Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
με αναγκασαν να τα πω προμοτορας ειμαι
Τρως καλα δηλαδης...
με αναγκασαν να τα πω προμοτορας ειμαι
διαφωνω παντως...ειχε την πλακα του και τελοσπαντων βλεπαμε στο περιπου ποσοι τις διαβαζανoff
απο τις κριτικες αφαιρεθηκε η ψηφος αν μας βοηθησε το ναι ή οχι...
Στο ικεα βγενει τζαμπα τυπε...
καλα κανεις μαν....η δουλεια δεν ειναι ντροπημε αναγκασαν να τα πω προμοτορας ειμαι
+1.....και δεν μπορουμε να μαυριζουμε και τον μπιλυ13 να προσθεσωδιαφωνω παντως...ειχε την πλακα του και τελοσπαντων βλεπαμε στο περιπου ποσοι τις διαβαζαν
επι της ανδρεου γεωργιου ειδα και μια μιλφαρα ξανθια μαγγιορα που δεν ακουσα ονομα,καπου εκει διπλα στο λαφαμ
τρωγεται ,καλο βυζι,αλλα δειχνει αρκετα την ηλικια τηςΑν.Γεωργιου 30 ?? Πρεπει να ειναι η Θειτσα Συλβια αυτη που ειδες, εμφανησιακα πως σου φανηκε? λεει τιποτα ???
Τέσσερα χρονια τη μανατζαρω...δεν θα μου την παρεις εσυ!!!με αναγκασαν να τα πω προμοτορας ειμαι
off
απο τις κριτικες αφαιρεθηκε η ψηφος αν μας βοηθησε το ναι ή οχι...
διαφωνω παντως...ειχε την πλακα του και τελοσπαντων βλεπαμε στο περιπου ποσοι τις διαβαζαν
+1.....και δεν μπορουμε να μαυριζουμε και τον μπιλυ13 να προσθεσω
ειναι και σημερα πρωινη τελικα η ινγκριντΞερεις αν θα ειναι αυριο gl ? γιατι σημερα θα παω στη Μελινα .
ναιΗ Εβελίνα κάνει κώλο
ευπεπτη μαλακο κρεας αλλα ικανοποιητικη στην αφη, γιουνα ποτ πειτε της μπαινοντας, πολυ φιλικη και συζητησιμη χαμογελαστητρωγεται ,καλο βυζι,αλλα δειχνει αρκετα την ηλικια της
ρε συ κουφαλα αλ τι ωρα την πιτσιλισες? γιατι εγω την ασπαστικα σε λαιμο μαγουλα, ανατριχιαζω να περασες πριν απο εμεναΛοιπον μολις γυρισα απο 2πλη καταθεση και τσαρκα πρωτα στη Μονικα στο Αν.Γεωργιου 21 η οποια ειναι μαλακισμενη και ειναι ας πουμε μια καπως καλυτερη εκδοχη της Τζουλιας που δουλευει στο ιδιο σπιτι τις νυχτες και μου ειχε γυρισε το μυαλο προ 2 εβδομαδων...
Απλυσια στο φουλ καθαριστηκε μπροστα μου με μαντηλακια σε μουνι και κωλο ,μου καθαρισε κι εμενα τον πουτσο με ενα αλλο αν και η τσατσα μου ειπε πλυνε την λιλικα σου μολις την πληρωσα ...και αφου τελοσπαντων την εχυσα στη μαπα πηρε ενα απο αυτα τα ιδια μαντηλακια,δεν ξερω αν ηταν του κωλου της ή της πουτσας μου,και καθαρισε τη μαπα της μ'αυτο.
Δεν παιρνει πρωτοβουλιες,μηχανικη πιπα,αποφευγει φιλια και δαχτυλα σε καποια στιγμη αντεδρασε υπερβολικα εντονα οταν της φιλησα το λαιμο και εγινε αγενης και αποτομη και σχεδον μου γυρισε το μυαλο.
Τελοσπαντων δε θελω ποτε να διαφωνω με το φιλο μου Blastbeat αλλα για μενα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια πολυ φτηνη αλλα μαλλον τυπικη περιπτωση.Το καλο ηταν οτι ειχε πολυ στενο μουνακι και οτι δεν ειπε τιποτα για την ωρα
Και αφου μετα απ'αυτο εκανα την τσαρκα μου και ημουν αναμεσα στο να φυγω ή να ξαναγαμησω ειπα θα παω στη θεια Συλβια και ο,τι προκυψει...ετσι ρε αδερφε μονο και μονο για να ενημερωσω τα παλικαρια του σαϊτ...κερασμα απο μενα ρε παιδι μου
Και μου βγηκε διαμαντι η θειτσα,μου εκανε ο,τι ηθελα την κωλοξεσκισα οσο ηθελα και την εχυσα στη μαπα κι'αυτην.Ομολογω οτι ειχα πολλες επιφυλαξεις γιατι την προηγουμενη βδομαδα που την ειδα ηταν καπως μαγκιωρα,καπως ψυχρη,τα ιδια και σημερα στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο μοτ εκανε καλα γουστα που θυμισαν τις θρυλικες μιλφ εποχες προετιας ας πουμε.Ουγγαρεζα ειναι...
Οι λεπτομερειες στις κριτικες...
λιγο μετα τις 16.00 ηταν...νταξει μωρε αφου σκουπιστηκε με μαντηλακι η κοπελα τι ανησυχεις?ρε συ κουφαλα αλ τι ωρα την πιτσιλισες? γιατι εγω την ασπαστικα σε λαιμο μαγουλα, ανατριχιαζω να περασες πριν απο εμενα
ουφφφφφφ, εγω πριν τις 14.00 γυρωβολισα με εσωσες απο πλυσιμο με μπεταντινλιγο μετα τις 16.00 ηταν...νταξει μωρε αφου σκουπιστηκε με μαντηλακι η κοπελα τι ανησυχεις?
θα παω στη θεια Συλβια και ο,τι προκυψει...ετσι ρε αδερφε μονο και μονο για να ενημερωσω τα παλικαρια του σαϊτ...κερασμα απο μενα ρε παιδι μου
Και μου βγηκε διαμαντι η θειτσα,μου εκανε ο,τι ηθελα την κωλοξεσκισα οσο ηθελα και την εχυσα στη μαπα κι'αυτην.Ομολογω οτι ειχα πολλες επιφυλαξεις γιατι την προηγουμενη βδομαδα που την ειδα ηταν καπως μαγκιωρα,καπως ψυχρη,τα ιδια και σημερα στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο μοτ εκανε καλα γουστα που θυμισαν τις θρυλικες μιλφ εποχες προετιας ας πουμε.Ουγγαρεζα ειναι...
Οι λεπτομερειες στις κριτικες...
αυτο θα'λεγα τωρα εκοβε βολτες στη Νικ.Ουρανου με ειδε οτι την ειδα και μου κουνησε χερι...δε καταλαβα περι τινος προκειται οποτε στην επομενη γυρα σταματησα και μου λεει 30ε εδω κοντα στο σπιτι μου μουνακι-κωλαρακι.Κανω να φυγω και μου λεει ελα με 20ε...μεσημερι κατα τις 14.00 γυρωβολαει ενα τραβεστι ηλικιωμενο και ασχημο νταρντανικο στην ανδρεου γεωργιου και γυρω περιοχη το πετυχαινω συχνα.