You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
Πάντως,αν σας την δίνει η Μόνικα μπορώ να κανονίσω να σας έρθει η Katy το πιπίνι που δεν είναι τσουβαλοφάλαινα
Εγω θα ψηνόμουν και για την leanna sweet κάπως έτσι νομίζω , πορνοσταρ εκ ουγγαρίας απο οτι θυμάμαι ήτανε αθήνα πρίν λίγο καιρο. για να δω μηπως βρω και μια κριτική που είχανε ανεβάσει.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Tυπε οι φωτο δε μας λενε τιποτα απο κοντα και μονο βλεπεις τη παιζει και της Μονικας ολα τα φραγκα ειναι η φωτο αλλα απο κοντα καμμια σχεση με αυτο που βλεπεις στις φωτοΠάντως,αν σας την δίνει η Μόνικα μπορώ να κανονίσω να σας έρθει η Katy το πιπίνι που δεν είναι τσουβαλοφάλαινα
Εγώ φίλε οπότε πάω....νομίζω ότι είμαι με την κοπέλα μου. Την ξέρω αρκετά καλά πλέον, αλλά από την αρχή ήταν πολύ θερμή. Κ είναι κ λίγο φλιαρη.
Ναι και με εμένα ήτανε θερμή , δηλαδή είναι κάπως gfe που ζητάει ο τύπος πιο πάνω , απλά δεν δίνει φιλιά.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Tυπε ποιος νομιζεις οτι εισαι και θα βγαλεις το μουναρο φολαΛοιπον πηγα την ειδα κι εγω. Εχω φαει πολυ κραξιμο απο καποιους εδω μεσα γιατι κολλαω στο θεμα εμφανισης. Πηδαω οχι για τις υπηρεσιες αλλα για να πηδηξω ωραιο μουνι.
Η Μονικα λοιπον ΔΕΝ ειναι το υπερμουνο που περιμενα να δω. Εχει κιλα παραπανω, εχει κυταρριτιδα, τα βυζια της ειναι Υπερβολικα φτιαγμενα, και εχει οντως πολυ ωραιο προσωπο. Εχω δει οντως ψωμομενες γκομενες που τα κιλα ειναι σφιχτα πανω τους και τους παει, στην Μονικα ειναι φαρδια η περιφερια χωρις να ειναι τουρλωτος ο κωλος.
Εφυγα και τυχαια περασα απο το Φριξου 14β που βρηκα την Γιασμιν, για την ηλικια της ειναι μουναρος, ο ορισμος της μιλφαρας που θα πεθαινες να καμακωσεις σε κανενα μπαρ εξω. Δε το μετανιωσα καθολου
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα και από εμένα. Δική μου γνώμη είναι σχετικά με την Μόνικα όποιος θέλει να πάει να πάει. Να κρίνουμε ότι ζητάει πολλά ή λίγα είναι στην δική της ευχέρια. Όσους τους αρέσει μπαίνουν. Αφούν υπάρχει προσφορά και ζήτηση. Καλό βράδυ και καλά να περνάτε!
redditor
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Ναι και με εμένα ήτανε θερμή , δηλαδή είναι κάπως gfe που ζητάει ο τύπος πιο πάνω , απλά δεν δίνει φιλιά.
Γενικά τι παίζει από GFE κατάσταση στη Θεσσαλονίκη? Είναι κάποιες αξιοσημείωτες? Δίνει φιλιά καμία άλλη? Και ναι ξέρω, θα είναι και η προτίμηση της κοπέλας που μετράει σ αυτά...
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Καλημερα συναδελφοι! μολις γυρισα απο την λαρα,θα γραψω και κριτικη..λιγα πραγματα βελτιωσε απο την τελευταια φορα που την πηρα και ηταν αρκετο καιρο πριν ισως και χρονο.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 13.411
- Πόντοι
- 32.165
Καλημερα συναδελφοι! μολις γυρισα απο την λαρα,θα γραψω και κριτικη..λιγα πραγματα βελτιωσε απο την τελευταια φορα που την πηρα και ηταν αρκετο καιρο πριν ισως και χρονο.
μαλακια εκανες, να πηγαινες στο θεομουνο την Μονικα.
groot
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
γνωρίζεις αν αυτή η Γιασμίν είναι η ίδια που δούλεψε πρίν απο δύο χρόνια στην Λάρισα ;Εφυγα και τυχαια περασα απο το Φριξου 14β που βρηκα την Γιασμιν, για την ηλικια της ειναι μουναρος, ο ορισμος της μιλφαρας που θα πεθαινες να καμακωσεις σε κανενα μπαρ εξω. Δε το μετανιωσα καθολου
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Ελα ντε γιατι πηγε στο μπαζο και δε πηγε στο θεομουνομαλακια εκανες, να πηγαινες στο θεομουνο την Μονικα.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
γνωρίζεις αν αυτή η Γιασμίν είναι η ίδια που δούλεψε πρίν απο δύο χρόνια στην Λάρισα ;
Οχι νομιζω οτι ειναι χρονια εδω στην Θεσσαλονικη η συγκεκριμενη
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Πέρασμα σήμερα γι' ακόμα μια φορά από τη Μόνικα,το μωρό τα σπάει!!!
Δουλεύει τα 50€ μέχρι το τελευταίο σεντς,άσχετοι και μέλη που δεν πήγαν,δεν δοκίμασαν και δεν έχουν θετική ενέργεια και αύρα παρακαλώ να μη σπαμαρουν τα λεγόμενα μου...
Δουλεύει τα 50€ μέχρι το τελευταίο σεντς,άσχετοι και μέλη που δεν πήγαν,δεν δοκίμασαν και δεν έχουν θετική ενέργεια και αύρα παρακαλώ να μη σπαμαρουν τα λεγόμενα μου...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.673
- Πόντοι
- 34.538
Μελη που μιλουσαν υπερ της κοπελας απο την αρχη,Πέρασμα σήμερα γι' ακόμα μια φορά από τη Μόνικα,το μωρό τα σπάει!!!
μπορουν να μιλησουν?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.110
- Πόντοι
- 11.585
Γμσ τα μαν, και εγω τελευταια φορα το εκλαψα το 50αρι με μαυρο δακρυ, μαλλον πρεπει να την ξανα-στηλουν παλι στα μπουρδελα που δουλευε τελευταια...για στουντιο δεν κανει δυστηχως.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
εσυ περνάς καλα και με την κακοΜΙΡΑ,δεν αμφιβάλω οτι πέρασες καλά και με μικρή γλυκειά μπετονιερα...Πέρασμα σήμερα γι' ακόμα μια φορά από τη Μόνικα,το μωρό τα σπάει!!!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Πιθανοτατα με εσας εγω και αλλοι περναμε τελεια με τη Λαρα καμμια φορα ειναι και θεμα χημειαςΓμσ τα μαν, και εγω τελευταια φορα το εκλαψα το 50αρι με μαυρο δακρυ, μαλλον πρεπει να την ξανα-στηλουν παλι στα μπουρδελα που δουλευε τελευταια...για στουντιο δεν κανει δυστηχως.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Θα διαφωνησω αδερφε δεν αλλαξε απλα λιγα πραματα εκανε στροφη 360 μοιρων οπως προειπα καμμια φορα ειναι και θεμα χημειας στην τελικη μπορει να επαγγέλονται πουτανες αλλα κι αυτες γυναικες ειναιΚαλημερα συναδελφοι! μολις γυρισα απο την λαρα,θα γραψω και κριτικη..λιγα πραγματα βελτιωσε απο την τελευταια φορα που την πηρα και ηταν αρκετο καιρο πριν ισως και χρονο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
360 μοιρες ρε φιλε όταν κανεις βρίσκεσαι στην ιδια κατευθυνση.
μαλλον 180 μοιρες ηθελες να πεις
μαλλον 180 μοιρες ηθελες να πεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις