Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (4 μέλη και 126 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Πέρασα σήμερα απο Φρίξου και είδα Γιασμίν. Τελείως μουνάρα μιλάμε. Και δίπλα η Ιζαμπέλα επίσης ωραία με υποσχέσεις για ρουφιχτά φιλάκια. Δεν πέρασα σε καμία. Την έκανα.....
Φίλος για τα Φρίξου 14 και 14α μιλάς;; μέρα;;

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Ω Μουνάρα Μόνικα – chapter 1
Όσον αφορά τον/τους (?) moderators του forum. Υποτίθεται ότι εδώ έχουμε ένα thread ενημέρωσης για το τι κυκλοφορεί στις xxxγειτονιές για να αποφεύγουμε τις άσκοπες μπουρδελότσαρκες και αντί αυτού βλέπουμε σε εκατοντάδες σελίδες να τσακώνονται διάφοροι για διάφορες, και να μην έχουμε πραγματική εικόνα για τα μαγαζιά.  Δεν  θέλω να γίνομαι αντιπαθητικός αλλά αν έδινα σημασία σε όσα γράφονται για τη Μόνικα δεν θα πήγαινα ποτέ. Πώς να δώσεις όμως σημασία σε σχόλια από ανθρώπους που γαμάνε τζάνκια με 20 ευρώ στο Μεταξουργείο και μαζί με αυτές γαμάνε και το thread?.
Όσον αφορα τη Μόνικα, έχω να πώ τα εξής: Η κοπέλα προσφέρει  high class erotic services , διότι είναι αδιαμφισβήτητα η ομορφότερη γυναίκα και από τις πιο έμπειρες που έχουμε δεί εδώ στη Θεσσαλονίκη και ίσως και στην Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι τρώει το μεγαλύτερο κράξιμο σε όλο το μπουρδελο-internet, και είναι και σε πρωϊνή βάρδια , περίμενα στο σαλόνι σχεδόν 1,5 ώρα για να περάσω μαζί της λόγω μεγάλης «κίνησης»,  όπου όλοι όταν τελειώνανε και φεύγανε, είχαν ένα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας, το οποίο απέκτησα και εγώ μετά από ένα απίθανο γαμήσι για το οποίο θα γράψω εδώ για ανταπάντηση σε όσους τη θάβουν. 

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Ω Μουνάρα Μόνικα – chapter 2
Πήρα λοιπόν το πρόγραμμα των 100 ευρώ  και ήταν από τις top εμπειρίες  που είχα ποτέ σε κοκκινόσπιτο.  Η Μόνικα είναι εντυπωσιακή ψηλή πανέμορφη γυναικάρα , σίγουρα όχι αδύνατη αλλά με χυμώδες γυμνασμένο και καυλωτικό σώμα, απίστευτα βυζιά, απίστευτο χαμόγελο και ευχάριστο χαρακτήρα και θέλει τον ανάλογο “advanced user”  για να βρεθεί χημεία. Και αυτή η χημεία με οδήγησε  σε παραλίγο εγκεφαλικό την ώρα που τη σφυροκοπούσα ιεραποστολικά και έγλυφα τα υπέροχα δάκτυλα των υπερποδιών της ενώ αυτή κοίταζε τον εαυτό της (όχι εμένα)  στον καθρέπτη παίρνοντας έκφυλες καυλωτικές εκφράσεις  και φωνάζοντας για το γαμήσι που κάνουμε. Και αφού έχυσα 5 κιλά με την απίθανη θέα της στα τέσσερα, για επιδόρπιο μου έκανε και ένα μερακλίδικο μασαζάκι. (ok, τα παραλέω - 4,5 κιλά ήταν) Φυσικά έφυγα και εγώ με το εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο. Γενικά με πολύ καλό social time στα αγγλικά και η κοπέλα γενικά αν και κάνει αυτή τη δουλειά φαίνεται μορφωμένη και με «επίπεδο» . Θα την ξαναπάρω αλλά με μεγάλο πρόγραμμα γιατί είναι για μεγάλες απολαύσεις.

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Ω Μουνάρα Μόνικα – chapter 3
Τώρα δεν ξέρω γιατί πολλοί από σας στραβώνεται με το γεγονός ότι ζητάει από 50 και πάνω. H κοπέλα είναι η Porsche, παραδίπλα έχει Mercedes και λίγο πιο κάτω έχει και Hyundai. Όποιος θέλει πάει στο κάτω κάτω…(αν και πάλι όπως προείπα στο μαγαζί της γίνεται λαϊκό προσκύνημα) Η ζήτηση και αυτό που προσφέρεις προσδιορίζει και το ανάλογο τίμημα. Επίσης όσο αφορά την επιλογή προγράμματος , θα μου άρεσε να κάνω test drive σε μια BMW , αλλά την Porsche την θέλω για εκδρομή το σαββατοκύριακο και θα τα σκάσω για να γουστάρω ολοκληρωτικά όπως και το έκανα. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί από σας κράζετε την κοπέλα επειδή δεν βρήκατε χημεία, γιατί αυτό μπορεί να συμβεί με σε οποιονδήποτε με οποιαδήποτε. Η Μόνικα είναι  απλά θεά και μαζί με Χριστίνα (ψηλή ουκρανιά) , Κάντυ και παλαιότερα Ζωή βουλγαροβρωμομιλφ και Αλίσια(ψηλή ουκρανιά περασιά προ 4 ετίας από τρίδυμα) είναι στο δικό μου top 5

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ρε τι γίνεται με το μωρό  :babycry: που δεν ήθελε να έρθει προς βόρεια...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.823
Πόντοι
34.538
Ο Φακιρης άμα πάει,Θα τη ζητήσει σε γάμο!!!
Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει και θέλει,θα ξεχάσει το όνομα του..
Σιγα σιγα επιστρεφεται εκει απο οπου ξεκινησατε..
ΑΖΑΖΕΛ,ΣΤΑΛΙΟΝ κλπ..Στα τσουβαλακια..

Μαθατε και θελετε μοντελες..ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ,μα τι ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ!!!!

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
Ω Μουνάρα Μόνικα – chapter 3
Τώρα δεν ξέρω γιατί πολλοί από σας στραβώνεται με το γεγονός ότι ζητάει από 50 και πάνω. H κοπέλα είναι η Porsche, παραδίπλα έχει Mercedes και λίγο πιο κάτω έχει και Hyundai. Όποιος θέλει πάει στο κάτω κάτω…(αν και πάλι όπως προείπα στο μαγαζί της γίνεται λαϊκό προσκύνημα) Η ζήτηση και αυτό που προσφέρεις προσδιορίζει και το ανάλογο τίμημα. Επίσης όσο αφορά την επιλογή προγράμματος , θα μου άρεσε να κάνω test drive σε μια BMW , αλλά την Porsche την θέλω για εκδρομή το σαββατοκύριακο και θα τα σκάσω για να γουστάρω ολοκληρωτικά όπως και το έκανα. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί από σας κράζετε την κοπέλα επειδή δεν βρήκατε χημεία, γιατί αυτό μπορεί να συμβεί με σε οποιονδήποτε με οποιαδήποτε. Η Μόνικα είναι  απλά θεά και μαζί με Χριστίνα (ψηλή ουκρανιά) , Κάντυ και παλαιότερα Ζωή βουλγαροβρωμομιλφ και Αλίσια(ψηλή ουκρανιά περασιά προ 4 ετίας από τρίδυμα) είναι στο δικό μου top 5
ρε φιλε μην δινεις σημασια εδω στα παιδια
ειναι πρεζακηδες
εχουν παθολογικη λατρεια στις σαβουρες
επειδη τις τρωνε τοσα χρονια
εχουν παθει εξαρτηση στα μπαζα οι αγαμητοι
σαν τους ναρκομανεις ενα πραμα
ΜΟΝΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Σιγα σιγα επιστρεφεται εκει απο οπου ξεκινησατε..
ΑΖΑΖΕΛ,ΣΤΑΛΙΟΝ κλπ..Στα τσουβαλακια..

Μαθατε και θελετε μοντελες..ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ,μα τι ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ!!!!

Όταν μάθεις να ξεχωρίζεις την νταρντανα με την τσουβαλα και την χοντρή έλα να τα ξαναπούμε..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.823
Πόντοι
34.538
Όταν μάθεις να ξεχωρίζεις την νταρντανα με την τσουβαλα και την χοντρή έλα να τα ξαναπούμε..
Πες μας οτι ειναι μοντελα η ΜΟΝΙΚΑ....Χα χα χα..
:s&m_2:

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ..

Εχεις πλεον και επισημα τον τιτλο.. ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΡΗΣ!!!

Welcome to the club!!
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Πες μας οτι ειναι μοντελα η ΜΟΝΙΚΑ....Χα χα χα..
:s&m_2:

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ..

Εχεις πλεον και επισημα τον τιτλο.. ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΡΗΣ!!!

Welcome to the club!!
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

Τώρα εσύ χωρίς να τη δεις την έβγαλες τσουβαλα,Τι να πω με σένα το αυτιστικό Α.Μ.Ε.Α  :dunno:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.823
Πόντοι
34.538
Τώρα εσύ χωρίς να τη δεις την έβγαλες τσουβαλα,Τι να πω με σένα το αυτιστικό Α.Μ.Ε.Α  :dunno:
ΕΣΥ την εβγαζες τσουβαλα...μεχρι χθες που...αδυνατησε και
εχασες το φως σου!!!!

Εγω παντα ελεγα αυτο που ειναι!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
Δεν περιμενα να το πω ποτε μου αυτο αλλα θα το πω! Ρε Μλκες ο Βικος πιο μουναρα ηταν απο την Μονικα! :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Οι δύο άσχετοι που γάμησαν πρώην άντρα και δεν το κατάλαβαν ήρθαν εδώ μέσα για να μας πουν τις μπούρδες τους και να σπαμαρουμε το θρεντ.
Αργόσχολοι στα καφενεία σας...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.823
Πόντοι
34.538
Οι δύο άσχετοι που γάμησαν πρώην άντρα και δεν το κατάλαβαν ήρθαν εδώ μέσα για να μας πουν τις μπούρδες τους και να σπαμαρουμε το θρεντ.
Αργόσχολοι στα καφενεία σας...
Εγω δεν πηρα καμμια που να μην ηξερα τι ηταν.
Μονο ΕΛΈΝΑ πηρα,εν γνωση μου..ΒΙΚΟ δεν πηρα..

Για να ληξει το θεμα ζητα ενα δημοσιο συγνωμη για οσα ελεγες
για την ΥΠΕΡΜΟΝΙΚΑ!!!!

Πες εκανα λαθος ρε παιδια...κακο ειναι?
:dunno:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Εγω δεν πηρα καμμια που να μην ηξερα τι ηταν.
Μονο ΕΛΈΝΑ πηρα,εν γνωση μου..ΒΙΚΟ δεν πηρα..

Για να ληξει το θεμα ζητα ενα δημοσιο συγνωμη για οσα ελεγες
για την ΥΠΕΡΜΟΝΙΚΑ!!!!

Πες εκανα λαθος ρε παιδια...κακο ειναι?
:dunno:

Είσαι χαζό,εκτός από αυτιστικό?
Θέλω να ποστάρεις αυτό το λάθος που γράφεις ότι έκανα,Θα μας τρελάνεις ρε αντρομπιχτη,σκατοσπρωχτη  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom