aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Οι καλύτερες καύλες είναι πάντα πρωινές!πρωινη βαρδια δν πολυπηγαινουμε τυπε....τωρα θα πας γκαβλιαρη μου??
Οι καλύτερες καύλες είναι πάντα πρωινές!πρωινη βαρδια δν πολυπηγαινουμε τυπε....τωρα θα πας γκαβλιαρη μου??
Από πότε τα ξεκίνησαν αυτάΑυτά είναι.
Πάντα τέτοια.Άξιος
Να συνηθίζουν στα χυσομαπίδια οι καραπουτανάρες.
Οι καλύτερες καύλες είναι πάντα πρωινές!
Και αφου μετα απ'αυτο εκανα την τσαρκα μου και ημουν αναμεσα στο να φυγω ή να ξαναγαμησω ειπα θα παω στη θεια Συλβια και ο,τι προκυψει...ετσι ρε αδερφε μονο και μονο για να ενημερωσω τα παλικαρια του σαϊτ...κερασμα απο μενα ρε παιδι μου
Και μου βγηκε διαμαντι η θειτσα,μου εκανε ο,τι ηθελα την κωλοξεσκισα οσο ηθελα και την εχυσα στη μαπα κι'αυτην.Ομολογω οτι ειχα πολλες επιφυλαξεις γιατι την προηγουμενη βδομαδα που την ειδα ηταν καπως μαγκιωρα,καπως ψυχρη,τα ιδια και σημερα στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο μοτ εκανε καλα γουστα που θυμισαν τις θρυλικες μιλφ εποχες προετιας ας πουμε.Ουγγαρεζα ειναι...
Οι λεπτομερειες στις κριτικες...
ειπαμε μαλακά αλλα ικανοποιητικα στην αφη ολα, αν εισαι μιλφομανης ορμα, βυζι 3 φυσικοΕμφανησιακα πως ειναι η θειτσα? φατσα κοπριτης? βυζι σιλικονατο η φυσικο ? για δωσε κανα ινφο ρε μαν.
οχι ρε τι με εκαψες?ετσι κι αλλιως θα την επαιρνα μου ειχε κανει κλικ αλλα αποδειχτηκε μουφαΠω ρε μυστη, σε εκαψα μου φαινεται :S :S
Τελικα η τυπισσα ειναι με τις μερες της,καλα ελεγα οτι ειναι κωλοσπιτο το συγκεκριμενο,επιστροφη στην black list.
οχι εχει ομορφη φατσα κλασσικη ανατολικοευρωπαια πιο πολυ προς Ρωσσοδα μοιαζει.Τα βυζια ειναι φυσικα αλλα πολυ χαλαρα.Μουνι και σουφρα ξεσκισμενα εντελως αλλα ειναι καυλιαραΕμφανησιακα πως ειναι η θειτσα? φατσα κοπριτης? βυζι σιλικονατο η φυσικο ? για δωσε κανα ινφο ρε μαν.
η αντριανα η ξανθια πιτσιρικα που διαβασα μερικες κριτικες ειναι ακομη στο ανδρεα γεωργιου 30 ? κι αν ναι τι βαρδεια ειναι συνηθως?
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ίσως έρθει καμία Πέμπτη.Παλι κλειστο σημερα το Ερωσ 16 που υποτιθεται οτι θα δουλευε η "Αλικη" Βαβατση... Προφανως μας την εκανε η Βαβατσαρα μολις ακουστηκε το ονομα της... Το ίδιο που ειχε γινει και με την Αλεξανδρου...
την ανδρεου γεωργιου την γυριζεις σε 15 λεπτα αν δεν ειναι οι κοπελες στα δωματια, ολα τα μπουρδελα της πολης μαζι και με αυτα στο βαρδαρη και διπλα στο πλατινουμ τα γυριζω σε μια ωρα, αν πας στοχευμενα και δεν κανεις ερευνα αγορας χανεις ευκαιριες, εδω χαραμιζουμε απιστευτες ωρες για να ριξουμε μια μετρια γκομενα και για να φτασουμε στον στοχο με μια μουναρα σκεφτεσαι τα 10 λεπτα εως 1 ωρα μαξιμουμ???