Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (4 μέλη και 54 επισκέπτες)

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κατάθεση πριν λίγο στο καινούργιο της Γιαννιτσών στην επανακάμπτουσα μετά από καιρό στη Θεσσαλονίκη Δανάη. Ομορφότερη από ποτέ με καινούργιο λουκ, με μαύρο καρέ ανισόπεδο μαλλί, μαυρισμένη με tan lines να αποκαλύπτουν τις πανέμορφες καμπύλες της, οι δυνατές κραυγές μου την ώρα της κορύφωσης παίζει να έφτασαν μέχρι την gas Θεοδώρου για όσους ξέρουν την περιοχή, μια συνάντηση από τις δεκάδες με την συγκεκριμένη κοπέλα που όμως θα έχω να θυμάμαι για καιρό, ίσως γιατί είχα να πάω μαζί της καιρό, ίσως πάλι γιατί μας ξαναγύρισε ανανεωμένη και ομορφότερη και ορεξάτη για sex από ποτέ  :fuck1:

ωραιος  ;)  ;)  ξερεις ποιες αλλες κανουν βαρδια εκει?? 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Κατάθεση πριν λίγο στο καινούργιο της Γιαννιτσών στην επανακάμπτουσα μετά από καιρό στη Θεσσαλονίκη Δανάη. Ομορφότερη από ποτέ με καινούργιο λουκ, με μαύρο καρέ ανισόπεδο μαλλί, μαυρισμένη με tan lines να αποκαλύπτουν τις πανέμορφες καμπύλες της, οι δυνατές κραυγές μου την ώρα της κορύφωσης παίζει να έφτασαν μέχρι την gas Θεοδώρου για όσους ξέρουν την περιοχή, μια συνάντηση από τις δεκάδες με την συγκεκριμένη κοπέλα που όμως θα έχω να θυμάμαι για καιρό, ίσως γιατί είχα να πάω μαζί της καιρό, ίσως πάλι γιατί μας ξαναγύρισε ανανεωμένη και ομορφότερη και ορεξάτη για sex από ποτέ  :fuck1:
τζακουζι παιζει στο μαγαζι;

και τι βαρδιες κανει;βραδινες;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παιδες εβελινα, στα τριδυμα περασα τωρα και θα ξαναπαω το βραδυ μου ειπε θα ειναι και στην νυχτερινη βαρδια, αναλογιες υψος μοντελε. το διαμαντι του νειλου που το παρεσυρε η θαλασσα βορεια, το μαυρο πιστολι που ξασπρισε στην χλωρινη, τσιμπουκια απο την χωρα του δρακουλα και με χωρις αιμα,  :zfuck:  :fuck1:  :tits2:  :kissass: , η  :tits2: κοινωνια που θα θελετε να  :fuck2:
υγ μην με κατηγορειστε παλι ειπαμε προμοσιον κανω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
παιδες εβελινα, στα τριδυμα περασα τωρα και θα ξαναπαω το βραδυ μου ειπε θα ειναι και στην νυχτερινη βαρδια, αναλογιες υψος μοντελε. το διαμαντι του νειλου που το παρεσυρε η θαλασσα βορεια, το μαυρο πιστολι που ξασπρισε στην χλωρινη, τσιμπουκια απο την χωρα του δρακουλα και με χωρις αιμα,  :zfuck:  :fuck1:  :tits2:  :kissass: , η  :tits2: κοινωνια που θα θελετε να  :fuck2:
υγ μην με κατηγορειστε παλι ειπαμε προμοσιον κανω
Tυπε καλη ειναι αλλα οχι ετσι οπως την εχεις θεοποιησει εσυ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
επιτελους πειτε μου σας παρακαλω που δουλευει η βαβατση θελω να παω μαζι της σας παρακαλω με χει απελπισια αλ πατσινο βοηθησε με δεν μπορω συνεχεια την σκεφτομαι ηδη το παιξα φαντασιονοντας τη 11 φορες θελω να την δω και την θεια συλβια θελω που ναι και αυτη βοηθηστε χριστιανοι
ρε φιλε ουτε εγω εχω καταλαβει αν ειναι η Βαβατση...απ'οτι συμπεραινω ειναι καποια που της μοιαζει πολυ και οχι η ιδια

Τη θεια Συλβια θα τη βρεις πρωι στο Αν.Γεωργιου 30 στο κανονικο σπιτι οπως τα κοιτας αριστερα δηλαδη

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
ρε φιλε ουτε εγω εχω καταλαβει αν ειναι η Βαβατση...απ'οτι συμπεραινω ειναι καποια που της μοιαζει πολυ και οχι η ιδια
Δεν ειναι αυτη παιδια . Της μοιαζει απλα πολυ . Με λιγη φαντασια ομως παιζεις και σε ταινια ......  :rockon:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Δεν ειναι αυτη παιδια . Της μοιαζει απλα πολυ . Με λιγη φαντασια ομως παιζεις και σε ταινια ......  :rockon:
Ναι της μοιάζει τέλεια.. Μέχρι και στην ουλή που έχει από σκωληκοηδίτιδα.. και έχουν και τις ίδιες φωνητικές χορδές...  :jerking: :jerking: Αυτή είναι , τσεκαρισμένα  :sunglasses:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ωραιος  ;)  ;)  ξερεις ποιες αλλες κανουν βαρδια εκει?? 

Στην πρωινή βάρδια μου είπαν πως είναι η Βίκυ η Μολδαβή.

τζακουζι παιζει στο μαγαζι;

και τι βαρδιες κανει;βραδινες;

Νομίζω πως τζακούζι δεν έχει το μαγαζί, προς το παρόν τουλάχιστον αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος.
Η Δανάη δουλεύει εκεί πάντα βραδινή βάρδια από τις 19:00 έως τις 05:00 περίπου

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
καλησπερα συναθλητες νεος στο σιτε παλιος στν μπουρδελοκατασταση τσ πολης θα τα λεμε κ απο εδω κ περα!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μινι τσαρκα ΝΟ1: Ευα
νο2:Εβελινα 
νο3:καρλα
ανδρ.38: Ρωξάνη η γνωστη Γωγω
Μέλισσες: Τζέσσικα οπου εγινε καταθεση! :kissass:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
επισης venus angels: Καρλα
Εροτικα: Βανεσσα μοντελο απο τ κορδελιο
Φριξου 13: μια καινουργια Λαρα αν ακουσα καλα οχι αυτη απο το λαφαμ
ααα στο 38 στην γωγω με την μιλφοτσατσα ειμασταν μεσα 5 ατομα κ σκαει ο πακετας με τισ πιτσες κ λεει τοσο καλη ειναι αυτη! :2funny: :2funny: :2funny:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ωραιος  ;)  ;)   ξερεις ποιες αλλες κανουν βαρδια εκει?? 
Εγώ το πρωί της Πέμπτης πήγαινα για Δανάη αλλά δεν.. πήρα μια Βίκυ μολδαβέζα. Μια προμιλφ με κοντο ξανθό μαλλί.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
απογευμα προς βραδακι...
-Αν.Γεωργ 38.Ρωξανα.ντεμεκ τσεχα.χαχα...απο χιλιομετρα φαινονται οι ρουμανες ρε!! μεσα της ειπα οτι ''αφου εισαι ρουμανα γιατι λες οτι εισαι τσεχα?''μιση ρουμανα μιση μολδαβεζα ηταν η απαντηση..
-Ερως Χριστινα μιλφ βυζομπαλαεξωφαση..
-διπλα ακριβως ενα καινουριο μια Αιμιλια αν θυμαμε καλα.

οταν εφυγα απο Νικ Ουρανου στο Ειρηνοσπιτο ηταν η γκομενα εξω και μιλουσε με ενα τυπο..περσα 2 φορες αλλα δεν ειχε φυγει..μια αδυνατη με κοκκινοπο μαλι.εχουμε τιποτε πληροφοριες?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Μια μιλφ Κλαούντια στα τρίδυμα πρωινη την Πέμπτη που δίνει και κώλο στα 60 ευρώ έχουμε πληροφορίες για το αν αξίζει  :think: Επίσης μια Στέλλα στο αν . γεωργιου 50 που ανεβαινεις σκαλια καλή  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
μια μικρη βολτα αποψε τη νυχτα με σουπερ καταθεση πριν λιγο στο θεϊκο πλασμα Καντυ  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

-Ερημιτη.η γυφτισα Αλεχανδρα δηθεν Μεξικανα  :2funny: :2funny:
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα εξω στην πορτα να καπνιζει
-Φριξου 14.η ασχημοφατσα Γιασμιν
-Φριξου 15.η Τανια
-Αν.Γεωργιου 30.η καυλιτσα η Αντριανα σκουρυνε και το μαλλι της και ανοιξε μονη της την πορτα οπως δηλαδη και στην πρωιη βαρδια τις καταργησανε τις τσατσαδες
-Αν.Γεωργιου 30β.Τζωρτιζα ψηλο μοντελε νεαρο και ομορφο κοριτσι με ωραιο κοντι καρε μαλλακι
-Αν.Γεωργιου 24.η Μιρελα
-Αν.Γεωργιου 18.το καινουριο σπιτι ανοιξε και δουλευει με τον Ροναλντινιο  :jerking: :jerking: :jerking: την Αλεξανδρα απο Βαρδαρη δηλαδη
-Αν.Γεωργιου 16.η βυζαρου Χριστινα η Ρουμανα

Πηγα νωρις κατα τη 1.30 για Καντυ αλλα ηταν φουλ.Μετα πηγα στο Fever κανα 2ωρο να ξενερωσω λιγο και ξαναπηγα στην Καντυ οπου παλι ειχε 2 πελατες αλλα ξεμπερδεψε γρηγορα και αφεθηκε στην αγκαλια μου.Πηρα παλι και το δωρακι που μ'αρεσει εμενα και τη γαμησα χαλαρα κι ωραια με αγκαλιτσες,φιλακια,χαδακια και ναζακια μ'αυτο το τρυφερο κουκλακι που μου ελεγε συνεχεια...'αχ τελεια ααααχ τελεια'...δε πιστευω να τα λεει και στους αλλους αυτα  :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom