GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Οχι σε ολους
Συμφωνώ...
Οχι σε ολους
Aυριο το πρωι στο Bad GirlsΠου την βρίσκουμε;
Σ εμενα τωρα δινει..παλια ουτε για αστειο.Συμφωνώ...
Μπορει να δουλευει η ρινα-κατερινα στο ξυλινο..βαραει διπλοβαρδιες αυτη. Αλλη δεν μου ερχεται τωρα.Για τώρα βράδυ μιλάμε ρε σεις.
Ότι πληρώνεις περνεις...στο απλό μπορεί να μην δώσει αν δεν την πιέσεις..αν δώσεις κάνα 10ευρο παραπάνω πρόγραμμα θα δώσει .Οχι σε ολους
Αλλο αυτο συναδελφε..θα ειναι κι αλλες που αμα τις δωσεις παραπανω η παρεις μεγαλυτερο προγραμμα να δινουν.Εγω μιλαω παντα για το απλο!Ότι πληρώνεις περνεις...στο απλό μπορεί να μην δώσει αν δεν την πιέσεις..αν δώσεις κάνα 10ευρο παραπάνω πρόγραμμα θα δώσει .
Στο απλό η Νατάσα δίνει αλλά για να την πετύχεις είναι σαν να παίζεις τζόκερ.Αλλο αυτο συναδελφε..θα ειναι κι αλλες που αμα τις δωσεις παραπανω η παρεις μεγαλυτερο προγραμμα να δινουν.Εγω μιλαω παντα για το απλο!
Για τώρα βράδυ μιλάμε ρε σεις.
εγώ όταν την πήρα δεν μου έδωσεΗ Σοφία η Ρουμάνα δίνει σίγουρα.
Γιατί?εγώ όταν την πήρα δεν μου έδωσε
Η τσαρινα?Στο απλό η Νατάσα δίνει αλλά για να την πετύχεις είναι σαν να παίζεις τζόκερ.
τι να σου πω φίλε μου δεν ξέρω. Ίσως γιατί είχα πάρει το απλό πρόγραμμα. Δεν αποκλείεταιΓιατί?
η τσαρίνα δουλευει σημερα ξερει κανενας αποτι θυμαμαι δοθλευε παλια μετα την πεμπτη και πσκ
Η τσαρινα?
ευχαριστω να σε καλα δε ξερω το τηλεφωνο αλλα θα παω αφου σε ειπε ετσιχθες που την ειδα ειπε θα δουλεψει. κανε ενα τηλεφωνο πρωτα και πανε.
τι ωράριο εχει στην πρωινή βάρδια; (αν εχω καταλάβει μόνο πρωινή δουλεύει)χθες που την ειδα ειπε θα δουλεψει. κανε ενα τηλεφωνο πρωτα και πανε.
Συνηθως παει απο τις 12+ εως 8 καμια φορα φευγει και νωριτερα. Επισης μου ειχε πει ισως δουλεψει και Τριτη, αυριο δηλαδη.τι ωράριο εχει στην πρωινή βάρδια; (αν εχω καταλάβει μόνο πρωινή δουλεύει)