kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
καλη η χριστινα η ρουμανα την ξαναπηρα πριν μερικες μερες
εχετε χεση ποτε σε μπορντελο ?
εγω παλια κατουρουσα στους νιπτηρες του Βαρδαριουεχετε χεση ποτε σε μπορντελο ?
εγω παλια κατουρουσα στους νιπτηρες του Βαρδαριου
πες μου σε αναλυτικο πμ οταν θα εχεις ορεξη συνοπτικα που θα βρω τα καλα βρωμικα κολπα της νυχταςτυπε αλ εγω ακολουθω τ παραδειγμα σου....ακολουθω τα σοκακια των κολομπαρων
μιας και τα περισσοτερα μπουρδελα εχουν χειροτερεψει τις υπηρεσιες τους τ τελευταια 4-5χρονια με τη κριση :S
εγω παλια κατουρουσα στους νιπτηρες του Βαρδαριου
Και 'γώ πριν λίγες μέρες εκεί πέρα κατούρησα τύπε μου.Συνηθως κατουραω πισω απο το φριξου 14.
εγω κατουραω στο παραλληλο στενο δηλαδη διπλα στη μεγαλη αλανα κατω απο συγκεκριμενο δεντρο.Ειναι το καλυτεροΣυνηθως κατουραω πισω απο το φριξου 14.
αμε πολλες φορες
Ξερεις αν θα ειναι αυριο gl ? γιατι σημερα θα παω στη Μελινα .καταθεση στην δροσερη πιπινα ΙΝΓΚΡΙΝΤ απο ρουμανια στην κοροβαγκου
βυζαρες,μελαχρινη μακρυ ωραιο μαλλι,πεντακαθαρο ξυρισμενο μουνακι που εγλειψα οπως και πισω τρυπουλα,καλη βαθια πιπα αλλα μονο με καποτα....δυνατη συμμετοχη σε ολες τις στασεις και σιγουρα θα την ξαναετρωγα ευχαριστως
εχει και πολυ ομορφο πικαντικο προσωπακι και αψογο σωματακι με ωραιο κωλο και σφιχτα μπουτακια....
δεν ξερω ,παρε κανα τηλεφωνο καλυτερα....Ξερεις αν θα ειναι αυριο gl ? γιατι σημερα θα παω στη Μελινα .
στην εβελινα στο δευτερο απο τα τριδυμα να πατε
με αναγκασαν να τα πω προμοτορας ειμαιΣτο ικεα βγενει τζαμπα τυπε...