Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Κολοκατασταση

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
τσακαλια βλεπω τιμεσ εδω πανω σε μασ με τουσ κατω και αναρωτιεμαι αν εδω εχουμε ΠΑΣΟΚ και οι κατω συριζα....κοπελα που κουτουπωσα στη φυλησ με εικοσι τυχαια εδω ποου τη ειδα ζητουσε σαραντα εουρωσ απλο και μερικεσ 50...ρε σεισ λετε να αναστηθηκε ο ΑΝΔΡΕΑΣ???
Ποια ειναι η λεγαμενη να ξερουμε και εμεις?  :s&m_2:

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
την εκανε για την πατριδα της και η καρλα απο τα τριδυμα
μπορει μεσα να ηταν αλλου αλλα απο εμφανιση ηταν απο τα καλυτερα τεμαχια

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
την εκανε για την πατριδα της και η καρλα απο τα τριδυμα
μπορει μεσα να ηταν αλλου αλλα απο εμφανιση ηταν απο τα καλυτερα τεμαχια

Στο καλό και να μας γράφει... να φύγουνε και οι υπόλοιπες σαβούρες από υπηρεσίες να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μια αννα βραδυνη στα τριδυμα την εχει παρει κανεις? μου φανηκε καλη σε προσωπο και σωμα. δεν περασα λογω τσατσας.

mforfcy

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Στη Villa Prive θα είναι μαζί σας η Γαλήνη!
αυτή τι λέει?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Στη Villa Prive θα είναι μαζί σας η Γαλήνη!
αυτή τι λέει?

Σε αυτήν δεν έχω πάει άλλα ξέρω οτι επιστρέφει μετά απο κανένα μήνα περίπου που έλειπε , και θυμάμαι που την ψάχνανε στην μπουρδελοκατάσταση όσο έλειπε.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Γενικά λένε τα καλύτερα. Εγώ πάντως την βρεισκω μέτρια. Δυνατο της σημείο οι βυζάρες της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η γαληνη είναι μετρια προς καλη σε όλα τα εμφανισιακά χαρακτηριστικα και από βυζια είναι 10ρι οποτε για καποιον βυζολαγνο επιβαλεται να είναι στο παλμαρε του. από συμπεριφορά φιλικη και ευχαριστη δεν ειχα παραπονο. ουτε πιστευω σε καποιον να φερθηκε ασχημα. στις κριτικες της δικη μου είναι η μαχη του σκρα

Tsoutsouvroutzou

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα. Θα μπορουσατε να μου προτεινετε μερικα σπιτια με κοπελες βυζοπουλες? Θα γινει συντομα ψακτικη στη Θεσσαλονικη, οποτε αν μπορουσα να ειμαι καπως προετοιμασμενος και ειχατε τιποτα να προτεινετε θα το εκτιμουσα.
Ευχαριστω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εβελινα στα τριδυμα, παρε τηλ να δεις τι ωρες δουλευει και γαληνη. δεν αποκλείεται και στην ψακτικη σου αν τα γυρισεις όλα τα μαγαζια που θελει καμμια ωρα να βρεις και καμμια ακομη αλλα να ξεφευγει ηλικιακα-εμφανισιακά πχ νικολ ντεμεκ γαλλιδα μιλφ ή μια άλλη ρωσσιδα πολύ γιαγια που διαφευγει το ονομα τωρα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
εβελινα στα τριδυμα, παρε τηλ να δεις τι ωρες δουλευει και γαληνη. δεν αποκλείεται και στην ψακτικη σου αν τα γυρισεις όλα τα μαγαζια που θελει καμμια ωρα να βρεις και καμμια ακομη αλλα να ξεφευγει ηλικιακα-εμφανισιακά πχ νικολ ντεμεκ γαλλιδα μιλφ ή μια άλλη ρωσσιδα πολύ γιαγια που διαφευγει το ονομα τωρα.

+1 για εβελίνα (γιατί γαλήνη δεν έχω πάει όπως είπα και πιό πάνω) και μάλιστα της εβελίνας είναι και πιο στητά και σκληρά σε σχέση με άλλες κάτι που εμένα τουλάχιστον μου αρέσει, πχ και η αθηνά η ελληνίδα τα χει μεγάλα αλλα είναι πολυ μαλακά, όπως και η άνια που πήγα τελευταία επίσης μαλακά. Της εβελίνας νομίζω οτι είναι κάτι μεταξύ φυσικου και σιλικοναρισμένου σε σκληρότητα, χωρίς να έχει βάλει όμως σιλικόνη.

Tsoutsouvroutzou

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Πρωτ απ ολα σας ευχατιστω πολυ για τη συντομη ανταποκριση σας Nick1410 και savvass. Απλως επειδη δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη, ολες  αυτες κοπελες που μπορω να τις βρω? Τριδυμα ειναι περιοχη της Θεσσαλονικης? Αυτο που ξερω ειναι οτι οι περισσοτεροι οικοι βρισκονται στα παλαια σφαγεια. Αν θελετε και μπορειτε απλως κατατοπιστε στο περιπου.
Σας ευχαριστω και καλες εορτες

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Πρωτ απ ολα σας ευχατιστω πολυ για τη συντομη ανταποκριση σας Nick1410 και savvass. Απλως επειδη δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη, ολες  αυτες κοπελες που μπορω να τις βρω? Τριδυμα ειναι περιοχη της Θεσσαλονικης? Αυτο που ξερω ειναι οτι οι περισσοτεροι οικοι βρισκονται στα παλαια σφαγεια. Αν θελετε και μπορειτε απλως κατατοπιστε στο περιπου.
Σας ευχαριστω και καλες εορτες

Όχι δεν είναι περιοχή τα τρίδυμα , είναι 3 μαγαζιά σε ένα "οικοπεδο" ας το πούμε για αυτό και λέγονται τρίδυμα , οι οικοι όντως είναι μαζεμένοι εκεί που λες.

Εδώ είναι το λίνκ απο τα τρίδυμα για εβελίνα

Και εδω απο το villa prive για γαλήνη

ΥΓ. υπάρχει και ένα σάιτ των τριδύμων αλλά δεν ενημερώνεται συχνα, μπορείς όμως να βρείς φωτογραφίες της εβελίνας εκεί

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Όχι δεν είναι περιοχή τα τρίδυμα , είναι 3 μαγαζιά σε ένα "οικοπεδο" ας το πούμε για αυτό και λέγονται τρίδυμα , οι οικοι όντως είναι μαζεμένοι εκεί που λες.

Εδώ είναι το λίνκ απο τα τρίδυμα για εβελίνα

Και εδω απο το villa prive για γαλήνη

ΥΓ. υπάρχει και ένα σάιτ των τριδύμων αλλά δεν ενημερώνεται συχνα, μπορείς όμως να βρείς φωτογραφίες της εβελίνας εκεί

δεν ενημερώνεται ποτέ

Tsoutsouvroutzou

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Σας υπερευχαριστω.
Savvass να ξερεις εκλαψα με την παρεεμηνεια μου με τα τριδυμα χαχαχαχαχα.
Καλο βραδυ μαγκες

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Εγώ πήγα εχθές villa prive στην Νεφέλη και χάζεψα. Η κοπέλα είναι τούμπανο και πολύ καλές υπηρεσίες!

str19mak69

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Εγώ πήγα εχθές villa prive στην Νεφέλη και χάζεψα. Η κοπέλα είναι τούμπανο και πολύ καλές υπηρεσίες!
Θα μπορούσες να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες?? Φιλάκια? Καλή πίπα? Προγράμματα? Διαφώτισε μας γιατί την έχω στα υπόψη !!

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Θα μπορούσες να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες?? Φιλάκια? Καλή πίπα? Προγράμματα? Διαφώτισε μας γιατί την έχω στα υπόψη !!
Πίπα πολύ καλή, φιλάκια ουσιαστικά δεν δίνει, πρωκτικό όχι, ισπανικό όχι και τόσο καλό

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
μια αννα βραδυνη στα τριδυμα την εχει παρει κανεις? μου φανηκε καλη σε προσωπο και σωμα. δεν περασα λογω τσατσας.

Εχει 4 κριτικές για άννα , αν είναι η ίδια. Εγω δεν την έχω πάρει.

Φαντάζομαι οτι θα τις έχεις δει αλλα καλου κακου τις βάζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom