GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Η Αντριάνα ήταν κορυφή!!
Καλα το ειπες. ΗΤΑΝ.
Η Αντριάνα ήταν κορυφή!!
μεσα ακομα ειναι...τωρα το αν πλεον εσενα δεν σου αρεσει εμφανισιακα ειναι αλλη ιστορια.Καλα το ειπες. ΗΤΑΝ.
Αν λες τυπε την Ιωαννα του vegas το γαμησες το θεμα εσυ μουναρα δεν ειναι αλλα ουτε και μπαζο μια καθημερινη κοπελα της διπλανης πορτας ειναιΣυμφωνώ..πχ και η Ιωάννα είναι μπαζακι αλλά έχει ωραίο πρόσωπο και δεν είναι Ελλεεινιδα το βασικό.
Τη 4 και λιγα σου ειπε για την εν λογο η πρωην τουμπανιεθ ειναι αλλη Αντριανα δε θυμαμαι στην αλυσιδαΕμενα η τσα2 με ειπε οτι δουλευε πριν 4 χρονια περιπου στα στουντιο.Εγω δεν την θυμαμαι ομως.
Εγω μια αλλη αντριανα ψαχνω..την πετυχα επαρχια πριν κανα δυο χρονια και απο τοτε δεν την ξαναδα!
Αυτη που λεω μαυρομαλα ηταν ..και δουλευε παλια στο κοροβαγκου (βιλα πριβε) και στο Red Light αλλα πριν το κανουν ανακαινιση!
Αδερφε δε θα το ελεγα και μεσα εχει χαλασει παλια ηταν πολλη καλητερη ο Βarbara εχει ενα δικιο στο ηταν για μενα καλητερα να σταματησει εντελως κακος που ερχετε εστω κι αυτο το λιγομεσα ακομα ειναι...τωρα το αν πλεον εσενα δεν σου αρεσει εμφανισιακα ειναι αλλη ιστορια.
Εμείς που έχουμε γράψει χιλιόμετρα στην αναζήτηση ιερόδουλων κατι τέτοιους τους περνούμε μυρωδιά από την πρώτη λέξη που γράφουν.Πάει ο μπουρδέλιαρης
Αντε να παίρνουν κ άλλοι σειρά
[move]Next[/move]
Αντε να δουμε τωρα ποιο θα ειναι το καινουργιο προφιλ του ελ πατρονΠάει ο μπουρδέλιαρης
Αντε να παίρνουν κ άλλοι σειρά
[move]Next[/move]
έχει και ένα παιδί να μεγαλώσει και ο χορηγός έχει κλείσει την κάνουλαΑδερφε δε θα το ελεγα και μεσα εχει χαλασει παλια ηταν πολλη καλητερη ο Βarbara εχει ενα δικιο στο ηταν για μενα καλητερα να σταματησει εντελως κακος που ερχετε εστω κι αυτο το λιγο
Παιζει κι αυτο δεν εχεις αδικοέχει και ένα παιδί να μεγαλώσει και ο χορηγός έχει κλείσει την κάνουλα
Να περιμενουμε και επιστροφη της εφης συναδελφε?έχει και ένα παιδί να μεγαλώσει και ο χορηγός έχει κλείσει την κάνουλα
εγω ψευτης να βγω..μολις αρχισουν και ερχονται οι ορδες απο τα νησια,στα ντελα δεν θα περναμε ουτε απο εξω...Να περιμενουμε και επιστροφη της εφης συναδελφε?
H καντυ ποτε δε με πολυ συγκινησε..ακομα και τοτε στα καλα της..την ειχα παρει μια η δυο φορες δεν θυμαμαι τωρα..ομορφη μεν και ζεστη στο δωματιο..αλλα μαλλον δεν ταιριαξαμε και τοσο, ωστε να ξαναπηγαινα μαζι της.εγω ψευτης να βγω..μολις αρχισουν και ερχονται οι ορδες απο τα νησια,στα ντελα δεν θα περναμε ουτε απο εξω...
τωρα σε αυτο που ειπες μεχρι και την καντυ περιμενω αν και δυσκολο(αλλα οχι ακοτορθωτο) απο οτι μου ειπε εχθες.....
Φιλε μου καλε ακριβως τα ιδια ηθελα να γραψω και γω που την πηρα την ημερα της προσφορας του Βαλεντινου με πιπα ακα στα 35ευρω.Δευτερη δεν εχει ειναι πολυ ακριβα για τις υπηρεσιες της.Πήγα στη Τζούλια στο studio paradise πριν από 2 βδομάδες. 40 το απλό, δίνω στην τσατσά 50ρικο και μου λέει δεν θες το πρόγραμμα των 50 για πιο χαλαρά; Λέω, ποια η διαφορά; Το ίδιο πράγμα είναι. Μου λέει όχι, δεν είναι το ίδιο. Στο 40ρι θα πρέπει να φύγει η κοπέλα στα 10-12 λεπτά, ενώ στα 50 δεν σε αφήνει. Σκέφτηκα από μέσα μου, αν εγώ κάνω 30 λεπτά να χύσω δεν θα φύγει; Έπρεπε να της το πω. Της λέω το 40 θέλω και μου λέει "καλά" με ύφος εσύ χάνεις. Εκείνη τη στιγμή με βάζει σε μια διαδικασία να σκέφτομαι το χρόνο και να αγχώνομαι, ενώ εγώ πήγα εκεί για να χαλαρώσω. Έχεις ιδέα ρε θειά πως βγαίνει το 40ρι; Ήταν λες και δεν είχε αξία. Τεσπα. Μπαίνει η Τζούλια στο δωμάτιο, και βγάζει το παρεό που φορούσε (την είχα δει 3 φορές στο σαλόνι και πάντα ήθελα να την πάρω. Και πάντα φορούσε αυτό το παρεό) και αποκαλύπτει την κοιλιά της η οποία δεν είναι αισθητικά ευχάριστη, μιας και έχει λίπος και ραγάδες. Κάτι ξέρει και την κρύβει. Γενικά είναι παχουλή, αλλά μου αρέσουν τα πόδια της. Αρχίζει πίπα έντονη με ρούφηγμα και ζούληγμα με τα χέρια, για κάτω από ένα λεπτό. Σταματάει και μου λέει, πως θες; (Αυτό για μένα ήταν σημάδι βιασύνης) Λέω έλα πάνω μου. Ανεβαίνει πάνω μου και μύριζε τσιγάρο. Καταλαβαίνω ότι θες να κάνεις και καμιά τζούρα μεταξύ των προγραμμάτων που έχεις, αλλά είναι ψιλοφάουλ, ειδικά αν ο άλλος δεν καπνίζει. Από κει και πέρα νορμάλ σεξ. Τρεις στάσεις κάναμε και έχυσα αρκετά σύντομα. Δεν θα ξαναπάω σύντομα στο κατάστημα. Μόνο αν δω κάτι πάρα πολύ αξιόλογο στο σάιτ τους. Στα θετικά, το δωμάτιο έχει σαπούνια, αντιβακτηριδιακό, στοματικό διάλυμα, μωρομάντηλα και νομίζω και κάτι ακόμα. Η Τζούλια φάνηκε ευχάριστος χαρακτήρας και δεν έδειξε δυσαρέσκεια σε κάτι. Απλά θεωρώ πως οι τιμές τους είναι αρκετά υψηλές ώστε να πεις ότι θα πας και θα το ευχαριστηθείς.