Χθες μετα απο δουλεια μεχρι αργα μου τη βαρεσε και βγηκα βολτα. Πηγα αρχικα στο Blue Iguana, οπου ειχε 4-5 κοπελες, δεν ηταν η Ντανιελα με τον κωλο-δυναμιτη, ηταν ομως η Μονικα που αν και εσπασε στα μουτρα, το κορμι τις ειναι πετρα και το δερμα της σαν μεταξι. Εκανα κι ενα χoρο, μας κατακαβλωσε και ειπα να συνεχισω για στουντιο. Ως γνωστον τα γουστα μου ειναι στις πολυ ομορφες αποκλειστικα, οποτε πηγα αρχικα να δω την Μιρα που ακουγονται καλα λογια. ΟΚ ομορφη κοπελα, αλλα εχοντας δαγκωσει πριν τον κωλο της Μονικας, αυτη μου φανηκε πολυ φτωχη, και κατι δε μου αρεσε στα μουτρα της, πολυ ξεπλυμενα. Δοκιμασα να δω και αυτη την Ελενα στο Φριξου 15 που λετε οτι ειναι μουναρα με κακες κριτικες, αλλα επεσα πανω σε ενα ΞΩΑΝΟ που ομοιο του δεν ματαξαναειδα... Ρε παιδια αληθεια, πως γινεται να υπαρχει εστω και ενας που να πληρωνει τετοια γυναικα να την πηδηξει; Μιλαμε απολυτη ασχημια, χοντρη, σκατοφατσα, με ενα εσωρουχο κουρτινα, σαν απο καλτ ταινια που της δειχνουν για πλακα οτι και καλα ειναι η γυναικα του Τσακωνα που τη βριζει ολη μερα...
Δηλαδη δεν υπαρχει ενα μουνι της προκοπης... τελικα γυρισα σπιτι και τη λυση την εδωσε το youjizz Και η Audrey Bitoni