Εχθές έκανα μια βόλτα από την πορνοπεριοχη, έχω μια γκόμενα πολύ ξενερωτη στο σεξ και ψάχνω για κανένα καλό γαμισει. Πήγα Λας Βέγκας όπου μόνο το τελευταίο ήταν ανοιχτό και δούλευε η Μανταλένα. Η Ιωάννα και καλά θα γυρνούσε Φεβρουάριο, ακόμα έρχεται. Πέρασα από Βένους όπου δουλεύανε 2 κοπέλες, μιλφ και οι 2, η μια ήταν η Εμμανουέλα. Είχε κάτι στην έκφραση της και με απέτρεψε να μπω, αλλιώς για εκεί ήμουν. Πήγα από το στούντιο της αφρός, είχε μια πιτσιρίκα Εμμανουέλα και αυτή καλό γκομενάκι αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα εκείνη την ώρα. Θα την επισκεφτώ σύντομα. Φεύγοντας σκέφτηκα την αννια, πήγα φρει Χάουζ. Η αννια ήταν σε πρόγραμμα και πήγα δίπλα όπου ήταν η Λιλιάνα. Την έχω δει πολλές φορές αλλά δεν μου αρέσει καθόλου εξωτερικά, έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές και έτσι πέρασα να δοκιμασω με το απλό. Καταρχάς με μπέρδεψε με κάποιον αλλο, μου συμβενει στα μπουρδέλα πολύ συχνά. Η σύστημα το έχουν να το λένε ή κυκλοφορεί σωσίας μου που γαμαει συνέχεια. Λιλιάνα, μπαίνει μέσα και αρχίζει να να με γλύφει από πάνω μέχρι κάτω κυριολεκτικά για πάνω από 5 λεπτα μετά αρχίζει την πίπα, η καλύτερη πίπα που μου έχουν πάρει. Σκεφτόμουν να της πω να της δίνω ένα ποσό κάθε μήνα και να έρχεται κάθε πρωί να με ξυπνάει με μια πίπα. Και εκεί που λέω ότι είναι το δυνατοτης σημείο ανεβαίνει από πάνω ανάποδα και αρχίζει το τέλειο reverse cowboy. Με πολύ κόπο κρατήθηκα να μην τελειώσω και την γύρισα στα 4. Εκεί σε ένα λεπτό τελείωσα. Τι Κουνιμα ήταν αυτό!απο τα καλύτερα χυσιματα που είχα ποτέ και χωρίς να κουράστω, όλα τα έκανε εκείνη . την στιγμή εκείνη την έβλεπα κουκλάρα. Λέω να πάω και σήμερα για επανάληψη.