Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
338
Πόντοι
21
Συμφωνω και θυμάμαι ότι εκανε ωραια αργη πιπα, είχε και υγρό μουνάκι.
Ακριβως ετσι....η Ινα αμα ειχε λιγο μυαλο θα μπορουσε να παρει ολο το χρημα θα χτυπουσε και τη Λαρα.....Σαν κορμι ειναι ιδιο με τη Λαρα λεπτη ωραια ποδια και κωλος και μικρα βυζακια...
Αμα εκανε καποια εξτραδακια και εδινε φιλια μιλουσε και ελληνικα και ηταν λιγο πιο ζεστη θα δουλευε με ραντεβου..

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
599
Πόντοι
81
Τιμήθηκε τελικά η Ίνα,ωραίο κορμί,βαζάκι μικρό αλλά λαχταριστό…Δάχτυλα και φιλιά δεν δέχεται,στα υπόλοιπα είναι δεκτική…Καλή πίπα υγρή,τίμια επιλογή για τα 40!

• Like
Αντιδράσεις: LB

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
266
Πόντοι
20
Πέρασμα προ ολίγου καταδρομική στη Πέτρου Ερημίτη 3β. Αλεξάνδρα η κοπέλα,μικρούλα,προερχόμενη από Ρουμανία και συγκεκριμένα από Βουκουρέστι. Κόμπακτ κοντό μωρό με κόκκινα μακριά μαλλιά και ικανοποιητικό στήθος. Ως εδώ τα ικανοποιητικά! Μέσα η απόλυτη φόλα! Κρατάει χρόνο με ρολόι που φορά στο χέρι της και σε κανένα σημείο δε χάνει την επαφή μαζί του! Πιο πολύ γαμιέται με το ρολόι παρά με τον πελάτη! Συμμετοχή μηδενική σε κανένα σημείο της πράξης και μουνί πηγάδι. Μηδενική αίσθηση ένα πράγμα σα τη συμμετοχή της δηλαδή! Τελείωσα με το ζόρι. Από τις χειρότερες εμπειρίες και είμαι βετεράνος πλέον. Είναι καινούργια ίσως βελτιωθεί από συστάσεις και κακές κριτικές αλλά αν θέλετε την προσωπική μου άποψη το θεωρώ απίθανο. Πριν μπω σ αυτην τσέκαρα μόνο την οδό Ερημίτη στα μονά και στα ζυγά της νούμερα γιατί προτιμώ τα τριαντάευρα προγράμματα και ήταν όλες πολύ μέτριες. Αξιοσημείωτες περιπτώσεις μόνο η μελαχρινή πιτσιρικά στο Μέδουσα και η Σάρα στο Π.Ερημίτη 3β με τους γυμνασμένους κοιλιακούς. Χίλιες φορές να είχα προτιμήσει και να δοκίμαζα μια εκ των δύο...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.547
Πόντοι
456
Πέρασμα προ ολίγου καταδρομική στη Πέτρου Ερημίτη 3β. Αλεξάνδρα η κοπέλα,μικρούλα,προερχόμενη από Ρουμανία και συγκεκριμένα από Βουκουρέστι. Κόμπακτ κοντό μωρό με κόκκινα μακριά μαλλιά και ικανοποιητικό στήθος. Ως εδώ τα ικανοποιητικά! Μέσα η απόλυτη φόλα! Κρατάει χρόνο με ρολόι που φορά στο χέρι της και σε κανένα σημείο δε χάνει την επαφή μαζί του! Πιο πολύ γαμιέται με το ρολόι παρά με τον πελάτη! Συμμετοχή μηδενική σε κανένα σημείο της πράξης και μουνί πηγάδι. Μηδενική αίσθηση ένα πράγμα σα τη συμμετοχή της δηλαδή! Τελείωσα με το ζόρι. Από τις χειρότερες εμπειρίες και είμαι βετεράνος πλέον. Είναι καινούργια ίσως βελτιωθεί από συστάσεις και κακές κριτικές αλλά αν θέλετε την προσωπική μου άποψη το θεωρώ απίθανο. Πριν μπω σ αυτην τσέκαρα μόνο την οδό Ερημίτη στα μονά και στα ζυγά της νούμερα γιατί προτιμώ τα τριαντάευρα προγράμματα και ήταν όλες πολύ μέτριες. Αξιοσημείωτες περιπτώσεις μόνο η μελαχρινή πιτσιρικά στο Μέδουσα και η Σάρα στο Π.Ερημίτη 3β με τους γυμνασμένους κοιλιακούς. Χίλιες φορές να είχα προτιμήσει και να δοκίμαζα μια εκ των δύο...
Ας το χώσει στον κώλο της το ρολόι. Αν νομίζουν οτι με αυτή την τακτική κερδίζουν είναι γερασμένοι. Γιατί να δώσω 30€ για ένα δεκάλεπτο και μην τα μαζέψω χρήμα και αρχιδόζουμο και να πάω να καταθέσω σε ένα call girl για μια ώρα που έχουν και φουλ πρόγραμμα;

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν συνεχίζει με κλειστό κύκλο η Αγγελική που δούλευε παλιά στο άσπρο γωνιακό της Ν.Ο

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
623
Πόντοι
81
Πέρασμα στο venus με μια 18χρονη Ισπανίδα. Ηλιάνα...ΛΙλιανα κάπως έτσι.
Πολύ καλη η μικρή.Αρκετα ευχαριστημένος. 8/10.Βραδινη βάρδια.
Επιβεβαιώνω , είναι μια μικρή Ισπανίδα με ωραίο κωλο όχι μικρό αλλά όχι και τεράστιο , ωραία βυζια φυσικά , στο πρόσωπο ήταν μέτρια , θα μπορούσε να θυμίζει και λίγο Ρόμπερτο αλλά νταξει σίγουρα γυναίκα ήταν .
Ήμουν τελευταίο πελάτης της στο κλείσιμο και η τυπισσα τα έδωσε όλα , πίπα πολύ καλή με περιποίηση και στο σεξ μου έκανε τουερκ στα 4 την ώρα που την έπαιρνα . Έμεινα λίγο μαλακά
30 Ε worth spend it
Οριακά μου μπήκε η περιέργεια τι θα έκανε αυτή η κοπέλα σε πρόγραμμα
Αντε καλά γαμησια μάγκες και σε εσάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom