Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Aμα κατσει η φαση θα ενημερωσω.Φενεται σκυλαροςςς!!! Ορμα κ γραψε μας εντυπωσεις αδερφε!!
Aμα κατσει η φαση θα ενημερωσω.Φενεται σκυλαροςςς!!! Ορμα κ γραψε μας εντυπωσεις αδερφε!!
Κατάθεση πριν λίγο στο καινούργιο της Γιαννιτσών στην επανακάμπτουσα μετά από καιρό στη Θεσσαλονίκη Δανάη. Ομορφότερη από ποτέ με καινούργιο λουκ, με μαύρο καρέ ανισόπεδο μαλλί, μαυρισμένη με tan lines να αποκαλύπτουν τις πανέμορφες καμπύλες της, οι δυνατές κραυγές μου την ώρα της κορύφωσης παίζει να έφτασαν μέχρι την gas Θεοδώρου για όσους ξέρουν την περιοχή, μια συνάντηση από τις δεκάδες με την συγκεκριμένη κοπέλα που όμως θα έχω να θυμάμαι για καιρό, ίσως γιατί είχα να πάω μαζί της καιρό, ίσως πάλι γιατί μας ξαναγύρισε ανανεωμένη και ομορφότερη και ορεξάτη για sex από ποτέ
τζακουζι παιζει στο μαγαζι;Κατάθεση πριν λίγο στο καινούργιο της Γιαννιτσών στην επανακάμπτουσα μετά από καιρό στη Θεσσαλονίκη Δανάη. Ομορφότερη από ποτέ με καινούργιο λουκ, με μαύρο καρέ ανισόπεδο μαλλί, μαυρισμένη με tan lines να αποκαλύπτουν τις πανέμορφες καμπύλες της, οι δυνατές κραυγές μου την ώρα της κορύφωσης παίζει να έφτασαν μέχρι την gas Θεοδώρου για όσους ξέρουν την περιοχή, μια συνάντηση από τις δεκάδες με την συγκεκριμένη κοπέλα που όμως θα έχω να θυμάμαι για καιρό, ίσως γιατί είχα να πάω μαζί της καιρό, ίσως πάλι γιατί μας ξαναγύρισε ανανεωμένη και ομορφότερη και ορεξάτη για sex από ποτέ
Tυπε καλη ειναι αλλα οχι ετσι οπως την εχεις θεοποιησει εσυ.παιδες εβελινα, στα τριδυμα περασα τωρα και θα ξαναπαω το βραδυ μου ειπε θα ειναι και στην νυχτερινη βαρδια, αναλογιες υψος μοντελε. το διαμαντι του νειλου που το παρεσυρε η θαλασσα βορεια, το μαυρο πιστολι που ξασπρισε στην χλωρινη, τσιμπουκια απο την χωρα του δρακουλα και με χωρις αιμα, , η κοινωνια που θα θελετε να
υγ μην με κατηγορειστε παλι ειπαμε προμοσιον κανω
ρε φιλε ουτε εγω εχω καταλαβει αν ειναι η Βαβατση...απ'οτι συμπεραινω ειναι καποια που της μοιαζει πολυ και οχι η ιδιαεπιτελους πειτε μου σας παρακαλω που δουλευει η βαβατση θελω να παω μαζι της σας παρακαλω με χει απελπισια αλ πατσινο βοηθησε με δεν μπορω συνεχεια την σκεφτομαι ηδη το παιξα φαντασιονοντας τη 11 φορες θελω να την δω και την θεια συλβια θελω που ναι και αυτη βοηθηστε χριστιανοι
Δεν ειναι αυτη παιδια . Της μοιαζει απλα πολυ . Με λιγη φαντασια ομως παιζεις και σε ταινια ......ρε φιλε ουτε εγω εχω καταλαβει αν ειναι η Βαβατση...απ'οτι συμπεραινω ειναι καποια που της μοιαζει πολυ και οχι η ιδια
Ναι της μοιάζει τέλεια.. Μέχρι και στην ουλή που έχει από σκωληκοηδίτιδα.. και έχουν και τις ίδιες φωνητικές χορδές... Αυτή είναι , τσεκαρισμέναΔεν ειναι αυτη παιδια . Της μοιαζει απλα πολυ . Με λιγη φαντασια ομως παιζεις και σε ταινια ......
ωραιος ;) ;) ξερεις ποιες αλλες κανουν βαρδια εκει??
τζακουζι παιζει στο μαγαζι;
και τι βαρδιες κανει;βραδινες;
Kαλος ηρθες.καλησπερα συναθλητες νεος στο σιτε παλιος στν μπουρδελοκατασταση τσ πολης θα τα λεμε κ απο εδω κ περα!
Εγώ το πρωί της Πέμπτης πήγαινα για Δανάη αλλά δεν.. πήρα μια Βίκυ μολδαβέζα. Μια προμιλφ με κοντο ξανθό μαλλί.ωραιος ;) ;) ξερεις ποιες αλλες κανουν βαρδια εκει??
Η Δανάη βραδινές μάλλον, πρωί είναι η Βίκυ μολδαβή. Έχουν πολύ ψηλά κρεβάτια εκεί.τζακουζι παιζει στο μαγαζι;
και τι βαρδιες κανει;βραδινες;
Η Δανάη βραδινές μάλλον, πρωί είναι η Βίκυ μολδαβή. Έχουν πολύ ψηλά κρεβάτια εκεί.