You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (1 μέλη και 79 επισκέπτες)
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
ηταν κι αλλη μαρτινα οχι η ροουντς πορνοσταρ απο ουγγαρια......αγαπημενη του γκειμοβερ
Μαρτίνα Α ρε gl τι μου θύμησες, καλή της ώρα όπου κι αν είναι
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Γνωριζει καποιος να με πει αν αυτη η Ζωη που αναφερει ο gl στο la femme αν ειναι η παλια μελαχροινη μιλφ με τις βυζαρες, και αν ναι τι ωρες δουλευει?
Δεν είναι αυτή
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Και κατι ακομα ρε παιδια γιατι ειχα καιρο να τρομαξω τοσο...ημουν πριν μιση ωρα στον περιφερειακο με το που ξεσπασε η καταιγιδα...σε καποια στιγμη αναψαμε ολοι τα αλαρμ και πηγαιναμε με 20 και παλι δεν εβλεπες μπροστα σου τιποτα μα τιποτα
Δε μου εχει ξανατυχει τετοιο πραμα...
Ειχα σκοπο να παω Καντυ αποψε αλλα διαταραχθηκε ο ψυχικος μου κοσμος μεχρι να φτασω σπιτι και το τωρα το σκεφτομαι...να παω??θα μου κανει καλο?...ή να το αφησω καλυτερα
Μια συνάντηση με την Κάντυ μόνο καλό θα κάνει στον ψυχικό σου κόσμο βουρ
Εισαι και φορτισμένος θετικά από την καταιγίδα προβλέπονται πυροτεχνήματα :o :o
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.089
- Πόντοι
- 13.755
ακυρο ρε γαμωτο τη βγαλανε απο το προγραμμα :- :-Μια συνάντηση με την Κάντυ μόνο καλό θα κάνει στον ψυχικό σου κόσμο βουρ
Εισαι και φορτισμένος θετικά από την καταιγίδα προβλέπονται πυροτεχνήματα :o :o
και εδω ξαναπροκυπτει το γνωστο θεμα...η νυχτερινη βαρδια δεν εχει τιποτα αλλο
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Αυριο νομιζω δουλευει Aλακυρο ρε γαμωτο τη βγαλανε απο το προγραμμα :- :-
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
ακυρο ρε γαμωτο τη βγαλανε απο το προγραμμα :- :-
Ντάξυ, άμα γυρίσεις όλο και κάτι θα βρεθεί :- παρεπιπτόντως αύτιο βράδυ δουλεύει το κορίτσι
nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
θελω τοσο πολυ την αγαπαω την αφροδιτη τη ρωσιδα μακαρι να κανω ελευθερο μαζι της και να με παντρευτει
nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ειμαι αγαπουλης με τα κοριτσια καποτε πηγαινα συνεχεια στην αννα μαρια και την αγαπουσα ηθελα να την παντρευτω αλλα ολο πιστολα ετρωγα και βρισιδι εφαγα μια φορα τι θες επιτελους απο μενα ρε μπαζο μ..........
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.089
- Πόντοι
- 13.755
αν της το πεις οτι θες να την παντρευτεις σιγουρα θα σου κατσει ακαποθελω τοσο πολυ την αγαπαω την αφροδιτη τη ρωσιδα μακαρι να κανω ελευθερο μαζι της και να με παντρευτει
δωσε πραμα μεγαλε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
θελω τοσο πολυ την αγαπαω την αφροδιτη τη ρωσιδα μακαρι να κανω ελευθερο μαζι της και να με παντρευτει
nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
μακαρι να με καταλαβαινατε ολοι σας πριν με κοροιδεψετε την αδικια και την κοροιδια την συγχωρω την αποριψη ποτε μακαρι ολα αυτα τα κοριτσια που δουλευουν να ημουν με ολες αυτες μαζι να μην δουλευαν εκει αλλα να τις ειχα συζηγους σε ολες να προσφερνα αγαπη και στοργη αλλα τελικα ουτε και αυτες δεν με θελουν ολους εδω μεσα σας θεωρω φιλους αν και με δεν με θελετε και με βριζετε εγω σας αγαπω
nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
που ειναι το τσατ? δυστηχως κατι τελευταιο η αντριανα απο ανδ γεωρ 30 ακομα δεν εβαλε σιλικονατα και κτυπω το κεφαλι μου γι αυτο δεν παω μαζι της μονο αν βαλει μεγαλο στηθος
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
χριστινα ρουμανα ερως παλια δουλευε φριξου εκει που δουλευει ακομη η φιλη της η γιασμιν, καποτε για λιγο το επαιξε και ισπανιδα, σφικτο δερμα αλλα νταρντανα αμα θες λεπτη εβελινα στα τριδυμα ή στην εκκλησια θα ειναιΜαγκες, τι λεει εμφανισιακα Χριστινα ρουμανα ερως? Αποτι καταλαβα βυζαρες συλικονατες, αλλα ειναι λεπτη φαση νατασα, η ειναι νταρντανα? Αλλιως σκεφτομαι για Κορινα Ανδρ. 50 και Εβελινα τριδυμα αμα δουλευει. Αποψεις?
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Και οι 2 Ρουμανες ειναι , καλη η Χριστινα , γεματουλα milfχριστινα ρουμανα ερως παλια δουλευε φριξου εκει που δουλευει ακομη η φιλη της η γιασμιν, καποτε για λιγο το επαιξε και ισπανιδα, σφικτο δερμα αλλα νταρντανα αμα θες λεπτη εβελινα στα τριδυμα ή στην εκκλησια θα ειναι
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 164
- Πόντοι
- 16
Έπρεπε να πας Κάντυ να στανιάρεις μαν. Και καταιγίδες θα ξεχνούσες κι απολα..Και κατι ακομα ρε παιδια γιατι ειχα καιρο να τρομαξω τοσο...ημουν πριν μιση ωρα στον περιφερειακο με το που ξεσπασε η καταιγιδα...σε καποια στιγμη αναψαμε ολοι τα αλαρμ και πηγαιναμε με 20 και παλι δεν εβλεπες μπροστα σου τιποτα μα τιποτα
Δε μου εχει ξανατυχει τετοιο πραμα...
Ειχα σκοπο να παω Καντυ αποψε αλλα διαταραχθηκε ο ψυχικος μου κοσμος μεχρι να φτασω σπιτι και το τωρα το σκεφτομαι...να παω??θα μου κανει καλο?...ή να το αφησω καλυτερα
Καλημερα μια Ινγκριντ στις Βιλλες την ξερει κανεις, την πηρε? Ειναι απο κανα στουντιο στην Αθηνα να διαβασουμε κριτικες?
Μακρυά!!!Την είχα πάρει όταν είχε ξαναέρθει.Αδιάφορη τελείως!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
αχουτοοοοοοο....ετσι οπως τα λες μου ρχεται να σε κερασω πλατινουμ ποτο με την βιβιαν...μακαρι να με καταλαβαινατε ολοι σας πριν με κοροιδεψετε την αδικια και την κοροιδια την συγχωρω την αποριψη ποτε μακαρι ολα αυτα τα κοριτσια που δουλευουν να ημουν με ολες αυτες μαζι να μην δουλευαν εκει αλλα να τις ειχα συζηγους σε ολες να προσφερνα αγαπη και στοργη αλλα τελικα ουτε και αυτες δεν με θελουν ολους εδω μεσα σας θεωρω φιλους αν και με δεν με θελετε και με βριζετε εγω σας αγαπω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις