Σίλβερ είναι

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.372
Πόντοι
201
Ρε παιδιά ξέρετε γιατί λείπει το λας Βέγκας στην ερημίτη 1 απο το αλλο σάιτ? Ουτε στα Γκολντ ουτε στα Σίλβερ είναι
Δεν ήτανε ποτέ στην σελίδα το συγκεκριμένο μαγαζί! Πας πόρτα πόρτα για να δεις!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom