Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.123
- Πόντοι
- 2.266
Θα τη δωσουμε μια Fanda τυπε και θα γινει περδικιαν γινει καμια στραβη και κολλησει κορωνοϊο καμια λαρα, ολη η β. ελλαδα θα μπει καραντινα.
Θα τη δωσουμε μια Fanda τυπε και θα γινει περδικιαν γινει καμια στραβη και κολλησει κορωνοϊο καμια λαρα, ολη η β. ελλαδα θα μπει καραντινα.
δουλεύει παράλληλα κ στο Stars στο μπαρ στην τούμπαΕγώ ψάχνω την Ρουσλάνα αλλά πουθενά...που πήγε;;
Εψαχνα και εγω καμια κριτικη στα Αθηναικά στουντιο , μιας και εκει δουλευε , αλλά δεν βρήκα .... κατι θυμάμαι είχαν γράψει για αυτην εδω στο σαίτ απο την προηγουμενη φορά που ηταν θεσσαλονίκη αλλά δεν θυμάμαι τι , θα δω μηπως το βρω να το ποστάρω.re αδελφια μου
κανα ριβιου για σία εχουμε;
φαινεται τουρμπο το κοριτσακι
μια βοηθεια ρε
Κάτι βρηκα μάλλονΕψαχνα και εγω καμια κριτικη στα Αθηναικά στουντιο , μιας και εκει δουλευε , αλλά δεν βρήκα .... κατι θυμάμαι είχαν γράψει για αυτην εδω στο σαίτ απο την προηγουμενη φορά που ηταν θεσσαλονίκη αλλά δεν θυμάμαι τι , θα δω μηπως το βρω να το ποστάρω.
Επειδη βασικά και εγω σκεφτόμουν να πάω για αυτό.
re αδελφια μου
μια βοηθεια ρε
Σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένος- δε θυμάμαι αν είχα ανεβάσει και
κριτική. Καλό σώμα και πρόσωπο, αλλά μικρό στήθος. Η συνεννόηση γινόταν
στα Αγγλικά. Εγώ την πήρα με 40 ευρώ, αλλά άλλοι την πήραν με 50 ευρώ
στο απλό. Τώρα δεν ξέρω που κυμαίνονται οι τιμές της Σίας.
Γενικώς από ότι είδα και κάποιες άλλες άρχισαν να μαγκεύουν [με την κακή
την έννοια]- π.χ. στην άλλη σελίδα γράφουν ότι η Αναστασία από Ουκρανία
χρεώνει πλέον 50 ευρώ το απλό.
Μάγκες και τώρα λίγα λόγια για Nadia Ελληνίδα καινούρια. Επίσκεψη προ ημερών στον Παράδεισο 2. Στο σαλόνι πολλά υποσχόμενη, με τσαχπινιά, ματιές και καυλαντίσματα. Εφάγαμεν παπά κύριοι! Μάλιστα παπά! Αυτόν τον πληθωρικό με τα πλουμιστά άμφια ρε μάγκες μέσα στις τραπουλες. Ρε για δες ρε πως την πατάμε!
Λοιπόν η γκόμενα ψηλή προς το νταρντανέ ίσως λίγα κιλάκια παραπάνω για τα γούστα μου. Αλλά ας όψεται το καυλάντισμα που έφαγα. Αναπνοή λίγο τσιγαρίλα, γενικά καθαρή. Δεν μοσχοβολούσε κιόλας. Είπα και εγώ Ελληνιδα και τέλεια... Στο δια ταύτα μη και μα και μου! Το συγκλονιστικό είναι ότι για πρόγραμμα με φουλ έξτρα ζήτησε πόσα λέτε; 150€ ΜΟΝΟ! Παρακαλώ και ολογράφως: ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!
Συνήλθατε μπουρδελιάρηδες μου; 150Ευρώ. Ξέρετε και κάτι; Χωρίς γλωσσόφιλα κιόλας! Θα μου έκανε λέει αυταρχικό σε εμένα. Βρε ουστ δεν γουστάρω να με πηδάνε να πηδήξω ήρθα! Συγγνώμη για την αναστάτωση!
re αδελφια μου
μια βοηθεια ρε
αν γινει καμια στραβη και κολλησει κορωνοϊο καμια λαρα, ολη η β. ελλαδα θα μπει καραντινα.
Μια καινουργια βλεπω στις βιλλες Lina new ονοματη..δυνατο φαινεται,την εχει παρει κανεις?
Αν και στο άλλο σάιτ έχει κάτι σχόλια που λένε οτι δεν μοιάζει πολυ με τις φωτογραφίες , ποιός ξέρει αν ισχύουν τα σχόλια η όχι.Πέρασα τις προάλλες να την δω και ήταν σε πρόγραμμα 1 ώρας και ένας παίχτης μόλις έμπαινε δώμα για να μη χάσει τη σειρά του...χαχαχα.....να περιμένει 35 λεπτά, την είχε δει πιο νωρίς και δεν τον χαλούσε η αναμονή προφανώς...Μάλλον είναι δυνατό!
Είδωμεν!!!
Ας Βγει να μας πει ο συναδελφος..αν αξιζει το κοριτσι.Πέρασα τις προάλλες να την δω και ήταν σε πρόγραμμα 1 ώρας και ένας παίχτης μόλις έμπαινε δώμα για να μη χάσει τη σειρά του...χαχαχα.....να περιμένει 35 λεπτά, την είχε δει πιο νωρίς και δεν τον χαλούσε η αναμονή προφανώς...Μάλλον είναι δυνατό!
Είδωμεν!!!
Λογικα δεν θα ειναι και ακριβος ετσι..παιζει αρκετο Photoshop με ολες! ενα 90% να φτανει στην πραγματικοτητα παλι θα ειναι δυνατο εμφανισιακα.Αν και στο άλλο σάιτ έχει κάτι σχόλια που λένε οτι δεν μοιάζει πολυ με τις φωτογραφίες , ποιός ξέρει αν ισχύουν τα σχόλια η όχι.
Justine, εθεάθη πουθενά? Η έχει κανείς το τηλέφωνο της?