Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766
Δεν είναι μπαζο η Τζούλια απλά να το πω ωμά είναι χοντρή .. δηλαδή αν αδυνάτιζε θα μετρούσε σαν γυναίκα... Μπάζα είναι η Αγγελική η Αθηνά η Νίκη η Βάσω (όλως τυχαίως όλες τους είναι ελλεεινιδες  :tooth: )

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Δεν είναι μπαζο η Τζούλια απλά να το πω ωμά είναι χοντρή .. δηλαδή αν αδυνάτιζε θα μετρούσε σαν γυναίκα... Μπάζα είναι η Αγγελική η Αθηνά η Νίκη η Βάσω (όλως τυχαίως όλες τους είναι ελλεεινιδες  :tooth: )

Ναι, δεν είναι μπάζο, είναι 3μπαζο...χαχα
καλά αυτές που λες δεν υπάρχουν, χιλιόμπαζα είναι αστο!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766
Ναι, δεν είναι μπάζο, είναι 3μπαζο...χαχα
καλά αυτές που λες δεν υπάρχουν, χιλιόμπαζα είναι αστο!!
Συμφωνώ..πχ και η Ιωάννα είναι μπαζακι αλλά έχει ωραίο πρόσωπο και δεν είναι Ελλεεινιδα το βασικό.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Kατα τις 2 και τεταρτο το μεσημερι περασα απο σουπερ παραδεισο για την προσφορα για ναχω να λεω.Ελευθερο στοματικο στα 35 ευρω,η Τζουλια Ελληνιδα προσχαρη με ομορφα χαρακτηριστικα και  πισινο πολυ ωραιο. Μου εκανε δυνατο τσιμπουκι και της τα εδωσα ολα πισοκολλητα.Για αυτη την τιμη μια χαρα.Περιμενα να δω κοσμο αλλα δεν ειχε ,δεν τιμηθηκε .

δηλαδή 5 ευρώ έκπτωση έκανε η θέλει να μας πει ότι κανονικά αυτό το πρόγραμμα κάνει 70  :jerking:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
592
Πόντοι
311
T
δηλαδή 5 ευρώ έκπτωση έκανε η θέλει να μας πει ότι κανονικά αυτό το πρόγραμμα κάνει 70  :jerking:
Αυτό ακριβώς έκαναν κάτι που περίμενα γιατί 50% ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό + ότι έχουν αυτήν που θα κάνει μισή δουλειά εεε

ARKOUDITSOS

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
11
Πόντοι
0
Χθεσινή βόλτα χθες βράδυ τίποτα το αξιόλογο.....προτιμώ Αθήνα πιο τίμια φάση.....μπήκα σε καμία 10αρια ονόματα κλπ δε θυμάμαι...δεν είμαι από εδώ..... υπερβολικά τα 40που ζητάνε οι περισσότερες για απλό πρόγραμμα....εάν κάποιος γνωρίζει κάτι καλό ενημερώστε σας παρακαλώ επειδή έχω κ σήμερα τη μέρα ελεύθερη εδώ Θεσσαλονίκη....
Κράτησε τα καλύτερα για Αθήνα,  χάρη θα σου κάνεις.
Η ταπεινή μου άποψη μόνο....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Ετσι μου ειπε ακα κανει 70 προσφορα το μισο.
Πολλα ειναι τα 70 ακα. καθε μερα τοσο το εχουν η εγινε για την προσφορα?

Η αμαρυλλις βλεπω στο σαιτ τους δουλευει αυριο το πρωι..μαλλον ετυχε σημερα να εχει ρεπο.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Πολλα ειναι τα 70 ακα. καθε μερα τοσο το εχουν η εγινε για την προσφορα?

Η αμαρυλλις βλεπω στο σαιτ τους δουλευει αυριο το πρωι..μαλλον ετυχε σημερα να εχει ρεπο.
Tη ρωτησα ποσα κοστιζει κανονικα και μου ειπε θα μου κανει καλυτερη τιμη τωρα που γνωριστηκαμε που ειναι τα 60 ευρω.Φυσικα δεν θα ξαναπαρω,πηγα διοτι η Εβελινα απουσιαζει και η Ζακλιν εχει τα ρουχα της.Ενταξει καλα ηταν ,πιπα ακα και δυνατο πισωκολητο,35.

bourdeliaristhess

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2020
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα, νέος στη παρέα. Εγώ εχθές έκανα την γύρα μου ψάχνωντας για πρόγραμμα τζακούζι. Παντού 150 ευρώ.  Πέρασα από το super paradise και αφού έκανα το κουμάντο μου και μου είπαν να πάω σε 15 λεπτά πέρασα τζακουζακι, μου έφεραν τη σαμπάνια μου, 5 λεπτά μετά μπήκε και η κοπέλα και όλα μέλι γάλα.  Πλήρωσα 75 ευρώ.  Η έκπτωση ήταν κανονικότατη από τη μεριά τους.

ARKOUDITSOS

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
11
Πόντοι
0
  :pipa2:  Καλή ξήγα έκανες μπουρδελιαρη. Έκανες μπουρμπουλήθρες ;  :tits:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Οσο παει και χειροτερευει η κατασταση..τωρα αρχισε να μιλαει και με τον εαυτο του!

Τεσπα,δεν ειναι να ασχολεισαι καθολου με αυτους,μην τους απαντατε μπας και ξεκουμπιστουν.

Παμε στα σοβαρα τωρα..τσαρκα πριν απο λιγο σε αρκετα μαγαζια,τα δυο παρανταις ηταν κλειστα οταν περασα το αλλο στο πλαι νομιζω ανοιχτο αλλα δεν πηγα ως εκει.

Red Diamond.H αντριαννα παλια στο χωρο, που απο τι με ειπε η τσα2 ερχεται πλεον για καμια βδομαδα και φευγει..δεν τι θυμαμαι να πω την αληθεια και δεν μ'αρεσε εμφανισιακα..καλο σωμα αλλα αρκετα σπασμενο προσωπο.
Golden Lips.Η γνωστη σοφια εχει και το αμαξι ακριβως απο εξω..
Black Angels.Αλιονα πηγα δυο φορες μαλιστα, την πρωτη ηταν μεσα..παλι δεν με συγκινησε να περασω.
Bella Donna.Ελειπε η λαρα στην θεση της μια πολυ ομορφη κοπελα με πολυ καλο σωμα και ωραιο κωλαρακι..ονομα δεν ρωτησα!
Μινωταύρου 14.Η ρινα- κατερινα..εχω περασει παλιοτερα,ειναι καλη μεσα..αλλα πλεον δεν μ'αρεσει εμφανισιακα.
Μινωταύρου 10 (Studio Free House).Το ενα απο τα δυο ηταν κλειστα σε αυτο που ειναι δεξια οπως τα κοιταμε..μια μονικα, πρεπει να ειναι ρωσοποντια αυτη ακουγε ποντιακα! δεν μ'αρεσε εμφανισιακα.
Πέτρου Ερημίτη 1 & Μινωταύρου (Las Vegas).Νο1 σαμπρινα..Νο2 μια νατασα γεματουλα λιγο..και στο μονο του κλασικα τα πρωινα η μαυρομαλα την ρωτησα αν δινει φιλια και με ειπε οχι.
Πέτρου Ερημίτη 2Α.Το πιπινακι η τζενη,ομορφη παρουσια!
Αχελώου 10 (Studio Godiva).Εδω τρομαξα λιγο.. :cheesy: μια αννα χοντρομπουτα ψιλο ασχημη,με παρουσιαστικο γυναικας δεκαετια 90 στα μπαρακια στην επαρχια.Ρε παιδια ελεος που τις βρισκεται αυτες;
Νικηφόρου Ουρανού 24 & Μινωταύρου.και τελος σε αυτο μια εμμανουελα ξανθια..ωραια φατσα,λιγο με χαλουσε απο την μεση και κατω.
Αυτα τα ολιγα απο την πρωινη βαρδια.

• Like
Αντιδράσεις: hook19

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
Σήμερα πήγα με μια καινούρια κοπέλα στο red diamond.
Την Αντριάνα.
Τόσο καινούιρια που ένιωσα 10 χρόνια μικρότερος.
Για να μιλήσω σοβαρά, η παλιά καλή Αντριάνα. Όποιος την έχει τιμήσει στο παρελθόν ξέρει τι θα πάρει.

ARKOUDITSOS

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
11
Πόντοι
0
Είσαι το λιγότερο μαλακας αγόρι μου.
Gagarin μην αρπαχτείς εσυ. Δεν είναι για σένα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Σήμερα πήγα με μια καινούρια κοπέλα στο red diamond.
Την Αντριάνα.
Τόσο καινούιρια που ένιωσα 10 χρόνια μικρότερος.
Για να μιλήσω σοβαρά, η παλιά καλή Αντριάνα. Όποιος την έχει τιμήσει στο παρελθόν ξέρει τι θα πάρει.
Εμενα η τσα2 με ειπε οτι δουλευε πριν 4 χρονια περιπου στα στουντιο.Εγω δεν την θυμαμαι ομως.

Εγω μια αλλη αντριανα ψαχνω..την πετυχα επαρχια πριν κανα δυο χρονια και απο τοτε δεν την ξαναδα!
Αυτη που λεω μαυρομαλα ηταν ..και δουλευε παλια στο κοροβαγκου (βιλα πριβε) και στο Red Light αλλα πριν το κανουν ανακαινιση!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
Είναι η Αντριάνα η παλιά, επί εποχής Μάντυ, Κάντυ, Τζέσυ κτλ. Τότε είχε όπλο tattoo.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.127
Πόντοι
506
Η Αντριάνα ήταν κορυφή!!

Stories