Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
ξανανοιξε το Κωλλετη;
γιατι ποτε εκλεισε;ξανανοιξε το Κωλλετη;
Παιδιά ρίξτε προτάσεις για Πέμπτη πρωινή βάρδια. Ποιες τραγουδάνε?
χεχεχ, ε γαμω το μπελα μ με την παπατζα που μας ταισε ο αλλος το τρολλ..Μη ξεχασεις να τσεκαρεις για Αλικη Βαβατση τυπε
Μέχρι και Πέμπτη δουλεύει φίλε ή μέχρι Τετάρτη?χθεσινη τσαρκα το μεσημερι στη Νικ ουρανου και Φριξου...
δεν εχει αλλαξει κατι ωστε να ειναι αξιο να το αποτυπωσω,εκτος απο την Φριξου που η Μιραμπελα ηταν εξω στη πορτα στο πεζοδρομιο με το στρινγκ ...εχει ξεφυγει αυτη πια κανονικα.περνουσαν παρεες και δεν τις εδινε κανεις σημασια.περασα και εγω την ειδα και με κοιταξε με τα ξινα μουτρα της γεματη τουπε και υφος πολλων καρδιναλιων..
και κατεληξα Κωλλετη...Αφροδιτη η γνωστη..ξανθο μωρο εκ Ρωσσιας αδυνατο για οσους δεν ξερουν..ειναι εκει Δευτερα Πεμπτη πρωινα..
Μέχρι και Πέμπτη δουλεύει φίλε ή μέχρι Τετάρτη?
Μήπως άυριο θα κάνει καμια εξαίρεσηΗ 'Αφρο είναι ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ πρωϊνά 10.00 με 19.00
εγω το φωναζααααααααααααααααααα!!!χεχεχ, ε γαμω το μπελα μ με την παπατζα που μας ταισε ο αλλος το τρολλ..
Τι προτεινουν για αποψε οι εμπειροι παικτες του Θρεντ?
Λεω να βγω προς τα κει μια βολτα....
και πεμπτη μου ειπεΜέχρι και Πέμπτη δουλεύει φίλε ή μέχρι Τετάρτη?
Επε πουστη μου χθες βραδυ ηταν η μιρελλα στο Ανδ.Γεωργιου 30.. και μεσημερι μια βιολετα κλαιν!! πως θα γινει να μαθουμε το προγραμμα της αντριαννας να την πετυχουμε επιτελους...Update απο το μετωπο για οσους τσαρκαρουν σημερα.
Μακρυα απο την Τζωρτζια στο διπλανο απο το Ανδ.Γεωργιου 30.Εκανε κατι κολπα στο σαλονι και ψαχνοντας νεο αιμα την πατησα σαν μαλακας.Στο δωματιο κομοδινο,μουτρωμενη και ειπε τρεις λεξεις "Τζωρτζια,Ρουμανια,Γεια".Απορω αν κανει αυτη τη δουλεια με τη θεληση της.
Ανδ.Γωργ 19 Τζαστιν
Ανδ. Γεωργ 38 Η Γωγω,πιο μουναρα απο ποτε.
Ανδ. Γεωργιου 30 Αντριαννα
Επιστρεφοντας σαν να πηρε το ματι μου την Βουλαρα κοντα στο Κοραλ. ;)
Η Γωγω στο γεωργιου 38 αξιζει στο κρεβατι ?? γτ απο εμφανιση βλεπω τα καλυτερα!!