Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αλ εσυ που εχεις παρε δωσε με τραβεστι να τις πεις να βγαινουν και την ημερα οπως στην ευρωπη, γυριζω γιαννιτσων και βλεπω ολο κατι βρωμικες γυφτισες, που ειναι τα σιλικονατα στηθη και τα μακρι μπουτια την ημερα να παρουμε κανα ματι.ας ειναι αυτη η ασχημοθειτσα η πρωτοπορα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
αλ εσυ που εχεις παρε δωσε με τραβεστι να τις πεις να βγαινουν και την ημερα οπως στην ευρωπη, γυριζω γιαννιτσων και βλεπω ολο κατι βρωμικες γυφτισες, που ειναι τα σιλικονατα στηθη και τα μακρι μπουτια την ημερα να παρουμε κανα ματι.ας ειναι αυτη η ασχημοθειτσα η πρωτοπορα
:2funny: :2funny: ενταξει θα εισηγηθω στην προεδρο να προχωρησει τις διαδικασιες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
πηγα και εκανα και γω μια καταθεση στην μερσυ σημερα,ουτε κρυο ουτε ζεστη

τελικα δεν αλλαζει και πολυ ο ανθρωπος.....

οι λογοι που πηγα ειναι οι εξης....ξεκινησα για κεινη την ψηλη χριστινα την μοντελε που ειδα χτες ερημιτου αλλα ηταν κλειστα.....απεξω φουλ νταλικες και οι νταλικιερηδες με μπυρες στο χερι

προσπερναω μινωταυρου και ουρανου,δεν βλεπω πεζω απεξω αρα λεω αχελωου θα ειναι καμια νταιανα(δεν ειχα ορεξη σημερα),φριξου 15 θα ηταν παλι καμια βικτωρια και διπλα λογικα μιραμπελα,στις βιλες συμφωνα με τα σαιτ θα ηταν ντεζυ και γαληνη και ινγριντ στην κοροβαγκου(παλι τα ιδια θα τρωμε;)....ερως 16 κλασικη νατασσα,η γκρετα δεν με εντυπωσιασε στην κωλετη αν και ισως επρεπε να δωσω μια ευκαιρια.....οποτε πηγα μερσυ για πρωκτικο και 69.....με γδαραν σαν χωριατη για 100 ευρω(τεσπα ειμαι κυριος και δεν κανω παζαρια ) και η πουτανα  δεν τον πηρε ουτε γυμνο τσιμπουκι γιατι χρεωνεται εξτρα λεει......(να πας να γαμηθεις καριολα).....τεσπα για τιμωρια την ξεκωλιασα με δυναμη μεχρι να πονεσει ο κωλος της

πιπα με δοντι και γαμησι απο πανω σαν να βαριοταν.....στο γλειφομουνι πολυ χλωμη η συμμετοχη της.....αβυζη εντελως με μονο καλο τις πεταχτες ρωγες....μουνακι καθαρο και γενικα καθαρη κοπελα μπρος πισω αλλα καποια οχι και μη σε ρουφηγμα στις ρωγες και σε δαχτυλα εντος του μουνιου τα ακουσα....

αναμεικτα λοιπον τα συναισθηματα και οι εντυπωσεις τουλαχιστον δεν ειχαμε καμια πτωση ηθικου και ιστιου και ο χρονος ηταν ανετος και χαλαρος

εντος δωματιου ειχε πετσετες και χρησιμοποιησα και το ντουζ στο τζακουζι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
πηγα και εκανα και γω μια καταθεση στην μερσυ σημερα,ουτε κρυο ουτε ζεστη

τελικα δεν αλλαζει και πολυ ο ανθρωπος.....

οι λογοι που πηγα ειναι οι εξης....ξεκινησα για κεινη την ψηλη χριστινα την μοντελε που ειδα χτες ερημιτου αλλα ηταν κλειστα.....απεξω φουλ νταλικες και οι νταλικιερηδες με μπυρες στο χερι

προσπερναω μινωταυρου και ουρανου,δεν βλεπω πεζω απεξω αρα λεω αχελωου θα ειναι καμια νταιανα(δεν ειχα ορεξη σημερα),φριξου 15 θα ηταν παλι καμια βικτωρια και διπλα λογικα μιραμπελα,στις βιλες συμφωνα με τα σαιτ θα ηταν ντεζυ και γαληνη και ινγριντ στην κοροβαγκου(παλι τα ιδια θα τρωμε;)....ερως 16 κλασικη νατασσα,η γκρετα δεν με εντυπωσιασε στην κωλετη αν και ισως επρεπε να δωσω μια ευκαιρια.....οποτε πηγα μερσυ για πρωκτικο και 69.....με γδαραν σαν χωριατη για 100 ευρω(τεσπα ειμαι κυριος και δεν κανω παζαρια ) και η πουτανα  δεν τον πηρε ουτε γυμνο τσιμπουκι γιατι χρεωνεται εξτρα λεει......(να πας να γαμηθεις καριολα).....τεσπα για τιμωρια την ξεκωλιασα με δυναμη μεχρι να πονεσει ο κωλος της

πιπα με δοντι και γαμησι απο πανω σαν να βαριοταν.....στο γλειφομουνι πολυ χλωμη η συμμετοχη της.....αβυζη εντελως με μονο καλο τις πεταχτες ρωγες....μουνακι καθαρο και γενικα καθαρη κοπελα μπρος πισω αλλα καποια οχι και μη σε ρουφηγμα στις ρωγες και σε δαχτυλα εντος του μουνιου τα ακουσα....

αναμεικτα λοιπον τα συναισθηματα και οι εντυπωσεις τουλαχιστον δεν ειχαμε καμια πτωση ηθικου και ιστιου και ο χρονος ηταν ανετος και χαλαρος

εντος δωματιου ειχε πετσετες και χρησιμοποιησα και το ντουζ στο τζακουζι

100 ευρα πηγε ο κωλος? :think: :think: :think: :think: :think: ακριβουτσικα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
100 ευρα πηγε ο κωλος? :think: :think: :think: :think: :think: ακριβουτσικα
πανακριβα αλλα ηταν υποτιθεται με το 69 μαζι.....σιγα.....σε εποχη κρισης επρεπε αυτα να ειναι ολα μαζι πακετο 69 και γυμνο και κωλος.....εχω βρει και ολα μαζι με 70 ευρω αλλου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
πανακριβα αλλα ηταν υποτιθεται με το 69 μαζι.....σιγα.....σε εποχη κρισης επρεπε αυτα να ειναι ολα μαζι πακετο 69 και γυμνο και κωλος.....εχω βρει και ολα μαζι με 70 ευρω αλλου

τζιελ πως σκατα εξηγειται αυτο?εποχες πριν 2010-11 οι τιμες ηταν ιδιες μη σου πω και φθηνοτερες και οι υπηρεσιες καλυτερες στην επαρχια
(Θεσσαλονικη κ Σερρες εγω).Τωρα με τετοια κριση μειωση εισοδηματων οι τιμες ιδιες πιο ακριβες μαλιστα σε μερικα σπιτια και οι υπηρεσιες ξεπετα και αδιαφορια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
τζιελ πως σκατα εξηγειται αυτο?εποχες πριν 2010-11 οι τιμες ηταν ιδιες μη σου πω και φθηνοτερες και οι υπηρεσιες καλυτερες στην επαρχια
(Θεσσαλονικη κ Σερρες εγω).Τωρα με τετοια κριση μειωση εισοδηματων οι τιμες ιδιες πιο ακριβες μαλιστα σε μερικα σπιτια και οι υπηρεσιες ξεπετα και αδιαφορια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αφου τα δινουν ρε...μην γκρινιαζεις Κωστακη.... *P
οριστε ο γλου πηγε κ πεταξε ενα 100 αρι στο ετσι... :knuppel:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

δν ειπα να πεσουν οι τιμες(οχι οτι με χαλαει  :grin:)αλλα να εχουν καλυτερες υπηρεσιες οπως προ κρισεως.... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
εχει δικιο ο ντιμιτς.....σημερα το κατοσταρι το πεταξα κυριολεκτικα.....ας οψεται που καπως μου εκατσε να γαμησω την μερσυ.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
εχει δικιο ο ντιμιτς.....σημερα το κατοσταρι το πεταξα κυριολεκτικα.....ας οψεται που καπως μου εκατσε να γαμησω την μερσυ.....
τουλαχιστον την ξεκωλιασες δυνατα κ αλυπητα. :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Πράγματι έδωσες πολλά αλλά αφού το φχαριστήθηκες.... η συγκεκριμένη κοπέλα πάντως πριν κάνα δυό χρόνια στον βαρδάρη στο Σαπφούς 7 έδινε κώλο με 50 ευρώ, πήγα να της το κατεβάσω στα 40 αλλά δεν μάσησε  :grin:  πάντως πριν 3 χρόνια την έχω χρυσοπληρώσει και εγώ  με 80 ευρώ για χύσιμο στο στόμα....άλλες εποχές τότε  :grin:  θυμάμαι πάντως πως είχα περάει καλά, έχει πάντως κάτι το καυλέ πάνω της, τις περισσότερες φορές κόντρα στο ρεύμα έχω περάσει πολύ καλά μαζί της  :fuck1:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
αλ λιγο ασχετο αλλα την Σιμονυ Νταιμοντ την  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: ?
:grin: :grin:
οχι ρε ουτε τα βυζια της δε μ'αφησε να γλειφω η καριολα....

Ρε gl 100ε στη Μερτσυ???....δηλαδη η Νατασουλα και η Νταϊανα κλεφτρες θα γινουνε ή πουτανες??

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
οχι ρε ουτε τα βυζια της δε μ'αφησε να γλειφω η καριολα....

Ρε gl 100ε στη Μερτσυ???....δηλαδη η Νατασουλα και η Νταϊανα κλεφτρες θα γινουνε ή πουτανες??
ε την καριολα την Σιμονυ.....απωθημενο την εχω απο τις τσοντες π επαιζε στο φιλμνετ εποχες 2004-2006  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Souidos89

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παω μια βολτα προς τα δελα, εχει κανεις να προτεινει κατι?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Λοιπον μολις γυρισα απο 2πλη καταθεση και τσαρκα πρωτα στη Μονικα στο Αν.Γεωργιου 21 η οποια ειναι μαλακισμενη και ειναι ας πουμε μια καπως καλυτερη εκδοχη της Τζουλιας που δουλευει στο ιδιο σπιτι τις νυχτες και μου ειχε γυρισε το μυαλο προ 2 εβδομαδων...
Απλυσια στο φουλ καθαριστηκε μπροστα μου με μαντηλακια σε μουνι και κωλο  :badair: ,μου καθαρισε κι εμενα τον πουτσο με ενα αλλο αν και η τσατσα μου ειπε πλυνε την λιλικα σου μολις την πληρωσα  :2funny: :2funny:...και αφου τελοσπαντων την εχυσα στη μαπα πηρε ενα απο αυτα τα ιδια μαντηλακια,δεν ξερω αν ηταν του κωλου της ή της πουτσας μου,και καθαρισε τη μαπα της μ'αυτο.
Δεν παιρνει πρωτοβουλιες,μηχανικη πιπα,αποφευγει φιλια και δαχτυλα σε καποια στιγμη αντεδρασε υπερβολικα εντονα οταν της φιλησα το λαιμο και εγινε αγενης και αποτομη και σχεδον μου γυρισε το μυαλο.
Τελοσπαντων δε θελω ποτε να διαφωνω με το φιλο μου Blastbeat αλλα για μενα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια πολυ φτηνη αλλα μαλλον τυπικη περιπτωση.Το καλο ηταν οτι ειχε πολυ στενο μουνακι και οτι δεν ειπε τιποτα για την ωρα

Πω ρε μυστη, σε εκαψα μου φαινεται  :S :S
Τελικα η τυπισσα ειναι με τις μερες της,καλα ελεγα οτι ειναι κωλοσπιτο το συγκεκριμενο,επιστροφη στην black list.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom