Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
να γράψω και εγώ για την Μόνικα...πέρασα την είδα, λοιπόν η κοπέλα είναι πληθωρική (ψηλή κώλος βυζιά) όμορφη στο πρόσωπο και βγήκε πρόσχαρη, έχει κυτταρίτιδα και όγκο , χοντρή πάντως δεν την λες...όποιος γουστάρει τέτοια σουλούπια να πάει τρέχοντας. Εμένα μου αρέσουν πιο πετιτ , (πχ σουλούπι Λάρας) και προτίμησα να μην περάσω (δεν είναι και τζάμπα). Πάντως για αυτούς που έχουν τέτοια γούστα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Ελπίζω να βοήθησα ....

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
α για τις τιμές ότι γράψανε τα παιδιά πιο πριν , απλό 50 , σπανιόλικο 70, γυμνό 100 ...βοήθεια μας... 

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Το θεμα ειναι τι βελτιωση εχει δειξει και πως περναει το συνολο αυτων που την επισκευπτονται..τι να το κανω εγω αν με καποιους εχει χημεια και περνανε καλα.. οταν δεν βλεπω μετα απο τοσα χρονια να εχει αλλαξει.
Κατσε ρε μαν γυναικα ειναι πανω απ ολα αν δεν εχει καλη χημεια μαζι σου πως περιμενεις να αποδοσει και εγω με αλλες κοπελες που εχουν περασει αλλοι τελεια εχω περασει σκατα και ακριβως το αντιθετο λογο χημειας εμου και της κοπελας αν δεν εχει χημεια μαζι σου τη βελτιωση περιμενεις να δεις τελος αυτο μπορεις καθαρα να το κρινεις αν ειναι η χημεια η αν το κανει λογο οτι δε πας αν πας καποιες φορες ακομα σχετικα στα κοντα και σε μαθει η κοπελα αν ξαναπας παλι του χρονου τη περιμενεις να κανει παπαδες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.673
Πόντοι
34.538
να γράψω και εγώ για την Μόνικα...πέρασα την είδα, λοιπόν η κοπέλα είναι πληθωρική (ψηλή κώλος βυζιά) όμορφη στο πρόσωπο και βγήκε πρόσχαρη, έχει κυτταρίτιδα και όγκο , χοντρή πάντως δεν την λες...όποιος γουστάρει τέτοια σουλούπια να πάει τρέχοντας. Εμένα μου αρέσουν πιο πετιτ , (πχ σουλούπι Λάρας) και προτίμησα να μην περάσω (δεν είναι και τζάμπα). Πάντως για αυτούς που έχουν τέτοια γούστα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Ελπίζω να βοήθησα ....
Καστορα γιατι..πρασινισες,τι εγινε?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Καστορα γιατι..πρασινισες,τι εγινε?
Στο city tours Θεσσαλονίκη, στο χαβαλέ που κάναμε με τον Αζα που ο Σύντροφος Αλέκσης μοιράζει λεφτά στους ξένους ...αν προσέβαλα κάποιον ζητάω συγνώμη...δεν είναι στις προθέσεις μου ...σίγουρα δεν ήταν εσκεμμένο   

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.555
Πόντοι
33.818
Στο city tours Θεσσαλονίκη, στο χαβαλέ που κάναμε με τον Αζα που ο Σύντροφος Αλέκσης μοιράζει λεφτά στους ξένους ...αν προσέβαλα κάποιον ζητάω συγνώμη...δεν είναι στις προθέσεις μου ...σίγουρα δεν ήταν εσκεμμένο   
Ναι ρε, σε βρίσανε ζητάς και συγνώμη από πάνω....

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.348
Πόντοι
1.076
πηγα και εγω σημερα  να δω την Μονικα.πραγματι ειναι εντυπωσιακη ψηλη 1.80 απο οτι μου ειπε με κωλαρα και βυζαρες.πηγα κατα τις 6 δεν ειχε κοσμο και περασα με το απλο των 50.ηταν ευχαριστη χωρις βιασυνες μπορω να πω οτι το δουλευει το πενηνταρικο.σημερα μου ειπε ηταν η τελευταια της μερα οπιος προλαβε προλαβε αυριο φευγει αλα θα ξαναρθει γειατι απο οτι μου ειπε της αρεσε εδω.

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Καλησπέρα αλάνια .γνωρίζει κανείς κανένα σπιτάκι που να παίζει golden shower?

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Εγώ ένα πράγμα έχω να πω: μας έφυγε η Μόνικα και δεν προλάβαμε να πάμε

GAMALILEOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
366
Πόντοι
311
Εγώ ένα πράγμα έχω να πω: μας έφυγε η Μόνικα και δεν προλάβαμε να πάμε
Μια απο τα ίδια και εγώ φίλε. Επειγόντως Μόνικα ξανά για να γευτούμε και εμείς τον μούναρο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Καλησπέρα αλάνια .γνωρίζει κανείς κανένα σπιτάκι που να παίζει golden shower?

Για σπιτάκια δεν ξέρω , πάντως απο κοπέλες κάνουνε σίγουρα η λορένα απο βίλλες αν δεν ξαναπήγε αθήνα και η αθηνά η ελληνίδα που όμως μας έχει μπερδέψει τελευταία γιατι παρουσιάζεται και ως τζένυ απο οτι είπανε σε προηγούμενες σελίδες οι συναγωνιστές. Και κάτι είχα διαβάσει απο κριτική για μια αφροδίτη (οχι της κωλλέτη) οτι έκανε κι αυτή. Μπορεί να κάνουνε κι άλλες εκτός απο αυτές , μπορεί και όχι δεν ξέρω.

Για την αθηνά πάντως δεν ξέρω τι παίζει γιατί σύμφωνα με το πρόγραμμα του γιορλέιντιζ σήμερα δουλεύει σε δυο διαφορετικά μαγαζιά και τις ίδιες ωρες. Στο ένα μαγαζί δηλαδή η αθηνά και στο άλλο η jenny.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.411
Πόντοι
32.165
ρε παιδες μηπως η Νατασσα Τσαρινα σταματησε οριστικα και δεν μας το λενε?? εμενα παντως εκει παει το μυαλο μου. Ηδη λειπει κανα 2μηνο. ισως και παραπανω.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.331
Πόντοι
746
Μόλις γύρισα από Ιωάννα. Για άλλη μια φορά τέλεια. Πέρασα κ πιο πριν από Λάρα αλλά δεν μπηκα. Μάλλον άλλαξαν τα γούστα μου

the_league

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
ρε παιδες μηπως η Νατασσα Τσαρινα σταματησε οριστικα και δεν μας το λενε?? εμενα παντως εκει παει το μυαλο μου. Ηδη λειπει κανα 2μηνο. ισως και παραπανω.

Έχουν να κλάψουν μανουλες άμα έχει συμβεί κάτι τέτοιο...

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
τσακαλια βλεπω τιμεσ εδω πανω σε μασ με τουσ κατω και αναρωτιεμαι αν εδω εχουμε ΠΑΣΟΚ και οι κατω συριζα....κοπελα που κουτουπωσα στη φυλησ με εικοσι τυχαια εδω ποου τη ειδα ζητουσε σαραντα εουρωσ απλο και μερικεσ 50...ρε σεισ λετε να αναστηθηκε ο ΑΝΔΡΕΑΣ???

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Δραμα4................. Δραμα η κατάσταση!!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Αφού δεν μας ζητάνε λεφτα για να τις βλέπουμε μονο....

Παλι καλα να λες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom