Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Και αφου μετα απ'αυτο εκανα την τσαρκα μου και ημουν αναμεσα στο να φυγω ή να ξαναγαμησω ειπα θα παω στη θεια Συλβια και ο,τι προκυψει...ετσι ρε αδερφε μονο και μονο για να ενημερωσω τα παλικαρια του σαϊτ...κερασμα απο μενα ρε παιδι μου  :grin:
Και μου βγηκε διαμαντι η θειτσα,μου εκανε ο,τι ηθελα την κωλοξεσκισα οσο ηθελα και την εχυσα στη μαπα κι'αυτην.Ομολογω οτι ειχα πολλες επιφυλαξεις γιατι την προηγουμενη βδομαδα που την ειδα ηταν καπως μαγκιωρα,καπως ψυχρη,τα ιδια και σημερα στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο μοτ εκανε καλα γουστα που θυμισαν τις θρυλικες μιλφ εποχες προετιας ας πουμε.Ουγγαρεζα ειναι...
Οι λεπτομερειες στις κριτικες...

Εμφανησιακα πως ειναι η θειτσα? φατσα κοπριτης? βυζι σιλικονατο η φυσικο ? για δωσε κανα ινφο ρε μαν.

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
ξέρει κανείς αμα δουλεύει σήμερα πουθενα η αντζελα η ψηλή απο ουκρανια ή η λάρα στο λαφαμόσπιτο; Ευχαριστώ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οχι κανεις δεν ξερει. παρακαλω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Εμφανησιακα πως ειναι η θειτσα? φατσα κοπριτης? βυζι σιλικονατο η φυσικο ? για δωσε κανα ινφο ρε μαν.
ειπαμε μαλακά αλλα ικανοποιητικα στην αφη ολα, αν εισαι μιλφομανης ορμα, βυζι 3 φυσικο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Πω ρε μυστη, σε εκαψα μου φαινεται  :S :S
Τελικα η τυπισσα ειναι με τις μερες της,καλα ελεγα οτι ειναι κωλοσπιτο το συγκεκριμενο,επιστροφη στην black list.
οχι ρε τι με εκαψες?ετσι κι αλλιως θα την επαιρνα μου ειχε κανει κλικ αλλα αποδειχτηκε μουφα
Παντως επιασα τον κωλο του ξιφια συνεχομενα και κανονικα και δεν ειπε τιποτα  :grin:

οχι εχει ομορφη φατσα κλασσικη ανατολικοευρωπαια πιο πολυ προς Ρωσσοδα μοιαζει.Τα βυζια ειναι φυσικα αλλα πολυ χαλαρα.Μουνι και σουφρα ξεσκισμενα εντελως αλλα ειναι καυλιαρα

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ποιες ωρες θα πετυχω αυριο την αντριαννα την μινιον??? και η συλβια σε ποιο δουλευει,και τι ωρες???

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
διαβασε κριτικες και κανε τσαρκα τις ωρες που αναφερουν, δηλαδη αν αυριο καποια απο το ανδρεα γεωργιου 16 παρει μεταγραφη στο 30 , θα πας μεχρι το 16 δεν θα την βρεις και θα φυγεις? τις σολες φαβαστε μη λιωσετε

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
οχι θα γυρναω 3 ωρες στα μπουρδελα γιατι αλλες δουλειες δεν εχω να κανω..εχεις δικιο μαλακια ειπα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
την ανδρεου γεωργιου την γυριζεις σε 15 λεπτα αν δεν ειναι οι κοπελες στα δωματια, ολα τα μπουρδελα της πολης μαζι και με αυτα στο βαρδαρη και διπλα στο πλατινουμ τα γυριζω σε μια ωρα, αν πας στοχευμενα και δεν κανεις ερευνα αγορας χανεις ευκαιριες, εδω χαραμιζουμε απιστευτες ωρες για να ριξουμε μια μετρια γκομενα και για να φτασουμε στον στοχο με μια μουναρα σκεφτεσαι τα 10 λεπτα εως 1 ωρα μαξιμουμ???

sierakilo

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Κριτικές
6
Like
18
Πόντοι
0
η αντριανα η ξανθια πιτσιρικα που διαβασα μερικες κριτικες ειναι ακομη στο ανδρεα γεωργιου 30 ? κι αν ναι τι βαρδεια ειναι συνηθως?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Πιπινο Αντριαννα και θειτσα συλβια δουλευουν γεωργιου 30 η θειτσα πρωινη βαρδια εχω παρει την πιπινα αλλα απο βυζι εχει μικροτερο απτο δικο μου λολ!! Αμα ριξει μια σιλικονη πανω της θα γινει τουμπανακι γτ το χει ειναι πολυ gf φαση. Ευχαριστω τα παιδια για τα ινφο σε θειτσα συλβια να στε καλα!! ;)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Παλι κλειστο σημερα το Ερωσ 16 που υποτιθεται οτι θα δουλευε η "Αλικη" Βαβατση... Προφανως μας την εκανε η Βαβατσαρα μολις ακουστηκε το ονομα της... Το ίδιο που ειχε γινει και με την Αλεξανδρου...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Παλι κλειστο σημερα το Ερωσ 16 που υποτιθεται οτι θα δουλευε η "Αλικη" Βαβατση... Προφανως μας την εκανε η Βαβατσαρα μολις ακουστηκε το ονομα της... Το ίδιο που ειχε γινει και με την Αλεξανδρου...
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ίσως έρθει καμία Πέμπτη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
την ανδρεου γεωργιου την γυριζεις σε 15 λεπτα αν δεν ειναι οι κοπελες στα δωματια, ολα τα μπουρδελα της πολης μαζι και με αυτα στο βαρδαρη και διπλα στο πλατινουμ τα γυριζω σε μια ωρα, αν πας στοχευμενα και δεν κανεις ερευνα αγορας χανεις ευκαιριες, εδω χαραμιζουμε απιστευτες ωρες για να ριξουμε μια μετρια γκομενα και για να φτασουμε στον στοχο με μια μουναρα σκεφτεσαι τα 10 λεπτα εως 1 ωρα μαξιμουμ???

Ενταξει κοψε κατι...ποιος εισαι ο Γιουσειν Μπολτ.??? :uglystupid:

www.youtube.com/watch?v=b19XIFT4lBw&feature=player_detailpage#t=31]https://www.youtube.com/watch?v=b19XIFT4lBw&feature=player_detailpage#t=31[/url[/video]]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Η Καρμεν βλεπω στα μπανερακια τραγουδαει Αθηνα, πιστευω να μην μας παρατησε για παντα... :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom