Χτεσινη βραδυνη βολτα, βαση της βολτας του αλπατσινο, απεφυγα μαγαζια που θα εβλεπα ριζομενες πουτανες, κινηση μηδεν απο κοσμο, αν και σε μερικα μαγαζια η κοπελα ηταν ρεζερβε, πολλα μαγαζακια στην Α.Γεωργιου κλειστα. Γενικα μια αλλη φορα δικαιωθηκα μεσα μου, οτι δεν αξιζει η βολτα, κοπελες ιδιες και ιδιες, ανανεωση μηδεν, στασιμη, ελαχιστες νεες κοπελες, που δεν ενθουσιαζουν....απελπιστικη εικονα.
26ης Οκτωβρη 35Α. Η Ελληνιδα νεα κοπελα Μελινα, ομορφο προσωπακι, μαυρομαλα, σωμα καλο κοινο χωρις υπερβολες, βυζι μικρο φενοταν, πισω συστημα πλουσιο, αλλα δεν με κερδισε με την μια, αν και την ειχα στις πρωτες επιλογες μου για χτες βραδυ.
Α.Γεωργιου 16. Η Χριστινα η Βυζαρορουμανα, ξανθια με ισια μακρια μαλλια, αδυνατησμενη σε σχεση με παλαιοτερα, με πεταμενες τις βυζαρες τις εξω, στο προσωπο ομορφοτερη απο ποτε, εδω εδωσα τα λεφτα μου, δεν βγηκα χαμενος, η Χριστινα γαμηθηκε οχι με παθος, αλλα ηταν το καλυτερο γαμισι που εχω ριξει μεσα στην χρονια μετα την Αννα την Ρωσιδα....ομαδα που κερδιζει δεν την αλαζεις...
Α.Γεωργιου 19. Η Μιλφαρα ξανθια Τζαστιν, με τα βυζια της εξω, κοντοπουτανο μιλφ, που αν και διαβασα κατι μετρια σχολια, ισως την σπρωξω κανα βραδυ...ισως.
Α.Γεωργιου 21. Η κοπελα μεσα στο δωματιο, η γυφτοτσατσα μου ειπε οτι εινια η Τζουλια, και εφυγα.
Α.Γεωργιου 38. Το μαυρομαλικο πιπινακι Γωγω, μαζεμενη την βρηκα, χτες, αγελαστη μεσα σε μαυρα εσωρουχα, την εχω στην λιστα αλλα ποτε θα την χωσω δεν το βλεπω.
Α.Γεωργιου 50. Μεσα στο δωματιο μια Κορινα λεει...
Α.Γεωργιου 52. Η Μονικα, πρωην Χριστινα, απο το μακρινο Καζακσταν τοτε, Μονικα μου λεει η τσατσα, λεω ποια Μονικα.??
μολις την ειδα...
εχει βγαλει ριζες αυτη εδω μεσα...
Αχελωου 10. Η τσατσα ειπε οτι ειναι νεα κοπελα, αν θυμαμαι ξανθια, πολυ καλη λεει εγγυημενη...
με ονομα Μισελ.?? Μιχαελα.?? ουτε και αυτη δεν ηξερε ακριβως, ηταν μεσα στο δωματιο και αδειαζε συναθλητη, ξεχασα να ξαναπερασω να την δω...
Κοροβαγκου 5. Η νεα κοπελα Βανεσα, ψιλο αδυνατο κοριτσακι, βυζι σχεδον αφανο, λιγεροκορμο σωματακι, προσωπο μετριο, δεν...
Μινωταυρου 16. Η Μπιανκα, μαυρομαλα, ομορφο προσωπακι, καλο σωματακι, αλλα μετρια μεσα.
Ν.Ουρανου 26. Τσατσα, νταβας.?? πουτανα εξω στο πεζοδρομιο με την τελευταια να καθετε μισογυμνη στο σκαλοπατι και να στελνει σμς, δεν μπορεσα να γνωρισω ποια ειναι η πουτανα...αν και αναφερθηκε οτι η Αλινα εθεαθει παλι στο πεζοδρομιο, ισως ηταν αυτη...
Πετρου Ερημιτη. Η Μεξικανα Αλεξανδρα, με πιασμενα τα μαλια της πισω, εχει κανει κωλαρα λεμε..!!!
αλλα εχει ξεθαρεψει με το στοματακι της, αγελαστη...ουστ μαρη....
Ανοιχτα μαγαζια. Α.Γεωργιου 34, Α.Γεωργιου 24, Α.Γεωργιου 32, Κεφαληνιας, Φριξου 9-13-14-15, Πηγασου, Τσουκαλα ισως...