scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι με πολύ ρομαντισμό, πετυχημένες καταθέσεις και χωρίς παράσημα !!!
Tετοιο ξεμουνιασμα που θα φαει μαν αμφιβαλω αν θα την παλεψει η καημενηΠηρα χθες Αντριαννα στο νικ.ουρανου 28.Βγηκα με κατι χαμογελα ΝΑ!!Ειπα να γραψω κριτικη και μετα ειδα ότι αυτά που εγραψαν οι προηγούμενοι είναι αυτά που ηθελα και εγω να γραψω και ειπα αστο .Αυτό το κοριτσι αν δεν καψει καμμια φλατζα από την πολλη χρηση και βγει σε προωρη συνταξη(που δεν το ευχομαι),θα αναγκασει τα υπολοιπα κορίτσια να βελτιωσουν τις υπηρεσίες τους γιατι θα βαρανε μυγες (που το ευχομαι).Να το προσεχουμε το κοριτσι ετσι?! μην το χαλασουμε ... ;) ;)
Πηρα χθες Αντριαννα στο νικ.ουρανου 28.Βγηκα με κατι χαμογελα ΝΑ!!Ειπα να γραψω κριτικη και μετα ειδα ότι αυτά που εγραψαν οι προηγούμενοι είναι αυτά που ηθελα και εγω να γραψω και ειπα αστο .Αυτό το κοριτσι αν δεν καψει καμμια φλατζα από την πολλη χρηση και βγει σε προωρη συνταξη(που δεν το ευχομαι),θα αναγκασει τα υπολοιπα κορίτσια να βελτιωσουν τις υπηρεσίες τους γιατι θα βαρανε μυγες (που το ευχομαι).Να το προσεχουμε το κοριτσι ετσι?! μην το χαλασουμε ... ;) ;)
Καλη χρονια σε ολους!
Ρε παιδια, επειδη θελω να φερω τον ανηψιο μου να γαμησει κανα μουνι σε κανα μπουρδελο γιατι δεν εχει κανει κατι ακομα που λετε να τον παω; (μπουρδελο)
Ειναι 17 χρονων. ΛΕτε να μπορεσει να μπει;
Να κάνεις παράπονα στον Αζαζελαπαραδεκτη η μιρα...