vg777777777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Η Τσαρίνα σε ποιο μαγαζί δουλεύει?
Η Τσαρίνα σε ποιο μαγαζί δουλεύει?
Αν και καθυστερημένα σε ευχαριστω πολυ φίλε!!!Αν λες την παλια εφη.. οχι εχει κανα 2-3 χρονια που σταματησε.
Μακριά από την πατσαβούρα. Καλύτερα με κομοδίνο του ΙΚΕΑ. Περισσότερο ψυχή έχει. Τα πιο πεταμένα 50 ευρώ που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Στα μείον ότι είδα και κάποιον μαυριδερό (κατά πάσα πιθανότητα λαθρο) να τον δέχεται στο δωμάτιο.Πηγα προχτες στην Ανια στο free house
Με σενα δεν ξερω τι εγινε παντως εγω οπως και ειπα σε προηγουμενα post 3 μηνες πριν οτι περασα καταπληκτικα με την Ανια.Ειχα ανεβασει και κριτικη περσι θα ανεβαζα και τωρα αλλα δεν μπηκε στην καταχωρηση.Παντως και τοτε που ειπα τα καλυτερα καποιοι οπως και συ της ελεγαν αρνητικα σχολια οτι ειναι κομοδινο κλπ.Μακριά από την πατσαβούρα. Καλύτερα με κομοδίνο του ΙΚΕΑ. Περισσότερο ψυχή έχει. Τα πιο πεταμένα 50 ευρώ που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Στα μείον ότι είδα και κάποιον μαυριδερό (κατά πάσα πιθανότητα λαθρο) να τον δέχεται στο δωμάτιο.
Με εσένα μπορεί να ήταν καλή. Εγώ πέρασα μαζί της 3 φορές. Τις 2 πρώτες όταν ξεκίνησε (μέτρια πράγματα) και πριν λίγο καιρό είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία μήπως έτυχε τις προηγούμενες. Αλλά ήταν τόσο κομοδίνο που ενώ την γαμουσα μου ήρθε να της δώσω μια σφαλιάρα να δω αν είναι ζωντανή. Πουτανες που είναι ή του ύψους ή του βάθους για μένα δεν είναι επαγγελματίες αλλά και η καλύτερη στην πόλη να ήταν μόλις είδα λαθρο να περνάει αυτομάτως έφαγε ΜΑΥΡΟ.Με σενα δεν ξερω τι εγινε παντως εγω οπως και ειπα σε προηγουμενα post 3 μηνες πριν οτι περασα καταπληκτικα με την Ανια.Ειχα ανεβασει και κριτικη περσι θα ανεβαζα και τωρα αλλα δεν μπηκε στην καταχωρηση.Παντως και τοτε που ειπα τα καλυτερα καποιοι οπως και συ της ελεγαν αρνητικα σχολια οτι ειναι κομοδινο κλπ.
Aστο τυπε αυτη εχει καιρο που εχει χαλασει δεν αξιζει μια πλεονΜε σενα δεν ξερω τι εγινε παντως εγω οπως και ειπα σε προηγουμενα post 3 μηνες πριν οτι περασα καταπληκτικα με την Ανια.Ειχα ανεβασει και κριτικη περσι θα ανεβαζα και τωρα αλλα δεν μπηκε στην καταχωρηση.Παντως και τοτε που ειπα τα καλυτερα καποιοι οπως και συ της ελεγαν αρνητικα σχολια οτι ειναι κομοδινο κλπ.
καλά αυτή πριν την άφιξη των λαθρο έκανε και face control πριν σε βάλει μέσα...τι έγινε αναδουλειες;έτσι είναι...Όταν ξεκινάς και εισαι καλη και στη συνέχεια κομοδονιζεις έρχεται και η απαξασιωση...Μια έτσι μια κοκορετσι =πάρε τον τζίρο κάτω τωρα για να μάθεις...Με εσένα μπορεί να ήταν καλή. Εγώ πέρασα μαζί της 3 φορές. Τις 2 πρώτες όταν ξεκίνησε (μέτρια πράγματα) και πριν λίγο καιρό είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία μήπως έτυχε τις προηγούμενες. Αλλά ήταν τόσο κομοδίνο που ενώ την γαμουσα μου ήρθε να της δώσω μια σφαλιάρα να δω αν είναι ζωντανή. Πουτανες που είναι ή του ύψους ή του βάθους για μένα δεν είναι επαγγελματίες αλλά και η καλύτερη στην πόλη να ήταν μόλις είδα λαθρο να περνάει αυτομάτως έφαγε ΜΑΥΡΟ.
Επειδή κόβουμε τις μαλακίες κόβουμε κι αυτήν και ενημερώνουμε τον κόσμο να μην πετάξει τα ευρωπουλακια του. Πάντα με στανταρακια πήγαινα που σέβονται τα λεφτά σου όπως η παλιά η Έφη , Αφρό , Τσαρίνα , Λαρα. Όσο για καθαριότητα και ευγένια με όλες ντουζακι από πριν και τις αντιμετωπίζουμε σαν γκόμενες μας και όχι σαν εκδιδόμενες. Η ανια είναι αυτή που έχει μαλώσει με την ευγένια και είναι μές στα νεύρα και την ξυνίλα. Όσο για λαθρο μόλις έβγαινα απ' το δωμάτιο έμπαινε στο άλλο αυτός. Δεν νομίζω να έμπαινε για να φτιάξει τη βρύση.Κοψτε τις μαλακιες αυτη την στιγμη δεν εχει καλυτερη κοπελα καθαρη ομορφη και προπαντων σουπερ στο σεξ αν εισαι καθαρος και ευγενικος αν εισαι ορνεο θα φας ακυρο γιατι και αυτες ειναι ανθρωποι οσο για τους λαθρο εγω χτες ειδα να διωχνει η τσατσα 4 με εξυπνο τροπο
Επειδη κοψαμε τις μαλακιες τα λεμε αυτα τυπεΚοψτε τις μαλακιες αυτη την στιγμη δεν εχει καλυτερη κοπελα καθαρη ομορφη και προπαντων σουπερ στο σεξ αν εισαι καθαρος και ευγενικος αν εισαι ορνεο θα φας ακυρο γιατι και αυτες ειναι ανθρωποι οσο για τους λαθρο εγω χτες ειδα να διωχνει η τσατσα 4 με εξυπνο τροπο
Στοfree house λες στην βαρδια της Ανιας λες οτι εδιωξε λαθρο η τσατσα;γιατι εδω λεει καποιος οτι τους δεχεται αλλα οπως και πριν απο κατι μηνες οταν ειπα οτι περασα σουπερ με την Ανια και δεν ηταν η πρωτη φορα ετσι και τωρα ορισμενοι εδω ειπανε οτι ειναι κομοδινο δεν αξιζει κλπ.Κοψτε τις μαλακιες αυτη την στιγμη δεν εχει καλυτερη κοπελα καθαρη ομορφη και προπαντων σουπερ στο σεξ αν εισαι καθαρος και ευγενικος αν εισαι ορνεο θα φας ακυρο γιατι και αυτες ειναι ανθρωποι οσο για τους λαθρο εγω χτες ειδα να διωχνει η τσατσα 4 με εξυπνο τροπο