Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (4 μέλη και 67 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
To ξερατε οτι απο αυριο θα εμφανιζεται στο Καλιγουλα η Πεπη Τσεσμελη?  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καιρός είναι να βγάλουμε μπλουζάκια, ''πήδηξα και ΄γω την Βαβάτση''...  :fuck1:

Στο τελος θα την εχει παρει η μιση Ελλαδα την Σουπερ Σταρ... :2funny:
αν ειναι ετσι οι Σταρ να το δινουν για 3 και 60 εγω ειμαι ο Ντειβιντ Μπεκαμ!!! :headbang:

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
επιτελους πειτε μου σας παρακαλω που δουλευει η βαβατση θελω να παω μαζι της σας παρακαλω με χει απελπισια αλ πατσινο βοηθησε με δεν μπορω συνεχεια την σκεφτομαι ηδη το παιξα φαντασιονοντας τη 11 φορες θελω να την δω και την θεια συλβια θελω που ναι και αυτη βοηθηστε χριστιανοι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κατάθεση πριν λίγο στο καινούργιο της Γιαννιτσών στην επανακάμπτουσα μετά από καιρό στη Θεσσαλονίκη Δανάη. Ομορφότερη από ποτέ με καινούργιο λουκ, με μαύρο καρέ ανισόπεδο μαλλί, μαυρισμένη με tan lines να αποκαλύπτουν τις πανέμορφες καμπύλες της, οι δυνατές κραυγές μου την ώρα της κορύφωσης παίζει να έφτασαν μέχρι την gas Θεοδώρου για όσους ξέρουν την περιοχή, μια συνάντηση από τις δεκάδες με την συγκεκριμένη κοπέλα που όμως θα έχω να θυμάμαι για καιρό, ίσως γιατί είχα να πάω μαζί της καιρό, ίσως πάλι γιατί μας ξαναγύρισε ανανεωμένη και ομορφότερη και ορεξάτη για sex από ποτέ  :fuck1:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
επιτελους πειτε μου σας παρακαλω που δουλευει η βαβατση θελω να παω μαζι της σας παρακαλω με χει απελπισια αλ πατσινο βοηθησε με δεν μπορω συνεχεια την σκεφτομαι ηδη το παιξα φαντασιονοντας τη 11 φορες θελω να την δω και την θεια συλβια θελω που ναι και αυτη βοηθηστε χριστιανοι

Τον επαιξες 11 φορες μεσα σε μια μερα? πλακα κανεις? τον σακατεψες....ουτε για κατουρημα θα εμφανιζεται.....

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ειναι τελικα η δεν ειναι η βαβατση στο Ερως?? Ιδου η απορια... :think:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Οποιος παρει την καινουρια την κυπρια απο βιλλες ας γραψει γτ φενεται γαμω τα Σκυλια!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Οποιος δε πιστευει ας παει μονος του να δει δευτερες και πεμπτες πρωι τραγουδαει το μωρο απ'οτι μου ειπε

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Παρτουζα η κοπελα κ 2 ατομα σε ποια στουντιο δεχοντε?? Κατα καιρους προτεινουν πολυ την παρτουζα 2-3 στουντιο αλλα δε θυμαμαι ποια ηταν ???

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Προφανως δουλευει στα ρεπο της Τσαρινας.
Και αυτό είναι τις Δευτέρες; Το λέω γιατί την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πει εδώ τις Τρίτες.
Τέλοσπάντων.
Για την Κύπρια το ψήνω και εγώ παρόλο που είναι λίγο ξιφίας... :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Και αυτό είναι τις Δευτέρες; Το λέω γιατί την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πει εδώ τις Τρίτες.
Τέλοσπάντων.
Για την Κυπρια το ψηνω και εγω δειχνει πολλη καυλιαρα γκομενα.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η Σύλβια εμφανίζεται και στην Φρίξου 14 τα πρωινά, αληθεύει τα όσα έχει περιγράψει ο διηγηματικός Al, μια μιλφ βγαλμένη από της βιντεοταινίες των 80' με πολύ διάθεση στο κρεβάτι και άνεση που σπάνια συναντάς στα περισσότερα  κορίτσια της δουλειάς!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η Σύλβια εμφανίζεται και στην Φρίξου 14 τα πρωινά, αληθεύει τα όσα έχει περιγράψει ο διηγηματικός Al, μια μιλφ βγαλμένη από της βιντεοταινίες των 80' με πολύ διάθεση στο κρεβάτι και άνεση που σπάνια συναντάς στα περισσότερα  κορίτσια της δουλειάς!

Καυλωσε μαςςς πρωινιατικα τυπεεε!!!  :cum:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Τέλοσπάντων.

Κυπραια ειναι το χουν!!  Εχει κατι το πολυ προστυχο πανω της δοκιμασε κ πες μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom