Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γραφει ο άλλος ότι τέτοιες είναι με 50 στην αθηνα.
όχι φιλε εχει και τέτοιες και πιο ομορφες στην φυλης και με 20 και κανουν και ακαποτο γλείψιμο και καποιες δινουν και κωλο σε αυτά τα λεφτα.

στην αθηνα ξεκινανε από 10 ευρω στο μεταξι και εχει και με 200 ευρω κωλ γκερλ που μπορει να εχουν την ιδια εμφανιση.
στη θεσσαλονικη ξεκινανε από 30 ευρω και μπορει να εχει και με 200 ευρω κωλ γκερλ...

ταβανι εχουμε ιδιο,
πατο δεν εχουμε ιδιο
και αυτό είναι το μονιμο παραπονο. ο πικερ πχ για να εφαρμοσει τον νομο του εδώ στην θεσσαλονικη θα ηθελε 450 ευρω και όχι 150 ευρω, αυτή είναι η αδικια.

εχει τυχει να πληρωσω μια υποτίθεται γερμανιδα στο βαρδαρι μια ξανθια αδυνατη που φορουσε ψηλες κοκκινες μποτες ισως την θυμηθουν καποιοι 30 ευρω και την επομενη χρονια την πετυχα στην φυλης με τις ιδιες χαρακτηριστικες μποτες να ζηταει 20, ε δεν ειμαστε πιο πλούσιοι στην θεσσαλονικη , τους ιδιους μισθους παιρνουμε. και το κοστος των μαγαζιων είναι το ιδιο στην αθηνα δεν εχουν φτηνοτερα νοικια ή φτηνότερες τσατσαδες εκει.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.411
Πόντοι
32.165
Ειναι προφανες οτι οι αποψεις και τα γουστα με τα περισσοτερα ενεργα μελη, που γραφουν σταθερα σ' αυτο το θρεντ, ειναι εκ διαμετρου αντιθετα με τα δικα μου, αλλα και μεγαλου μερους των αντρων που επισκεπτονται τα στουντιο κ δεν γραφουν εδω, νομιζω...

Ειναι απιστευτες αυτες οι κακιες, που γραφονται εδω κ μερες για την Μονικα...
Τι επιπλο και τι φαλαινα την ανεβαζουν και την κατεβαζουν και να σηκωθει να φυγει λενε...
Δεν εχω χρονο να γραψω τωρα αναλυτικες εντυπωσεις κ κριτικη αυτη τη στιγμη...
Αλλα τι λετε..; Οτι οσοι πηγαμε και την επισκεφτηκαμε ειμαστε προβατα κι οι αλλοι εισαστε οι εξυπνοι..;

Πολλα απ' οσα γραφτηκαν ισχυουν... Κι οτι μαλλον εχει βαλει μερικα κιλακια κ δεν ειναι κ τοσο πολυ γυμνασμενη... Αλλα αυτο φαινεται και στο βιντεο της στο αλλο σαϊτ... Απλα το καταλαβαινεις καλυτερα απο κοντα... Αλλα αυτο ειναι καλο για μας τους βυζολαγνους, καθως προσθετει στις βυζαρες..! Και μιλαμε για γκομεναρα με 1,80 υψος..!
Αν σου αρεσουν οι αδυνατες, μικροκαμωμενες γυναικες, γιατι να πας στην Μονικα, δεν το καταλαβαινω..! Αν παλι σ' αρεσουν οι γυναικαρες με βυζαρες ειναι μοναδικη εμπειρια κ δεν εχουμε συχνα τετοιες γυναικες στην πολη μας..!
Κι οι πιο πολλες βυζαρουδες που βλεπουμε στις τσοντες, τετοιο σωματοτυπο δεν εχουν..;
Δεν ειναι πετσι και κοκκαλο...

Και για τα λεφτα που ζηταει, ειναι αληθεια οτι ειναι 50 το απλο (οσο κ στην Αθηνα δηλαδη) κι οτι δηλωνει οτι προτιμα τα μεγαλυτερα προγραμματα για να αποδωσει καλυτερα, αλλα εγω πηρα το απλο και περασα μια χαρα..!
Τωρα αν πας προκατειλημμενος κ με διαθεση να κραξεις απο πριν, μην πας καθολου κατα τη γνωμη μου...
Κι ολο γκρινιαζουμε οτι δεν εχουμε κοριτσια, αναλογου επιπεδου με την Αθηνα...
Αλλα οταν ερθει καποια κοπελα, απ' αυτες που ξεχωριζουν στην Αθηνα, αμεσως ολοι πεφτουν για να κραξουν, οπως ειχε γινει κ με την Βικη περσι...
Αφου σας αρεσουν οι Λαρες περισσοτερο, μεινετε μ' αυτες...

Ρε μεγαλε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Εγω δεν ειπα σε κανεναν να μην παει, ισα ισα περιμενα να δω καμμια κριτικη. Και για να σου πω την αληθεια το βιντεο το ειδα και ειχα κατααναψει αλλα μολις την ειδα απο κοντα καμμια σχεση με αυτο που εβλεπα στο βιντεο.τωρα αν εσυ περασες καλα μεγεια σου με χαρα σου ασε εμας να πηγαινουμε εκει που γουσταρουμε στα σιγουρα και μην ασχολεισαι.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
όχι φιλε εχει και τέτοιες και πιο ομορφες στην φυλης και με 20 και κανουν και ακαποτο γλείψιμο και καποιες δινουν και κωλο σε αυτά τα λεφτα.

στην αθηνα ξεκινανε από 10 ευρω στο μεταξι και εχει και με 200 ευρω κωλ γκερλ που μπορει να εχουν την ιδια εμφανιση.
στη θεσσαλονικη ξεκινανε από 30 ευρω και μπορει να εχει και με 200 ευρω κωλ γκερλ...

ταβανι εχουμε ιδιο,
πατο δεν εχουμε ιδιο
και αυτό είναι το μονιμο παραπονο. ο πικερ πχ για να εφαρμοσει τον νομο του εδώ στην θεσσαλονικη θα ηθελε 450 ευρω και όχι 150 ευρω, αυτή είναι η αδικια.

εχει τυχει να πληρωσω μια υποτίθεται γερμανιδα στο βαρδαρι μια ξανθια αδυνατη που φορουσε ψηλες κοκκινες μποτες ισως την θυμηθουν καποιοι 30 ευρω και την επομενη χρονια την πετυχα στην φυλης με τις ιδιες χαρακτηριστικες μποτες να ζηταει 20, ε δεν ειμαστε πιο πλούσιοι στην θεσσαλονικη , τους ιδιους μισθους παιρνουμε. και το κοστος των μαγαζιων είναι το ιδιο στην αθηνα δεν εχουν φτηνοτερα νοικια ή φτηνότερες τσατσαδες εκει.

Η ίδια κοπέλα εχει τα ιδια προγράμματα στην Αθηνα με τα ιδια χρήματα.
Και ολες οι άλλες κοπέλες των μαγαζιών με τους ιδιους ιδιοκτητες εχουν ακριβώς τα ιδια πρόγραμμα στην ίδια τιμη
Και σε ολα σχεδόν τα στουντιο (για να προλαβω τους εξυπνάκιδες γραφω σχεδόν) εχουν πανω κατω τις ιδιες τιμες.
Αν εχει κοπελες σα τη Μόνικα στα μπουρδέλα εγω θα κατσω να με γαμήσει ο Σακιλ ο Νιλ
Για την ακρίβεια η Μόνικα ειναι μια απο τις Τοπ κοπελες στην Αθηνα, αν δεν ειναι νούμερο 1 ειναι σίγουρα μεσα στις τοπ 5.
Με αυτο σου το ποστ με κανεις να αναρωτιέμαι: απαιτεις καλύτερες τιμές απο την Αθήνα για το ιδιο προϊόν στη Θεσσαλονίκη ? Για ποιο λογο?
Είμαστε ομορφότεροι εμεις οι βόρειοι αλλα αμα είναι ετσι και εγω να παω στα στούντιο της Αθηνας να ζηταω καλύτερες τιμές λέγοντας πως κατάγομαι απο Θεσσαλονίκη. Λες να δεχτούν?
Και να πεις και μετα ενα λογο για τον οποιο κάποια κοπέλα απο αυτες που είναι "τοπ" στην Αθηνα θα θελήσει να ανέβει και στη Θεσσαλονίκη για να βγάζει λιγότερα χρήματα. Εσυ θα πήγαινες?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736

ταβανι εχουμε ιδιο,
πατο δεν εχουμε ιδιο

Αυτή η γερμανίδα δηλαδή που λες , με την λογική της μονικας έπρεπε να ζητήσει και εκεί 30 αφού τόσα έπαιρνε εδώ.
Οσο για αυτό που λέει ο dinos34 οτι γιατί να έρθει κάποια τοπ απο στούντιο της Αθήνας , έχει δίκιο αλλά στην τελική ας μην έρθει τοπ απο στούντιο ας ερθει καμιά τοπ απο φυλής πχ για να βγάζει και περισσότερα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
για το πως προτιμάει ο καθένας μια κοπέλα , τι γούστα του βγάζει και πόσα φράγκα θέλει να δώσει , δεν παίρνω θέση , ούτε για το πόσα ζητάει μια επιχείρηση ή μια κοπέλα (μην τα δίνεις , πάνε αλλού) , αυτό που δεν μου άρεσε είναι αυτό που γράψανε κάποιοι, το μπλαζέ ύφος της Μόνικας δηλαδή και αυτό αν ισχύει ...Από εκεί και πέρα όλη αυτή η συζήτηση της κάνει καλό στην δουλειά της πιστεύω....Οι Αμερικανοί δεν πιστεύουν στην αρνητική διαφήμιση, ''μιλήστε για μένα έστω και άσχημα...κερδίζω''    

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και ολες οι άλλες κοπέλες των μαγαζιών με τους ιδιους ιδιοκτητες εχουν ακριβώς τα ιδια πρόγραμμα στην ίδια τιμη
Και σε ολα σχεδόν τα στουντιο (για να προλαβω τους εξυπνάκιδες γραφω σχεδόν) εχουν πανω κατω τις ιδιες τιμες.
Αν εχει κοπελες σα τη Μόνικα στα μπουρδέλα εγω θα κατσω να με γαμήσει ο Σακιλ ο Νιλ
Για την ακρίβεια η Μόνικα ειναι μια απο τις Τοπ κοπελες στην Αθηνα, αν δεν ειναι νούμερο 1 ειναι σίγουρα μεσα στις τοπ 5.
Με αυτο σου το ποστ με κανεις να αναρωτιέμαι: απαιτεις καλύτερες τιμές απο την Αθήνα για το ιδιο προϊόν στη Θεσσαλονίκη ? Για ποιο λογο?
Είμαστε ομορφότεροι εμεις οι βόρειοι αλλα αμα είναι ετσι και εγω να παω στα στούντιο της Αθηνας να ζηταω καλύτερες τιμές λέγοντας πως κατάγομαι απο Θεσσαλονίκη. Λες να δεχτούν?
Και να πεις και μετα ενα λογο για τον οποιο κάποια κοπέλα απο αυτες που είναι "τοπ" στην Αθηνα θα θελήσει να ανέβει και στη Θεσσαλονίκη για να βγάζει λιγότερα χρήματα. Εσυ θα πήγαινες?

δεν απαιτω οι κοπελες που στην αθηνα παιρνουν 50 εδώ να ζητανε 30, 50 να ζητανε και εδώ.
οι κοπελες όμως που στην θεσσαλονικη ζητανε 30 στην αθηνα να ζητανε 20 ή 10 εσενα δεν σου φαινεται απατη?
ιδιες τιμες για τις ιδιες κοπελες.

και ναι εχω γαμησει με 20 ευρω στην φυλης πολύ πιο ωραιες από ότι με 40 ευρω στις βιλλες, αλλα τωρα δουλευω και μενω θεσσαλονικη, δεν είναι στο χερι μου να πεταγομαι αθηνα.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
δεν απαιτω οι κοπελες που στην αθηνα παιρνουν 50 εδώ να ζητανε 30, 50 να ζητανε και εδώ.
οι κοπελες όμως που στην θεσσαλονικη ζητανε 30 στην αθηνα να ζητανε 20 ή 10 εσενα δεν σου φαινεται απατη?
ιδιες τιμες για τις ιδιες κοπελες.

και ναι εχω γαμησει με 20 ευρω στην φυλης πολύ πιο ωραιες από ότι με 40 ευρω στις βιλλες, αλλα τωρα δουλευω και μενω θεσσαλονικη, δεν είναι στο χερι μου να πεταγομαι αθηνα.

Η Μόνικα παίρνει 50 στην Αθήνα οπως και σχεδόν σε ολα τα στούντιο ειναι 50 η τιμή για ολες τις κοπέλες. Με ελάχιστες εξαιρέσεις σε στούντιο μιλάμε πάντα.

Έκανες ολόκληρο θεμα με αλλα νταλλων στοιχεία

Κοπελα σα την Μόνικα δε πέτυχα ποτε σε μπουρδέλο τοσα χρόνια που τσαρκαρω. Γούστα ειναι αυτά αλλα 1,80 γκομεναρα δε βρίσκεις εύκολα.

Απο κει και περα μαζι σου σε οτι αφορα περιπτώσεις που εκμεταλλεύονται το πελάτη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μιλησα πουθενα για μονικα?????
για την διαφορα αθηνας - θεσσαλονικης μιλησα. την μονικα δεν την εχω δει και αν παιρνει 50 εκει καλα κανει και ζητα τοσα και εδώ. να με κοροϊδεύουν δεν θελω, αυτό που πουλα καποια κυρια με 20 αθηνα να μη το ζηταει με 30 από μενα δεν είμαι πολιτης αλλης χωρας.
και η απατη σε αυτό το χωρο παει συννεφο.
επαρχουν κοπελες που λενε πχ την ηλικια τους, το βιολογικο τους φυλο.
και απατεώνισσες που σου λεν είμαι ισπανιδα 28 χρονων ενώ είναι ρουμανΟΣ 38 χρονων. ε φτανει.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
άμα είναι έτσι το τοπ.5 στην Αθήνα εγώ θα γίνω αεροπλάνο...οταν πας κάπου συγκρίνεις τα πάντα και μετα βγάζεις τιμή...εννοειται μεγάλο φάουλ το 50 πάω δεν πάω...και να έκανε και κανένα καλο γαμησι πάει στην ευχή
..50 για ικεα δεν δινουμε...και το φωνάζω απο την πρώτη μέρα μπας και σωθεί κανένας χριστιανός...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.108
Πόντοι
11.585
Παντως στην φυλης με 20€ πριν 4-5 χρονια.?? πριν, που πηγα πρωτη φορα, ειχε μουναρες καλυτερες απο την Μονικα, αλλαζες γνωμη μπενοντας απο μπουρδελο σε μπουρδελο ποια να πρωτογαμισεις. Για μενα φανταζε ο παραδεισος του μπουρδελιαρη.!!
Μετεπειτα που πηγα πριν 2 χρονια, η ποιοτητα ηταν πεσμενη μεν, αλλα με 20€ εκανες ΤΑ γαμησια, σε φουλ προγραμμα με κωλο και ακαποτα, αν πηγαινες διαβασμενος σε ποια να μπεις, για να περασεις καλα και να μην φας φολα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Μολις ειδα το θωρηκτο Μονικα οπως την ειπε ενας στο αλλο site αλλα κυριολεκτικα θωρηκτο ξεκιναει και με 50 τρομαρα της η γλομενα θελει επειγοντος διαιτα το μονο τελειο πανω της η προσωπαρα της που φυσικα ουτε για πλακα δε θα εμπαινα στο 50αρικο μονο για το προσωπο της μ αρεσει που ο Mοικανος εκραζε που δεν ηρθε και εκραζε τη Λαρα και αυτες που εχουμε ενω τωρα ηρθε ποιοτητα Α τη να σε πω καλητερα να παει απο κει που ηρθε και να μας αδειασει τη γωνια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
κανονικα πρεπει να απαγορευτει δια ροπαλου η προσβαση σε αυτο το ονειρο σε οσους ακομα ψαχνουν για λαρες νατασες,εφες και λοιπες παρωχημενες πουτανες της πολης μας
πρωταιρεοτητα μονο σε οσους απειχαν ολο αυτο τον καιρο
Μοικανε α ποιοτητα τελικς η φακλανα ε;;;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.108
Πόντοι
11.585
Θα με κανετε τωρα να αμαρτησω και να παω να την δω, νηστευω και ο καψερος... :2funny:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Παντως στην φυλης με 20€ πριν 4-5 χρονια.?? πριν, που πηγα πρωτη φορα, ειχε μουναρες καλυτερες απο την Μονικα, αλλαζες γνωμη μπενοντας απο μπουρδελο σε μπουρδελο ποια να πρωτογαμισεις. Για μενα φανταζε ο παραδεισος του μπουρδελιαρη.!!
Μετεπειτα που πηγα πριν 2 χρονια, η ποιοτητα ηταν πεσμενη μεν, αλλα με 20€ εκανες ΤΑ γαμησια, σε φουλ προγραμμα με κωλο και ακαποτα, αν πηγαινες διαβασμενος σε ποια να μπεις, για να περασεις καλα και να μην φας φολα.
Εδώ θεσσαλονίκη για τέτοιο φούλ πρόγραμμα που λές θες το λιγότερο 60 ευρώ .. μπορεί και λίγα να λέω , είχα πάρει την εβελίνα με πρωκτικο στα 60 ευρώ πρίν κανα χρόνο και βάλε, αλλά δεν θυμάμαι αν περιλάμβανε και γυμνό (αν και νομίζω οτι αμα πάρεις ακριβό πρόγραμμα δλδ πρωκτικό, πέρνεις μαζί και γλειφομούνι και ακάποτο αν θέλεις φυσικά). Συνήθως οι υπόλοιπες για κώλο απο 70 και πάνω.

Υ.Γ βασικά απο το πόστ σου αρχικά κατάλαβα οτι εννοούσες ακάποτη πίπα , αλλα μετα που το ξαναείδα μάλλον εννοούσες ακάπωτο πρωκτικό  ε ;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.108
Πόντοι
11.585
Εδώ θεσσαλονίκη για τέτοιο φούλ πρόγραμμα που λές θες το λιγότερο 60 ευρώ .. μπορεί και λίγα να λέω , είχα πάρει την εβελίνα με πρωκτικο στα 60 ευρώ πρίν κανα χρόνο και βάλε, αλλά δεν θυμάμαι αν περιλάμβανε και γυμνό (αν και νομίζω οτι αμα πάρεις ακριβό πρόγραμμα δλδ πρωκτικό, πέρνεις μαζί και γλειφομούνι και ακάποτο αν θέλεις φυσικά). Συνήθως οι υπόλοιπες για κώλο απο 70 και πάνω.

Υ.Γ βασικά απο το πόστ σου αρχικά κατάλαβα οτι εννοούσες ακάποτη πίπα , αλλα μετα που το ξαναείδα μάλλον εννοούσες ακάπωτο πρωκτικό  ε ;

Για ακαποτη πιπα εννοουσα, οχι για ακαποτα γαμισια, αν και στην φυλης στα αθηναικα θεματα υπαρχουν κοπελες που γαμιουνται ακαποτα, αλλα στην φυλης με 20€ σου κανει ακαποτη πιπα, και αν δινει κωλο την γαμας και απο εκει, πριν 2 χρονια υσχυαν αυτα, και τωρα λογικα.
Αλλα σε χωρους κατω του βαρδαρη, τρωγλες, μονο κανα 2-3 αναμεσα στα 30 μαγαζια τοτε ηταν καινουρια, ολα τα αλλα χαλια, και στο μεταξι που δεν εχω παει ακομα χειροτερα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Ειναι προφανες οτι οι αποψεις και τα γουστα με τα περισσοτερα ενεργα μελη, που γραφουν σταθερα σ' αυτο το θρεντ, ειναι εκ διαμετρου αντιθετα με τα δικα μου, αλλα και μεγαλου μερους των αντρων που επισκεπτονται τα στουντιο κ δεν γραφουν εδω, νομιζω...

Ειναι απιστευτες αυτες οι κακιες, που γραφονται εδω κ μερες για την Μονικα...
Τι επιπλο και τι φαλαινα την ανεβαζουν και την κατεβαζουν και να σηκωθει να φυγει λενε...
Δεν εχω χρονο να γραψω τωρα αναλυτικες εντυπωσεις κ κριτικη αυτη τη στιγμη...
Αλλα τι λετε..; Οτι οσοι πηγαμε και την επισκεφτηκαμε ειμαστε προβατα κι οι αλλοι εισαστε οι εξυπνοι..;

Πολλα απ' οσα γραφτηκαν ισχυουν... Κι οτι μαλλον εχει βαλει μερικα κιλακια κ δεν ειναι κ τοσο πολυ γυμνασμενη... Αλλα αυτο φαινεται και στο βιντεο της στο αλλο σαϊτ... Απλα το καταλαβαινεις καλυτερα απο κοντα... Αλλα αυτο ειναι καλο για μας τους βυζολαγνους, καθως προσθετει στις βυζαρες..! Και μιλαμε για γκομεναρα με 1,80 υψος..!
Αν σου αρεσουν οι αδυνατες, μικροκαμωμενες γυναικες, γιατι να πας στην Μονικα, δεν το καταλαβαινω..! Αν παλι σ' αρεσουν οι γυναικαρες με βυζαρες ειναι μοναδικη εμπειρια κ δεν εχουμε συχνα τετοιες γυναικες στην πολη μας..!
Κι οι πιο πολλες βυζαρουδες που βλεπουμε στις τσοντες, τετοιο σωματοτυπο δεν εχουν..;
Δεν ειναι πετσι και κοκκαλο...

Και για τα λεφτα που ζηταει, ειναι αληθεια οτι ειναι 50 το απλο (οσο κ στην Αθηνα δηλαδη) κι οτι δηλωνει οτι προτιμα τα μεγαλυτερα προγραμματα για να αποδωσει καλυτερα, αλλα εγω πηρα το απλο και περασα μια χαρα..!
Τωρα αν πας προκατειλημμενος κ με διαθεση να κραξεις απο πριν, μην πας καθολου κατα τη γνωμη μου...
Κι ολο γκρινιαζουμε οτι δεν εχουμε κοριτσια, αναλογου επιπεδου με την Αθηνα...
Αλλα οταν ερθει καποια κοπελα, απ' αυτες που ξεχωριζουν στην Αθηνα, αμεσως ολοι πεφτουν για να κραξουν, οπως ειχε γινει κ με την Βικη περσι...
Αφου σας αρεσουν οι Λαρες περισσοτερο, μεινετε μ' αυτες...
Τωρα δηλαδη εσυ μου συγκρινεις τη Λαρα και την Καντυ η τη Μιρελα με τη φακλανα και λες οτι η φακλανα ειναι καλητερη εμφανησιακα μαλιστα τ ακουσαμε κι αυτο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Δεν εχεις δει καλητερη απο την Μονικα εδω στη Θεσσαλονικη?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Θα με κανετε τωρα να αμαρτησω και να παω να την δω, νηστευω και ο καψερος... :2funny:
δε θα χασεις και κατι αν δε τη δεις απο προσωπο σκιζει δε λεω στο σωμα ομως χανει πααααααααααααρα πολλη θελει επειγοντος διαιτα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ε ρε καριόλια... ηθελα να παω και με ξενερωσατε! Αν παω προκατελειμενος αντι να μου φανει τουμπανη μπορει να μου φανει χοντρη... Και ηθελα να τη βαλω στην λιστα με τις πηδηγμενες!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και μια που έγινε και πολύς λόγος για την Μόνικα θα γράψω και εγώ τα παρακάτω, πήγα την είδα μου φύγαν τα σαγόνια στο σαλονάρισμα, μούναρος ολκής είναι,  δικαίωμα της όμως είναι να ζητάει όσα θέλει, στο κάτω κάτω όποιος θέλει αγοράζει και όσο υπάρχουν αυτοί που θα την παίρνουν θα συνεχίζει να τα ζητάει, οι νόμοι της αγοράς αυτοί είναι, δεν είναι και κάνα φιλανθρωπικό ίδρυμα η μικρή, όμως..... εγώ προσωπικά δεν θα τα δώσω, όχι γιατί δεν τα έχω, ούτε γιατί λυπάμαι να τα δώσω, ούτε γιατί δεν θα ήθελα να προσθέσω μια ακόμη εμπειρία με τέτοιο θεόμουνο, αλλά θα το θεωρούσα άκομψο να έδινα παραπάνω χρήματα από ότι δίνω στη Μαρία την Μολδαβή ή στην Βικτώρια της Φρίξου 13, ή και στη Λουίζα ακόμη και τόσες άλλες κοπέλες που κάνω μαζί τους διαστημικό sex, μόνο και μόνο για να εκπληρώσω μία ματαιοδοξία μου, εγώ προσωπικά δεν θα το κάνω.    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom