Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

giannis812

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2013
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλημερα,

επειδη βλεπω λετε ολοι το "αλλο site" και το αλλο site ΔΕΝ μπορειτε να πειτε ποιο ειναι αυτο το "αλλο site" ?

thnx

;)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.769
Πόντοι
34.538
Η Νατασα η ΤΣΑΡΙΝΑ λογικα δουλευει σημερα,σωστα?
Μεχρι τη ωρα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Χτεσινη βραδυνη βολτα, βαση της βολτας του αλπατσινο, απεφυγα μαγαζια που θα εβλεπα ριζομενες πουτανες, κινηση μηδεν απο κοσμο, αν και σε μερικα μαγαζια η κοπελα ηταν ρεζερβε, πολλα μαγαζακια στην Α.Γεωργιου κλειστα. Γενικα μια αλλη φορα δικαιωθηκα μεσα μου, οτι δεν αξιζει η βολτα, κοπελες ιδιες και ιδιες, ανανεωση μηδεν, στασιμη, ελαχιστες νεες κοπελες, που δεν ενθουσιαζουν....απελπιστικη εικονα.

26ης Οκτωβρη 35Α. Η Ελληνιδα νεα κοπελα Μελινα, ομορφο προσωπακι, μαυρομαλα, σωμα καλο κοινο χωρις υπερβολες, βυζι μικρο φενοταν, πισω συστημα πλουσιο, αλλα δεν με κερδισε με την μια, αν και την ειχα στις πρωτες επιλογες μου για χτες βραδυ.
Α.Γεωργιου 16. Η Χριστινα η Βυζαρορουμανα, ξανθια με ισια μακρια μαλλια, αδυνατησμενη σε σχεση με παλαιοτερα, με πεταμενες τις βυζαρες τις εξω, στο προσωπο ομορφοτερη απο ποτε, εδω εδωσα τα λεφτα μου, δεν βγηκα χαμενος, η Χριστινα γαμηθηκε οχι με παθος, αλλα ηταν το καλυτερο γαμισι που εχω ριξει μεσα στην χρονια μετα την Αννα την Ρωσιδα....ομαδα που κερδιζει δεν την αλαζεις...
Α.Γεωργιου 19. Η Μιλφαρα ξανθια Τζαστιν, με τα βυζια της εξω, κοντοπουτανο μιλφ, που αν και διαβασα κατι μετρια σχολια, ισως την σπρωξω κανα βραδυ...ισως.
Α.Γεωργιου 21. Η κοπελα μεσα στο δωματιο, η γυφτοτσατσα μου ειπε οτι εινια η Τζουλια, και εφυγα.
Α.Γεωργιου 38. Το μαυρομαλικο πιπινακι Γωγω, μαζεμενη την βρηκα, χτες, αγελαστη μεσα σε μαυρα εσωρουχα, την εχω στην λιστα αλλα ποτε θα την χωσω δεν το βλεπω.
Α.Γεωργιου 50. Μεσα στο δωματιο μια Κορινα λεει...
Α.Γεωργιου 52. Η Μονικα, πρωην Χριστινα, απο το μακρινο Καζακσταν τοτε, Μονικα μου λεει η τσατσα, λεω ποια Μονικα.?? :think: μολις την ειδα... :headbang: εχει βγαλει ριζες αυτη εδω μεσα...
Αχελωου 10. Η τσατσα ειπε οτι ειναι νεα κοπελα, αν θυμαμαι ξανθια, πολυ καλη λεει εγγυημενη... :headbang: με ονομα Μισελ.?? Μιχαελα.?? ουτε και αυτη δεν ηξερε ακριβως, ηταν μεσα στο δωματιο και αδειαζε συναθλητη, ξεχασα να ξαναπερασω να την δω...
Κοροβαγκου 5. Η νεα κοπελα Βανεσα, ψιλο αδυνατο κοριτσακι, βυζι σχεδον αφανο, λιγεροκορμο σωματακι, προσωπο μετριο, δεν...
Μινωταυρου 16. Η Μπιανκα, μαυρομαλα, ομορφο προσωπακι, καλο σωματακι, αλλα μετρια μεσα.
Ν.Ουρανου 26. Τσατσα, νταβας.?? πουτανα εξω στο πεζοδρομιο με την τελευταια να καθετε μισογυμνη στο σκαλοπατι και να στελνει σμς, δεν μπορεσα να γνωρισω ποια ειναι η πουτανα...αν και αναφερθηκε οτι η Αλινα εθεαθει παλι στο πεζοδρομιο, ισως ηταν αυτη...
Πετρου Ερημιτη. Η Μεξικανα Αλεξανδρα, με πιασμενα τα μαλια της πισω, εχει κανει κωλαρα λεμε..!!!  :rockon: αλλα εχει ξεθαρεψει με το στοματακι της, αγελαστη...ουστ μαρη....

Ανοιχτα μαγαζια. Α.Γεωργιου 34, Α.Γεωργιου 24, Α.Γεωργιου 32, Κεφαληνιας, Φριξου 9-13-14-15, Πηγασου, Τσουκαλα ισως...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παιδια να τις το λεμε γιατι αυτες ολο ρωτανε γιατι φευγεις. δωστε λοιπον την απαντηση "ψαχνω καινουρια αυτην την εχω παρει" για να το καταλαβουν επιτελους οτι αν ειναι να πηγαινουμε με τις ιδιες πηγαινουμε και με την γυναικα μας, για ποικιλια παμε οι περισσοτεροι

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Η Νατασα η ΤΣΑΡΙΝΑ λογικα δουλευει σημερα,σωστα?
Μεχρι τη ωρα?

Natasha στο πόστο της. Πέρασα κατά τις 12.00 και μου χάρισε ένα πολύ όμορφο καυλωτικό πρωϊνό Κυριακής.

Λογικά μέχρι τις 20.00 θα είναι.

Φεύγοντας δύο δωμάτια γεμάτα και ένας μπάρμπας περίμενε στο σαλόνι. Νατάσα είναι αυτή για ...  :tits:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.769
Πόντοι
34.538
Natasha στο πόστο της. Πέρασα κατά τις 12.00 και μου χάρισε ένα πολύ όμορφο καυλωτικό πρωϊνό Κυριακής.

Λογικά μέχρι τις 20.00 θα είναι.

Φεύγοντας δύο δωμάτια γεμάτα και ένας μπάρμπας περίμενε στο σαλόνι. Νατάσα είναι αυτή για ...  :tits:
Πηγα τελικα ΝΑΤΑΣΣΑ!!!!
Πληρης δικαιωση,αστερι το μωρο,ακολουθει κριτικη...

Ένα μπαρμπα βρηκα και γω στο σαλονι όταν πηγα...
Λες να ηταν ο ιδιος? 5 ωρες στο σαλονι?????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
μπορει να <αργει> λιγο λογο ηλικιας  :2funny: :2funny: :2funny:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Πηγα τελικα ΝΑΤΑΣΣΑ!!!!
Πληρης δικαιωση,αστερι το μωρο,ακολουθει κριτικη...

Ένα μπαρμπα βρηκα και γω στο σαλονι όταν πηγα...
Λες να ηταν ο ιδιος? 5 ωρες στο σαλονι?????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αυτοό οι μπαρμπάδες δε ντρέπονται να γυρνάν στα μπουρδέλα ρε πούστη μου? Πάρε μια βίζιτα ρε πούστη γέρο γαμώ τις συντάξεις σας και το ΠΑΣΟΚ σας  >:( :tickedoff: :tickedoff:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.769
Πόντοι
34.538
Αυτοό οι μπαρμπάδες δε ντρέπονται να γυρνάν στα μπουρδέλα ρε πούστη μου? Πάρε μια βίζιτα ρε πούστη γέρο γαμώ τις συντάξεις σας και το ΠΑΣΟΚ σας  >:( :tickedoff: :tickedoff:
Συνταξιούχοι ρε,αργοσχολοι...
Εκει που θα καθεται στα καφενεία,παει στο μπουρδελο να δει και κανενα κωλαρακι!!!!!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Εγω παλι τους χαιρομαι τους παπουδες!!! Μπραβο τους και παλι μπραβο τους!!!
Αλλο μ εντυπωσιαζει εμενα: Η ανακαλυψη της Αμερικής τους τελευταίους μηνες - Νατασσα, Καντυ, Εβελινα - οταν καποιες εχουν κλεισει πενταετία!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Αλλο μ εντυπωσιαζει εμενα: Η ανακαλυψη της Αμερικής τους τελευταίους μηνες - Νατασσα, Καντυ, Εβελινα - οταν καποιες εχουν κλεισει πενταετία!!!
σαν τους παππουδες καταντησαμε κι εμεις μαν....αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια

σημερα κατεθεσα στην κελλυ στο φυλης 104....ισως την επεισα να ανεβει καποια στιγμη και θεσσαλονικη,πιστευω με τον επαγγελματισμο της και την καλη της φημη θα εχει προσελευση μελων απο το σαιτ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ενισταμαι, εγω την εβελινα την ανακαλυψα πριν 2 χρονια, πριν 2 μηνες ομως με αναγκασε να γινω μελος για να την διαφημισω ...και υπεκυψα, ακομη και σε αυτο τον χωρο παντα οι γυναικες κανουν κουμαντο  :- :-

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
σαν τους παππουδες καταντησαμε κι εμεις μαν....αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια

σημερα κατεθεσα στην κελλυ στο φυλης 104....ισως την επεισα να ανεβει καποια στιγμη και θεσσαλονικη,πιστευω με τον επαγγελματισμο της και την καλη της φημη θα εχει προσελευση μελων απο το σαιτ

Κελάκι  :rockon: :rockon: πρώτο και καλύτερο εμένα, απωθημένο μου, όταν είχα περάσει πριν κανα διό χρόνια από εκείνα τα μέρη έλειπε  :(

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
o παπους μηπως ηταν αρχοντοπαππους με πονηρο βλεμμα και καπελακι??διοτι την προηγουμενη Κυριακη αυτον που πετυχα εγω και πιασαμε κουβεντα του ειπα να παει οπωσδηποτε στη Νατασα...αρα αν ο παππους γαμαει καθε Κυριακη μεσημερι και ακολουθησε την συμβουλη μου πολυ πιθανον να ηταν ο ιδιος

Επισκέπτης
Ποιο προσφατα πηρα νατασσα κανα χρονο πριν, καντυ εχω περιπου 2.5 χρονια να την παρω ενω εβελινα κανα  1.5 χρονο αλλα θυμαμαι την πρωτη φορα που την ειχα παρει στο ανορθογραφο στον βαρδαρη θα ηταν 2011 τοτες, και μ' αρεσει που λενε οτι εχει κορμαρα και βυζαρες τωρα, μαλλον δεν την ειχαν παρει στο ξεκινημα της να παθουν πλακα ειδικα απο τα φοβερα φυσικα βυζια  :rockon: τεσπα τι να πεις σε καμια πενταετια μπορει να ανκαλυψουν και την εφαρα  :2funny:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

που να ατ βρουνε τα λεφτα για βιζιτες ρε τυπε?
τις συνταξεις τις πετσοκοψαν..ασε που η μιση συνταξη παει στα ανεργα εγγονια..δυστυχως...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266

papazits

Μέλος