sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
προσφατως μετα απο μεσημεριανο πιωμα (γιατι μονο ετσι μπορεις να πας) θυμηθηκα την
εφηβικη μου εποχη κ περασα απο το πρασινο στον βαρδαρη..πλακα πλακα μου λειψε αυτη η
καλτιλα κ μυρωδια μουχλας απο το εσωτερικο. Συνηθως δεν κανω πολλες γυρες απο τα
μπουρδελα γενικα μην μας τρακαρει γνωστος κ η περιοχη εκει βλεπω εχει πολυ κοσμο που
κυκλοφορει γυρω-γυρω,περναν κ αυτοκινητα πολλα οπότε ηταν ψιλορισκο, τελος παντων
μπαινοντας μεσα βλεπω 4 γυναικες με τα εσωρουχα, δυο μικρουλες (RO) λεπτουλες
κ αλλες δυο, η μια ρωσοποντια πρεπει να ηταν καπως γνωστη απο τα παλια περιπου 40 κ η
αλλη τελειως αδιαφορη. Για να μην φλυαρώ πηρα το ψηλο λεπτο γυφτορουμανακι στα 25 ευροπουλα
διστακτικο στην αρχη ανεβηκε απο πανω μου κ γαμιοταν σαν τρελο, πολυ το γουσταρησα, δεν
ξερει ελληνικα, ουτε αγγλικα κ μου λεει do you speak romanian? της λεω
σου φαινομαι για ρουμανος γαμω τον αντιθεο σου? δεν καταλαβε εννοειται..παρολα αυτα το
γαμησα κανα 20λεπτο, ενω ακουγοντουσαν απο μεσα οι αλλες να συζητανε δυνατα κ να μπαινοβγαινουν
οι πελατες κ να λενε μαλακιες με τη τσατσα. Αλλη μια κλασικη βαρδαροκατασταση περασε λοιπον
Μετα επαιξε γυρα se 4-5 κολωμπαρα που θα περιγραψω αργοτερα στο αντιστοιχο thread
φιλε και εγω αυτη πηρα που ειχε και ενα τατουαζ κατω απο τη κοιλια.δε μιλουσε καθολου ελληνικα.μονο που εγω πετυχα 2 αντι για 4