Ειναι προφανες οτι οι αποψεις και τα γουστα με τα περισσοτερα ενεργα μελη, που γραφουν σταθερα σ' αυτο το θρεντ, ειναι εκ διαμετρου αντιθετα με τα δικα μου, αλλα και μεγαλου μερους των αντρων που επισκεπτονται τα στουντιο κ δεν γραφουν εδω, νομιζω...
Ειναι απιστευτες αυτες οι κακιες, που γραφονται εδω κ μερες για την Μονικα...
Τι επιπλο και τι φαλαινα την ανεβαζουν και την κατεβαζουν και να σηκωθει να φυγει λενε...
Δεν εχω χρονο να γραψω τωρα αναλυτικες εντυπωσεις κ κριτικη αυτη τη στιγμη...
Αλλα τι λετε..; Οτι οσοι πηγαμε και την επισκεφτηκαμε ειμαστε προβατα κι οι αλλοι εισαστε οι εξυπνοι..;
Πολλα απ' οσα γραφτηκαν ισχυουν... Κι οτι μαλλον εχει βαλει μερικα κιλακια κ δεν ειναι κ τοσο πολυ γυμνασμενη... Αλλα αυτο φαινεται και στο βιντεο της στο αλλο σαϊτ... Απλα το καταλαβαινεις καλυτερα απο κοντα... Αλλα αυτο ειναι καλο για μας τους βυζολαγνους, καθως προσθετει στις βυζαρες..! Και μιλαμε για γκομεναρα με 1,80 υψος..!
Αν σου αρεσουν οι αδυνατες, μικροκαμωμενες γυναικες, γιατι να πας στην Μονικα, δεν το καταλαβαινω..! Αν παλι σ' αρεσουν οι γυναικαρες με βυζαρες ειναι μοναδικη εμπειρια κ δεν εχουμε συχνα τετοιες γυναικες στην πολη μας..!
Κι οι πιο πολλες βυζαρουδες που βλεπουμε στις τσοντες, τετοιο σωματοτυπο δεν εχουν..;
Δεν ειναι πετσι και κοκκαλο...
Και για τα λεφτα που ζηταει, ειναι αληθεια οτι ειναι 50 το απλο (οσο κ στην Αθηνα δηλαδη) κι οτι δηλωνει οτι προτιμα τα μεγαλυτερα προγραμματα για να αποδωσει καλυτερα, αλλα εγω πηρα το απλο και περασα μια χαρα..!
Τωρα αν πας προκατειλημμενος κ με διαθεση να κραξεις απο πριν, μην πας καθολου κατα τη γνωμη μου...
Κι ολο γκρινιαζουμε οτι δεν εχουμε κοριτσια, αναλογου επιπεδου με την Αθηνα...
Αλλα οταν ερθει καποια κοπελα, απ' αυτες που ξεχωριζουν στην Αθηνα, αμεσως ολοι πεφτουν για να κραξουν, οπως ειχε γινει κ με την Βικη περσι...
Αφου σας αρεσουν οι Λαρες περισσοτερο, μεινετε μ' αυτες...