ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.673
- Πόντοι
- 34.538
Εγινε τσουβαλιαρης τελικα,σου πα..ασεεεεε γιατί κι εσύ συμφωνούσες σε αυτά π έλεγε...ξερεις πολύ καλά ότι κάτω η Μόνικα είναι σουμο
Εγινε τσουβαλιαρης τελικα,σου πα..ασεεεεε γιατί κι εσύ συμφωνούσες σε αυτά π έλεγε...ξερεις πολύ καλά ότι κάτω η Μόνικα είναι σουμο
που ειναι αυτη? και τι λεει?Μόνικα γερά/πάρτους τα μυαλά (και τα λεφτά)
Είναι και πολύ γυμνασμένη μάλιστα, με τρελά ανοίγματα στο σεξ , διότι είναι πρώην αθλήτρια (βόλλευ νομίζω) απλά δεν είναι πέτρα γραμμωμένη και δεν είναι αδύνατη. Αν παίξεις καλή μπάλα μαζί της θα καταλάβεις...Το γυμνασμενο σωμα που το ειδες εσυ τωρα ουτε ο ιδιος ο θεος δε ξερει
Υπερμούναρος είναι μην ακούς τι λένε , απλά είναι για αυτούς που γουστάρουν ψηλές και πληθωρικές γυναίκες. βίλλα πριβέ πρωϊνά έως τις 20.00που ειναι αυτη? και τι λεει?
Συμφωνώ και επαυξάνω.Υπερμούναρος είναι μην ακούς τι λένε , απλά είναι για αυτούς που γουστάρουν ψηλές και πληθωρικές γυναίκες. βίλλα πριβέ πρωϊνά έως τις 20.00
Γαμησε ταρε θα μας τρελανουνε αυτοί...βλεπουνε την μπουντρελο με την κυτταρίτιδα ,γυμνασμενη και υπερμουναρα...και την συγκρίνουν και με τις παραδίπλα...όοοο μοοοο ντιεεεε
Επειγοντος στον οφθαλμιατρο τυπε θες γυαλιαΕίναι και πολύ γυμνασμένη μάλιστα, με τρελά ανοίγματα στο σεξ , διότι είναι πρώην αθλήτρια (βόλλευ νομίζω) απλά δεν είναι πέτρα γραμμωμένη και δεν είναι αδύνατη. Αν παίξεις καλή μπάλα μαζί της θα καταλάβεις...
Ρε τυπε τωρα πραγματικα πες μου τρολαρεις η τα χεις χασει εντελως ειναι δυνατον να λες γυμνασμενη μια γκομενα με φακλανα και κυτταριτιδα στο φουλΥπερμούναρος είναι μην ακούς τι λένε , απλά είναι για αυτούς που γουστάρουν ψηλές και πληθωρικές γυναίκες. βίλλα πριβέ πρωϊνά έως τις 20.00
Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα να μου πει για την Ιωάννα στο Λας Βέγκας? Την είδα μια φορά αλλά δεν μπήκα. Παίζει GFE κατάσταση καθόλου? Δίνει φιλιά κτλ?
Θελω katy στα 4αρα...ΤΩΡΑ.!!
Θελω katy στα 4αρα...ΤΩΡΑ.!!
Εγώ φίλε οπότε πάω....νομίζω ότι είμαι με την κοπέλα μου. Την ξέρω αρκετά καλά πλέον, αλλά από την αρχή ήταν πολύ θερμή. Κ είναι κ λίγο φλιαρη.Εγω την είχα πάρει μία φορά μόνο , πρίν κανα χρόνο περίπου , σε μένα δεν έδοσε φιλιά ούτε πεταχτά , δεν ξέρω βέβαια μήπως δίνει σε πιό τακτικούς πελάτες , η αν δίνει αν κάποιος της αρέσει ;
πες τα γιατί θα μας βγάλουν τυφλούς μερικοί...Λοιπον πηγα την ειδα κι εγω. Εχω φαει πολυ κραξιμο απο καποιους εδω μεσα γιατι κολλαω στο θεμα εμφανισης. Πηδαω οχι για τις υπηρεσιες αλλα για να πηδηξω ωραιο μουνι.
Η Μονικα λοιπον ΔΕΝ ειναι το υπερμουνο που περιμενα να δω. Εχει κιλα παραπανω, εχει κυταρριτιδα, τα βυζια της ειναι Υπερβολικα φτιαγμενα, και εχει οντως πολυ ωραιο προσωπο. Εχω δει οντως ψωμομενες γκομενες που τα κιλα ειναι σφιχτα πανω τους και τους παει, στην Μονικα ειναι φαρδια η περιφερια χωρις να ειναι τουρλωτος ο κωλος.
Εφυγα και τυχαια περασα απο το Φριξου 14β που βρηκα την Γιασμιν, για την ηλικια της ειναι μουναρος, ο ορισμος της μιλφαρας που θα πεθαινες να καμακωσεις σε κανενα μπαρ εξω. Δε το μετανιωσα καθολου