Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.457
Πόντοι
13.755
Αλλά ρε τύπε, πας κάνεις γλειφομούνια και ακα τσιμπούκια σε πουτάνες που πριν λίγο τις έχυναν Πακιστανοί, Αφγανοί, Σύριοι, ιρακινοί, γύφτοι, ναρκομανείς κλπ, και σε πειράζουν οι γατούλες;
Ναι είναι μια άποψη κι αυτή και αναρωτιομουν ποιος θα είναι ο πρώτος εξυπνακιας που θα τη γράψει...
Σου ξαναλέω κι εγώ τα συμπαθώ πολύ αλλά μέσα στο μπουρδέλο ξέρω γω... μόνο που μπαίνεις σου έρχεται η μυρωδιά.
Τώρα για το αν κολλάς ξέρω περίπτωση κοπέλας κάποια χρόνια πριν με τοξόπλασμα που έμεινε κάτι μήνες ανάπηρη και όταν συνήλθε άστα να πάνε...
Η επίσημη εκδοχή ήταν από γάτα αλλά δεν είμαι και γιατρός να ξέρω σίγουρα

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.095
Πόντοι
6.125
Την ειδα και εγω Αλ χθες, 1.5 μετρο αβυζο με τουπέ και χειλια περιεργα και ξυνησαν/ μουρμουρισαν και οι 2 οπως εκανα μεταβολη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.791
Πόντοι
3.796
Ναι είναι μια άποψη κι αυτή και αναρωτιομουν ποιος θα είναι ο πρώτος εξυπνακιας που θα τη γράψει...
Σου ξαναλέω κι εγώ τα συμπαθώ πολύ αλλά μέσα στο μπουρδέλο ξέρω γω... μόνο που μπαίνεις σου έρχεται η μυρωδιά.
Τώρα για το αν κολλάς ξέρω περίπτωση κοπέλας κάποια χρόνια πριν με τοξόπλασμα που έμεινε κάτι μήνες ανάπηρη και όταν συνήλθε άστα να πάνε...
Η επίσημη εκδοχή ήταν από γάτα αλλά δεν είμαι και γιατρός να ξέρω σίγουρα
Μην ανοίγεις ιατρικές υποθέσεις εδώ μέσα γιατί σίγουρα σε λίγο θα έρθει απάντηση από κάποιον αυτιστικό γιατρό ,σαν το τουρκικό σήριαλ!

Η ουσία είναι ότι δεν ενδείκνυται να βρίσκεται κατοικίδιο σε χώρους όπως το μπουρδέλο.τα σεντόνια μπορεί όσο βρίσκονται στο κουζινακι να τα έχει κάνει κρεβάτι,να κατουράει όπου βρει ,να γεμίζει τρίχες τα πάντα .. οτιδήποτε.
Κανείς δεν είναι κατά των κατοικίδιων αλλά καλό είναι να τα κρατάμε σπίτια μας .
Δεν δείχνεις σεβασμό προς τον πελάτη οταν υποχρεώνεις να συνυπάρχει σε ένα χώρο με γάτες ,σκύλους ,πουλιά γιατι σου αρέσουν εσένα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.457
Πόντοι
13.755
Την ειδα και εγω Αλ χθες, 1.5 μετρο αβυζο με τουπέ και χειλια περιεργα και ξυνησαν/ μουρμουρισαν και οι 2 οπως εκανα μεταβολη.
Έχω ξαναπεί ότι τσατσαδες σαν αυτήν που λέμε και μερικές ακόμα καταστρέφουν και την κοπέλα και κόβουν πελάτες...

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
H συγκεκριμενη τσατσα ΠΑΝΤΑ μουρμουραει αμα φυγεις το εκανε και οταν δουλευε η μιρελα και χτυπαει πορτα στο 10λεπτο...
τα σεντόνια μπορεί όσο βρίσκονται στο κουζινακι να τα έχει κάνει κρεβάτι,να κατουράει όπου βρει ,να γεμίζει τρίχες
Αυτο ειναι σιγουρο!!!! Αλλα πιστευω οι γατες ειναι πιο καθαρες απο τους πακιστανογυφτους που ξαπλωνουν στα κρεβατια και ΔΕΝ αλλαζουν σεντονια φυσικα!!

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
469
Πόντοι
21
Το πιο αξιόλογο μουνί ήταν η μελαχρινή τσατσά στο ινσαιντ. Οβερ πενήντα ετών αλλά τις έβαζε κάτω όλες σε εμφάνιση και νάζι..
Ρώτησέ την τότε αν γίνεται να την πάρεις αυτή αντί για την κοπέλα. Δε χάνεις και τίποτα.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.185
Πόντοι
371
Έχω ξαναπεί ότι τσατσαδες σαν αυτήν που λέμε και μερικές ακόμα καταστρέφουν και την κοπέλα και κόβουν πελάτες...
Έτσι πάει αρκετές φορές δεν πέρασα λόφο τσατσάς, υπάρχει η κυρίες που είναι υπηρεσία και υπάρχουν και η καλόγριες που ειρωνευονται που της λέω τσατσαδες

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.185
Πόντοι
371
Μην ανοίγεις ιατρικές υποθέσεις εδώ μέσα γιατί σίγουρα σε λίγο θα έρθει απάντηση από κάποιον αυτιστικό γιατρό ,σαν το τουρκικό σήριαλ!

Η ουσία είναι ότι δεν ενδείκνυται να βρίσκεται κατοικίδιο σε χώρους όπως το μπουρδέλο.τα σεντόνια μπορεί όσο βρίσκονται στο κουζινακι να τα έχει κάνει κρεβάτι,να κατουράει όπου βρει ,να γεμίζει τρίχες τα πάντα .. οτιδήποτε.
Κανείς δεν είναι κατά των κατοικίδιων αλλά καλό είναι να τα κρατάμε σπίτια μας .
Δεν δείχνεις σεβασμό προς τον πελάτη οταν υποχρεώνεις να συνυπάρχει σε ένα χώρο με γάτες ,σκύλους ,πουλιά γιατι σου αρέσουν εσένα.
Και εγώ σου λέω αν ο άλλος έχει αλεργια με της γάτες??μια χαρά είναι τα γατάκια αλλά ας τα κρατήσουν στην κουζίνα τους..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Περασμα με Νατασα απο Βιλλες. Ακολουθει τρελη εμπειρια.
Στο σαλοναρισμα ειχε κατεβασμενα μουτρα. Την ψιλιαστικα μαλλον δεν εχει ορεξη σημερα. Ερχεται το μωρο, κορμαρα οντως ξαπλωνει στο κρεβατι και ξεκιναω τα φιλια σε στομα και λαιμο, με αφηνε αλλα σαν να ηθελε να τα αποφυγει. Μολις κατεβαινω στο βυζι και το πιπιλαω με σταματαει με το να με σπρωξει πισω, σηκωνεται και φευγει. Εμεινα παγωτο. Ντυνομαι και βγαινω με την τσατσα να με περιμενει με τα λεφτα στο χερι. Τα παιρνω τη ρωταω "τι εγινε;" Μου λεει: "δεν της φερθηκες καλα". Η πλακα της υποθεσης ποια ειναι οτι ξαναπερασα μαζι της πριν καμια εβδομαδα με μεγαλυτερο προγραμμα στα 100 ευρω και παλι με τον ιδιο τροπο ξεκινησα και τα ιδια πραγματα εκανα. Αλλα απο οτι φαινεται αν το παραδακι ειναι λιγοτερο, μηδενικη ορεξη... Ρε δε γαμιεστε ολες σας λεω εγω με τα ληγμενα που παιρνετε! καλα εκανα τοσο καιρο αποχη απο τις Βιλλες, καλα να παθω ο μαλακας!
Μπορεί να μην σε θυμόταν και να μην είχε όρεξη,αλλά αυτό που σε έκανε είναι τρελή μαλακια

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.185
Πόντοι
371
Χθες τη νύχτα δίπλα στη Λορετα, δηλαδή ερημίτη 2, ήταν η Μελίντα η οποία δυσανασχετησε έντονα όταν έκανα να φύγω το ίδιο και η καθυστερημένη ξανθιά τσατσά η οποία το έχει κάνει σύστημα να ειρωνεύεται όταν φεύγεις...
Γυναίκα ύψους 1,45 με τα χέρια σηκωμένα μας ειρωνεύεται επειδή δε θέλουμε να τη δώσουμε 50€... μάλιστα

Μου έκανε εντύπωση όμως όπως έγραψα και πριν λίγες μέρες τα γατιά που έχουν εγκατασταθεί στο σαλόνι με την τροφή τους κανονικά στα πιατάκια...
Με το που μπαίνεις στο σαλόνι η μυρωδιά είναι αισθητή και πολύ αμφιβάλλω αν κάποια από αυτές τις κακομοίρες τα έχει εμβολιασει πριν τα βάλει μέσα.
Είναι και θέμα υγιεινής δηλαδή.
Για να μην παρεξηγηθω κι εγώ συμπαθώ πολύ τα γατάκια και κάθε καλοκαίρι στο εξοχικό στην αυλή έχω καμιά 7-8 συνήθως και τα ταΐζω καθημερινά όλο το καλοκαίρι.
Αλλά μέσα στο μπουρδέλο οι γάτες να κόβουν βόλτες...δε μου κάθεται καλά
Τι 50€? Το απλο??δεν πάνε καλά έχουν ξεφύγει

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Tι να της κανω φιλε της νορμαλ τιμες οταν στο 10' κοιταει 3-4 φορες το ρολοι. Λες και αμα κατσει κανα λεπτο παραπανω θα χασει τους αλλους πελατες. Για μενα καλυτερα αυτες οι κοπελες να μην ξεκινανε απο 30 γιατι πανε σχεδον για αρπαχτη.
10-15 λεπτά είναι λίγα...λένε 30 ευρώ ουσιαστικά δεν προλαβαίνεις να κάνεις κάτι...τίμιο θα ήταν το μισάωρο ..πόσο έχουν την μισή ώρα?το τίμιο θα ήταν να σου πει 60-70 την μισή ώρα...δεν ξέρω αν είναι τόσο παραλογο

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Ετσι ακριβως ειναι και εγω την τελευταια φορα που πηγα στην Ελενα-ραισα ηταν με το ρολοι στο χερι και στο 10λεπτο αρχισε την γκρινια....φευγοντας της ειπα "ΔΕΝ θα ξαναερθω με εχασες απο πελατη"
Την περιοδο του covid οταν δουλευε στο venus καθοταν στο δωματιο 20+ λεπτα με το απλο (30 ευρω) τωρα σηκωσε ψηλα τη μυτη....να μεινει με τους πακιστανους να τη γαμανε
Ούτε και με αυτούς δεν θα μείνουν....δεν είναι σωστό να σου λένε 30 για να σε τραβήξουν να σου τα φάνε κ σε 10' να σου λένε τελείωνε...βγες αν είσαι μάγκας κ πες θέλω πχ 80 για μισή ώρα...το αφήνουν να αιωρείται,ανάλογα,εάν και εφόσον,παίζεται,εαν σε γουστάρουν κ τρίχες...πες πόσο χρήμα θες κι άσε με να κάνω αυτό π χρειαζομαι

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Τι 50€? Το απλο??δεν πάνε καλά έχουν ξεφύγει
Κάποιος να τους πει ότι οι άντρες δεν είναι χαζοί όπως ψάχνουν στους οίκους ψάχνουν και αλλού ..υπάρχουν γυναίκες που προσφέρουν 1/2 ώρα με 50 ευρώ έξω...έχω βρει αρκετές με 50-60 για μισή ώρα...γιατί να μην πάω σε αυτές?όπως κοιτάζουν συμφέρον αυτά τα κορίτσια στους οίκους έτσι κοιτάζουν και οι άντρες...μην τρελλαθουμε

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
170
Like
31.439
Πόντοι
36.938
Κάποιος να τους πει ότι οι άντρες δεν είναι χαζοί όπως ψάχνουν στους οίκους ψάχνουν και αλλού ..υπάρχουν γυναίκες που προσφέρουν 1/2 ώρα με 50 ευρώ έξω...έχω βρει αρκετές με 50-60 για μισή ώρα...γιατί να μην πάω σε αυτές?όπως κοιτάζουν συμφέρον αυτά τα κορίτσια στους οίκους έτσι κοιτάζουν και οι άντρες...μην τρελλαθουμε
Ακομα δεν πατησες το κουμπι,
να ησυχασουμε απο τις αερολογιες σου?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.452
Πόντοι
7.095
Για πες μας για αυτές....σε περιμένουμε στο αντίστοιχο νημα.

• Like
Αντιδράσεις: iosiff

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.961
Πόντοι
32.165
Τι εσκορτ ειναι; 150 για 30 λεπτα σε στουντιο δεν υπαρχει, ειναι πολλα.
150 ευρω υπαρχει προγραμμα αλλα οχι για 30 λεπτα. Τζακουζι ειναι 1 ωρα και μπορεις να τελιωσεις 2 φορες.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.766
Πόντοι
456
150 ευρω υπαρχει προγραμμα αλλα οχι για 30 λεπτα. Τζακουζι ειναι 1 ωρα και μπορεις να τελιωσεις 2 φορες.
Έχω ακούσει και για 30λεπτο 120 και 110. Εγώ σε ρόλο ξεναγού σε φίλο μου που ήρθε βόλτα Θεσσαλονική, πριν 2-3 βδομάδες, μεσημέρι, στο ινκογκνιτο, δεν δούλευε η τζέσυ, η τσα2 μας λεει 50 το απλό(!!!), στη φρίξου 50 το απλό για μία πολύ μέτρια, παντελώς άγνωστη στην περιοχή κοπέλα, μπλα μπλα μπλα και 110 το μισάωρο και 150 ή 170 η ώρα(!!!). Επίμονη η τσα2 και όλο έκπληξη που δεν πέρασε κανείς... Στην υγειά μας!

Υ.Γ. Πιο πάνω την ίδια μέρα, είχε στο efi 2 κοπέλες από 30 και παρτούζα 60. Η μία κατά τα λεγόμενα της τσα2 ρωσίδα πολύ αστέρι από εμφάνιση! Καλό πρόσωπο, φιτ κορμί, μικρό στήθος, κώλος - πατάρα. Η άλλη ξανθιά νταρντάνα, πολύ μέτρια. Πέρασε φίλος μου με των 30. Τυπικές υπηρεσίες για 30αρι, απλά καύλωσε πολύ με την κοπέλα.

Τελευταία τροποποίηση:

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.832
Πόντοι
746

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.766
Πόντοι
456
Για 30' λεω.. δεν υπαρχει πουθενα, ειναι απλα κλεψιμο!
Έχει μισάωρα, (και 45λεπτα σε μερικές) και ώρας. Είτε στο λέει η κοπέλα ή η τσα2 είτε ρωτάς εσύ. Ενδεικτικά, η περίπτωση στη φρίξου, η έμμα, κάποτε η μιρέλα, η ρίτα, η εβελίνα, κάποιες φορές που ρώτησα στο hot lady και είχα πάει με μία σοφία πολύ τούμπανο, στο βένους κάποτε με μία καρολίνα. Νομίζω κιόλας η ρίτα στο βένους 2 κάποτε το είχε 80 ευρώ το 40λεπτο τότε.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.832
Πόντοι
746
Οσο για τις γατες στο μεδουσα.. απο τοτε που ειδα μια να τεντωνεται στον καναπε δεν ξαναεκατσα, ορθιος καλυτερα απο το να γεμισω τριχες και αλλες βρωμιες, αν η κοπελα ειναι στο δωματιο δεν περιμενω ορθιος, φευγω! Να το δουν αυτο οι υπευθυνοι και αν αγαπανε τοσο πολυ τις γατες και οτι αλλο ζωο θελουν, εχει παραδιπλα παλια κτηρια να τα σουλουπωσουν και να τα φροντιζουν εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom