gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
δεν λέει και πολλά μαν από όσα θυμαμαιΜια μιλφ Κλαούντια
δεν λέει και πολλά μαν από όσα θυμαμαιΜια μιλφ Κλαούντια
μια μικρη βολτα αποψε τη νυχτα με σουπερ καταθεση πριν λιγο στο θεϊκο πλασμα Καντυ
-Ερημιτη.η γυφτισα Αλεχανδρα δηθεν Μεξικανα
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα εξω στην πορτα να καπνιζει
-Φριξου 14.η ασχημοφατσα Γιασμιν
-Φριξου 15.η Τανια
-Αν.Γεωργιου 30.η καυλιτσα η Αντριανα σκουρυνε και το μαλλι της και ανοιξε μονη της την πορτα οπως δηλαδη και στην πρωιη βαρδια τις καταργησανε τις τσατσαδες
-Αν.Γεωργιου 30β.Τζωρτιζα ψηλο μοντελε νεαρο και ομορφο κοριτσι με ωραιο κοντι καρε μαλλακι
-Αν.Γεωργιου 24.η Μιρελα
-Αν.Γεωργιου 18.το καινουριο σπιτι ανοιξε και δουλευει με τον Ροναλντινιο την Αλεξανδρα απο Βαρδαρη δηλαδη
-Αν.Γεωργιου 16.η βυζαρου Χριστινα η Ρουμανα
Πηγα νωρις κατα τη 1.30 για Καντυ αλλα ηταν φουλ.Μετα πηγα στο Fever κανα 2ωρο να ξενερωσω λιγο και ξαναπηγα στην Καντυ οπου παλι ειχε 2 πελατες αλλα ξεμπερδεψε γρηγορα και αφεθηκε στην αγκαλια μου.Πηρα παλι και το δωρακι που μ'αρεσει εμενα και τη γαμησα χαλαρα κι ωραια με αγκαλιτσες,φιλακια,χαδακια και ναζακια μ'αυτο το τρυφερο κουκλακι που μου ελεγε συνεχεια...'αχ τελεια ααααχ τελεια'...δε πιστευω να τα λεει και στους αλλους αυτα
Ξερω οτι θα φαω κραξιμο αλλα δεν εχω παρει ποτε την Καντυ.. :Ρ θα με κανεις να παω συντομα ειναι τοσο αστερακι μωρε??
αστερακι???...ειναι πολυ λιγη αυτη η λεξη για να περιγραψει κανεις την ΚαντυΞερω οτι θα φαω κραξιμο αλλα δεν εχω παρει ποτε την Καντυ.. :Ρ θα με κανεις να παω συντομα ειναι τοσο αστερακι μωρε??
Πατσίνο? Αλίνα έχεις πάρειαστερακι???...ειναι πολυ λιγη αυτη η λεξη για να περιγραψει κανεις την Καντυ
δεν εχεις παρει Καντυ??και πως ζεις ακομα?
ειπαμε οχι...αλλα τι συγκρινεις τωρα?Πατσίνο? Αλίνα έχεις πάρει
θα σε στεναχωρησω αλλα η κοπελα ειναι αψογη επαγγελματιας..ξερει ακριβως τι να πει στον καθενα.αλλα στο κατω κατω της γραφης και εμεις αυτα θελουμε να ακουσουμε..μια μικρη βολτα αποψε τη νυχτα με σουπερ καταθεση πριν λιγο στο θεϊκο πλασμα Καντυ
Πηγα νωρις κατα τη 1.30 για Καντυ αλλα ηταν φουλ.Μετα πηγα στο Fever κανα 2ωρο να ξενερωσω λιγο και ξαναπηγα στην Καντυ οπου παλι ειχε 2 πελατες αλλα ξεμπερδεψε γρηγορα και αφεθηκε στην αγκαλια μου.Πηρα παλι και το δωρακι που μ'αρεσει εμενα και τη γαμησα χαλαρα κι ωραια με αγκαλιτσες,φιλακια,χαδακια και ναζακια μ'αυτο το τρυφερο κουκλακι που μου ελεγε συνεχεια...'αχ τελεια ααααχ τελεια'...δε πιστευω να τα λεει και στους αλλους αυτα
να ρωτήσω παιδιά,η Κάντυ που τραγουδάει και εγω δεν έχω περάσει με αυτό το αστέρι που λέτε !Καλησπέρα σε όλους!!αστερακι???...ειναι πολυ λιγη αυτη η λεξη για να περιγραψει κανεις την Καντυ
δεν εχεις παρει Καντυ??και πως ζεις ακομα?
θα σε στεναχωρησω αλλα ο al εκανε χιουμορθα σε στεναχωρησω αλλα η κοπελα ειναι αψογη επαγγελματιας..ξερει ακριβως τι να πει στον καθενα.αλλα στο κατω κατω της γραφης και εμεις αυτα θελουμε να ακουσουμε..
Σε όλες τις Βίλες και στο Red light Districtνα ρωτήσω παιδιά,η Κάντυ που τραγουδάει και εγω δεν έχω περάσει με αυτό το αστέρι που λέτε !Καλησπέρα σε όλους!!
Αλικη !!Eγω παλι εχω αλλο διλλημα...Καντυ ή Νατασα??Δε βαζω μεσα και Νταϊανα γιατι εκει ανεβαινει η ηλικια καπως.
Καντυ ή Νατασα?? ...ε μαλλον Νατασα θα ελεγα εγω
ρε θα μας τρελανειιιιιιιιιιιιιις εσυυυυυυυυυυυυυυυ!!!Ούτε εγώ έχω πάρει. Δε με πείθει εμφανισιακά :-
καντυ βρε,τι νατασσα;δαγκωσε της το μικρο το δαχτυλακι να δεις πως κανει...Eγω παλι εχω αλλο διλλημα...Καντυ ή Νατασα??Δε βαζω μεσα και Νταϊανα γιατι εκει ανεβαινει η ηλικια καπως.
Καντυ ή Νατασα?? ...ε μαλλον Νατασα θα ελεγα εγω
του ποδιου ή του χεριου??...μπα η Νατασα ειναι πιο ηφαιστειο νομιζωκαντυ βρε,τι νατασσα;δαγκωσε της το μικρο το δαχτυλακι να δεις πως κανει...