GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Επηδει είσαι έμπειρος το ξέρω... σου φαίνεται για γυναίκα?
Την έχεις πάρει?
Επηδει είσαι έμπειρος το ξέρω/Δε το κατάλαβα αυτό @mitsov φίλε
Ο φιλτατος Αλ την είχε πάρει και είχε γράψει συγκεκριμένα ότι μύριζε το μουνι της σαν μουστάρδα.. Μετά από δεκάδες και εκατοντάδες ίσως γυναίκες που είχε πάρει ήταν πρωτόγνωρο αυτό που είδε.. Αυτό μόνο τελειώνουν όλα.
...ε όχι και δεκάδες... Πράγματι η μυρωδιά ήταν πρωτόγνωρη αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα υποψιαζομουν ότι είναι χειρουργημενη.Ο φιλτατος Αλ την είχε πάρει και είχε γράψει συγκεκριμένα ότι μύριζε το μουνι της σαν μουστάρδα.. Μετά από δεκάδες και εκατοντάδες ίσως γυναίκες που είχε πάρει ήταν πρωτόγνωρο αυτό που είδε.. Αυτό μόνο τελειώνουν όλα.
Έπρεπε να πω εκατοντάδες σωστά...ε όχι και δεκάδες... Πράγματι η μυρωδιά ήταν πρωτόγνωρη αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα υποψιαζομουν ότι είναι χειρουργημενη.
Στις φωτογραφίες ίσως δείχνει λίγο πιο άγρια στο πρόσωπο αλλά από κοντά είναι αλλιώς.Κακο φωτοσοπ θα έλεγα...
άμα δεις στo φεισμπουκ στη σελίδα του stars που έχει πολλές φωτογραφίες της κανονικές, την λες και ωραίο γκομενακιΈπρεπε να πω εκατοντάδες σωστά
ΟΚ θα μπω να τσεκαρω.άμα δεις στo φεισμπουκ στη σελίδα του stars που έχει πολλές φωτογραφίες της κανονικές, την λες και ωραίο γκομενακι
Στο φαϊντγκερλς πράγματι σε κάνα δυο φωτογραφίες δείχνει κάπως άγρια
Πέρασμα με μια καινούργια Βανέσα στα στούντιο μ των 40 ευρώ τ απλόΟΚ θα μπω να τσεκαρω.
Πέρασμα με μια καινούργια Βανέσα στα στούντιο μ των 40 ευρώ τ απλό
Επι της νικηφόρου ουρανού.. τ όρνιο ... τ ζώων ήταν αυτό... βυζι ούτε 0000 ρόγα τ ίδιο... χιεστο όλο αυτό.. ν μη καθετε ν τη γαμησω ν τη κυνηγάω μέσα στο δωματιο... βγαίνω κ λέω τη γιαγιά δ θέλω χρήματα πίσω αλλά μη τη ξανά περάσεις μ πελάτη ...
I have four rules...you don't touch or kiss my tits...you don't kiss me over my neck or face...you don't touch my pussy and asshole...you don't lick my asshole
Αιφνιδιαστηκα αλλά σκέφτηκα ότι θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία να γαμήσω με τα μάτια μόνο αλλά η αφοπλιστικη ειλικρίνεια της κοπέλας δε μου άφησε περιθώριο...if you don't like take your money and go
Είσαι μαλάκας ρε φίλε, έπρεπε να απαντήσεις "I have one rule: No rulez. you will eat it (βλαχογκρικ) and you will like it"I have four rules...you don't touch or kiss my tits...you don't kiss me over my neck or face...you don't touch my pussy and asshole...you don't lick my asshole
Μ εσωσες συναδελφε..την ειχα βαλει στο ματι την μικρη εδω και καιρο και ελεγα με την πρωτη ευκαιρια να περασω μαζι της.I have four rules...you don't touch or kiss my tits...you don't kiss me over my neck or face...you don't touch my pussy and asshole...you don't lick my asshole
Αιφνιδιαστηκα αλλά σκέφτηκα ότι θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία να γαμήσω με τα μάτια μόνο αλλά η αφοπλιστικη ειλικρίνεια της κοπέλας δε μου άφησε περιθώριο...if you don't like take your money and go
Ο λόγος για την Τζενη στο Ερημίτη 4 την οποία σκεφτόμουν από προχθές και πήγα να τη γαμήσω αλλά δυστυχώς η κοπέλα σου λέει από μόνη της ότι δεν κάνει τίποτα και στην ουσία σε διώχνει.
Η τσατσα η οποία είναι μια πολύ ευγενική κυρία και γνωριζόμαστε χρόνια μου έδωσε τα λεφτά και εντελώς απορημένη με ρώτησε τι και πως.
Τελοσπαντων πρώτη φορά μου συμβαίνει να πάρω πίσω τα λεφτά και να φύγω και φυσικά εκτός από τα μέλη που μας διαβάζουν αν μας διαβάζει η διεύθυνση του οίκου θα πρέπει να τη διώξει απόψε κιόλας διότι αυτή θα το κλείσει το μαγαζί.Παντα σκέφτομαι και την πλευρά του επιχειρηματια οπότε το λέω καλοπροαιρετα ότι εμένα δε μου έχει ξανατυχει τέτοια περίπτωση. Κακώς βρίσκεται στο μπουρδελο η κοπέλα.
Πως σας αρέσουν τα τρανσακια ρε τύποι
Γεια σου Al! Ωραίος! Που βρίσκεται το συγκεκριμένο κατάστημα, θα ήθελα να δοκιμάσω κ εγώ ισπανική κωλότρυπα...Οπότε φεύγω κάνω κάνα δυό γυρες και το ένστικτο μου με οδηγεί Εμπεδοκλεους. Βγαίνει στο σαλόνι ένα πολύ όμορφο και γλυκό μωρό η Ιζαμπελα από Ισπανία, ωραίο κορμακι με πολλά τατουάζ...μου'κανε ναζια οπότε μπήκα και δεν έχασα... Πολύ δυνατό το μωρό,δεκτικο,καλό παιχνίδι,καλή πίπα και φοβερό καβαλημα από πάνω και μια πανέμορφη σούφρα να τη γλειφεις και να μην χορταινεις.
Έχουμε μέλλον εδώ πιστεύω
ανεβαίνεις τέρμα πάνω τη Φρίξου και στρίβεις δεξιά,έχει ένα μόνο του εκείΓεια σου Al! Ωραίος! Που βρίσκεται το συγκεκριμένο κατάστημα, θα ήθελα να δοκιμάσω κ εγώ ισπανική κωλότρυπα...
Μα έμεινα μετά τους κανόνες αλλά ήρθε και η συμπληρωματικη ατάκα οπότε δε μου άφησε περιθώριο... Ούτε καν να εκνευριστω δε πρόλαβαΕίσαι μαλάκας ρε φίλε, έπρεπε να απαντήσεις "I have one rule: No rulez. you will eat it (βλαχογκρικ) and you will like it"
Δηλαδη μάλλον πιο γρήγορα θα τελειωνε αν έλεγε αυτά που κάνει αντί για αυτά που δεν κάνειI have four rules...you don't touch or kiss my tits...you don't kiss me over my neck or face...you don't touch my pussy and asshole...you don't lick my asshole
Ο λόγος για την Τζενη στο Ερημίτη 4 την οποία σκεφτόμουν από προχθές και πήγα να τη γαμήσω αλλά δυστυχώς η κοπέλα σου λέει από μόνη της ότι δεν κάνει τίποτα και στην ουσία σε διώχνει.
Η τσατσα η οποία είναι μια πολύ ευγενική κυρία και γνωριζόμαστε χρόνια μου έδωσε τα λεφτά και εντελώς απορημένη με ρώτησε τι και πως.
Τελοσπαντων πρώτη φορά μου συμβαίνει να πάρω πίσω τα λεφτά και να φύγω και φυσικά εκτός από τα μέλη που μας διαβάζουν αν μας διαβάζει η διεύθυνση του οίκου θα πρέπει να τη διώξει απόψε κιόλας διότι αυτή θα το κλείσει το μαγαζί.Παντα σκέφτομαι και την πλευρά του επιχειρηματια οπότε το λέω καλοπροαιρετα ότι εμένα δε μου έχει ξανατυχει τέτοια περίπτωση. Κακώς βρίσκεται στο μπουρδελο η κοπέλα.