ΑΜΠΕ ΑΛΕ..!
Η Ιουλια στο Ερως σημερα! ΣΤΟΠ
Κι η κριτικη απ' τη σημερινη συναντηση:
Τελικα μετα απο αρκετες προσπαθειες την πετυχα σημερα την Ιουλια απ' την Καβαλα..!
Την ειχα πρωτοπετυχει τυχαια ενα πρωινο μετα τις διακοπες του Πασχα, αλλα ηταν αμεσως μετα την επισκεψη στη Γαληνη κ δεν τη δοκιμασα.. Μετα χαθηκε, επεστρεψε πριν κανα δεκαημερο κ την ξαναπετυχα την προηγουμενη Δευτερα τ' απογευμα, αλλα ημουν κουρασμενος κι ουτως η αλλως προτιμω να πηγαινω στην αρχη της βαρδιας, εφοσον μπορω...
Θεωρω οτι κ τα κοριτσια ειναι πιο ξεκουραστα στην αρχη της βαρδιας, οποτε προσπαθησα να την ξαναπετυχω καποιο πρωινο..
Τελικα ελειψε ξανα για μια βδομαδα κι επεστρεψε σημερα..!
Να μην τα πολυλογω, πηγα σημερα το μεσημερι κ πηρα το απλο των 30, οπως παντα στην πρωτη φορα...
Δεν ειχε δουλεια εκεινη την ωρα που πηγα κ δεν αντιληφθηκα κ καποιον αλλον συναγωνιστη να μπαινοβγαινει απ' το ερως, οση ωρα ημουν εκει.. Παραξενο, γιατι η Ιουλια μου φαινεται κελεπουρι για τα στουντιο της πολης μας, αλλα υποθετω οτι δεν την ξερουν ακομα οι συναγωνιστες...
Ας κανω κ μια συντομη περιγραφη της, καθως ειμαι αυτος που γραφει την παρθενικη της κριτικη νομιζω..
Ειναι ελληνιδα απ' την εξωτικη Καβαλα, 22 ή 23 ετων απ' οτι μου 'πε (δε θυμαμαι ακριβως) κ προφανως σχετικα νεα στην πολη μας κ το κουρμπετι.. Μελαχροινη, σχετικα ψηλη (πρεπει να 'ναι λιγο κατω απο 1,70), συμπαθητικο, νεανικο προσωπο, ωραιο σωμα κ δυο φοβερες μεγαλες, φυσικες βυζαρες..!
Δε θελω να κανω αναλυτικη περιγραφη της συναντησης με λεπτομερειες.. Θα πω οτι μονο οτι αρχισαμε με μια καλη πιπα κ μετα καναμε μονο μια σταση, μ' αυτην απο πανω.. Αλλα μειναμε πολλη ωρα σ' αυτην τη σταση κ τα εδωσε ολα με πολυ παθος..! Βασικα δεν ξερω, μου δωσε την εντυπωση οτι πραγματικα το απολαμβανε, ισως πιο πολυ κι απο μενα..!
Γιατι για να πω την αληθεια, ειχε υγραθει τοσο πολυ το μουνι της, που δεν πολυενιωθα εγω την τριβη κατα τη διαρκεια... Γενικα, ειναι οτι πιο κοντινο στο να πηγαινεις με τη γκομενα σου νομιζω, η φαση με την Ιουλια..!
Κ μενα μου φερε στο μυαλο τη Μαιρουλα..! Κ λογω στηθους κ λογω παθους κ συμπεριφορας..
Αν κ δεν την πολυπρολαβα εγω, μολις δυο φορες ειχα παει μαζι της, αλλα θεωρω οτι ηταν η κορυφαια στα μπουρδελα..!
Μακαρι να βρει μια αξια διαδοχο στην Ιουλια..!