GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Ε πως θα είχε κόσμο με το μπαζο που εβαλαν ρε τυπε
Συμφωνώ!
Ε πως θα είχε κόσμο με το μπαζο που εβαλαν ρε τυπε
Δεν είναι μπαζο η Τζούλια απλά να το πω ωμά είναι χοντρή .. δηλαδή αν αδυνάτιζε θα μετρούσε σαν γυναίκα... Μπάζα είναι η Αγγελική η Αθηνά η Νίκη η Βάσω (όλως τυχαίως όλες τους είναι ελλεεινιδες )
Συμφωνώ..πχ και η Ιωάννα είναι μπαζακι αλλά έχει ωραίο πρόσωπο και δεν είναι Ελλεεινιδα το βασικό.Ναι, δεν είναι μπάζο, είναι 3μπαζο...χαχα
καλά αυτές που λες δεν υπάρχουν, χιλιόμπαζα είναι αστο!!
δηλαδή 5 ευρώ έκπτωση έκανε η θέλει να μας πει ότι κανονικά αυτό το πρόγραμμα κάνει 70Kατα τις 2 και τεταρτο το μεσημερι περασα απο σουπερ παραδεισο για την προσφορα για ναχω να λεω.Ελευθερο στοματικο στα 35 ευρω,η Τζουλια Ελληνιδα προσχαρη με ομορφα χαρακτηριστικα και πισινο πολυ ωραιο. Μου εκανε δυνατο τσιμπουκι και της τα εδωσα ολα πισοκολλητα.Για αυτη την τιμη μια χαρα.Περιμενα να δω κοσμο αλλα δεν ειχε ,δεν τιμηθηκε .
Αυτό ακριβώς έκαναν κάτι που περίμενα γιατί 50% ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό + ότι έχουν αυτήν που θα κάνει μισή δουλειά εεεδηλαδή 5 ευρώ έκπτωση έκανε η θέλει να μας πει ότι κανονικά αυτό το πρόγραμμα κάνει 70
Ετσι μου ειπε ακα κανει 70 προσφορα το μισο.Κάτσε 70 ήταν αρχική τιμή τι λέει ...
Κράτησε τα καλύτερα για Αθήνα, χάρη θα σου κάνεις.Χθεσινή βόλτα χθες βράδυ τίποτα το αξιόλογο.....προτιμώ Αθήνα πιο τίμια φάση.....μπήκα σε καμία 10αρια ονόματα κλπ δε θυμάμαι...δεν είμαι από εδώ..... υπερβολικά τα 40που ζητάνε οι περισσότερες για απλό πρόγραμμα....εάν κάποιος γνωρίζει κάτι καλό ενημερώστε σας παρακαλώ επειδή έχω κ σήμερα τη μέρα ελεύθερη εδώ Θεσσαλονίκη....
Πολλα ειναι τα 70 ακα. καθε μερα τοσο το εχουν η εγινε για την προσφορα?Ετσι μου ειπε ακα κανει 70 προσφορα το μισο.
Τόσο έχει, 70 είχα πληρώσει πριν κάνα 2 μηνο . 35 είναι 50% κάτω.Ετσι μου ειπε ακα κανει 70 προσφορα το μισο.
Tη ρωτησα ποσα κοστιζει κανονικα και μου ειπε θα μου κανει καλυτερη τιμη τωρα που γνωριστηκαμε που ειναι τα 60 ευρω.Φυσικα δεν θα ξαναπαρω,πηγα διοτι η Εβελινα απουσιαζει και η Ζακλιν εχει τα ρουχα της.Ενταξει καλα ηταν ,πιπα ακα και δυνατο πισωκολητο,35.Πολλα ειναι τα 70 ακα. καθε μερα τοσο το εχουν η εγινε για την προσφορα?
Η αμαρυλλις βλεπω στο σαιτ τους δουλευει αυριο το πρωι..μαλλον ετυχε σημερα να εχει ρεπο.
Κάτι κάναμε χαχαχαχ! Μακάρι να το βγάλουν ξανα σε 50% τα σπάει το τζακούζιΚαλή ξήγα έκανες μπουρδελιαρη. Έκανες μπουρμπουλήθρες ;
Εμενα η τσα2 με ειπε οτι δουλευε πριν 4 χρονια περιπου στα στουντιο.Εγω δεν την θυμαμαι ομως.Σήμερα πήγα με μια καινούρια κοπέλα στο red diamond.
Την Αντριάνα.
Τόσο καινούιρια που ένιωσα 10 χρόνια μικρότερος.
Για να μιλήσω σοβαρά, η παλιά καλή Αντριάνα. Όποιος την έχει τιμήσει στο παρελθόν ξέρει τι θα πάρει.