Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.143
Πόντοι
6.835
Τελικά πρωινή βάρδια έχει μείνει κάτι που αξίζει?

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
272
Πόντοι
21
Τελικά πρωινή βάρδια έχει μείνει κάτι που αξίζει?
Τζοανα στο φριξου 14 μικρη ομορφη και κορμαρα! φοραει και πορνογυαλια.
Δυστυχως δεν εκατσε η φαση προχτες να την παρω, να ξερουμε αν ειναι καλη και μεσα.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
8
Like
1.185
Πόντοι
481
Από φάτσα τι λέει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έγινε κάτι για πες
Κλασσικό μελαχρινό ρουμανακι (λογικά έχει κάτι από Ρομά όπως συνήθως οι Ρουμάνες που έρχονται στα μέρη μας) ομορφούλα είναι

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.776
Πόντοι
1.336
Πόσο καβλα μου προκαλεί η εμμα ρε πούστη. Ξινή ξεξινη αυτό το outfit με την κωλαρα και το ύφος αυτό με το βαμμένο μάτι με κάνει να χύνω. Μικρό βυζι όπως τα ξέρετε κλασικά κωλαρα και μπουταρες.
Ιδανικό ξεμπουκωμα στο σημερινό βροχερό γεμάτο υγρασία πρωινό….

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
174
Πόντοι
0
Πέρασμα με την καινούργια πιτσιρικά Ρουμάνα που έφερε το Medusa 18χρ από Ρουμανία πολύ ψηλή με ωραίο κωλο αν και λίγο μαλακό στην υφή στην όψη είναι σούπερ χαμηλές στροφές λόγο και απειρίας παρόλα αυτά ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για 30€ απλό δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα αλλά για μια φορά δεν τα έκλαψα σε καμία περίπτωση
Χαμηλές στροφές αυτή το ζήτησε;
Είναι πολύ ανοιχτή...;

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
423
Πόντοι
21
Πέρασμα με την καινούργια πιτσιρικά Ρουμάνα που έφερε το Medusa 18χρ από Ρουμανία πολύ ψηλή με ωραίο κωλο αν και λίγο μαλακό στην υφή στην όψη είναι σούπερ χαμηλές στροφές λόγο και απειρίας παρόλα αυτά ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για 30€ απλό δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα αλλά για μια φορά δεν τα έκλαψα σε καμία περίπτωση
Τη βάρδια είναι αυτή φίλε μου βραδυνή;

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
338
Πόντοι
21
Ξέρεις πόσοι μικροψώληδες με λεφτά έχουν παντρευτεί;
Tα πολλα λεφτα αυταματος σου μεγαλωνουν τη ψωλη στα ματια μιας γυναικας ....και σε ομορφενουν!!!!
Οι λεφταδες ειναι αλλη κατηγορια.....

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
86
Πόντοι
0
Ρε παιδια αυτη την παολινα στα παρανταις τη δοκιμασε κανεις;

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
8
Like
1.185
Πόντοι
481

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
174
Πόντοι
0
ναι αυτή μου ζήτησε να την παω χαλαρά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι
Ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και στην Ισπανίδα που λέω πιο πανό. Καλά που δεν μπήκα.
(Μου φάνηκε κρύα στα σαλόνι)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.342
Πόντοι
446
Πόσο καβλα μου προκαλεί η εμμα ρε πούστη. Ξινή ξεξινη αυτό το outfit με την κωλαρα και το ύφος αυτό με το βαμμένο μάτι με κάνει να χύνω. Μικρό βυζι όπως τα ξέρετε κλασικά κωλαρα και μπουταρες.
Ιδανικό ξεμπουκωμα στο σημερινό βροχερό γεμάτο υγρασία πρωινό….
Μούναρος η Έμμα... αλλά έχει τσιμπήσει τσουχτερούστικα τις τιμές. Όποιος έχει να τα δώσει να μπει και να γουστάρει καύλα!

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
599
Πόντοι
81
Έχει κανείς άποψη για ίνα από ποισον?Την γυροφέρνω πολλές φορές αλλά δεν την έχω πάρει

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
423
Πόντοι
21
Έχει κανείς άποψη για ίνα από ποισον?Την γυροφέρνω πολλές φορές αλλά δεν την έχω πάρει
Την έχω πάρει μερικές φορές πριν 2 με 3 χρόνια τότε που δούλευε πρωί στο sex n the city. Καλά περνούσα με 70 ευρώ έκανε και τελείωμα στο στόμα. Τώρα με 40 δεν έχω άποψη αλλά δε νομίζω να τα κλάψεις!

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
152
Πόντοι
0
Μούναρος η Έμμα... αλλά έχει τσιμπήσει τσουχτερούστικα τις τιμές. Όποιος έχει να τα δώσει να μπει και να γουστάρει καύλα!
Την πήρα πριν χρόνια κρύα αγέλαστη και όλο μη και μη!κόκκινη κάρτα δεν ξαναπάτησα

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
338
Πόντοι
21
Την πήρα πριν χρόνια κρύα αγέλαστη και όλο μη και μη!κόκκινη κάρτα δεν ξαναπάτησα
Πεστα ρε φιλε....ετσι ακριβως ειναι εγω δεν περασα ποτε με αυτη γιατι δεν γουσταρω χοντρα μπουτια και γαμπες..1-2 φορες την ειδα σε τσαρκα και μολις πηγα να φυγω με τον φιλο μου μας εβριζε.....πατσαβουρα ειναι

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
338
Πόντοι
21
Την έχω πάρει μερικές φορές πριν 2 με 3 χρόνια τότε που δούλευε πρωί στο sex n the city. Καλά περνούσα με 70 ευρώ έκανε και τελείωμα στο στόμα. Τώρα με 40 δεν έχω άποψη αλλά δε νομίζω να τα κλάψεις!
Εγω την πηρα 4-5 φορες με 40 ειναι δεκτικη σε ολα και εχει πολυ ωραιο κορμι αλλα ειναι ψυχρη δεν μπορεσε ποτε να γινει στανταρακι παντα την ειχα για ωρα αναγκης...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.342
Πόντοι
446
Πεστα ρε φιλε....ετσι ακριβως ειναι εγω δεν περασα ποτε με αυτη γιατι δεν γουσταρω χοντρα μπουτια και γαμπες..1-2 φορες την ειδα σε τσαρκα και μολις πηγα να φυγω με τον φιλο μου μας εβριζε.....πατσαβουρα ειναι
Καλά και χοντρή πατσαβούρα δεν την λες... Εγώ πέρασα -δεν μπήκα δωμάτιο- είχε ήδη 2 προγράμματα στη σειρά και τιμές τσιμπημένες. Έβαλε λίγα κιλά αλλά δε με χάλασε καθόλου. Την θεωρώ πολύ δυνατή! Αλλά γούστα είναι αυτά... δεν αρέσουν όλες σε όλους...

Τώρα για το κράξιμο... Παλαιότερα που ήμουν σχετικά τακτικός πελάτης της για κάποιο διάστημα, δεν την είδα ποτέ να είναι αγενής σε οποιονδήποτε - φυσικά- ούτε σε μένα. Αν άλλαξε με τα χρόνια ή ήταν μεμονωμένη περίπτωση δεν ξέρω. Βέβαια κάθε κοπέλα μπορεί να έχει και κάποιες κακές στιγμές μέσα στα τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.

Τελευταία τροποποίηση:

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
423
Πόντοι
21
Εγω την πηρα 4-5 φορες με 40 ειναι δεκτικη σε ολα και εχει πολυ ωραιο κορμι αλλα ειναι ψυχρη δεν μπορεσε ποτε να γινει στανταρακι παντα την ειχα για ωρα αναγκης...
Συμφωνω και θυμάμαι ότι εκανε ωραια αργη πιπα, είχε και υγρό μουνάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom