Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.711
Πόντοι
25.165
Εγω συνολικα 3 φορες πηρα φυτικο χαπι..2 το αρενα γιατι ετσι ηταν η συσκευασια,αλλα δεν ειχε αποτελεσματα.
και μια το νετρα,δεν ειχε καποια παρενεργεια σε εμενα,ουτε καν πονοκεφαλο!
Τωρα αν καποιος τα παιρνει συχνα, δν ξερω μπορει και να εχει θεματακια.

Εχεις ΠΜ

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Και γω εχω το ίδιο θεμα παίδες όπως πολλοί άλλοι πιστευω. Δεν ξερω ίσως η καυλα της στιγμής και χύνω γρήγορα . Ειναι και στο μυαλό βέβαια . Κάθε άποψη που να βοηθάει ευπρόσδεκτη

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Και γω εχω το ίδιο θεμα παίδες όπως πολλοί άλλοι πιστευω. Δεν ξερω ίσως η καυλα της στιγμής και χύνω γρήγορα . Ειναι και στο μυαλό βέβαια . Κάθε άποψη που να βοηθάει ευπρόσδεκτη

Βάρα μια μαλακία πριν πάς φίλε θα βηθήσει αρκετά αυτό

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
σας ζηλευω εσας που χυνεται γρηγορα :/ εγω μετα απο τοσα χρονια σε πουτανες, με κανονικες πλεον γκομενες για να χυσω δινω μαχη :/ και πλεον σε σχεση ενω το σεξ ειναι σουπερ το τελειωμα αργει

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Βάρα μια μαλακία πριν πάς φίλε θα βηθήσει αρκετά αυτό
Διαφωνω.. και ποτε δεν το εχω κανει.
Τα χοντρα που λεμε ειναι το καλυτερο ξελαφρωμα.
Αρκει βεβαια να μην τελειωσεις στην πιπα :grin:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Διαφωνω.. και ποτε δεν το εχω κανει.
Τα χοντρα που λεμε ειναι το καλυτερο ξελαφρωμα.
Αρκει βεβαια να μην τελειωσεις στην πιπα :grin:

Φίλε εγώ δεν πάω για τα χοντρά γιατί έτσι θα τελειώσουμε στο 5λεπτο.Θέλω να κάτσω όσο μπορώ περισσότερο δεν μου αρέσει το ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Φίλε εγώ δεν πάω για τα χοντρά γιατί έτσι θα τελειώσουμε στο 5λεπτο.Θέλω να κάτσω όσο μπορώ περισσότερο δεν μου αρέσει το ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε
Για αυτο οι συναδελφοι ψαχνουν τροπους για να μην τελειωνουν γρηγορα.
καλυτερα πανε σε μια αλλη πρωτα για τα χοντρα και μετα σε αυτη που θελεις, παρα να τραβηξεις μλκ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Εφαγα φλασια και κοιτουσα στο θρεντ του λαφαμ ποτε δουλεψε για πρωτη φορα στην πολη μας η λαρα!
νοεμβριος του 12' εχει και φωτογραφιες της που ειχε βαλει το μαγαζι τοτε..ποτε περασαν τοσα χρονια ρε παιδια,σαν χθες θυμαμαι που την πηρα στο δωματιο δεξια που ειχε καθρεφτη απο πανω. :grin:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.125
Πόντοι
506
Εφαγα φλασια και κοιτουσα στο θρεντ του λαφαμ ποτε δουλεψε για πρωτη φορα στην πολη μας η λαρα!
νοεμβριος του 12' εχει και φωτογραφιες της που ειχε βαλει το μαγαζι τοτε..ποτε περασαν τοσα χρονια ρε παιδια,σαν χθες θυμαμαι που την πηρα στο δωματιο δεξια που ειχε καθρεφτη απο πανω. :grin:
θυμάσαι τι συμπεριφορά είχε τότε;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Ξεκινησα χτες να πληρωσω για να πηδιξω, εβλεπα την Βικτωρια στο παρανταιζ, και ψινομουνα για επαναληπτικο, την πληρωσα ρισκαροντας πριν κανα μηνα, με καλο σχετικα αποτελεσμα απο μερους της, αλλα ημουν οριακα να την προλαβω στην τελευταια ωρα της βαρδιας της και σιγουρα θα ετρωγα χυλο, στοχαρα την Μιλφαρα Εμμανουελα στο προγραμμα, αλλα τρωγουμουν και την Ρουσλανα στο Φριξου 15, που την εφαγα Ιανουαριο, οποτε μπηκα πρωτα Φριξου 15Α, αλλα ηταν η Νατασσα μεσα στο δωματιο, μπενω να δω και διπλα στο 15Β, και βγενει ενα παστακι ονοματι Ολγα ρουμανα νωμιζω ειπε, με τεραστια φυσικα σκληρα βυζια.!!! που ηταν κλωτσια στα αρχιδια.!!! Μπηκα μεσα χωρις 2η σκεψη, ομορφουλα σχετικα, αλλα απο κοντα εχει σκαμενο προσωπο, Ελληνικα μηδεν, στο δωματιο αγγιξε το τιποτα, εκατσε και τον εφαγε, κομοδινιασε εν τελη...

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
Κανει το νετρα..αλλα στην δευτερη γυρα,δεν τελειωνεις με τιποτα και δεν πεφτει ευκολα.

1 φορα εχω παρει και οντως ισχυει αυτο που λες,αλλα το ιδιο μου εχει τυχει πολλες φορες και χωρις χαπι,οποτε δεν ηξερα αν αυτο οφειλεται στο χαπι

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
1 φορα εχω παρει και οντως ισχυει αυτο που λες,αλλα το ιδιο μου εχει τυχει πολλες φορες και χωρις χαπι,οποτε δεν ηξερα αν αυτο οφειλεται στο χαπι
Η διαφορα ειναι οτι αν καταφερεις και τελειωσεις πας ανετα και για τριτη. Διαρκεια εχει 3 μερες το ενα χαπι.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε μλκες η fanta βοηθάει? :grin:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.125
Πόντοι
506
Σιγουρα καμια σχεση με τωρα.
Τοτε ηταν πολυ απειρη φυσικα και κομοδινο.
δεν ήταν μόνο κομοδίνο, ήταν αγενεστατη και πολυ επιθετική.
Πλέον συμπαθεστατη! Λες και είναι άλλος άνθρωπός.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
:heavymetalbig:
Με τόσα λεφτά που βγάζει μέχρι και Savoir Vivre θα ακολουθήσει αν χρειαστεί  ;)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Απειρη,βιαστικη και αγχωμενη..επιθετικη συμπεριφορα δεν θυμαμαι να πω την αληθεια.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
:heavymetalbig:Με τόσα λεφτά που βγάζει μέχρι και Savoir Vivre θα ακολουθήσει αν χρειαστεί  ;)
Εβγαζε και τοτε..παντα ειχε πολυ κοσμο σε αυτα τα 8 χρονια που ειναι στην Ελλαδα.

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Με τη νέα κατάσταση με κορωνοιο τι παιζει; Κυκλοφορεί κόσμος στην περιοχή ή θα μας βιάσει κανένας λαθρο σε βραδινή βόλτα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom