Ω Μουνάρα Μόνικα – chapter 1
Όσον αφορά τον/τους (?) moderators του forum. Υποτίθεται ότι εδώ έχουμε ένα thread ενημέρωσης για το τι κυκλοφορεί στις xxxγειτονιές για να αποφεύγουμε τις άσκοπες μπουρδελότσαρκες και αντί αυτού βλέπουμε σε εκατοντάδες σελίδες να τσακώνονται διάφοροι για διάφορες, και να μην έχουμε πραγματική εικόνα για τα μαγαζιά. Δεν θέλω να γίνομαι αντιπαθητικός αλλά αν έδινα σημασία σε όσα γράφονται για τη Μόνικα δεν θα πήγαινα ποτέ. Πώς να δώσεις όμως σημασία σε σχόλια από ανθρώπους που γαμάνε τζάνκια με 20 ευρώ στο
Μεταξουργείο και μαζί με αυτές γαμάνε και το thread?.
Όσον αφορα τη Μόνικα, έχω να πώ τα εξής: Η κοπέλα προσφέρει high class erotic services , διότι είναι αδιαμφισβήτητα η ομορφότερη γυναίκα και από τις πιο έμπειρες που έχουμε δεί εδώ στη Θεσσαλονίκη και ίσως και στην Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι τρώει το μεγαλύτερο κράξιμο σε όλο το μπουρδελο-internet, και είναι και σε πρωϊνή βάρδια , περίμενα στο σαλόνι σχεδόν 1,5 ώρα για να περάσω μαζί της λόγω μεγάλης «κίνησης», όπου όλοι όταν τελειώνανε και φεύγανε, είχαν ένα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας, το οποίο απέκτησα και εγώ μετά από ένα απίθανο γαμήσι για το οποίο θα γράψω εδώ για ανταπάντηση σε όσους τη θάβουν.