Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
Τι χάπι ρε φίλε 50 χρόνων είμαστε?Λιλιάνα αδερφέ είναι να πάρεις κανένα χάπι και να την κλείσεις για 1 ώρα, να την ματώσεις την κυρία!!!
Τι χάπι ρε φίλε 50 χρόνων είμαστε?Λιλιάνα αδερφέ είναι να πάρεις κανένα χάπι και να την κλείσεις για 1 ώρα, να την ματώσεις την κυρία!!!
Αρα ειναι κοντα στις φωτο που εχει στο αλλο σαιτ.You
Όντως είναι μαλακες που τις βαφτίζουν με ίδια ονόματα την ίδια περίοδο, λες και δεν υπάρχουν ονόματα. Εγώ έγραψα την κριτική, είναι η Lina new που δούλευε χθες το βράδυ στο villa prive. Με τις φωτο εντυπωσιάστηκα και πήγα να την δω, όντως είναι πολύ όμορφη, σε εμένα άρεσε πολυ εν πάσει περιπτώσει. Τα υπόλοιπα στην κριτική μου....
Η Βλάντα είναι στο venus μινωταυρου 16 , βραδινή βλέπω δουλεύει.Καλημέρα σε όλους. Θα συμφωνήσω για την Λιλιανα στο free house. Πολύ δυνατή milf. Θα ακολουθήσει κριτική. Τη Βλαντα που τη βρίσκομαι?
βλέπεται ή είναι καμμια σκούρα από το τσιγγανισταν της ρουμανιας?Μάγκες η Ιζαμπέλα στο Έφη στούντιο κάνει μαχημη πίπα ακα κ χύσιμο στόμα !!πήγα σμρ το πρωί για ξεφωρτομα!αξίζει!
Αν το μωρό έκανε ότι κάνει η Βλαντα, θα εχυνα τρεις φορές στο δεκάλεπτο. Είναι όντως πολύ κοντα στις φωτογραφίες του αλλου σάιτΑρα ειναι κοντα στις φωτο που εχει στο αλλο σαιτ.
Μεσα απο τι διαβασα την κριτικη σου καλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.
Τι χάπι ρε φίλε 50 χρόνων είμαστε?
Ειχα παρει το νετρα για να παω με την γκομενα, αν δεν εχεις θεμα εισαι τουρμπο 3 μερες με το παραμικρο σου σηκωνετε.Δε ξέρω πόσο είσαι φίλε...
Αλλά για ειδικές περιπτώσεις το χαπάκι αν είσαι μερακλής, ακούραστος και γυμνασμένος, αξίζει/ άκουμε!
Ειχα παρει το νετρα για να παω με την γκομενα, αν δεν εχεις θεμα εισαι τουρμπο 3 μερες με το παραμικρο σου σηκωνετε.
Απο τοτε δεν το ξανα πηρα.
Παιδιά αφήστε το Νετρα μακριά...Sildenafil Sandoz 50mg με 15€ από τ φαρμακείο και είσαι μπόμπα!!
Κανει το νετρα..αλλα στην δευτερη γυρα,δεν τελειωνεις με τιποτα και δεν πεφτει ευκολα.για την στυση οκ ολα αυτα,για να μην χυνεις υπαρχει κανα αξιολογο χαπι?
Εγω συνολικα 3 φορες πηρα φυτικο χαπι..2 το αρενα γιατι ετσι ηταν η συσκευασια,αλλα δεν ειχε αποτελεσματα.αυτα δεν φοβαστε μην προκαλεσουν καμια παρενεργεια? και εγω σε καποια φαση σκεφτομουν να παρω κανα χαπι γιατι τελιωνο γρηγορα αλλα ρε φιλε δεν ξερω το ψιλοφοβαμαι μην μου αφησει κανα κουσουρι.