Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Περασμα στο σπιτακι που ειναι εκει που τρωνε οι μεταναστες σε ενα χαλικοδρομο και γινονται εργασιες απο εξω εχει σκαλωσιες. Ενα μωρο με τατου Μολδαβη δηλωνε αλλα ξεχασα το ονομα. Περασμα με γυμνο 50 ευρω και 69. Με εβαλε στο μπανιο αν και πλυμενος φουλ ετριψε την κωλαρα της πανω στο ηδη σηκωμενο καυλι μου με στεγνωσε και αμμεσως πιπα στο κρεβατι. Την εγλυψα και εγω πεντακαθαρη. Ωραιο μουνακι ειχε γλυκια γευση. Πιπα καλη και γενικα ευγενικη κοπελα της αρεσε και το γαμησι απο οτι ειδα και μου ειπε και 2-3 φορες οτι εχω πολυ ωραια πουτσα. Τιμια θα ελεγα αλλα οχι και τιποτα το ιδιαιτερο.
Την εγλυψες????...:think::think:

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Περασμα στο σπιτακι που ειναι εκει που τρωνε οι μεταναστες σε ενα χαλικοδρομο και γινονται εργασιες απο εξω εχει σκαλωσιες. Ενα μωρο με τατου Μολδαβη δηλωνε αλλα ξεχασα το ονομα. Περασμα με γυμνο 50 ευρω και 69. Με εβαλε στο μπανιο αν και πλυμενος φουλ ετριψε την κωλαρα της πανω στο ηδη σηκωμενο καυλι μου με στεγνωσε και αμμεσως πιπα στο κρεβατι. Την εγλυψα και εγω πεντακαθαρη. Ωραιο μουνακι ειχε γλυκια γευση. Πιπα καλη και γενικα ευγενικη κοπελα της αρεσε και το γαμησι απο οτι ειδα και μου ειπε και 2-3 φορες οτι εχω πολυ ωραια πουτσα. Τιμια θα ελεγα αλλα οχι και τιποτα το ιδιαιτερο.
Μαλλον για την Καρολινα προκειται,εχει μανια με την καθαριοτητα ,μετα το μπανιο ακουμπησε ο πουτσος στο σεντονι και δεν εγλειφε αν δεν τον επλενα παλι!ΓΙΑ 69 ζητουσε 60,βλεπω σε σενα πηρε 50,ηταν προσφορα?Το μουνακι της παντως μοσχοβολουσε.

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Μαλλον για την Καρολινα προκειται,εχει μανια με την καθαριοτητα ,μετα το μπανιο ακουμπησε ο πουτσος στο σεντονι και δεν εγλειφε αν δεν τον επλενα παλι!ΓΙΑ 69 ζητουσε 60,βλεπω σε σενα πηρε 50,ηταν προσφορα?Το μουνακι της παντως μοσχοβολουσε.
Δεν νομιζω να μου εκανε προσφορα. 50 εδωσα και καναμε πολυ καλο 69. Πραγματικα πεντακαθαρη.

Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
91
Πόντοι
0
Έτσι, μετά τη μέτρια εμπειρία μου στο μασάζ, αποφάσισα να δοκιμάσω τη γνωστή περιοχή στούντιο της Θεσσαλονίκης
Γάμησέ το, τι πόνο έχουν φίλοι του καλού φόρουμ που προσπαθούν να βρουν ένα διάολο που δεν είναι φολάρα
Πρώτα η Ουκρανή Ρίτα στο σπίτι 16 καλές κριτικές εδώ και όντως η κοπέλα είναι όμορφη με έναν φιλικό χαιρετισμό. Δεν ήταν με άλλον ανταγωνιστή και περίμενα 18 λεπτά στο δωμάτιο. Ντύθηκα και έφυγα - πραγματικά, θα περιμένουμε 18 λεπτά. Ετοιμάζεται για το γκαλά του προέδρου;
Δεν εννοείται κριτική για τις υπηρεσίες του κοριτσιού.
Ένας ανταγωνιστής έφτασε αμέσως μετά από μένα, άρα θα περιμένει 50 λεπτά για να το γαμήσει;
Μετά στα 16Β για τη Natalia Russian που μύριζε τσιγάρα. ευχαριστώ αλλά δεν καπνίζω.
Τελικά πήγα στη Φρίξου 12 ελπίζοντας να βρω την κολομβιανή Aima γιατί μιλάω ισπανικά περισσότερο από ελληνικά οπότε είναι καλύτερα.
Ήταν τρομερή μου τύχη να βρω την Alina το Ουκρανικό ψυγείο. Γαμώ την τύχη μου.
Το κορίτσι έχει ένα δυνατό. λεπτό σώμα. Η Τσάτσα συμφωνεί 50 για γάμα με πίπα χωρίς προφυλακτικό.
Στο δωμάτιο αρχίζει η μεγάλη φολώρα. Κορίτσι δεν με αγγίζει. Δεν αφαιρεί κανένα ρούχο μέχρι να ζητηθεί!!! Γκαμισέτα!
Θλιβερή πίπα με προφυλακτικό. Όχι λέει μόνο με προφυλακτικό.
Βάζει προφυλακτικό στο καβλί μου που δεν είναι έτοιμο, το κάνουμε λέει.
Μην αγγίζεις το μουνί, μην το κάνεις αυτό. μην το κάνεις αυτό… όχι όχι όχι.

Σε ένα κομμάτι λυπάμαι για όποιον κάνει μια δουλειά που μισεί. Η κοπέλα θα ήταν καλύτερα να μάθει μασάζ και να έδινε φραπέ.
Αν θέλω να γαμήσω έτσι, θα παντρευτώ.

Τι τρομερή κατάσταση που αντέχετε εδώ φίλοι μου στο φόρουμ.
Μασάζ με ντροπαλό φραπέ, τιμές στούντιο με υπηρεσίες που θα ντροπή ένα σπίτι 20 ευρώ....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.812
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση κάποιος να βοηθήσει για να επικοινωνήσω με Χριστίνα Καλαμαριά? Εναλλακτικά με Ροζίτα Ξηροκρήνη?
Αδερφέ κάπου μπερδεψες τα νήματα ..εδώ για τα στούντιο μιλάμε

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Η amper από ότι βλέπω έχει καλες κριτικές για αρχή... Για τη κολομβιανη λέω..

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.989
Πόντοι
1.436
Στα ξύλινα σπιτάκια και συγκεκριμένα σε αυτό που βρίσκεται μόνο του από τα αριστερά, ένα ωραίο μελαχρινό Χριστίνα αν θυμάμαι καλά, μου φάνηκε κάπως κρύα στο σαλόνι και δεν μπήκα. Την έχει δοκιμάσει κάποιος;

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Βολτα σημερα

badgirls: αμαριλυς. ελληνιδα την πενεψε η τσατσα οτι θα περασεις καλα αφηνει πιασιματα κτλ καλη στο σαλονι η αμαριλυς χαρουμενη ομορφουλα αλλα nothing special...
villaprive:ναρυ.εμενα προσωπικα μ αρεσει και εχω περασει πολυ καλα μαζι της οποτε μπηκα...εμφανισιακα ειναι πιο μουν*ρα απο την τελευτεα φορα που την ειχα παρει εκανε σωματαρα.αλλα σαν να την εχει ψωνισει λιγο...τουρμπο στο σεξ πιπα μεχρι το λαρυγγιτο απλο 40 χαλαρο 50.μπηκα και επειδη ημουν πολυ κουραμνενος φοβηθηκα οτι δεν θα μου σηκωθει καν αλλα σε 1 λεπτο με εκανε τουρμπο και τελειωσα και γρηγορα...
studio paradise: μπηκα και στα 3.bianka ιταλιδα ωραιο σωμα απλα οκ nothing special...
λουσι μαύρη : εγω δεν τρελενομαι για μαυρες αλλα ειχε σωματαρα.για καποιον που το αρεσουν ειναι οκ,
ντορινα:οκ συμπαθιτικη κοπελα μου φανηκε. ωραιο σωμα.θα δοκιμαστει αλλη φορα.
μια ακομα μαύρη:μικρη 20χρονων δεν μ αρεσε.
μια απο βραζιλια: δεν μ αρεσε.λιγο παχουλη.
μαριζα.διαβαζω πολλα αρνητικα στο διπλα σιτε αλλα στο σαλονι ηταν καλη ομορφη με χαμογελο και καλη διαθεση....μεσα δεν ξερω...
poison: adriana latina δεν μ αρεσε πολυ πλαστικουρα...
inside:βιολετα ομορφη κοπελιτσα υσηχη στο σαλονι(αλλα και μεσα) εχω παει 3 φορες μαζι της.την πρωτη ηταν οκ.ενα καλο σεξακι.οχι wow ,normal.δευτερη και τριτη αγγαρια.
sex and the city: συλβια μου φανηκε λιγο αδιαφορη στο σαλονι. αν και εχω παει αλλη φορα μαζι της και ηταν μετρια,...
hot lady: παω στο hot lady και βλεπω μια θεα!!!την Amper.κολωμβια Ενω ειχα παει πριν λιγο με την ναρυ και μολις την βλεπω ξανασηκωνετε.! μου χαμογελαει και λεω μπαινω.παιδια τι σεξαρα εκανα δεν περιγραφεται! πολυ hardcore.η γκομενα γουσταρει πολυ αγριο σεξ!πιπα μεχρι το λαριγγυ.40το απλο προτινεται !!! Πολυ ομορφη,hardcore sex,πιπα μεχρι το λαριγγυ,και διαθεση να σε εξυπηρετησει
Redlight:αρινα ωραιο σωμα αλλα δεν τρελαθηκα...
πηγα και στα 30ρια αλλα δεν ειδα κατι ιδιαιτερο.

Γενικα σαν σωματα εχει καλα αλλα θα ειναι η ψαρωμένες ή κρυες στο σαλονι.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Δεν νομιζω να μου εκανε προσφορα. 50 εδωσα και καναμε πολυ καλο 69. Πραγματικα πεντακαθαρη.
To τσεκαρα σημερα το πρωι στο βενους,για 69 ακατεβατα 60 ηθελε.Δεν περασα αν και το ηθελα γιατι φαινεται οτι κανουν εξαιρεσεις,γουστο της και καπελο της βεβαιως το τι θα κανει ,οπως και γουστο μου ειναι να στριψω για αλλου και πολυ τουπε αδερφε μου.Μου εκανε εντυπωση το 50 αρι σου για 69 ,για αυτο σε ρωτησα αν σου ειπε για προσφορα.Anyway εχει και αλλου πορτοκαλιες.....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
,οπως και γουστο μου ειναι να στριψω για αλλου και πολυ τουπε αδερφε μου.

έχεις δίκιο φίλε συναγωνιστή και εγώ όταν είχα περάσει μια βόλτα είδα το τουπέ που έχει η βλαχάρα και ήθελα να ξερα αν είχε τέτοιο τουπέ και στο χωριό της, φυσικά έστριψα και δεν πέρασα μέσα στο δωμάτιο μαζί της. Δυστυχώς έρχονται εδώ στην Ελλάδα όλες οι ξυπόλητες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα εκεί στις κωλοχώρες τους και νομίζουν ότι πιάσαν τον παπά από τ' αρχίδια :(
Λίγες είναι η τίμιες σεξεργάτριες στα στούντιο της ψωροκώσταινας που τιμάνε τα ευρώ του πελάτη

Kuku1213

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2022
Like
133
Πόντοι
0
Καμία μιλφαρα καλή σε στούντιο θεσσαλονικη ;

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Βάλανε μια Μαρσέλα στο δίπλα σάιτ! Αν είναι όπως τις φωτογραφίες θα γαμηθει! Και η γαλήνη έβαλε καινούργια φωτό με ένα ολόσωμο σαν δίχτυ! Σκέτη Καυλα αλλά δουλεύει σπάνια πλέον! Θα μείνω με την όρεξη μάλλον!

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Περασμα στο βιλα ερωτικα. Πηγα για παρτουζα αλλα η μια απο τις κοπελες ξανθια με κοντα μαλλια ( την οποια την εχω ξαναπαρει παρτουζα γυμνο με μια μιλφ ψηλη η οποια με το που ειχε μπει στο δωματιο εχωσε την γλωσσα της στο στομα μου και και κυριολεκτικα την εβγαλε οταν εχυσα με πιπα στην ξανθια που με εγλυφε η μια πιπα στον πουτσο και η αλλη στην γλωσσα....ωραια πραματα...) ειπε οτι δεν κανει γυμνο στην παρτουζα. Πηρα την δευτερη μια ψηλη λιγο πλαδαρη με 50 ευρω γυμνο. Ωραια πιπα και ειχε και σκουλαρικι στην γλωσσα. Δεν την γαμησα εχυσα σχεδον αμμεσως. Το μαγαζι λιγο μπαχαλο δεν μ αρεσε βρωμουσε κατι μεσα ασχημα.

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Περασμα στο βιλα ερωτικα. Πηγα για παρτουζα αλλα η μια απο τις κοπελες ξανθια με κοντα μαλλια ( την οποια την εχω ξαναπαρει παρτουζα γυμνο με μια μιλφ ψηλη η οποια με το που ειχε μπει στο δωματιο εχωσε την γλωσσα της στο στομα μου και και κυριολεκτικα την εβγαλε οταν εχυσα με πιπα στην ξανθια που με εγλυφε η μια πιπα στον πουτσο και η αλλη στην γλωσσα....ωραια πραματα...) ειπε οτι δεν κανει γυμνο στην παρτουζα. Πηρα την δευτερη μια ψηλη λιγο πλαδαρη με 50 ευρω γυμνο. Ωραια πιπα και ειχε και σκουλαρικι στην γλωσσα. Δεν την γαμησα εχυσα σχεδον αμμεσως. Το μαγαζι λιγο μπαχαλο δεν μ αρεσε βρωμουσε κατι μεσα ασχημα.
Ρε αδερφέ βάλε καμία τέλεια . Σε έχασα στην παρένθεση
Μάλλον Φρίντα λες . Νομίζω είχε σκουλαρίκι στη γλώσσα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.871
Πόντοι
4.766
Μια Αρίνα Ρουμάνα στις βίλλες την έχει δοκιμάσει κανείς... Πήγα εγώ και δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις ήθελα να γράψω κριτική αλλά έφαγα λίγο ξενερα και δεν αποδωσα όσο έπρεπε...Άσε που πριν μπει στο δωμάτιο ακουγόταν έξω ότι χαζογελούσε με την τσατσά και κάπνιζε και άργησε να μπει....Στην πίπα μόνο χέρι πολύ ξενερα και όταν πήγα να της τον βάλω τον έπιασε πάλι αυτή να τον βάλει μέσα δηλαδή ΟΚ τα χέρια δεν τα έχουμε κοπελιά να πιάνουμε πουτσ@€ς ...Το μόνο θετικό ότι είχε καλό καθαρό μουνακι και το ευχαριστήθηκα εκεί πέρα... Γενικά δεν συστήνεται αλλά όποιος θέλει να δοκιμάσει να πει εντυπώσεις ας το πράξει...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.107
Πόντοι
34.538
Μια Αρίνα Ρουμάνα στις βίλλες την έχει δοκιμάσει κανείς... Πήγα εγώ και δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις ήθελα να γράψω κριτική αλλά έφαγα λίγο ξενερα και δεν αποδωσα όσο έπρεπε...Άσε που πριν μπει στο δωμάτιο ακουγόταν έξω ότι χαζογελούσε με την τσατσά και κάπνιζε και άργησε να μπει....Στην πίπα μόνο χέρι πολύ ξενερα και όταν πήγα να της τον βάλω τον έπιασε πάλι αυτή να τον βάλει μέσα δηλαδή ΟΚ τα χέρια δεν τα έχουμε κοπελιά να πιάνουμε πουτσ@€ς ...Το μόνο θετικό ότι είχε καλό καθαρό μουνακι και το ευχαριστήθηκα εκεί πέρα... Γενικά δεν συστήνεται αλλά όποιος θέλει να δοκιμάσει να πει εντυπώσεις ας το πράξει...
Εχει ανεβει κριτικη σημερα για τη κοπελα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom