Περασμα απο Εμμα στο γκολτεν λιπς , ωραια κοπελα απο τις πιο ομορφες αυτο το καιρο , σε υποδεχεται με χαμογελο , σου βγαζει οτι θα εχεις μια τιμια γυρα , δε ξερω αν εχετε σχολιασει πιο πανω , θα εμπαινα αν δεν ημουν σε φαση να συνεχισω τη βολτα θα τιμηθει στην επομενη .
Γυρναω πισω στη χριστινα τη μικρη με το ωραιο προσωπο εκει στα λας βεγκας , την εχω επισκεφτει κιαλλες φορες γιατι ειναι φουλ του γουστου μου , αν και τις πρωτεες 1-2 εχει αυτο το style που εχει ξανααναφερθει εδω , αλλα οσο πιο πολυ πηγαινα τοσο καλυτερη γινοταν σε σημειο να κανει παπαδες ωστε να με κανει πελατη ... σημερα με βλεπει και μου λεει παλι εσυ εδω ? ( ενω επισκεπτομαι 2 αντε 3 φορες το μηνα ) , καθετε σε μια γωνια και κοιταει τηλεοραση μες τα νευρα , μου λεει ξαφνηκα , εισαι συναχομενος ? λεω ναι . δε θελω μου λεει σηκω φυγε . ε μη σασ ζαλιζω αλλα δε μου εχει ξαανατυχει αυτο σε μπουρδελο . Ακυρο οσο δε παει ,, καταλαβαινω να μην εχουν κεφια και τη κανω καμια φορα αν ειναι στραβωμενες αλλα οχι κιετσι .
Τελος Περασμα απο playboy .. carmen . Πολυ δυνατο μουνι απο τα καλυτερα που εχω δει σε τσαρκα , απορω γιαατι δεν εχει γινει inflyencer η δε κανει ακριβες βιζιτες .. το τουπε παντος της ουκρανιας δε μπορει να το κρυψει , πιπα νωχελικη , δεν ιδρωνει ιδιαιτερα τη φανελα γιατι δε χρειαζεται ..