Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Δεν ξερω να σου πω εδω ρε φιλε,αναλογα πως θα σου κατσει η φαση ειναι.....Άμα πάει όπως να ναι , παίρνει και τα ανάλογα
Δεν ξερω να σου πω εδω ρε φιλε,αναλογα πως θα σου κατσει η φαση ειναι.....Άμα πάει όπως να ναι , παίρνει και τα ανάλογα
Εσύ τι θα έκανες αν έπρεπε να πας με μια που βρωμάει και έχει τα χαλια της εμφανισιακά ?συμφωνώ άμα πάμε εμείς άπλυτη και να βρομάει και το στόμα μας αλλά θέλουμε όμως η κοπέλες να είναι καθαρές τι θα σκεφτόταν άλλος ένας μ@@@@@@@ς
κοινός λουις και μαύρο!!
Τι κάνεις ρε φίλε ? Έφυγε η Ελενα από το 38 ?πως γίνεται αυτό με σένα! Για να σου πω που βρίσκεται η Βίκυ που ψαχνεις! Λοιπον είναι στο Ανδρ.38 και αν κερδίσεις κανά Τζόκερ μάζεψε μας και κέρνα μας καμια κατάθεση Ναουμε!
Α ειπα και εγώ , ξεκόλλησε η Ελενα από το 38 ?την Βίκυ του λέω οτι την πετυχα πρωινή!
συμφωνώ άμα πάμε εμείς άπλυτη και να βρομάει και το στόμα μας αλλά θέλουμε όμως η κοπέλες να είναι καθαρές τι θα σκεφτόταν άλλος ένας μ@@@@@@@ςΆμα πάει όπως να ναι , παίρνει και τα ανάλογα
κοινός λουις και μαύρο!!Εσύ τι θα έκανες αν έπρεπε να πας με μια που βρωμάει και έχει τα χαλια της εμφανισιακά ?
πως γίνεται αυτό με σένα! Για να σου πω που βρίσκεται η Βίκυ που ψαχνεις! Λοιπον είναι στο Ανδρ.38 και αν κερδίσεις κανά Τζόκερ μάζεψε μας και κέρνα μας καμια κατάθεση Ναουμε!αν δεις βικυ στο ανδ.γ 52 ενημερωσε γιατι νομιζω χαθηκε αυτη!!η βολτα ειναι ιερη...το ειχα ξαναγραψει και θα το ξαναγραψω...δεν παμε στα μπουρδελα να γεμισουμε την αδεια μας ερωτικη ζωη...παμε η να ξεσκασουμε η να επιδωθουμε σε αθλημα..γιατι αθλημα ειναι και ετσι πρεπει να βλεπεται μονο!!!αααχ που ειναι ο βαρδαρακος μας!!
Έτσι είναιείπαμε πρώτα βλέπουμε ανάλογα τα γούστα του καθενός μας βεβαίως και αποφασίζουμε και όχι άπλα τι και πια πήρε ο κάθε συνάδελφος {τα γούστα διαφέρουν}
την Βίκυ του λέω οτι την πετυχα πρωινή!Τι κάνεις ρε φίλε ? Έφυγε η Ελενα από το 38 ?
σορρυ αλλα για μενα δεν παει ετσι....αλλο να περασεις καλα και να σου φτανουνε αυτα που εκανε η κοπελα και να γουσταρες...και αλλο να λες δινει φιλια και τα κανει ολα...μπορεις να πεις εγω περασα μια χαρα αλλα κανει αυτο κκ αυτο...και δεν κανει αυτο κ αυτο...!!!το τα κανει ολα...να διευκρινιζεται....
χαχαχα σου ειμαι υποχρεωμενος να ξερεις για την επιλογη της γκαμπριελας!!!τελικα ητανε φημες αυτα που ακουσαμε...ενταξει δε σε τρελαινει και στο σεξ αλλα ειναι καληηηηηη!!!ρε εψαχνα την βικυ στο 52 τοσο καιρο!!!αι στα διαλαααααααααααα!!!πως γίνεται αυτό με σένα! Για να σου πω που βρίσκεται η Βίκυ που ψαχνεις! Λοιπον είναι στο Ανδρ.38 και αν κερδίσεις κανά Τζόκερ μάζεψε μας και κέρνα μας καμια κατάθεση Ναουμε!
Χτες το βράδυ στον Μινώταυρο τον ξύλινο ήταν μια καινούρια Ρουμάνα ψηλή και αδύνατη με μικρά βυζάκια, έκανε κάτι ματάκια και κολπάκια αλλά δεν πέρασα μέσα. Μαζί της ήταν μια 55αρα τσατσα ξανθιά με σιλικονατα βυζιά και ταττου , για μια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να της προτείνω να περάσω μαζί της Δεν ξέρω τι έπαθα Ρωτάω λοιπόν μερικούς συναγωνιστές που ξέρω πως γαμησανε τσατσαδες κατά καιρούς αν την πήρε κάποιος. Εγώ παντος μια νύξη θα της την κάνω να δω αντιδράσεις