ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.673
- Πόντοι
- 34.538
ρουφα!!!!!Προσπαθώ να σώσω και τον Φακιρη αλλά είναι ταγμένος τσουβαλιαρης,δεν υπάρχει σωτηρία
ρουφα!!!!!Προσπαθώ να σώσω και τον Φακιρη αλλά είναι ταγμένος τσουβαλιαρης,δεν υπάρχει σωτηρία
Το wwf τι ειναι? μοντελο?Ρε Α.Μ.Ε.Α γράφω πουθενά ότι η κοπέλα είναι χοντρή,τσουβαλα η νταρντανα?
Το ότι εσύ είσαι τσουβαλιαρης δεν μας λέει κάτι,αυτό το ξέρει όλος ο ντουνιάς,η προβατοκατασταση σημαίνει ότι τις πρώτες μέρες όλοι θα πάμε σαν τα πρόβατα για σφαγή...
Είναι δύσκολη η ελληνική γλώσσα το ξέρω πόσο δε όταν είσαι και περιορισμένης ευθύνης όπως εσύ και αλλά μέλη εδώ μέσα..
Είσαι χαζό,εκτός από αυτιστικό?
Θέλω να ποστάρεις αυτό το λάθος που γράφεις ότι έκανα,Θα μας τρελάνεις ρε αντρομπιχτη,σκατοσπρωχτη
Το wwf τι ειναι? μοντελο?
Ενας μαλακας δλδ που εδωσε το 50αρικο...
Δλδ? Τι να τη δω τη μαλακια που εβαλες?
Δεν σπαμαρουμε καθολου,,,για κοπελα της καταστασης μιλαμε..Η λέξη μαλακας είναι αρχαία και αφορά 2 άτομα εδώ μέσα που δεν είδαν την κοπέλα,Δεν την δοκιμασαν(καλά ο ένας όταν βλέπει πάνω από 30€ παθαίνει κοκομπλοκο)και γράφουν σαν αργόσχολοι που είναι εδώ μέσα με τις ώρες σπαμαροντας το θρεντ χωρίς να έχουν κάτι να προσφέρουν!!!
Πετάνε τις μαλακιες τους που νομίζουν ότι είναι εξυπνάδες και δεν έχουν τίποτα απολύτως να μας πουν επί του θέματος...
Υ.γ Αντισθένη αρκετά ανεχτήκαμε τα δύο Α.Μ.Ε.Α εδώ μέσα
Και ΕΔΩ!
Οπου σε βρισκω κωλοτρολλ θα σε τρεχω κ θα σε κυνηγω!
Mαν τσουβαλα δε τη λες αλλα μια χαρα φακλανα εχει κατω μη τρελαθουμε τωραΌταν μάθεις να ξεχωρίζεις την νταρντανα με την τσουβαλα και την χοντρή έλα να τα ξαναπούμε..
Το γυμνασμενο σωμα που το ειδες εσυ τωρα ουτε ο ιδιος ο θεος δε ξερειΩ Μουνάρα Μόνικα – chapter 2
Πήρα λοιπόν το πρόγραμμα των 100 ευρώ και ήταν από τις top εμπειρίες που είχα ποτέ σε κοκκινόσπιτο. Η Μόνικα είναι εντυπωσιακή ψηλή πανέμορφη γυναικάρα , σίγουρα όχι αδύνατη αλλά με χυμώδες γυμνασμένο και καυλωτικό σώμα, απίστευτα βυζιά, απίστευτο χαμόγελο και ευχάριστο χαρακτήρα και θέλει τον ανάλογο “advanced user” για να βρεθεί χημεία. Και αυτή η χημεία με οδήγησε σε παραλίγο εγκεφαλικό την ώρα που τη σφυροκοπούσα ιεραποστολικά και έγλυφα τα υπέροχα δάκτυλα των υπερποδιών της ενώ αυτή κοίταζε τον εαυτό της (όχι εμένα) στον καθρέπτη παίρνοντας έκφυλες καυλωτικές εκφράσεις και φωνάζοντας για το γαμήσι που κάνουμε. Και αφού έχυσα 5 κιλά με την απίθανη θέα της στα τέσσερα, για επιδόρπιο μου έκανε και ένα μερακλίδικο μασαζάκι. (ok, τα παραλέω - 4,5 κιλά ήταν) Φυσικά έφυγα και εγώ με το εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο. Γενικά με πολύ καλό social time στα αγγλικά και η κοπέλα γενικά αν και κάνει αυτή τη δουλειά φαίνεται μορφωμένη και με «επίπεδο» . Θα την ξαναπάρω αλλά με μεγάλο πρόγραμμα γιατί είναι για μεγάλες απολαύσεις.
Η Μιρελα η Λαρα Η Καντυ ειναι σαβουρες και η Μονικα με τη φακλανα κατω και τα ψευτικα βυζια η απολυτη θεαρε φιλε μην δινεις σημασια εδω στα παιδια
ειναι πρεζακηδες
εχουν παθολογικη λατρεια στις σαβουρες
επειδη τις τρωνε τοσα χρονια
εχουν παθει εξαρτηση στα μπαζα οι αγαμητοι
σαν τους ναρκομανεις ενα πραμα
ΜΟΝΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ρε θα μας τρελανουνε αυτοί...βλεπουνε την μπουντρελο με την κυτταρίτιδα ,γυμνασμενη και υπερμουναρα...και την συγκρίνουν και με τις παραδίπλα...όοοο μοοοο ντιεεεεΗ Μιρελα η Λαρα Η Καντυ ειναι σαβουρες και η Μονικα με τη φακλανα κατω και τα ψευτικα βυζια η απολυτη θεα
ασεεεεε γιατί κι εσύ συμφωνούσες σε αυτά π έλεγε...ξερεις πολύ καλά ότι κάτω η Μόνικα είναι σουμο
Και ΕΔΩ!
Οπου σε βρισκω κωλοτρολλ θα σε τρεχω κ θα σε κυνηγω!
και ξαναλέω.....για το πως προτιμάει ο καθένας μια κοπέλα , τι γούστα του βγάζει και πόσα φράγκα θέλει να δώσει , δεν παίρνω θέση , ούτε για το πόσα ζητάει μια επιχείρηση ή μια κοπέλα (μην τα δίνεις , πάνε αλλού) , αυτό που δεν μου άρεσε είναι αυτό που γράψανε κάποιοι, το μπλαζέ ύφος της Μόνικας δηλαδή και αυτό αν ισχύει ...Από εκεί και πέρα όλη αυτή η συζήτηση της κάνει καλό στην δουλειά της πιστεύω....Οι Αμερικανοί δεν πιστεύουν στην αρνητική διαφήμιση, ''μιλήστε για μένα έστω και άσχημα...κερδίζω''