You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)
North people
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 272
- Πόντοι
- 21
Τζοανα στο φριξου 14 μικρη ομορφη και κορμαρα! φοραει και πορνογυαλια.Τελικά πρωινή βάρδια έχει μείνει κάτι που αξίζει?
Δυστυχως δεν εκατσε η φαση προχτες να την παρω, να ξερουμε αν ειναι καλη και μεσα.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.185
- Πόντοι
- 481
Κλασσικό μελαχρινό ρουμανακι (λογικά έχει κάτι από Ρομά όπως συνήθως οι Ρουμάνες που έρχονται στα μέρη μας) ομορφούλα είναιΑπό φάτσα τι λέει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έγινε κάτι για πες
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.776
- Πόντοι
- 1.336
Πόσο καβλα μου προκαλεί η εμμα ρε πούστη. Ξινή ξεξινη αυτό το outfit με την κωλαρα και το ύφος αυτό με το βαμμένο μάτι με κάνει να χύνω. Μικρό βυζι όπως τα ξέρετε κλασικά κωλαρα και μπουταρες.
Ιδανικό ξεμπουκωμα στο σημερινό βροχερό γεμάτο υγρασία πρωινό….
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Χαμηλές στροφές αυτή το ζήτησε;Πέρασμα με την καινούργια πιτσιρικά Ρουμάνα που έφερε το Medusa 18χρ από Ρουμανία πολύ ψηλή με ωραίο κωλο αν και λίγο μαλακό στην υφή στην όψη είναι σούπερ χαμηλές στροφές λόγο και απειρίας παρόλα αυτά ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για 30€ απλό δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα αλλά για μια φορά δεν τα έκλαψα σε καμία περίπτωση
Είναι πολύ ανοιχτή...;
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Τη βάρδια είναι αυτή φίλε μου βραδυνή;Πέρασμα με την καινούργια πιτσιρικά Ρουμάνα που έφερε το Medusa 18χρ από Ρουμανία πολύ ψηλή με ωραίο κωλο αν και λίγο μαλακό στην υφή στην όψη είναι σούπερ χαμηλές στροφές λόγο και απειρίας παρόλα αυτά ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για 30€ απλό δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα αλλά για μια φορά δεν τα έκλαψα σε καμία περίπτωση
Tα πολλα λεφτα αυταματος σου μεγαλωνουν τη ψωλη στα ματια μιας γυναικας ....και σε ομορφενουν!!!!Ξέρεις πόσοι μικροψώληδες με λεφτά έχουν παντρευτεί;
Οι λεφταδες ειναι αλλη κατηγορια.....
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.185
- Πόντοι
- 481
ναι αυτή μου ζήτησε να την παω χαλαράΧαμηλές στροφές αυτή το ζήτησε;
Είναι πολύ ανοιχτή...;
ναιΤη βάρδια είναι αυτή φίλε μου βραδυνή;
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και στην Ισπανίδα που λέω πιο πανό. Καλά που δεν μπήκα.ναι αυτή μου ζήτησε να την παω χαλαρά
ναι
(Μου φάνηκε κρύα στα σαλόνι)
Μούναρος η Έμμα... αλλά έχει τσιμπήσει τσουχτερούστικα τις τιμές. Όποιος έχει να τα δώσει να μπει και να γουστάρει καύλα!Πόσο καβλα μου προκαλεί η εμμα ρε πούστη. Ξινή ξεξινη αυτό το outfit με την κωλαρα και το ύφος αυτό με το βαμμένο μάτι με κάνει να χύνω. Μικρό βυζι όπως τα ξέρετε κλασικά κωλαρα και μπουταρες.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Την έχω πάρει μερικές φορές πριν 2 με 3 χρόνια τότε που δούλευε πρωί στο sex n the city. Καλά περνούσα με 70 ευρώ έκανε και τελείωμα στο στόμα. Τώρα με 40 δεν έχω άποψη αλλά δε νομίζω να τα κλάψεις!Έχει κανείς άποψη για ίνα από ποισον?Την γυροφέρνω πολλές φορές αλλά δεν την έχω πάρει
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Την πήρα πριν χρόνια κρύα αγέλαστη και όλο μη και μη!κόκκινη κάρτα δεν ξαναπάτησαΜούναρος η Έμμα... αλλά έχει τσιμπήσει τσουχτερούστικα τις τιμές. Όποιος έχει να τα δώσει να μπει και να γουστάρει καύλα!
Πεστα ρε φιλε....ετσι ακριβως ειναι εγω δεν περασα ποτε με αυτη γιατι δεν γουσταρω χοντρα μπουτια και γαμπες..1-2 φορες την ειδα σε τσαρκα και μολις πηγα να φυγω με τον φιλο μου μας εβριζε.....πατσαβουρα ειναιΤην πήρα πριν χρόνια κρύα αγέλαστη και όλο μη και μη!κόκκινη κάρτα δεν ξαναπάτησα
Εγω την πηρα 4-5 φορες με 40 ειναι δεκτικη σε ολα και εχει πολυ ωραιο κορμι αλλα ειναι ψυχρη δεν μπορεσε ποτε να γινει στανταρακι παντα την ειχα για ωρα αναγκης...Την έχω πάρει μερικές φορές πριν 2 με 3 χρόνια τότε που δούλευε πρωί στο sex n the city. Καλά περνούσα με 70 ευρώ έκανε και τελείωμα στο στόμα. Τώρα με 40 δεν έχω άποψη αλλά δε νομίζω να τα κλάψεις!
Καλά και χοντρή πατσαβούρα δεν την λες... Εγώ πέρασα -δεν μπήκα δωμάτιο- είχε ήδη 2 προγράμματα στη σειρά και τιμές τσιμπημένες. Έβαλε λίγα κιλά αλλά δε με χάλασε καθόλου. Την θεωρώ πολύ δυνατή! Αλλά γούστα είναι αυτά... δεν αρέσουν όλες σε όλους...Πεστα ρε φιλε....ετσι ακριβως ειναι εγω δεν περασα ποτε με αυτη γιατι δεν γουσταρω χοντρα μπουτια και γαμπες..1-2 φορες την ειδα σε τσαρκα και μολις πηγα να φυγω με τον φιλο μου μας εβριζε.....πατσαβουρα ειναι
Τώρα για το κράξιμο... Παλαιότερα που ήμουν σχετικά τακτικός πελάτης της για κάποιο διάστημα, δεν την είδα ποτέ να είναι αγενής σε οποιονδήποτε - φυσικά- ούτε σε μένα. Αν άλλαξε με τα χρόνια ή ήταν μεμονωμένη περίπτωση δεν ξέρω. Βέβαια κάθε κοπέλα μπορεί να έχει και κάποιες κακές στιγμές μέσα στα τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.
Τελευταία τροποποίηση:
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Συμφωνω και θυμάμαι ότι εκανε ωραια αργη πιπα, είχε και υγρό μουνάκι.Εγω την πηρα 4-5 φορες με 40 ειναι δεκτικη σε ολα και εχει πολυ ωραιο κορμι αλλα ειναι ψυχρη δεν μπορεσε ποτε να γινει στανταρακι παντα την ειχα για ωρα αναγκης...
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 1.720
Ναταλι , ΒλανταΤελικά πρωινή βάρδια έχει μείνει κάτι που αξίζει?
North people
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 272
- Πόντοι
- 21
Δεν κανει πολλα, ξερει να πηδιεται ομως..Έχει κανείς άποψη για ίνα από ποισον?Την γυροφέρνω πολλές φορές αλλά δεν την έχω πάρει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις