Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
μια μικρη βολτα αποψε τη νυχτα με σουπερ καταθεση πριν λιγο στο θεϊκο πλασμα Καντυ   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

-Ερημιτη.η γυφτισα Αλεχανδρα δηθεν Μεξικανα  :2funny: :2funny:
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα εξω στην πορτα να καπνιζει
-Φριξου 14.η ασχημοφατσα Γιασμιν
-Φριξου 15.η Τανια
-Αν.Γεωργιου 30.η καυλιτσα η Αντριανα σκουρυνε και το μαλλι της και ανοιξε μονη της την πορτα οπως δηλαδη και στην πρωιη βαρδια τις καταργησανε τις τσατσαδες
-Αν.Γεωργιου 30β.Τζωρτιζα ψηλο μοντελε νεαρο και ομορφο κοριτσι με ωραιο κοντι καρε μαλλακι
-Αν.Γεωργιου 24.η Μιρελα
-Αν.Γεωργιου 18.το καινουριο σπιτι ανοιξε και δουλευει με τον Ροναλντινιο  :jerking: :jerking: :jerking: την Αλεξανδρα απο Βαρδαρη δηλαδη
-Αν.Γεωργιου 16.η βυζαρου Χριστινα η Ρουμανα

Πηγα νωρις κατα τη 1.30 για Καντυ αλλα ηταν φουλ.Μετα πηγα στο Fever κανα 2ωρο να ξενερωσω λιγο και ξαναπηγα στην Καντυ οπου παλι ειχε 2 πελατες αλλα ξεμπερδεψε γρηγορα και αφεθηκε στην αγκαλια μου.Πηρα παλι και το δωρακι που μ'αρεσει εμενα και τη γαμησα χαλαρα κι ωραια με αγκαλιτσες,φιλακια,χαδακια και ναζακια μ'αυτο το τρυφερο κουκλακι που μου ελεγε συνεχεια...'αχ τελεια ααααχ τελεια'...δε πιστευω να τα λεει και στους αλλους αυτα  :tickedoff: :tickedoff:

Ξερω οτι θα φαω κραξιμο αλλα δεν εχω παρει ποτε την Καντυ.. :Ρ θα με κανεις να παω συντομα ειναι τοσο αστερακι μωρε??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ξερω οτι θα φαω κραξιμο αλλα δεν εχω παρει ποτε την Καντυ.. :Ρ θα με κανεις να παω συντομα ειναι τοσο αστερακι μωρε??
αστερακι???...ειναι πολυ λιγη αυτη η λεξη για να περιγραψει κανεις την Καντυ
δεν εχεις παρει Καντυ??και πως ζεις ακομα?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ούτε εγώ έχω πάρει. Δε με πείθει εμφανισιακά  :-

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
μια μικρη βολτα αποψε τη νυχτα με σουπερ καταθεση πριν λιγο στο θεϊκο πλασμα Καντυ   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Πηγα νωρις κατα τη 1.30 για Καντυ αλλα ηταν φουλ.Μετα πηγα στο Fever κανα 2ωρο να ξενερωσω λιγο και ξαναπηγα στην Καντυ οπου παλι ειχε 2 πελατες αλλα ξεμπερδεψε γρηγορα και αφεθηκε στην αγκαλια μου.Πηρα παλι και το δωρακι που μ'αρεσει εμενα και τη γαμησα χαλαρα κι ωραια με αγκαλιτσες,φιλακια,χαδακια και ναζακια μ'αυτο το τρυφερο κουκλακι που μου ελεγε συνεχεια...'αχ τελεια ααααχ τελεια'...δε πιστευω να τα λεει και στους αλλους αυτα  :tickedoff: :tickedoff:
θα σε στεναχωρησω αλλα η κοπελα ειναι αψογη επαγγελματιας..ξερει ακριβως τι να πει στον καθενα.αλλα στο κατω κατω της γραφης και εμεις αυτα θελουμε να ακουσουμε..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.769
Πόντοι
34.538
Στοχοποιημενη εφοδο χθες βραδυ για ΤΖΑΣΤΙΝ.
Ερχεται κριτικη...
Δεν τρελλαθηκα κι ολας....

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αστερακι???...ειναι πολυ λιγη αυτη η λεξη για να περιγραψει κανεις την Καντυ
δεν εχεις παρει Καντυ??και πως ζεις ακομα?
να ρωτήσω παιδιά,η Κάντυ που τραγουδάει και εγω δεν έχω περάσει με αυτό το αστέρι που λέτε !Καλησπέρα σε όλους!!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
θα σε στεναχωρησω αλλα η κοπελα ειναι αψογη επαγγελματιας..ξερει ακριβως τι να πει στον καθενα.αλλα στο κατω κατω της γραφης και εμεις αυτα θελουμε να ακουσουμε..
θα σε στεναχωρησω αλλα ο al εκανε χιουμορ

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δεν περιμενα τοσα ατομα να μην εχετε παρει Καντυ !!  :grin: Ισως επειδη ειμαι πιο μιλφοφιλος τυπου Ευα και ετσι να μην εχω παρει ακομα Καντυ.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
μια καινουρια Βανεσσα στις βιλλες την εχει τεσταρει κανεις?
Επισης ποια ειναι καλυτερη? Καντυ ή Αφρουλα? θα ηθελα απαντησεις απο οσους εχουν δοκιμασει και τις 2! :P

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Eγω παλι εχω αλλο διλλημα...Καντυ ή Νατασα??Δε βαζω μεσα και Νταϊανα γιατι εκει ανεβαινει η ηλικια καπως.
Καντυ ή Νατασα??  :think: :think:...ε μαλλον Νατασα θα ελεγα εγω

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Eγω παλι εχω αλλο διλλημα...Καντυ ή Νατασα??Δε βαζω μεσα και Νταϊανα γιατι εκει ανεβαινει η ηλικια καπως.
Αλικη !!  :rockon: :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
καντυ βρε,τι νατασσα;δαγκωσε της το μικρο το δαχτυλακι να δεις πως κανει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom