Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (3 μέλη και 70 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
off

απο τις κριτικες αφαιρεθηκε η ψηφος αν μας βοηθησε το ναι ή οχι...
διαφωνω παντως...ειχε την πλακα του και τελοσπαντων βλεπαμε στο περιπου ποσοι τις διαβαζαν

Για τη Μελινα τωρα αν πραγματι ειναι Ελληνιδα που δυστυχως υποψιαζομαι οτι ετσι οπως την ακουσα στο σαλονι,ε αυτος ειναι απο μονος του ενας σοβαρος λογος για να μην μπει κανεις.Ελληνιδες πουτανες δεν υπαρχουν ειπαμε

Στο ικεα βγενει τζαμπα τυπε...
:2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
με αναγκασαν να τα πω προμοτορας ειμαι
καλα κανεις μαν....η δουλεια δεν ειναι ντροπη
διαφωνω παντως...ειχε την πλακα του και τελοσπαντων βλεπαμε στο περιπου ποσοι τις διαβαζαν
+1.....και δεν μπορουμε να μαυριζουμε και τον μπιλυ13 να προσθεσω :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τωρα για βραδυ στην κοροβαγκου θα ειναι η γαληνη,στην φριξου 9 η βικτωρια απο μολδαβια λεει και διπλα η καντυ

στην φριξου 14 γιασμιν

ερως 16 χριστινα

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
επι της ανδρεου γεωργιου ειδα και μια μιλφαρα ξανθια μαγγιορα που δεν ακουσα ονομα,καπου εκει διπλα στο λαφαμ

Αν.Γεωργιου 30 ??  Πρεπει να ειναι η Θειτσα Συλβια αυτη που ειδες, εμφανησιακα πως σου φανηκε? λεει τιποτα ???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
off

απο τις κριτικες αφαιρεθηκε η ψηφος αν μας βοηθησε το ναι ή οχι...

+1.....και δεν μπορουμε να μαυριζουμε και τον μπιλυ13 να προσθεσω :grin: :grin:

Εγώ πάλι συμφωνώ για την αφαίρεση της ψήφου, και έγινε μάλιστα και πολύ καθυστερημένα, μπορεί να είχε την πλάκα του αυτό το σύστημα αλλά σίγουρα δεν αντικατόπτριζε τον σκοπό για τον οποίο υπήρχε. Ο καθένας μπορούσε ανώνυμα να μαυρίσει κάποιον έτσι γιατί δεν τον γουστάριζε ή αντίθετα να έδινε θετική ψήφο σε ένα καλογραμμένο κείμενο έτσι γιατί του άρεσε. Τέλος πάντων υπάρχουν τα σχόλια από κάτω τα οποία τώρα που φύγανε οι ψήφοι θα μπορούσαμε να τα αξιοποιήσουμε καλύτερα και επώνυμα πλέον για το αν μας βοήθησε ή όχι μια κριτική, και να γράφουμε αν και κατά πόσον και με ποιον τρόπο μας βοήθησαν ή όχι τα γραφόμενα του συντάκτη, πάντα καλοπροαίρετα.
:)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τρωγεται ,καλο βυζι,αλλα δειχνει αρκετα την ηλικια της
ευπεπτη μαλακο κρεας αλλα ικανοποιητικη στην αφη, γιουνα ποτ πειτε της μπαινοντας, πολυ φιλικη και συζητησιμη χαμογελαστη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Λοιπον μολις γυρισα απο 2πλη καταθεση και τσαρκα πρωτα στη Μονικα στο Αν.Γεωργιου 21 η οποια ειναι μαλακισμενη και ειναι ας πουμε μια καπως καλυτερη εκδοχη της Τζουλιας που δουλευει στο ιδιο σπιτι τις νυχτες και μου ειχε γυρισε το μυαλο προ 2 εβδομαδων...
Απλυσια στο φουλ καθαριστηκε μπροστα μου με μαντηλακια σε μουνι και κωλο  :badair: ,μου καθαρισε κι εμενα τον πουτσο με ενα αλλο αν και η τσατσα μου ειπε πλυνε την λιλικα σου μολις την πληρωσα  :2funny: :2funny:...και αφου τελοσπαντων την εχυσα στη μαπα πηρε ενα απο αυτα τα ιδια μαντηλακια,δεν ξερω αν ηταν του κωλου της ή της πουτσας μου,και καθαρισε τη μαπα της μ'αυτο.
Δεν παιρνει πρωτοβουλιες,μηχανικη πιπα,αποφευγει φιλια και δαχτυλα σε καποια στιγμη αντεδρασε υπερβολικα εντονα οταν της φιλησα το λαιμο και εγινε αγενης και αποτομη και σχεδον μου γυρισε το μυαλο.
Τελοσπαντων δε θελω ποτε να διαφωνω με το φιλο μου Blastbeat αλλα για μενα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια πολυ φτηνη αλλα μαλλον τυπικη περιπτωση.Το καλο ηταν οτι ειχε πολυ στενο μουνακι και οτι δεν ειπε τιποτα για την ωρα

Και αφου μετα απ'αυτο εκανα την τσαρκα μου και ημουν αναμεσα στο να φυγω ή να ξαναγαμησω ειπα θα παω στη θεια Συλβια και ο,τι προκυψει...ετσι ρε αδερφε μονο και μονο για να ενημερωσω τα παλικαρια του σαϊτ...κερασμα απο μενα ρε παιδι μου  :grin:
Και μου βγηκε διαμαντι η θειτσα,μου εκανε ο,τι ηθελα την κωλοξεσκισα οσο ηθελα και την εχυσα στη μαπα κι'αυτην.Ομολογω οτι ειχα πολλες επιφυλαξεις γιατι την προηγουμενη βδομαδα που την ειδα ηταν καπως μαγκιωρα,καπως ψυχρη,τα ιδια και σημερα στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο μοτ εκανε καλα γουστα που θυμισαν τις θρυλικες μιλφ εποχες προετιας ας πουμε.Ουγγαρεζα ειναι...
Οι λεπτομερειες στις κριτικες...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Λοιπον μολις γυρισα απο 2πλη καταθεση και τσαρκα πρωτα στη Μονικα στο Αν.Γεωργιου 21 η οποια ειναι μαλακισμενη και ειναι ας πουμε μια καπως καλυτερη εκδοχη της Τζουλιας που δουλευει στο ιδιο σπιτι τις νυχτες και μου ειχε γυρισε το μυαλο προ 2 εβδομαδων...
Απλυσια στο φουλ καθαριστηκε μπροστα μου με μαντηλακια σε μουνι και κωλο  :badair: ,μου καθαρισε κι εμενα τον πουτσο με ενα αλλο αν και η τσατσα μου ειπε πλυνε την λιλικα σου μολις την πληρωσα  :2funny: :2funny:...και αφου τελοσπαντων την εχυσα στη μαπα πηρε ενα απο αυτα τα ιδια μαντηλακια,δεν ξερω αν ηταν του κωλου της ή της πουτσας μου,και καθαρισε τη μαπα της μ'αυτο.
Δεν παιρνει πρωτοβουλιες,μηχανικη πιπα,αποφευγει φιλια και δαχτυλα σε καποια στιγμη αντεδρασε υπερβολικα εντονα οταν της φιλησα το λαιμο και εγινε αγενης και αποτομη και σχεδον μου γυρισε το μυαλο.
Τελοσπαντων δε θελω ποτε να διαφωνω με το φιλο μου Blastbeat αλλα για μενα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια πολυ φτηνη αλλα μαλλον τυπικη περιπτωση.Το καλο ηταν οτι ειχε πολυ στενο μουνακι και οτι δεν ειπε τιποτα για την ωρα

Και αφου μετα απ'αυτο εκανα την τσαρκα μου και ημουν αναμεσα στο να φυγω ή να ξαναγαμησω ειπα θα παω στη θεια Συλβια και ο,τι προκυψει...ετσι ρε αδερφε μονο και μονο για να ενημερωσω τα παλικαρια του σαϊτ...κερασμα απο μενα ρε παιδι μου  :grin:
Και μου βγηκε διαμαντι η θειτσα,μου εκανε ο,τι ηθελα την κωλοξεσκισα οσο ηθελα και την εχυσα στη μαπα κι'αυτην.Ομολογω οτι ειχα πολλες επιφυλαξεις γιατι την προηγουμενη βδομαδα που την ειδα ηταν καπως μαγκιωρα,καπως ψυχρη,τα ιδια και σημερα στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο μοτ εκανε καλα γουστα που θυμισαν τις θρυλικες μιλφ εποχες προετιας ας πουμε.Ουγγαρεζα ειναι...
ρε συ κουφαλα αλ τι ωρα την πιτσιλισες? γιατι εγω την ασπαστικα σε λαιμο μαγουλα, ανατριχιαζω να περασες πριν απο εμενα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Στα υπολοιπα οσα πηγα δηλαδη γιατι δε θα σας ενημερωνω μονο εγω  :birdman:

-Κωλετη.η Γκρετα
-Αν.Γεωργιου 19.μελαχρινο πολυ ομορφο κοριτσακι,Ουγγαρεζα ειπε η τσατσα με ωραιο σωμα
-Αν.Γεωργιου 30 β.στο κολλητο δηλαδη με το κανονικο 30 μια πιτσιρικα πολυ ψηλη μοντελισια
-Λαφαμ.η βρωμιαρα μιλφ Ζωη που δουλευε παλια στα τριδυμα και στο 28ης 35 με το ονομα Λενα τοτε...Τσατσα ητανε μια ξανθια βυζαρου πρωην εργαζομενη που τη θυμουνται ο gl και ο Gameover

Με το που μπαινω στο Λαφαμ αποχωρει ενας παππους περιποιημενος με καρω πουκαμισακι και ασορτι καβουρακι στο κεφαλι και φανελακι κατω απ'το πουκαμισο  :2funny: :2funny:
Ε φευγω κι εγω οποτε ο παππους με περιμενε κατω στην εισοδο και εκει ξεκιναει το σοου...

"Μπες αγορι μου ειναι πολυ καλη,πανω κατω κανει και τσιμπουκακι και καθεται και ωρα,εγω στην ηλικια μου αργω οσο να'ναι"  :2funny: :2funny:...."εσυ ποιες αλλες ξερεις ειδες καμια καλη?"....του λεω στην ακρη του δρομου δουλευει η καλυτερη τη λενε Νατασα..."σωπα ρε θα παω να τη δω αμα ειναι λεει"
Ε κανω να φυγω αλλα ο παππους συνεχιζει να με εντυπωσιαζει...
"Εγω παλικαρι μου πηγαινω πολυ και στα μαζατσιδικα επειδη εκει καθονται πολυ ωρα αν και πληρωνω 60ε εκει.Και ο μπουταρης εκανε καλη δουλεια που τα μαζεψε ολα εδω γυρω και ειναι και καθαρα και ελεγχονται και οι κοπελες.Να ξερεις ελεγχονται οι κοπελες μη φοβασαι."....
ναι παππου ευχαριστω   :2funny: Για να τον κουρδισω του λεω οτι αυτα στην Αν.Γεωργιου μαλλον θα κλεισουν.Κι εκει χτυπησα ευαισθητη χορδη...
"Μα γιατι να τα κλεισουν ποιον ενοχλουν?Εγω δε μπορω την παντρεια,δε μπορω να ειμαι με την ιδια γυναικα,δεν πρεπει να κανω σεξ εγω?"...ε εκει σηκωσα τα χερια ψηλα.Περα απο την πλακα ομως ειχε και αρκετη δοση αληθειας η απορια του παππου
Μετα μου ειπε οτι ακουσε οτι ανοιξε καινουριο στην Γιαννιτσων 111 και αν ηξερα που περιπου πεφτει αλλα του φανηκε λιγο μακρυα οταν του εξηγησα.Το μονο που δε μου ειπε ηταν αν ειναι και μελος στο bourdela.tv δηλαδη αν και η ομιλια του ηταν 100% λαρισαϊκη με παχυ το σσσσ και κοφτες καταληξεις :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ε μετα προχωρησα για να φυγω γιατι θα με κρατουσε να αναλυσουμε ολα τα μπουρδελοθεματα κι εγω βαριομουν μες τη ζεστη.Μπηκα στο αμαξι και τον ξαναπετυχα οταν πλησιαζε αποφασισμενος προς το Ερως 16

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ρε συ κουφαλα αλ τι ωρα την πιτσιλισες? γιατι εγω την ασπαστικα σε λαιμο μαγουλα, ανατριχιαζω να περασες πριν απο εμενα
λιγο μετα τις 16.00 ηταν...νταξει μωρε αφου σκουπιστηκε με μαντηλακι η κοπελα τι ανησυχεις?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μεσημερι κατα τις 14.00 γυρωβολαει ενα τραβεστι ηλικιωμενο και ασχημο νταρντανικο στην ανδρεου γεωργιου και γυρω περιοχη το πετυχαινω συχνα. τις προαλλες ανεβηκα στο καζα ντι ιρενε και με το που μου λεει η τσατσα ελληνιδα νικη απο θεσσαλονικη, κανω μεταβολη λεγοντας της ε οχι και με ελληνιδα 30 χρονια πισω θα γυρισουμε για ποιον με περασες? με το που βγαινω ενας παππους με μπαστουνι και τραγιασκα απο τα 10 μετρα με φωναζει "ηταν καλη?" "τι  να σου πω ουτε καν την ειδα ελληνιδα μου ειπε και εφυγα χωρις να την δω γιατι για ελληνιδα δεν ενδιαφερομαι" απεναντι το τραβεστι με κοιταει με εκπληξη και σταυροκοπιεται  :2funny: παρομοιο περιστατικο.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
λιγο μετα τις 16.00 ηταν...νταξει μωρε αφου σκουπιστηκε με μαντηλακι η κοπελα τι ανησυχεις?
ουφφφφφφ, εγω πριν τις 14.00 γυρωβολισα με εσωσες απο πλυσιμο με μπεταντιν

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
θα παω στη θεια Συλβια και ο,τι προκυψει...ετσι ρε αδερφε μονο και μονο για να ενημερωσω τα παλικαρια του σαϊτ...κερασμα απο μενα ρε παιδι μου  :grin:
:rockon: :rockon:
αναμενουμε την κριτικη. :coffee:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
μεσημερι κατα τις 14.00 γυρωβολαει ενα τραβεστι ηλικιωμενο και ασχημο νταρντανικο στην ανδρεου γεωργιου και γυρω περιοχη το πετυχαινω συχνα.
αυτο θα'λεγα τωρα εκοβε βολτες στη Νικ.Ουρανου με ειδε οτι την ειδα και μου κουνησε χερι...δε καταλαβα περι τινος προκειται οποτε στην επομενη γυρα σταματησα και μου λεει 30ε εδω κοντα στο σπιτι μου μουνακι-κωλαρακι.Κανω να φυγω και μου λεει ελα με 20ε...
Αργοτερα την πετυχα και στην Αν.Γεωργιου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom