Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (6 μέλη και 105 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.763
Πόντοι
2.356
Φιλε μου καλε ακριβως τα ιδια ηθελα να γραψω και γω που την πηρα την ημερα της προσφορας του Βαλεντινου με πιπα ακα στα 35ευρω.Δευτερη δεν εχει ειναι πολυ ακριβα για τις υπηρεσιες της.
τόσο δύσκολο ήταν να κάνει με το στοματικό διάλυμα αλλά στο μ@υνί τους αν βρωμόκοπανε το έχω πάθει κ Εγώ
Πού είσαι super Paradise να μας πεις για την προσφορά του κ@λου πού κάνατε κ μας παραμύθιαζατε εσύ κ ο δον Πέτρος

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Εγω αν ξαναφερουν την τζεσυ την γερμανιδα την μουναρα θα κανω παρτυ.
Γαμησε τα αυτην ηθελα να την παρω αλλα δε την πηρα τοτε που ηταν στο παιχνιδι αν επιστρεψει και ειναι το ιδιο μουναρα οπως τοτε τη εχω παρει σιγουρα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
τόσο δύσκολο ήταν να κάνει με το στοματικό διάλυμα αλλά στο μ@υνί τους αν βρωμόκοπανε το έχω πάθει κ Εγώ
Πού είσαι super Paradise να μας πεις για την προσφορά του κώλου πού κάνατε κ μας παραμύθιαζατε εσύ κ ο δον Πέτρος
Με το μπαζο που εβαλαν και καλη να ηταν η προσφορα παλι φολα θα ετρωγαν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346
Γνωμη μου οτι το 'χαλαρο' ειναι τεχνασμα των μαγαζιων απο εποχη βαρδαρη ακομα, ωστε να τσιμπανε ενα δεκαρικο παραπανω. καμια διαφορα με το απλο!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Πού είσαι super Paradise να μας πεις για την προσφορά του κ@λου πού κάνατε κ μας παραμύθιαζατε εσύ κ ο δον Πέτρος
ξερεις αυτα που κανουν καμια φορα γυριζουν μπουμερανγκ πανω τους...το μονο που καταφεραν τωρα ειναι να τους ριξουν περισσοτερο μαυρο...
λες ρε παιδια κι αν βαζανε καμια μουναρα με τα μισα λεφτα οπως ανεγγειλαν θα εχανε κανενα σπιτι απο το μισο μεροκαματο...αυτα λεγονται μιζεριες...και η μιζερια φερνει αναδουλεια..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346
Ειναι και το πρεστιζ συναδελφε, δεν καταδεχονται μερικες ψωναρες ιεροδουλες να πεσουν τοσο χαμηλα. :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.497
Πόντοι
32.165
Που να παω για διπλο δρακο? Σκεφτομουν να παω λαρα και μετα τσαρινα αλλα η λαρα τεπαρει. Πειτε καμια προταση να φυγουν τα χοντρα. Θελετε να κασκαρεντισο σε καμια? Βλεπω καλες κριτικες για μια βλαντα αλλα αμα δεν βλεπεται και ειναι παχουλη δεν μπορω. Ειναι λεπτη αυτη? Ας βοηθησει καποιος

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.763
Πόντοι
2.356
Που να παω για διπλο δρακο? Σκεφτομουν να παω λαρα και μετα τσαρινα αλλα η λαρα τεπαρει. Πειτε καμια προταση να φυγουν τα χοντρα. Θελετε να κασκαρεντισο σε καμια? Βλεπω καλες κριτικες για μια βλαντα αλλα αμα δεν βλεπεται και ειναι παχουλη δεν μπορω. Ειναι λεπτη αυτη? Ας βοηθησει καποιος
αν πας Βραδυνή βάρδια ρίξε μία μάτια Φρίξου 15β κ αν σ αρέσει μπες

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.497
Πόντοι
32.165
Περασμα με Βλαντα. Φατσα συμπαθητικη! Βυζια πεσμενα αλλα οκ. Τσιμπουκι ομως απο τα καλυτερα που μου εχουν κανει και πηρα απλο 30αρι οποτε με σκουφο. Μουνακι στενο και στα 4 φοβερη αισθηση! Μια χαρα η Βλαντα!!!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
Τελικά την Ιωάννα που την βρίσκουμε? Στο Βέγκας δουλεύει αυτή την εποχή? Και τι βάρδια?

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
αν πας Βραδυνή βάρδια ρίξε μία μάτια Φρίξου 15β κ αν σ αρέσει μπες

φιλος αν εννοεις στην φριξου αυτο με το τεραστιο διαδρομο σαν χωλ,μια ξανθια ψηλη στο 1.70 τουλαχιστον χωρις τακουνια την εκανα,αν θυμαμαι καλα τατουαζ στο μπουτι,πιτσιρικα με κωλαρα και πολυ ωραιο σωμα προς το γυμνασμενο με πιασιματα?
Εγω επαθα πλακα με αυτην σε βραδυνη τσαρκα την παρασκευη βραδυ.Τζουλια το ονομα της,οχι η γυφτορουμανα που δουλευε εκει παλαιοτερα.
μακραν το πιο ωραιο μουνι της βραδιας.Εχει καποιος περισσοτερες πληροφοριες?
Κατα ατα αλλα,λας βεγκας μανταλινα στο ποστο της στο βαθος,στο πρωτο μια πιτσιρικα πολυ μινιον,μινωταυρου με νικηφορου η Σαντρα στο ποστο της.
Η καρινα στο σπιτακι της ειρηνης,με ξανθιο ψευτικο μαλλι,ατσουμπαλη και αχαρη,αλλα με γκαυλωνει να σκεφτομαι να την καρφωνω το λαρυγγι και ας μην την γαμησω,καποια στιγμη πρεπει να το τολμησω.
Paradise η γνωστη αννα πετιτ μινιον ουγγαρεζα απο las vegas μεταγραφη,στο πισω μια ελληνιδα νταρτνανα,προς το γεματο αλλα με λιγο ατσουμπαλο κωλο που εμενα ομως δεν με χαλαει,πολυ φιλικη και προσχαρη ,νομιζω θα ειναι καλη περιπτωση μεσα.
golden lips η ρουμουνα Ινα,χαλασε πολυ αυτη.
red light ενα ξανθο αδιαφορο για τα γουστα μου.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.763
Πόντοι
2.356
φιλος αν εννοεις στην φριξου αυτο με το τεραστιο διαδρομο σαν χωλ,μια ξανθια ψηλη στο 1.70 τουλαχιστον χωρις τακουνια την εκανα,αν θυμαμαι καλα τατουαζ στο μπουτι,πιτσιρικα με κωλαρα και πολυ ωραιο σωμα προς το γυμνασμενο με πιασιματα?
Εγω επαθα πλακα με αυτην σε βραδυνη τσαρκα την παρασκευη βραδυ.Τζουλια το ονομα της,οχι η γυφτορουμανα που δουλευε εκει παλαιοτερα.
μακραν το πιο ωραιο μουνι της βραδιας.Εχει καποιος περισσοτερες πληροφοριες?
Κατα ατα αλλα,λας βεγκας μανταλινα στο ποστο της στο βαθος,στο πρωτο μια πιτσιρικα πολυ μινιον,μινωταυρου με νικηφορου η Σαντρα στο ποστο της.
Η καρινα στο σπιτακι της ειρηνης,με ξανθιο ψευτικο μαλλι,ατσουμπαλη και αχαρη,αλλα με γκαυλωνει να σκεφτομαι να την καρφωνω το λαρυγγι και ας μην την γαμησω,καποια στιγμη πρεπει να το τολμησω.
Paradise η γνωστη αννα πετιτ μινιον ουγγαρεζα απο las vegas μεταγραφη,στο πισω μια ελληνιδα νταρτνανα,προς το γεματο αλλα με λιγο ατσουμπαλο κωλο που εμενα ομως δεν με χαλαει,πολυ φιλικη και προσχαρη ,νομιζω θα ειναι καλη περιπτωση μεσα.
golden lips η ρουμουνα Ινα,χαλασε πολυ αυτη.
red light ενα ξανθο αδιαφορο για τα γουστα μου.
ναι γιαυτό λέω κ Εγώ πολύ καλό αλλά ξεψάρωσε γρήγορα
Ιουλία είναι το όνομά της την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα την πρώτη μέρα πού πήγε κ ήταν φοβερή, 25' στο δωμάτιο γλωσσοφιλα μούσκεμα από κάτω κ έδειξε να τέλειωσε χτυπιοταν.
Αλλά μετά από μέρες άλλος άνθρωπος μπορεί φυσικά να έτυχε Ολα μηχανικά ούτε φιλιά ούτε τίποτε

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Μπορεί κάποιος να μου πει που δίνουν γλωσσοφιλα; γιατί το να ανατρέξω πίσω προϋποθέτει ελεύθερο χρόνο και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή...
Ταξίδι εξπρές στην συμπρωτευουσα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.004
Πόντοι
4.766
Μπορεί κάποιος να μου πει που δίνουν γλωσσοφιλα; γιατί το να ανατρέξω πίσω προϋποθέτει ελεύθερο χρόνο και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή...
Ταξίδι εξπρές στην συμπρωτευουσα.
Η Σοφία η Ρουμάνα δίνει σίγουρα.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366