Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (1 μέλη και 79 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.798
Πόντοι
34.538
Αστο και ελα να φαμε κανενα κοψιδι....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Γνωριζει καποιος να με πει αν αυτη η Ζωη που αναφερει ο gl στο la femme αν ειναι η παλια μελαχροινη μιλφ με τις βυζαρες, και αν ναι τι ωρες δουλευει?

Δεν είναι αυτή  :( :( :(

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και κατι ακομα ρε παιδια γιατι ειχα καιρο να τρομαξω τοσο...ημουν πριν μιση ωρα στον περιφερειακο με το που ξεσπασε η καταιγιδα...σε καποια στιγμη αναψαμε ολοι τα αλαρμ και πηγαιναμε με 20 και παλι δεν εβλεπες μπροστα σου τιποτα μα τιποτα
Δε μου εχει ξανατυχει τετοιο πραμα...

Ειχα σκοπο να παω Καντυ αποψε αλλα διαταραχθηκε ο ψυχικος μου κοσμος μεχρι να φτασω σπιτι και το τωρα το σκεφτομαι...να παω??θα μου κανει καλο?...ή να το αφησω καλυτερα

Μια συνάντηση με την Κάντυ μόνο καλό θα κάνει στον ψυχικό σου κόσμο  :grin: βουρ  :grin: 

Εισαι και φορτισμένος θετικά από την καταιγίδα προβλέπονται πυροτεχνήματα  :o :o

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
Μια συνάντηση με την Κάντυ μόνο καλό θα κάνει στον ψυχικό σου κόσμο  :grin: βουρ  :grin: 

Εισαι και φορτισμένος θετικά από την καταιγίδα προβλέπονται πυροτεχνήματα  :o :o
ακυρο ρε γαμωτο τη βγαλανε απο το προγραμμα  :- :-
και εδω ξαναπροκυπτει το γνωστο θεμα...η νυχτερινη βαρδια δεν εχει τιποτα αλλο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ακυρο ρε γαμωτο τη βγαλανε απο το προγραμμα  :- :-
και εδω ξαναπροκυπτει το γνωστο θεμα...η νυχτερινη βαρδια δεν εχει τιποτα αλλο

Ντάξυ, άμα γυρίσεις όλο και κάτι θα βρεθεί  :- παρεπιπτόντως αύτιο βράδυ δουλεύει το κορίτσι  :sunglasses:

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
θελω τοσο πολυ την αγαπαω την αφροδιτη τη ρωσιδα μακαρι να κανω ελευθερο μαζι της και να με παντρευτει

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
ειμαι αγαπουλης με τα κοριτσια καποτε πηγαινα συνεχεια στην αννα μαρια και την αγαπουσα ηθελα να την παντρευτω αλλα ολο πιστολα ετρωγα και βρισιδι εφαγα μια φορα τι θες επιτελους απο μενα  ρε μπαζο μ..........

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
θελω τοσο πολυ την αγαπαω την αφροδιτη τη ρωσιδα μακαρι να κανω ελευθερο μαζι της και να με παντρευτει
αν της το πεις οτι θες να την παντρευτεις σιγουρα θα σου κατσει ακαπο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δωσε πραμα μεγαλε

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
μακαρι να με καταλαβαινατε ολοι σας πριν με κοροιδεψετε την αδικια και την κοροιδια την συγχωρω την αποριψη ποτε μακαρι ολα αυτα τα κοριτσια που δουλευουν να ημουν με ολες αυτες μαζι να μην δουλευαν εκει αλλα να τις ειχα συζηγους σε ολες να προσφερνα αγαπη και στοργη αλλα τελικα ουτε και αυτες δεν με θελουν ολους εδω μεσα σας θεωρω φιλους αν και με δεν με θελετε και με βριζετε εγω σας αγαπω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και μεις σ αγαπαμε μαν.....εδω ειμαστε για ενημερωση ,ελα στο τσατ να τα πουμε και να κλαψουμε παρεα για τους πουτανοερωτες :grin:

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
που ειναι το τσατ? δυστηχως κατι τελευταιο η αντριανα απο ανδ γεωρ 30 ακομα δεν εβαλε σιλικονατα και κτυπω το κεφαλι μου γι αυτο δεν παω μαζι της μονο αν βαλει μεγαλο στηθος

Souidos89

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες, τι λεει εμφανισιακα Χριστινα ρουμανα ερως? Αποτι καταλαβα βυζαρες συλικονατες, αλλα ειναι λεπτη φαση νατασα, η ειναι νταρντανα? Αλλιως σκεφτομαι για Κορινα Ανδρ. 50 και Εβελινα τριδυμα αμα δουλευει. Αποψεις?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μαγκες, τι λεει εμφανισιακα Χριστινα ρουμανα ερως? Αποτι καταλαβα βυζαρες συλικονατες, αλλα ειναι λεπτη φαση νατασα, η ειναι νταρντανα? Αλλιως σκεφτομαι για Κορινα Ανδρ. 50 και Εβελινα τριδυμα αμα δουλευει. Αποψεις?
χριστινα ρουμανα ερως παλια δουλευε φριξου εκει που δουλευει ακομη η φιλη της η γιασμιν, καποτε για λιγο το επαιξε και ισπανιδα, σφικτο δερμα αλλα νταρντανα αμα θες λεπτη εβελινα στα τριδυμα ή στην εκκλησια θα ειναι

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
χριστινα ρουμανα ερως παλια δουλευε φριξου εκει που δουλευει ακομη η φιλη της η γιασμιν, καποτε για λιγο το επαιξε και ισπανιδα, σφικτο δερμα αλλα νταρντανα αμα θες λεπτη εβελινα στα τριδυμα ή στην εκκλησια θα ειναι
Και οι 2 Ρουμανες ειναι , καλη η Χριστινα , γεματουλα milf  :tits:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
Και κατι ακομα ρε παιδια γιατι ειχα καιρο να τρομαξω τοσο...ημουν πριν μιση ωρα στον περιφερειακο με το που ξεσπασε η καταιγιδα...σε καποια στιγμη αναψαμε ολοι τα αλαρμ και πηγαιναμε με 20 και παλι δεν εβλεπες μπροστα σου τιποτα μα τιποτα
Δε μου εχει ξανατυχει τετοιο πραμα...

Ειχα σκοπο να παω Καντυ αποψε αλλα διαταραχθηκε ο ψυχικος μου κοσμος μεχρι να φτασω σπιτι και το τωρα το σκεφτομαι...να παω??θα μου κανει καλο?...ή να το αφησω καλυτερα
Έπρεπε να πας Κάντυ να στανιάρεις μαν. Και καταιγίδες θα ξεχνούσες κι απολα..  :rockon: :rockon:

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Καλημερα μια Ινγκριντ στις Βιλλες την ξερει κανεις, την πηρε? Ειναι απο κανα στουντιο στην Αθηνα να διαβασουμε κριτικες?

Μακρυά!!!Την είχα πάρει όταν είχε ξαναέρθει.Αδιάφορη τελείως!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
μακαρι να με καταλαβαινατε ολοι σας πριν με κοροιδεψετε την αδικια και την κοροιδια την συγχωρω την αποριψη ποτε μακαρι ολα αυτα τα κοριτσια που δουλευουν να ημουν με ολες αυτες μαζι να μην δουλευαν εκει αλλα να τις ειχα συζηγους σε ολες να προσφερνα αγαπη και στοργη αλλα τελικα ουτε και αυτες δεν με θελουν ολους εδω μεσα σας θεωρω φιλους αν και με δεν με θελετε και με βριζετε εγω σας αγαπω
αχουτοοοοοοο....ετσι οπως τα λες μου ρχεται να σε κερασω πλατινουμ ποτο με την βιβιαν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom