Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (12 μέλη και 49 επισκέπτες)

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.155
Πόντοι
371
Να περιμενουμε και επιστροφη της εφης συναδελφε?

Ω θεέ, ω κύριε. τέτοιο χαρμόσυνο γεγονότο να ζήσω και δε με βλέπω να παίρνω αυτοκίνητο ποτέ. Τιτανοτεράστια Έφη. Όνομα βαρύ σαν ιστορία. τη θυμάμαι με την Αφροδίτη, δήθεν κύπρια, με τις σιλικονάτες βυζάρες δίπλα στα media markt. τι δίδυμο εκείνη την εποχή. Σαν τον Τσάβι με τον Ινιέστα. Η Εφη είναι μακράν η καλύτερη πουτάνα που έχω πάρει.-

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
εχει κανεις δοκιμασει τζουλια και αμαριλυς απο paradise??? ειναι καλες αυτες η θα πεταξω τα φραγκα μου??

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Περασμα απο Εμμα στο γκολτεν λιπς , ωραια κοπελα απο τις πιο ομορφες αυτο το καιρο , σε υποδεχεται με χαμογελο , σου βγαζει οτι θα εχεις μια τιμια γυρα , δε ξερω αν εχετε σχολιασει πιο πανω , θα εμπαινα αν δεν ημουν σε φαση να συνεχισω τη βολτα θα τιμηθει στην επομενη .
Γυρναω πισω στη χριστινα τη μικρη με το ωραιο προσωπο εκει στα λας βεγκας , την εχω επισκεφτει κιαλλες φορες γιατι ειναι φουλ του γουστου μου ,  αν και τις πρωτεες 1-2 εχει αυτο το style που εχει ξανααναφερθει εδω ,  αλλα οσο πιο πολυ πηγαινα τοσο καλυτερη γινοταν σε σημειο να κανει παπαδες ωστε να με κανει πελατη ... σημερα με βλεπει και μου λεει παλι εσυ εδω ? ( ενω επισκεπτομαι 2 αντε 3 φορες το μηνα ) , καθετε σε μια γωνια και κοιταει τηλεοραση μες τα νευρα , μου λεει ξαφνηκα , εισαι συναχομενος ? λεω ναι . δε θελω μου λεει σηκω φυγε . ε μη σασ ζαλιζω αλλα δε μου εχει ξαανατυχει αυτο σε μπουρδελο . Ακυρο οσο δε παει ,, καταλαβαινω να μην εχουν κεφια και τη κανω καμια φορα αν ειναι στραβωμενες αλλα οχι κιετσι .
Τελος Περασμα απο playboy .. carmen .  Πολυ δυνατο μουνι απο τα καλυτερα που εχω δει σε τσαρκα ,  απορω γιαατι δεν εχει γινει inflyencer η δε κανει ακριβες βιζιτες .. το τουπε παντος της ουκρανιας δε μπορει να το κρυψει , πιπα νωχελικη , δεν ιδρωνει ιδιαιτερα τη φανελα γιατι δε χρειαζεται ..

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Περασμα απο Εμμα στο γκολτεν λιπς , ωραια κοπελα απο τις πιο ομορφες αυτο το καιρο , σε υποδεχεται με χαμογελο , σου βγαζει οτι θα εχεις μια τιμια γυρα , δε ξερω αν εχετε σχολιασει πιο πανω , θα εμπαινα αν δεν ημουν σε φαση να συνεχισω τη βολτα θα τιμηθει στην επομενη .
Γυρναω πισω στη χριστινα τη μικρη με το ωραιο προσωπο εκει στα λας βεγκας , την εχω επισκεφτει κιαλλες φορες γιατι ειναι φουλ του γουστου μου ,  αν και τις πρωτεες 1-2 εχει αυτο το style που εχει ξανααναφερθει εδω ,  αλλα οσο πιο πολυ πηγαινα τοσο καλυτερη γινοταν σε σημειο να κανει παπαδες ωστε να με κανει πελατη ... σημερα με βλεπει και μου λεει παλι εσυ εδω ? ( ενω επισκεπτομαι 2 αντε 3 φορες το μηνα ) , καθετε σε μια γωνια και κοιταει τηλεοραση μες τα νευρα , μου λεει ξαφνηκα , εισαι συναχομενος ? λεω ναι . δε θελω μου λεει σηκω φυγε . ε μη σασ ζαλιζω αλλα δε μου εχει ξαανατυχει αυτο σε μπουρδελο . Ακυρο οσο δε παει ,, καταλαβαινω να μην εχουν κεφια και τη κανω καμια φορα αν ειναι στραβωμενες αλλα οχι κιετσι .
Τελος Περασμα απο playboy .. carmen .  Πολυ δυνατο μουνι απο τα καλυτερα που εχω δει σε τσαρκα ,  απορω γιαατι δεν εχει γινει inflyencer η δε κανει ακριβες βιζιτες .. το τουπε παντος της ουκρανιας δε μπορει να το κρυψει , πιπα νωχελικη , δεν ιδρωνει ιδιαιτερα τη φανελα γιατι δε χρειαζεται ..

ποτε δε θα πεις σε πουτανα οτι εισαι αρρωστος η οτι παιρνεις καποια φαρμακα,σε εχει αδειασει με τη μια,κανονας αυτος σε μπουρδελοτσαρκα και το αντιθετο εαν μια πουτανα σου πει οτι ειναι αρρωστη η οτι παιρνει καποια φαρμακα εσυ θα πηγαινες μαζι της??? καμια φυσικα δε θα πει τιποτα γιατι θα χασει πελατεια,παντα πας με ρισκο σε εκδιδομενες.....ξερει κανεις εαν συνεχιζει να δουλευει η τζαστιν στο free house?? κι αν δουλευει τι βαρδια ειναι και ποιες μερες δουλευει??

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Δεν ειπα οτι ειμαι αρρωστος συνάχι ειναι που με πιασε απο τη βολτα γτ ειχε πλυ κρυο σημερα ,  κανεις δε το παρατηρεί ποτε.
  Οκ οπως ειναι η εποχη με τον ιο φοβασε τα παντα αν βλεπεισ και φουλ τν οπως αυτες εκει , αλλα η συγκεκριμένη να μαλωσει εψαχνε και επιβεβαίωσε αυτα που γραφτηκανε πιο παλια , παρ ολα αυτα αμα ειναι στις καλες της μπορεις να περασεις πολυ καλα .
  Τη τελευταια κλαιγοταν οτι δεν εχει πελατια , αλλα καταλαβε οτι ημουν πριν σε αλλο στουντιο και δν περασα καλα και μου κανε παπαδες , λεω αυτη ψηλιαστικε οτι παιζει χρημα για τσαρκα θελει να με κανει πελατη και θα περασω καλα..  Σημερα για 1ώρα ψαχνομουν να αφησω το 100αρικακι+ αλλα δε το χει , τεσπα μη κουραζω αλλο .

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Η Καρμεν η φόλα να κάνει ακριβές βίζιτες?Κόψε κάτι!Τα 40 που ζητάει κ πολλά της είναι!

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Γιατι το λετε αυτο ? Οκ ειχα πιει 3-4 κρασια αλλα μ φανηκε πολυ καλη . Αλλο οι υπηρεσίες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Πολύ ωραίο μουνάκι χθες νύχτα στο καινούργιο στην Ερημίτη, πανέμορφο με ωραίο κορμί... Τζένη αν θυμάμαι  :think:

Επίσης μπήκα Venus όπου εμφανίστηκε το πλάσμα Εμμανουελα ολογυμνο μπροστά μου  :smitten: :smitten:...Τι γυναίκα είναι αυτή ρε...
Δεύτερη κοπέλα η Ρίτα, ξανθό μιλφακι όμορφο με φοβερό κώλο.

Μπήκα και Νικ.Ουρανού 28 όπου εμφανίστηκε το άλλο πλάσμα η Μιρελα  :smitten:

Δεν ήμουν για να γαμήσω,μπήκα μπαμ μπαμ για το μάτι λίγο φοβάμαι και τον κορδονοϊό αυτές τις μέρες αλλά μάλλον θα την κάνω την μαλακια πιστεύω... Μηδενική κίνηση στην περιοχή όπως και στη Γιαννιτσών όπου έκανα πολλά πέρα δώθε αλλά δεν είχε τίποτα

Salonikios23

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
η θεια μονικα αυριο πρωι κανονικα δουλευει στο δεξια? ξερει κανεις?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Πολυ βρισιμο τρωει η λαρα στο διπλα σαιτ. Τι επαθαν ξαφνικα οι συναδελφοι?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766
Επηδει είσαι έμπειρος το ξέρω... σου φαίνεται για γυναίκα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom