Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Νεες αφίξεις βλέπω στις βιλλες...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Πάντως,αν σας την δίνει η Μόνικα μπορώ να κανονίσω να σας έρθει η Katy το πιπίνι που δεν είναι τσουβαλοφάλαινα  :afro:

Εγω θα ψηνόμουν και για την leanna sweet κάπως έτσι νομίζω , πορνοσταρ εκ ουγγαρίας απο οτι θυμάμαι ήτανε αθήνα πρίν λίγο καιρο. για να δω μηπως βρω και μια κριτική που είχανε ανεβάσει.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Πάντως,αν σας την δίνει η Μόνικα μπορώ να κανονίσω να σας έρθει η Katy το πιπίνι που δεν είναι τσουβαλοφάλαινα  :afro:
Tυπε οι φωτο δε μας λενε τιποτα απο κοντα και μονο βλεπεις τη παιζει και της Μονικας ολα τα φραγκα ειναι η φωτο αλλα απο κοντα καμμια σχεση με αυτο που βλεπεις στις φωτο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Εγώ φίλε οπότε πάω....νομίζω ότι είμαι με την κοπέλα μου. Την ξέρω αρκετά καλά πλέον, αλλά από την αρχή ήταν πολύ θερμή. Κ είναι κ λίγο φλιαρη.

Ναι και με εμένα ήτανε θερμή , δηλαδή είναι κάπως gfe που ζητάει ο τύπος πιο πάνω , απλά δεν δίνει φιλιά.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Λοιπον πηγα την ειδα κι εγω. Εχω φαει πολυ κραξιμο απο καποιους εδω μεσα γιατι κολλαω στο θεμα εμφανισης. Πηδαω οχι για τις υπηρεσιες αλλα για να πηδηξω ωραιο μουνι.

Η Μονικα λοιπον ΔΕΝ ειναι το υπερμουνο που περιμενα να δω. Εχει κιλα παραπανω, εχει κυταρριτιδα, τα βυζια της ειναι Υπερβολικα φτιαγμενα, και εχει οντως πολυ ωραιο προσωπο. Εχω δει οντως ψωμομενες γκομενες που τα κιλα ειναι σφιχτα πανω τους και τους παει, στην Μονικα ειναι φαρδια η περιφερια χωρις να ειναι τουρλωτος ο κωλος.

Εφυγα και τυχαια περασα απο το Φριξου 14β που βρηκα την Γιασμιν, για την ηλικια της ειναι μουναρος, ο ορισμος της μιλφαρας που θα πεθαινες να καμακωσεις σε κανενα μπαρ εξω. Δε το μετανιωσα καθολου
Tυπε ποιος νομιζεις οτι εισαι και θα βγαλεις το μουναρο φολα

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από εμένα. Δική μου γνώμη είναι σχετικά με την Μόνικα όποιος θέλει να πάει να πάει. Να κρίνουμε ότι ζητάει πολλά ή λίγα είναι στην δική της ευχέρια. Όσους τους αρέσει μπαίνουν. Αφούν υπάρχει προσφορά και ζήτηση. Καλό βράδυ και καλά να περνάτε!

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Ναι και με εμένα ήτανε θερμή , δηλαδή είναι κάπως gfe που ζητάει ο τύπος πιο πάνω , απλά δεν δίνει φιλιά.

Γενικά τι παίζει από GFE κατάσταση στη Θεσσαλονίκη? Είναι κάποιες αξιοσημείωτες? Δίνει φιλιά καμία άλλη? Και ναι ξέρω, θα είναι και η προτίμηση της κοπέλας που μετράει σ αυτά...

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλημερα συναδελφοι! μολις γυρισα απο την λαρα,θα γραψω και κριτικη..λιγα πραγματα βελτιωσε απο την τελευταια φορα που την πηρα και ηταν αρκετο καιρο πριν ισως και χρονο.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.411
Πόντοι
32.165
Καλημερα συναδελφοι! μολις γυρισα απο την λαρα,θα γραψω και κριτικη..λιγα πραγματα βελτιωσε απο την τελευταια φορα που την πηρα και ηταν αρκετο καιρο πριν ισως και χρονο.

μαλακια εκανες, να πηγαινες στο θεομουνο την Μονικα.

groot

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Εφυγα και τυχαια περασα απο το Φριξου 14β που βρηκα την Γιασμιν, για την ηλικια της ειναι μουναρος, ο ορισμος της μιλφαρας που θα πεθαινες να καμακωσεις σε κανενα μπαρ εξω. Δε το μετανιωσα καθολου
γνωρίζεις αν αυτή η Γιασμίν είναι η ίδια που δούλεψε πρίν απο δύο χρόνια στην Λάρισα ;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
γνωρίζεις αν αυτή η Γιασμίν είναι η ίδια που δούλεψε πρίν απο δύο χρόνια στην Λάρισα ;

Οχι νομιζω οτι ειναι χρονια εδω στην Θεσσαλονικη η συγκεκριμενη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Πέρασμα σήμερα γι' ακόμα μια φορά από τη Μόνικα,το μωρό τα σπάει!!! :kneel:  :kneel:
Δουλεύει τα 50€ μέχρι το τελευταίο σεντς,άσχετοι και μέλη που δεν πήγαν,δεν δοκίμασαν και δεν έχουν θετική ενέργεια και αύρα παρακαλώ να μη σπαμαρουν τα λεγόμενα μου... :tickedoff:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.673
Πόντοι
34.538
Πέρασμα σήμερα γι' ακόμα μια φορά από τη Μόνικα,το μωρό τα σπάει!!! :kneel:  :kneel:
Δουλεύει τα 50€ μέχρι το τελευταίο σεντς,άσχετοι και μέλη που δεν πήγαν,δεν δοκίμασαν και δεν έχουν θετική ενέργεια και αύρα παρακαλώ να μη σπαμαρουν τα λεγόμενα μου... :tickedoff:
Μελη που μιλουσαν υπερ της κοπελας απο την αρχη,
μπορουν να μιλησουν?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

Γμσ τα μαν, και εγω τελευταια φορα το εκλαψα το 50αρι με μαυρο δακρυ, μαλλον πρεπει να την ξανα-στηλουν παλι στα μπουρδελα που δουλευε τελευταια...για στουντιο δεν κανει δυστηχως.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.331
Πόντοι
746
Εγώ στα μπουρδέλα που την γνώρισα μια χαρά ήταν. Για τα στούντιο δεν ξέρω. Τα 40αρια τα αποφεύγω

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Πέρασμα σήμερα γι' ακόμα μια φορά από τη Μόνικα,το μωρό τα σπάει!!! :kneel:  :kneel:
εσυ περνάς καλα και με την κακοΜΙΡΑ,δεν αμφιβάλω οτι πέρασες καλά και με μικρή γλυκειά μπετονιερα...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Γμσ τα μαν, και εγω τελευταια φορα το εκλαψα το 50αρι με μαυρο δακρυ, μαλλον πρεπει να την ξανα-στηλουν παλι στα μπουρδελα που δουλευε τελευταια...για στουντιο δεν κανει δυστηχως.
Πιθανοτατα με εσας εγω και αλλοι περναμε τελεια με τη Λαρα καμμια φορα ειναι και θεμα χημειας

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Θα διαφωνησω αδερφε δεν αλλαξε απλα λιγα πραματα εκανε στροφη 360 μοιρων οπως προειπα καμμια φορα ειναι και θεμα χημειας στην τελικη μπορει να επαγγέλονται πουτανες αλλα κι αυτες γυναικες ειναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
360 μοιρες ρε φιλε όταν κανεις βρίσκεσαι στην ιδια κατευθυνση.
μαλλον 180 μοιρες ηθελες να πεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom