You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)
Weruloa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 2.391
Ότι γούσταρε κάτι εκτός ναι γιατί όχι.. Δεν είπαμε να παντρευτουμε κιόλας..Τωρα σοβαρα μικρε πιστεψες οτι η πουτανα σε γουσταρε?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Weruloa αμα εισαι ωραιο παιδι οπως λες πανε χτυπα γκομενες απο κλαμπακια και τετοια που σου ειπε και ενας αλλος και ασε τις πουτανες.
Weruloa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 2.391
Τρώω και γκομενες φοιτήτριες και γενικά δεν έχω παράπονο, αλλά και ορισμένες πουτανες είναι πολύ όμορφες και δε μπορώ να αντισταθώ ρε συ και αφού με περισσεύουν και κάτι φράγκα ε λέω γιατί όχι..Weruloa αμα εισαι ωραιο παιδι οπως λες πανε χτυπα γκομενες απο κλαμπακια και τετοια που σου ειπε και ενας αλλος και ασε τις πουτανες.
Εγώ μένω εξωτερικό (δεν θέλω πω χώρα/πόλη για να μην "καρφωθώ) και κάνω αρκετές βόλτες στα κόκκινα φανάρια. Μου έχει τύχει ξημερώματα εκεί που κάθομαι στο παγκάκι και πίνω μπύρες, να έρθει πουτάνα, να αρχίσει να μου τρίβεται, να μου λέει τα κλασικά "έλα θα περάσουμε ωραία, χωρίς άγχος, έχω ζέστη και μπύρες στο δωμάτιο κτλ κτλ". Της λέω "μια χαρά, θα έρθω άλλη φορά, δεν έχω καθόλου λεφτά" (παραμύθι). Σηκώνεται να φύγει, επιστρέφει πίσω και μου λέει "δεν πειράζει, έλα". Της ξαναλέω "δεν έχω καθόλου χρήματα". Μου λέει "ΟΚ κανένα πρόβλημα, έλα". Πάμε στο σπίτι της, μου λέει "κάτσε δες λίγο τηλεόραση και έρχομαι". Κάθομαι και σκέφτομαι "τώρα θα βγεί απο το άλλο δωμάτιο κανένας δίμετρος, θα μου πάρει στην καλύτερη περίπτωση το πορτοφόλι/κινητό ή στην χειρότερη τα νεφρά μου". Έρχεται μετά απο λίγο η τύπισα με το νυχτικό της, φέρνει μπύρες, κάθεται στον καναπέ μαζί μου και έγινε το σκηνικό. Έκατσα λίγο πάνω απο 1 ώρα. Με καλημέρισε κι έφυγα. Δεν την έχω ξαναπετύχει στον δρόμο απο τότε, αλλά ήταν η κορυφαία στιγμή της πεζοδρομιακής μου καριέρας.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.051
- Πόντοι
- 3.346
Εβγαλε το παρανταις προγραμμα για αυριο?
θελω να παω αμαρυλλις με 20αρικο!
θελω να παω αμαρυλλις με 20αρικο!
ARKOUDITSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Σωστότατο εγώ σε βρίσκω! Αν παίζουν φράγκα πέρνα καλά αδερφέ ! Με μέτρο όμως πάντα.Τρώω και γκομενες φοιτήτριες και γενικά δεν έχω παράπονο, αλλά και ορισμένες πουτανες είναι πολύ όμορφες και δε μπορώ να αντισταθώ ρε συ και αφού με περισσεύουν και κάτι φράγκα ε λέω γιατί όχι..
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Εχει επανελθει η Ανια? την ειδε κανεις τελευταια;
ARKOUDITSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Καλώς ήρθες, καλές εξορμήσεις να έχεις.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.051
- Πόντοι
- 3.346
Σημερα θα βγουν οι αγαπουληδες τσαρκα να μοιρασουν γλυκα και λουλουδια στα κοριτσια!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
ποια κοριτσια;;;Σημερα θα βγουν οι αγαπουληδες τσαρκα να μοιρασουν γλυκα και λουλουδια στα κοριτσια!
πατσαβουροκατασταση...
Χθεσινή βόλτα χθες βράδυ τίποτα το αξιόλογο.....προτιμώ Αθήνα πιο τίμια φάση.....μπήκα σε καμία 10αρια ονόματα κλπ δε θυμάμαι...δεν είμαι από εδώ..... υπερβολικά τα 40που ζητάνε οι περισσότερες για απλό πρόγραμμα....εάν κάποιος γνωρίζει κάτι καλό ενημερώστε σας παρακαλώ επειδή έχω κ σήμερα τη μέρα ελεύθερη εδώ Θεσσαλονίκη....
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Χθεσινή βόλτα χθες βράδυ τίποτα το αξιόλογο.....προτιμώ Αθήνα πιο τίμια φάση.....μπήκα σε καμία 10αρια ονόματα κλπ δε θυμάμαι...δεν είμαι από εδώ..... υπερβολικά τα 40που ζητάνε οι περισσότερες για απλό πρόγραμμα....εάν κάποιος γνωρίζει κάτι καλό ενημερώστε σας παρακαλώ επειδή έχω κ σήμερα τη μέρα ελεύθερη εδώ Θεσσαλονίκη....
Κράτα την όρεξη σου καλύτερα για Αθήνα, εδώ τα διπλάσια θα δώσεις και δεν θα το ευχαριστηθείς
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Kατα τις 2 και τεταρτο το μεσημερι περασα απο σουπερ παραδεισο για την προσφορα για ναχω να λεω.Ελευθερο στοματικο στα 35 ευρω,η Τζουλια Ελληνιδα προσχαρη με ομορφα χαρακτηριστικα και πισινο πολυ ωραιο. Μου εκανε δυνατο τσιμπουκι και της τα εδωσα ολα πισοκολλητα.Για αυτη την τιμη μια χαρα.Περιμενα να δω κοσμο αλλα δεν ειχε ,δεν τιμηθηκε .
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.123
- Πόντοι
- 2.266
Ε πως θα είχε κόσμο με το μπαζο που εβαλαν ρε τυπεKατα τις 2 και τεταρτο το μεσημερι περασα απο σουπερ παραδεισο για την προσφορα για ναχω να λεω.Ελευθερο στοματικο στα 35 ευρω,η Τζουλια Ελληνιδα προσχαρη με ομορφα χαρακτηριστικα και πισινο πολυ ωραιο. Μου εκανε δυνατο τσιμπουκι και της τα εδωσα ολα πισοκολλητα.Για αυτη την τιμη μια χαρα.Περιμενα να δω κοσμο αλλα δεν ειχε ,δεν τιμηθηκε .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις