Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πλάκα με κάνεις ρε Ράπτορα τώρα? Αυτή είναι μη με τρελλαίνεις. Άν δεν είναι αυτή τότε είναι σίγουρα ο κλώνος της. Μα μέχρι και την ουλή από σκωληκοειδίτη έχει. Και η φωνή της είναι ίδια, και τα δόντια... Μη με λες ότι δεν είναι αυτή θα πάθω πολιτισμικό σοκ...  :- :S

Απλα πραγματα, αν εχει την ουλη ειναι αυτη, οι υπολοιποι που πηγατε την ουλη την ειδατε ή μονο ο παπαζιτς την ειδε.??

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Τι,παλι εγω; ( ετσι λεει ο μικρός ο αδερφος μου οταν τον φωνάζουμε και του λέμε οτι φταίει )
Δεν παιζει μια,απο Τετάρτη παλι θα υπάρξουν λεφτα αρα θα πάω Πέμπτη =D
Και γω στεγνωσα υστερα από το μπαραζ επισκεψεων,με αποκορύφωμα τη τσαρινα χθες...

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Τωρα με συγχωρειτε,ειναι δυνατον να κοιτας εκει κατω και αντι για το μουνι να κοιτας για ουλες?

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ε ναι, ούτε εγώ έψαξα.
Κοίταξα όμως για καμιά χαρακτηριστική ελία και δεν βρήκα καμία!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Τωρα με συγχωρειτε,ειναι δυνατον να κοιτας εκει κατω και αντι για το μουνι να κοιτας για ουλες?

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Και πως θα καταλαβεις τυπε μου πως ειναι αυτη.?? θα της ζητησεις ταυτοτητα.??  :jerking:

Απο την στιγμη που εχει την χαρακτηριστικη ουλη, και θες να δεις αν ειναι αυτη κοιτας την ουλη, απλο ειναι, διπλα στο μουνι της ειναι και ειναι μια ματια, δεν ειναι σφραγισματα να της πεις ανοιξε το στομα να τα μετρησω...

Αλλιως πας και λες ισως ειναι αυτη, ισως δεν ειναι αυτη...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Παντως αν η γκομενα στο Ερως διαβασει τα μηνυματα θα το παιζει Βαβατση και θα χεστει στα φραγκα !! αχαχαχχα!!!  :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Σωπατε ρε που σιγα μη γαμιεται η βαβατση για 30€. Για ποσα δηλαδη να γαμιοταν; Σιγα τη γκομενα εμφανισιακα. Χαλαρωστε λιγο που θεοποιουμε το καθε σαπακι και στην κανονικη και στην μπουρδελιακη ζωη.

Souidos89

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καμια προταση για σημερα το βραδυ μαγκες;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Σωπατε ρε που σιγα μη γαμιεται η βαβατση για 30€. Για ποσα δηλαδη να γαμιοταν; Σιγα τη γκομενα εμφανισιακα. Χαλαρωστε λιγο που θεοποιουμε το καθε σαπακι και στην κανονικη και στην μπουρδελιακη ζωη.
Τυπε δεν εχει σημασια αυτο μονο που θεωρητε πορνοσταρ θα παιρνε τα πανω της και το 30αρι θα τα μηδαμηνο γ αυτην εγω συμφωνω μαζι σου αλλα ασε πως το βλεπουμε εμεις δες το απο τη δικη της οπτικη γωνια.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Γιατι δεν τη ρωτησε κανενας σας στα ισια? Και οταν λεμε στα ισια εννοουμε της τον καρφωνεις και τη ρωτας
"Να σου κανω μια ερωτηση? Εισαι η Βουλα Βαβατση?"

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Τυπε δεν εχει σημασια αυτο μονο που θεωρητε πορνοσταρ θα παιρνε τα πανω της και το 30αρι θα τα μηδαμηνο γ αυτην εγω συμφωνω μαζι σου αλλα ασε πως το βλεπουμε εμεις δες το απο τη δικη της οπτικη γωνια.
απο τη δικη της οπτικη γωνια δυσκολευομαι...δε θα καθομουν ποτε να με γαμησουν για λεφτα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Γιατι δεν τη ρωτησε κανενας σας στα ισια? Και οταν λεμε στα ισια εννοουμε της τον καρφωνεις και τη ρωτας
"Να σου κανω μια ερωτηση? Εισαι η Βουλα Βαβατση?"
την ρωτησα εγω ρε....απλα γελασε=δεν ειναι αυτη...ουλη δεν εχει παντως...και 2ον δεν ειναι η φωνη της βαβατση αυτηηηηηηηη...ελεοοοοος...την εχω 1000ακουσει και εχω κατεβασει ολες τις ταινιες τις...Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΒΑΤΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εμενα παλι την πρωτη μερα που την πετυχα την παρουσιασε η τσατσα ως ΒΟΥΛΑ οχι ως αλικη και η ιδια μου ειπε οτι ειναι η βουλα βαβατση, αν δεν ειναι μπορει η βουλα βαβατση να της κανει μηνυση. 5 μερες μετα οταν ζητησα την βουλα την ελληνιδα στο ιδιο μαγαζι, η ιδια τσατσα μου μιλησε αγρια λεγοντας δεν δουλεψε εδω καμια βουλα αλλα ΑΛΙΚΗ. τα συμπερασματα δικα σας.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
bourdeliotis Βαζεις φωτιες παλι !! χαχαχα!!  κοιτα τι κανει η παραπληροφορηση παντως , απιστευτο !! ειναι δεν ειναι ρε μαγκες η βαβατση χεστηκατε, αμα ειναι καλο μουνι πηδηξτε το, εχε χαρη που δεν ειμαι Σαλονικα να πηγαινα τωρα !!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ακομα να λυθει το μυστηριο αν τελικα ειναι η δεν ειναι η Βουλα Βαβατση?

δεν ξερω εαν υπηρξε μεγαλυτερο μυστηριο στην μπουρδελοζωη της Θεσσαλονικης...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ρε μαλακες δηλαδη αμα ερχοταν η Silvia Saint ποσες σελιδες θα γεμιζατε??Σιγα το μπαζο και σιγα τη διασημοτητα που καθεστε και ασχολειστε τωρα  :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom