Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Και μια που έγινε και πολύς λόγος για την Μόνικα θα γράψω και εγώ τα παρακάτω, πήγα την είδα μου φύγαν τα σαγόνια στο σαλονάρισμα, μούναρος ολκής είναι,  δικαίωμα της όμως είναι να ζητάει όσα θέλει, στο κάτω κάτω όποιος θέλει αγοράζει και όσο υπάρχουν αυτοί που θα την παίρνουν θα συνεχίζει να τα ζητάει, οι νόμοι της αγοράς αυτοί είναι, δεν είναι και κάνα φιλανθρωπικό ίδρυμα η μικρή, όμως..... εγώ προσωπικά δεν θα τα δώσω, όχι γιατί δεν τα έχω, ούτε γιατί λυπάμαι να τα δώσω, ούτε γιατί δεν θα ήθελα να προσθέσω μια ακόμη εμπειρία με τέτοιο θεόμουνο, αλλά θα το θεωρούσα άκομψο να έδινα παραπάνω χρήματα από ότι δίνω στη Μαρία την Μολδαβή ή στην Βικτώρια της Φρίξου 13, ή και στη Λουίζα ακόμη και τόσες άλλες κοπέλες που κάνω μαζί τους διαστημικό sex, μόνο και μόνο για να εκπληρώσω μία ματαιοδοξία μου, εγώ προσωπικά δεν θα το κάνω.   
Αδερφε γουστα ειναι αυτα αλλα να μιλησουμε λιγο αντικειμενικα οχι και θεομουνο με μια φακλανα κατω οκ απο προσωπο σκιζει αμα κανει και διαιτα και χασει τη φακλανα θα γινει οντος θεομουνο αλλα τωρα αν ειναι αυτη θεομουνο η Μιρελα επρεπε να ειναι η απολυτη θεα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Χαιρομαι πολυ που βγηκε ο Ραπτορας να μιλησει για την μονικα και να την αποκαλεσει οπως πραγματικα ειναι. Γιατι μερικοι θα μας τρελανετε εδω μεσα. Το κοκκινο θα μας το λετε ροζ.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Χαιρομαι πολυ που βγηκε ο Ραπτορας να μιλησει για την μονικα και να την αποκαλεσει οπως πραγματικα ειναι. Γιατι μερικοι θα μας τρελανετε εδω μεσα. Το κοκκινο θα μας το λετε ροζ.
Αφου ρε μαν ετσι ειναι μαλακιες να πω αν χασει τη φακλανα κατω θα γινει οντος μουναρος οχι μαλακιες αλλα τωρα ουτε για πλακα δεν ειναι μουναρος

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αδερφε γουστα ειναι αυτα αλλα να μιλησουμε λιγο αντικειμενικα οχι και θεομουνο με μια φακλανα κατω οκ απο προσωπο σκιζει αμα κανει και διαιτα και χασει τη φακλανα θα γινει οντος θεομουνο αλλα τωρα αν ειναι αυτη θεομουνο η Μιρελα επρεπε να ειναι η απολυτη θεα
Για τα γούστα του καθενός είναι ότι είναι, για μένα είναι μούναρος και πίσω δεν το παίρνω, σε άλλους αρέσουν οι μοντελέ, άλλους οι skinny και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, ότι γνώμη και να πει ο καθένας είναι σεβαστή, αλλά η κοπέλα αντικειμενικά να μιλήσουμε από τον μέσο όρο ξεφεύγει κατά πολύ, αλλά όταν  συγκρίνουμε κάποια κοπέλα με κάποια άλλη δεν είναι τόσο έντιμο, σίγουρα κάποια την αδικούμε.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Για τα γούστα του καθενός είναι ότι είναι, για μένα είναι μούναρος και πίσω δεν το παίρνω, σε άλλους αρέσουν οι μοντελέ, άλλους οι skinny και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, ότι γνώμη και να πει ο καθένας είναι σεβαστή, αλλά η κοπέλα αντικειμενικά να μιλήσουμε από τον μέσο όρο ξεφεύγει κατά πολύ, αλλά όταν  συγκρίνουμε κάποια κοπέλα με κάποια άλλη δεν είναι τόσο έντιμο, σίγουρα κάποια την αδικούμε.
Ρε μαν ασε τα προσωπικα γουστα στην ακρη ειπαμε να μιλησουμε αντικειμενικα και η δικη σου γνωμη ειναι σεβαστοτατη αλλα αν με φακλανα συν κυτταρίτιδα στο φουλ λες τη Μονικα μουναρο που εχει πεσει τρελοοοοοοοοοοοοοοο photoshop στις φωτο της να κρυψει αυτη τη φακλανα τη Μιρελα που ειναι κορμαρα τη πρεπει να την πουμε οπως ειπα την απολυτη θεα μη τρελαθουμε τωρα.Τελος φυσικα και ειναι εντιμο να συκρινουμε μια κοπελα με την αλλη ετσι βλεπουμε ποια ειναι ποιο ωραια οχι με κλειστα ματια.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ρε μαν ασε τα προσωπικα γουστα στην ακρη ειπαμε να μιλησουμε αντικειμενικα και η δικη σου γνωμη ειναι σεβαστοτατη αλλα αν με φακλανα συν κυτταρίτιδα στο φουλ λες τη Μονικα μουναρο τη Μιρελα που ειναι κορμαρα τη πρεπει να την πουμε οπως ειπα την απολυτη θεα μη τρελαθουμε τωρα.Τελος φυσικα και ειναι εντιμο να συκρινουμε μια κοπελα με την αλλη ετσι βλεπουμε ποια ειναι ποιο ωραια οχι με κλειστα ματια.
Οκ ρε φίλε, αλλά διάβασε όλο το Post μου, εγώ δήλωσα ότι δεν θα πάω, γιατί πέραν των υπολοίπων λόγων που αναλύω είναι και το γεγονός δεν σκάω εύκολα πάνω από τα 30, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που τα σκάνε παραβλέποντας τις κυτταρίτιδες και όλα τα υπόλοιπα, εδώ όταν πέρασα και την είδα εγώ, ο άλλος έκανε παράπονο στην τσατσά που δεν υπήρχε πρόγραμμα ων 120 ευρώ με τζακούζι, και τα δωμάτια ήταν μέσα γεμάτα, τι να λέμε τώρα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Οκ ρε φίλε, αλλά διάβασε όλο το Post μου, εγώ δήλωσα ότι δεν θα πάω, γιατί πέραν των υπολοίπων λόγων που αναλύω είναι και το γεγονός δεν σκάω εύκολα πάνω από τα 30, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που τα σκάνε παραβλέποντας τις κυτταρίτιδες και όλα τα υπόλοιπα, εδώ όταν πέρασα και την είδα εγώ, ο άλλος έκανε παράπονο στην τσατσά που δεν υπήρχε πρόγραμμα ων 120 ευρώ με τζακούζι, και τα δωμάτια ήταν μέσα γεμάτα, τι να λέμε τώρα.
Bρε το διαβασα το post σου και δικαιωμα σου ειναι αν θα πας η οχι οπως ειπα γουστα ειναι αυτα αυτο που απλα σου ειπα ειναι οτι δεν ειναι μουναρα οπως την αποκαλεσες μπορει να γινει αν χασει τη φακλανα γιατι εχει και προσωπαρα αλλα τωρα με τετοια φακλανα κατω μουναρα δεν ειναι εκει ηταν να το πω ετσι η διαφωνια μας οχι γιατι πηγες η δε πηγες η αν θα πας η τελος αν τα σκασεις η οχι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
χωσ τα δεινόσαυρε, αντε πια με τους αγαπουληδες και τους βιτσιοζους

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Χτεσινοβραδινή καταδρομική με φίλο,Φρίξου 15α, για την αδύνατη Ρουμάνα (γειά σου AL, διάβασα το post σου πριν πάω). Το κορίτσι πολύ ευδιάθετο, με τρομερό κορμί και δυνατό σημείο την πολυ ωραία και σμιλεμένη κωλάρα της και τα πατουσάκια της... ευδιαθετη και στο δωμάτιο με μια σχετικα καλή πίπα. Στη συνέχεια έναρξη στο σεξ με πολύ καλά στησιματα στα τέσσερα και δεύτερη στάση μπρούμυτα με κλειστά τα πόδια της  :fuck1: όπου έδειχνε να το χαίρεται ιδιαίτερα και κάπου εκεί ήρθε και το ευτυχές τέλος μετά απο μια κουραστική μέρα... :happy:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Χτεσινοβραδινή καταδρομική με φίλο,Φρίξου 15α, για την αδύνατη Ρουμάνα (γειά σου AL, διάβασα το post σου πριν πάω). Το κορίτσι πολύ ευδιάθετο, με τρομερό κορμί και δυνατό σημείο την πολυ ωραία και σμιλεμένη κωλάρα της και τα πατουσάκια της... ευδιαθετη και στο δωμάτιο με μια σχετικα καλή πίπα. Στη συνέχεια έναρξη στο σεξ με πολύ καλά στησιματα στα τέσσερα και δεύτερη στάση μπρούμυτα με κλειστά τα πόδια της  :fuck1: όπου έδειχνε να το χαίρεται ιδιαίτερα και κάπου εκεί ήρθε και το ευτυχές τέλος μετά απο μια κουραστική μέρα... :happy:

Αυτήν πως την λένε τελικά ; νομίζω Γιάννα είχε πει ένας συναγωνιστής ισχύει ;

Trashakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδες την μαρια τη μολδαβη που ηταν λας βεγκας την βρισκουμε ακομα εκει?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216
Πέρασα σήμερα απο Φρίξου και είδα Γιασμίν. Τελείως μουνάρα μιλάμε. Και δίπλα η Ιζαμπέλα επίσης ωραία με υποσχέσεις για ρουφιχτά φιλάκια. Δεν πέρασα σε καμία. Την έκανα.....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Πέρασα σήμερα με Μόνικα,απλό πρόγραμμα στα 50€,69 με ισπανικό στα 70€,Το γυμνό στα 100€,τζακούζι στα 130€ και 1 ώρα με δύο εκτονωσεις στα 200€!!!
Πήρα το απλό πρόγραμμα και πέρασα υπέροχα,Το κορίτσι έχει θετική αύρα και είναι δεκτικό στα πάντα...

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
θελω να πω κατι και να αναιρεσω επισης αυτο που ειπα για την Μονικα την Σερβα οτι  απο μακρυα και μην πηγαινετε οκ  αλλα οχι και για 50 ευρω το απλο ειναι πολλα αν και στην Αθηνα στην αντιστοιχη αλυσιδα το απλο αρχιζει απο 50 και ειναι η πρωτη φορα εδω Θεσσαλονικη στις βιλλες στην ιδια τιμη να εχει το απλο.Περασα σημερα απο villa prive και την ειδα ειναι οντως πολυ ομορφη και εχει και μεγαλο στηθος βυζαρες δηλαδη και ειναι και ψηλη 1.80 καπου εκει αλλα εχει παραπανισια κιλα τα οποια δεν φαινονται και τοσο λογω του υψους της.Ειναι νταρντανα και μπαμπατσικη αλλα σε καμια περιπτωση φαλαινα οπως εχουν πει ορισμενοι.Ισως και να περνουσα στο δωματιο αν ξεκινουσε απο 40 το απλο ( μια και παλιοτερα κατα καιρους εχω παει με μπαμπατσικες με βυζαρες) μου αρεσει αυτο το σωματοτυπο καπως οχι οι φακλανες αλλα σε αυτο το στυλ ναι.Επισης για το ιδιο ομορφες στο προσωπο εχουν περασει πολλες και στις βιλλες αλλα και στα απλα στουντιο (Μαρια Μορδαβη,Τζεσυ,Λαρα,Βανεσα και αλλες) αλλα ειναι μαλλον η πρωτη φορα να εχει ερθει πολυ ψηλη με καμπυλες και βυζαρες.Μοιαζει αρκετα στο σωμα με Λατινα: Βραζιλια Κολομβια Μεξικο κλπ.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Πέρασα σήμερα με Μόνικα,απλό πρόγραμμα στα 50€,69 με ισπανικό στα 70€,Το γυμνό στα 100€,τζακούζι στα 130€ και 1 ώρα με δύο εκτονωσεις στα 200€!!!
Πήρα το απλό πρόγραμμα και πέρασα υπέροχα,Το κορίτσι έχει θετική αύρα και είναι δεκτικό στα πάντα...
τέτοια άκουει ο φακιρης και θα την κάνει την καταδρομικη μεσημεριατικα...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
τέτοια άκουει ο φακιρης και θα την κάνει την καταδρομικη μεσημεριατικα...

Ο Φακιρης άμα πάει,Θα τη ζητήσει σε γάμο!!!
Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει και θέλει,θα ξεχάσει το όνομα του..

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ο ρομαντικος τραβαβολτα του 50€! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom