Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιασμίν, Φρίξου 14

Και γαμώ τα κωλαράκια και βυζάρες ωραίες...Έκφυλη πίπα κοιτώντας σε στα μάτια την ώρα που το κάνει. Έχει ένα θεματάκι με τον χρόνο απ'οτι διέκρινα βέβαια (στο απλό 30 ευρώ), αλλά καλή καύλα γενικά.

Στο τέλος μου πρότεινε την επόμενη φορά να της πω να μου κάνει ''πίπα με ζεστό νερό'' :think: :2funny:

Τι στον πούτσο είναι αυτό? Υπάρχει κάποιος που του το έχει κάνει?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.769
Πόντοι
34.538
o παπους μηπως ηταν αρχοντοπαππους με πονηρο βλεμμα και καπελακι??διοτι την προηγουμενη Κυριακη αυτον που πετυχα εγω και πιασαμε κουβεντα του ειπα να παει οπωσδηποτε στη Νατασα...αρα αν ο παππους γαμαει καθε Κυριακη μεσημερι και ακολουθησε την συμβουλη μου πολυ πιθανον να ηταν ο ιδιος
Άλλος θα ηταν ΑΛ...
Αυτος χθες ηταν ασκεπης....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Μαγκες μολις ερχομαι απο Αλικη το τονιζω της μοιαζει πολλη αλλα ΔΕΝ ειναι η Βαβατση κ ουτε ειναι και κατι ιδιαιτερο στο δωματιο εγω προσωπικα δε θα ξαναπαω εχει πολλη καλητερες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαγκες μολις ερχομαι απο Αλικη το τονιζω της μοιαζει πολλη αλλα ΔΕΝ ειναι η Βαβατση κ ουτε ειναι και κατι ιδιαιτερο στο δωματιο εγω προσωπικα δε θα ξαναπαω εχει πολλη καλητερες.

τι μας λες ρε τυπε?εδω ο γρεγκορυ μας πουλουσε μαγκιες οτι γαμησε Βουλα με 30ευρω οχι με 100-200 οπως οι υπολοιποι  :grin: :grin: :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
τι μας λες ρε τυπε?εδω ο γρεγκορυ μας πουλουσε μαγκιες οτι γαμησε Βουλα με 30ευρω οχι με 100-200 οπως οι υπολοιποι  :grin: :grin: :grin:
Και γω με 30 τη γαμησα την ιμιτασιον ομως οχι τη γνησια  :grin: :grin:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Πήγα σήμερα στην Αλίκη. Τι να πω αν δεν είναι αυτή τότε της μοιάζει ΠΑΡΑ πολύ.
Στα του δωματίου έτσι και έτσι. Αδιάφορη πίπα όμως καλό κούνημα από πάνω και στα τέσσερα. Δε βιάζεται και δουλεύει μέχρι τις 7.
Στενό μουνάκι.
Θεωρώ πως για την εμπειρία αξίζει να την δοκιμάσετε.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Πήγα σήμερα στην Αλίκη. Τι να πω αν δεν είναι αυτή τότε της μοιάζει ΠΑΡΑ πολύ.
Στα του δωματίου έτσι και έτσι. Αδιάφορη πίπα όμως καλό κούνημα από πάνω και στα τέσσερα. Δε βιάζεται και δουλεύει μέχρι τις 7.
Στενό μουνάκι.
Θεωρώ πως για την εμπειρία αξίζει να την δοκιμάσετε.
Οντος μοιαζει πολλη αλλα δεν ειναι σιγα μην η Βαβατση γαμιοταν για 30 ευρω ουτε 1 στο εκατομυριο.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Στην Κυπρεα θα παει κανεις?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Πλάκα με κάνεις ρε Ράπτορα τώρα? Αυτή είναι μη με τρελλαίνεις. Άν δεν είναι αυτή τότε είναι σίγουρα ο κλώνος της. Μα μέχρι και την ουλή από σκωληκοειδίτη έχει. Και η φωνή της είναι ίδια, και τα δόντια... Μη με λες ότι δεν είναι αυτή θα πάθω πολιτισμικό σοκ...  :- :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πλάκα με κάνεις ρε Ράπτορα τώρα? Αυτή είναι μη με τρελλαίνεις. Άν δεν είναι αυτή τότε είναι σίγουρα ο κλώνος της. Μα μέχρι και την ουλή από σκωληκοειδίτη έχει. Και η φωνή της είναι ίδια, και τα δόντια... Μη με λες ότι δεν είναι αυτή θα πάθω πολιτισμικό σοκ...  :- :S

εγω δν πηγα να τη δω ρε τυπε αλλα οι περισοτεροι λενε οτι ειναι αυτη  :-

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
papazits οτι και να παθεις η Βαβατση ΔΕΝ ειναι οπως το πες της μοιαζει παρα μα παρα πολλη αλλα ΔΕΝ ειναι ειναι ποτε δυνατον η Βαβατση να γαμιοταν σε μπουρδελο για 30 ευρω δε παιζει με τιποτα αυτο.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
εγω δν πηγα να τη δω ρε τυπε αλλα οι περισοτεροι λενε οτι ειναι αυτη  :-
Εγω τη γαμησα κιολας σημερα τζαμπα τα 30 ευρω που εδωσα πεταμενα λεφτα και σου λεω οτι της μοιαζει παρα μα παρα πολλη αλλα ΔΕΝ ειναι αυτη.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Και γιατι δε πας εσυ???????

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι,παλι εγω; ( ετσι λεει ο μικρός ο αδερφος μου οταν τον φωνάζουμε και του λέμε οτι φταίει )
Δεν παιζει μια,απο Τετάρτη παλι θα υπάρξουν λεφτα αρα θα πάω Πέμπτη =D

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι,παλι εγω; ( ετσι λεει ο μικρός ο αδερφος μου οταν τον φωνάζουμε και του λέμε οτι φταίει )
Δεν παιζει μια,απο Τετάρτη παλι θα υπάρξουν λεφτα αρα θα πάω Πέμπτη =D

ποσα ξοδευετε ρε μαγκες το μηνα για μπουρδελοτσαρκες?κανα 100-130  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Να προσθέσω πως είναι και πολύ κοινωνική.
Και η φωνή της μοιάζει και αυτό το χαζονάζι που έχει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom