Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
συμφωνώ άμα πάμε εμείς άπλυτη και να βρομάει και το στόμα μας αλλά θέλουμε όμως η κοπέλες να είναι καθαρές τι θα σκεφτόταν άλλος ένας μ@@@@@@@ς  :hi:
Εσύ τι θα έκανες αν έπρεπε να πας με μια που βρωμάει και έχει τα χαλια της εμφανισιακά  ?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
πως γίνεται αυτό με σένα!  :grin: Για να σου πω που βρίσκεται η Βίκυ που ψαχνεις! Λοιπον είναι στο Ανδρ.38  :dancing: :dancing: και αν κερδίσεις κανά Τζόκερ μάζεψε μας και κέρνα μας καμια κατάθεση Ναουμε! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Τι κάνεις ρε φίλε ? Έφυγε η Ελενα από το 38 ?

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Άμα πάει όπως να ναι , παίρνει και τα ανάλογα  :humpleg:  :jerking:
συμφωνώ άμα πάμε εμείς άπλυτη και να βρομάει και το στόμα μας αλλά θέλουμε όμως η κοπέλες να είναι καθαρές τι θα σκεφτόταν άλλος ένας μ@@@@@@@ς  :hi:

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
όπως λέει και ο λαός μας ότι θα δώσεις θα λάβεις :helpplea:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αν δεις βικυ στο ανδ.γ 52 ενημερωσε γιατι νομιζω χαθηκε αυτη!!η βολτα ειναι ιερη...το ειχα ξαναγραψει και θα το ξαναγραψω...δεν παμε στα μπουρδελα να γεμισουμε την αδεια μας ερωτικη ζωη...παμε η να ξεσκασουμε η να επιδωθουμε σε αθλημα..γιατι αθλημα ειναι και ετσι πρεπει να βλεπεται μονο!!!αααχ που ειναι ο βαρδαρακος μας!!
πως γίνεται αυτό με σένα!  :grin: Για να σου πω που βρίσκεται η Βίκυ που ψαχνεις! Λοιπον είναι στο Ανδρ.38  :dancing: :dancing: και αν κερδίσεις κανά Τζόκερ μάζεψε μας και κέρνα μας καμια κατάθεση Ναουμε! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
είπαμε πρώτα βλέπουμε ανάλογα τα γούστα του καθενός μας βεβαίως και αποφασίζουμε και όχι άπλα τι και πια πήρε ο κάθε συνάδελφος {τα γούστα διαφέρουν} :hi:
Έτσι είναι

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
είπαμε πρώτα βλέπουμε ανάλογα τα γούστα του καθενός μας βεβαίως και αποφασίζουμε και όχι άπλα τι και πια πήρε ο κάθε συνάδελφος {τα γούστα διαφέρουν} :hi:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
σορρυ αλλα για μενα δεν παει ετσι....αλλο να περασεις καλα και να σου φτανουνε αυτα που εκανε η κοπελα και να γουσταρες...και αλλο να λες δινει φιλια και τα κανει ολα...μπορεις να πεις εγω περασα μια χαρα αλλα κανει αυτο κκ αυτο...και δεν κανει αυτο κ αυτο...!!!το τα κανει ολα...να διευκρινιζεται....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πολυ σωστος!!
Το θεμα ειναι για μενα οτι το γεγονος οτι τα κανει ολα ή γενικα κανει πολλα(γιατι το ΟΛΛΑ ειναι παντα σχετικο),μπορει καποιος να εχει σαζο μαζο ορεξεις οποτε δεν ξερω κ δεν ειμαι αυτης της φασης!! Ολα ειναι σχετικα ρε παιδια.....
Παιδια αυτο που θελω να πω γιατι μαλον δεν με καταλαβατε σε αυτο που εγραψα πιο πανω ειναι οτι θεωρώ οτι μια κοπελα ειναι καλη κ την προτινω σε καποιον οταν δινετε σε πολλα σημεια στο σεξ,δεν εχει θεμα με το χρονο, κ προσπαθει να καταλαβει κ να κανει αυτο που σου αρεσει.......
Θα πω ενα παραδειγμα την λαρα που ειχα γραψει κριτηκη οταν πηγα για πρωτη φορα. Περασα καλα μαζι της αλλα το κοριτσακι δεν ειναι για πολλα κ εγραψα οτι ειναι κομοδινο! ειναι πιπινι μου αρεσε πολυ,περασα καλα μαζι της ΑΛΛΑ κομοδινο ρε παιδια!! Τουλαχιστον ετσι την θεωρω εγω!!

Δεν ειμαι νεος στο παιχνιδι,ειμαι παντα καθαρος, κ σιγουρα μπορω κ κρινω πολυ καλα μια κοπελα........
Κ στο κατω κατω τις γραφης τι παει να πει ρε παιδια αν ητανε κουρασμενη ή ειχε πολυ κοσμο ή δεν ειχε διαθεση εκεινη την στιγμη???
Δουλεια ειναι αμμα δεν μπορεις μην την κανεις.....
Κ το εχω πει πολλες φορες αν ειναι η κοπελα καλη οσα κ να της δωσεις θα στα βγαλει τα γουστα!!
τα καλυτερα γ.... τα εχω κανει με τα λιγοτερα λεφτα

Αυτα παιδες σορρυ αν σας κουρασα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
χαχαχα σου ειμαι υποχρεωμενος να ξερεις για την επιλογη της γκαμπριελας!!!τελικα ητανε φημες αυτα που ακουσαμε...ενταξει δε σε τρελαινει και στο σεξ αλλα ειναι καληηηηηη!!!ρε εψαχνα την βικυ στο 52 τοσο καιρο!!!αι στα διαλαααααααααααα!!!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Χτες το βράδυ στον Μινώταυρο τον ξύλινο ήταν μια καινούρια Ρουμάνα ψηλή και αδύνατη με μικρά βυζάκια, έκανε κάτι ματάκια και κολπάκια αλλά δεν πέρασα μέσα. Μαζί της ήταν μια 55αρα τσατσα ξανθιά με σιλικονατα βυζιά και ταττου , για μια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να της προτείνω να περάσω μαζί της  :think: Δεν ξέρω τι έπαθα  :jerking: Ρωτάω λοιπόν μερικούς συναγωνιστές που ξέρω πως γαμησανε τσατσαδες κατά καιρούς αν την πήρε κάποιος. Εγώ παντος μια νύξη θα της την κάνω να δω αντιδράσεις  :s&m_1:   :2funny:

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
όλα είναι σχετικά κάθε δουλειά έχει τα κακά και τα καλά και όλοι άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε μηχανές! όλοι μας εννοείται δεν έχουμε την ίδια απόδοση κάθε μέρα στης δουλείες μας πόσο μάλλον για τις εν λόγο κορασίδες κάποιες το έχουνε άλλες δεν κάνουνε ΙΚΕΑ άλλες πάλι ζορίζονται  άποψη μου

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ειδα μια καλη κριτικη για τζεσυ στις βιλες που ειναι καινουργια και χωρις φωτο ακομα...για να παω να δοκιμασω να δω τι λεει!!!ετσι οπως τα ειπε ο φιλος μοιαζει πολυ καλη..να δουμε λοιπον ειναι υπερβολικος;αντικειμενικος;η υποκειμενικος;

Επισκέπτης
Ολοι σχεδον εχουμε διαφορετικα γουστα π.χ καποιος μπορει να γουσταρει τις χοντρες,αλλος της αδυνατες αλλος της μιλφ και αλλος τα πιπινια.Σε ενα πραγμα ομως ολοι θελουμε το ιδιο ασχετα ποια εχουμε απεναντι μας, να κανει καλο κρεβατι αυτο που λεμε δλδ να ειναι καλη μεσα.Βεβαια υπαρχουν και καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις συναθλητων που τις βλεπουν ολες καλες. :o αυτοι η κατηγορια λοιπον οι αγαμητοι ειναι που δεν κολαει γιατι συνεχεια στα στουντιο γυρνανε η το ποιο πιθανω να λενε ψεματα. :grin:

fasy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα κ ευχαριστω ολους στο φορουμ για τις ενημερωσεις τους. Ανεβασα κριτικη για τη Βανεσσα - Bad girls.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Χτες το βράδυ στον Μινώταυρο τον ξύλινο ήταν μια καινούρια Ρουμάνα ψηλή και αδύνατη με μικρά βυζάκια, έκανε κάτι ματάκια και κολπάκια αλλά δεν πέρασα μέσα. Μαζί της ήταν μια 55αρα τσατσα ξανθιά με σιλικονατα βυζιά και ταττου , για μια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να της προτείνω να περάσω μαζί της  :think: Δεν ξέρω τι έπαθα  :jerking: Ρωτάω λοιπόν μερικούς συναγωνιστές που ξέρω πως γαμησανε τσατσαδες κατά καιρούς αν την πήρε κάποιος. Εγώ παντος μια νύξη θα της την κάνω να δω αντιδράσεις  :s&m_1:  :2funny:

Προχθες, οσο γαμουσε ο μποτας την Αννα στο δωματιο επιχειρησα να την πεσω στην τσατσα. Φορουσε κι αυτη μποτεεεεεεες αλλα φανηκε να κομπλαρει, κοκκινισε τελειως και αποσυρθηκε δειλα δειλα στο κουζινακι.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom