Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (1 μέλη και 88 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
παντως ειχε πει πως ειχε αδερφη παντρεμενη εδω οποτε ισως καπιια στιγμη ξαναερθει  :tits: :tits:  :tits2:  :pipa1:
μου το χε πει κ μενα η ιδια.Μου ειχε πει οτι εχει μια αδερφη παντρεμενη στη Θεσ/κη.Απο μονη της μου το πε,ειχαμε μια μικρη κουβεντα για κατι αλλο ασχετο...αυτα ολα οταν την ειχα παρει στην Σαπφους (rip).

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Λοιπον μαγκες η Αλικοβουλα δεν ηταν χθες λογο οτι την φυλαει ο κοκκινος στρατιωτης την τριτη ισως να ειναι διαφορετικα σιγουρα την Πεμπτη δουλευει οπως εχει ξαναειπωθει στα ρεπο της Νατασας.

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
ρε ρεμαλια γαμησατε ναουμε το βαβατσακι σε ρδελομπου και βγαζετε και ανακοινωσεισ στο CNN!!!αν ειναι δυνατων!!δηλαδη ναουμε εγω που την πηρα στο ντεκε μου και μονοσ πολλεσ φορεσ αλλα και παρτουζα με φιλο τι πρεπει να κανω?να το πω στο παννεληνιο?στο κατω κατω σιγα κ το μωρο στο φιναλε.γαμησαμε και γαμαμε και πολλεσ καλυτερεσ απο το βαβατσοσκυλο!!!μην κολλατε σε καμοια βαβατση και να την πσαχνετε παντα!!!ο πσαχνων παντα ανταμειβεται!!!

Επισκέπτης
Πριν απο λιγα χρονια ειχαν φερει μια πορνοσταρ (η ετσι νομιζαν  :grin:) στο τανταλου 9 αν δεν κανω λαθος, δεν θυμαμαι πως την ελεγαν, ψιλο μπαζο ηταν και δεν περασα ποτε μαζι της, ετσι καπως βλεπω και αυτη που λετε.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
Πριν απο λιγα χρονια ειχαν φερει μια πορνοσταρ (η ετσι νομιζαν  :grin:) στο τανταλου 9 αν δεν κανω λαθος, δεν θυμαμαι πως την ελεγαν, ψιλο μπαζο ηταν και δεν περασα ποτε μαζι της, ετσι καπως βλεπω και αυτη που λετε.
Τι λε ρε φίλε. Αυτή ήταν η ΔΙΑΣΗΜΗ Μαρτίνα Ρόουντς, την οποία και γάμησε ο Πατσίνο και δε του λέει τπτ τώρα να πηδήξει τη Βαβάτση εφόσον πέρασε αυτή από το βιογραφικό του..  :P

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
ρε ρεμαλια γαμησατε ναουμε το βαβατσακι σε ρδελομπου και βγαζετε και ανακοινωσεισ στο CNN!!!αν ειναι δυνατων!!δηλαδη ναουμε εγω που την πηρα στο ντεκε μου και μονοσ πολλεσ φορεσ αλλα και παρτουζα με φιλο τι πρεπει να κανω?να το πω στο παννεληνιο?στο κατω κατω σιγα κ το μωρο στο φιναλε.γαμησαμε και γαμαμε και πολλεσ καλυτερεσ απο το βαβατσοσκυλο!!!μην κολλατε σε καμοια βαβατση και να την πσαχνετε παντα!!!ο πσαχνων παντα ανταμειβεται!!!
Όταν λες στο "ντέκε" σου τι εννοείς τύπε  :think:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
αχ θεε μου ελειψα λιγο καιρο απο το φορουμ..........
κ τι διαβαζω ο κακομοιρος.......................... :jerking: :jerking: :jerking:

λοιπον μια μινι τσαρκα πριν λιγο μιας κ εχω καιρο να γραψω....

ανδρ.γεωργιου 21: Η καινουρια ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Μονικα. Ομορφο μιλφακι με ομορφο σωματακι,ομορφο κολαρακι κ χαμογελο, βυζακι κανονικο(Κ ΟΧΙ ΒΥΖΑΡΕΣ που γραψανε μερικοι)
αν ειναι οι βυζαρες ετσι τι να πει κ η νικολ που αναφερατε πριν λιγο......τελος παντων!!
μου αρεσε κ μπηκε ηδη στην φ.λιστ οταν μπορεσω!κωλαρακι στα 80 ειπε η τσατσα........παζαρι σιγουρα θα παιζει μεγαλο κ σιγουρα μπροστα στην κοπελα γιατι καταλαβα οτι εχει καλη διαθεση!! Η χαζο τσατσα η μελαχρινη ειχε κ εναν αλλον μεσα δεν εκλεισε στομα,πρηχτρα γενικος!!
Παιδια επιδη δεν διαβασα καμια κριτικη για αυτην δωστε κανα ινφο!!

ανδρ.γεωργιου 19: εδω εχουμε μια καινουρια για εμενα παλι την Ανδρεα.....για να πω την αληθεια εντυπωσιαστηκα...μετρια στο υψος,πολυ καμπυλωτη στο σωμα με ομορφο στηθος κ ομορφη φατσουλα,κωλαρακι ποιημα,μου θημησε λιγο την Τζοαννα απο τον βαρδαρι σε ποιο καμπυλοτο!! ΜΟΛΙΣ ΡΩΤΗΣΑ για κωλαρακι ειπε οχι κ τα μουτρα της πεσανε στο πατωμα κ ξινησε κατευθειαν!! οταν χερετισα ευγενικα στραβωσε κιολας που δεν μπηκα οποτε ακυρο απο εμενα!! Αν ειναι να κανει ετσι που εφυγα πρωτη φορα που με εβλεπε καταλαβα τι ρολο βαραει!!

στο 24: Παλι ειχαμε ενα μιλφακι εδω με σγουρο μαλι καλουτσικο σε εμφανιση αλλα τωρα που σας γραφω εχω παθει το ξαφνικο αλτχαιμερ μου κ δεν μπορω να θυμηθω περισοτερα!! :huh: :rolleyes:

Ο λογος ειναι μαλον επιδη συγκεντρωθηκα στο ανδρ.γ.30 στο καινουριο που ητανε μια πιτσιρικα παλι καινουρια ομορφουλα κ αυτη εμοιαζε ακομα περισοτερο με την τζοαννα κ στο σωμα κ στο χαμογελο........μπραβο(κ θα εξηγησω γιατι λεω μπραβο)

στο κανονικο ανδρ.γ.30 ητανε το μιλφ η πρωινη.......την εχω παρει δεν μου αρεσε......
με το μεγαλο βυζι.....ρωσιδα νομιζω.....αλλα μεσα δεν λεει πολλα!! αλτσχαιμερ :huh: :rolleyes: γαμωτο κατι επαθα σημερα!!

Να εξηγησω το μπραβο που ειναι για τις καινουριες κοπελες που εχω δει.......
Ειναι κατι καλυτερο απο αυτες που φερνανε παλια που ημουν ποιο μαχιμος κ περισοτερο στην γυρα!! καλες καλες αυτες που ειδα..............
τωρα μενει να διαβασω καμια κριτικη της προκοπης........αντε να δουμε.....

Κ για μερικους εδω εντυπωσιαζμενους κ τρελαμενους που γραφουνε λες κ κατεβεικανε απο το χωριο για πρωτη φορα στην πολη........κ ειδανε φωτα κ μουνια........
Ηρεμα ρε παιδια........ηρεμα.......
Μηλω ΜΟΝΟ εκ μερους μου.......ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ αν ηρθε η βαβατζη η πουτσαραβαζη η η λιλα παουζε μαζι με την αγελαδα απο την ολλανδια........
Γραψτε καμια κριτικη της προκοπης κ μην μας πρηζετε που ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ κιολας να την γαμησετε χωρις να φυγει..........να τρεξουμε να προλαβουμε διλαδη.......
Μετα φταιω εγω που λεω την πολη μας χωριο............τι να πω ρε π.... :jerking: :jerking:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.151
Πόντοι
6.835
Όταν λες στο "ντέκε" σου τι εννοείς τύπε  :think:
στον τεκε ηθελε να γραψει ισως εννουσε στον οντα. Εκτος αν ειναι γαλλικο ντεκε (deque). Πσαχτο λιγο και συ, εχει πσαχνο η υποθεση.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Για να μη λεμε ανακριβειες
1. Η Βαβατση ειναι ονομα στο χωρο της ελληνικης τσοντας
2. Η Βαβατση gl ειναι απο Θεσσαλονικη και ειναι γνωστες απο παλια ιστοριες να πιπωνει ντελιβεραδες κτλ...προσφατα μεχρι και φιλος μου ελεγε ιστορια που πηγε ενα μικρο αδερφακι/ξαδερφακι της εκει που δουλευε ντυμενη ως ξεκωλο κι επαιζε με πολλους
3. Η Βαβατση ειναι αρκετα ασχημη ωστε να πηρε τιτλο αν κατεβαινε ποτε σε καλλιστεια
4. Μονο ο antigregory την πηδηξε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
το 3, 4 ειναι ανακριβειες, 2010 σταρ τουρισμος ειναι δηλαδη νο2 του διαγωνισμου μιςς τουρισμος ]
δεν την πηδηξε μονο ο αντιγκρεγορη διαβασε το νημα και θα βρεις 3 μεχρι τωρα

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
το χτυπησα το ονομα στο γουγλη  :grin: και βγαζει παλιες αναρτησης στο μπου, απο το 2011  :2funny:
Πάτα και στο xhamster ή xvideos. Παλαιότερα είχα βρει ένα ή δυο βιντεακια. Ήταν και μια άλλη πορνοσταρίτσα στην ίδια αλυσίδα αλλά μου διαφεύγει τωρα το ονομα της. Πριν 3-4 χρόνια αυτό..

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
καλα μηλαμε ποιο πολυ ενημερωση κ πεθαινεις ετσι........... :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το χτυπησα το ονομα στο γουγλη  :grin: και βγαζει παλιες αναρτησης στο μπου, απο το 2011  :2funny:

ηταν κι αλλη μαρτινα οχι η ροουντς πορνοσταρ απο ουγγαρια......αγαπημενη του γκειμοβερ

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολοι τη παρεα.Γνωριζει να ενημερωσει κανεις συναγωνιστης αμα δουλευει σημερα το βραδυ η Αλισα απο τα τριδυμα?Απο τι θυμαμαι πρεπει να ητανε συνεχεια στο Νο1....

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Γνωριζει καποιος να με πει αν αυτη η Ζωη που αναφερει ο gl στο la femme αν ειναι η παλια μελαχροινη μιλφ με τις βυζαρες, και αν ναι τι ωρες δουλευει?

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Γνωριζει καποιος να με πει αν αυτη η Ζωη που αναφερει ο gl στο la femme αν ειναι η παλια μελαχροινη μιλφ με τις βυζαρες, και αν ναι τι ωρες δουλευει?
Κατα 99% δεν είναι αυτή... πρέπει να έιναι μια ψιλομπάζο...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.380
Πόντοι
7.095
το 3, 4 ειναι ανακριβειες, 2010 σταρ τουρισμος ειναι δηλαδη νο2 του διαγωνισμου μιςς τουρισμος www.youtube.com/watch?v=ll9_Z8lmcUM][url]http://www.youtube.com/watch?v=ll9_Z8lmcUM]http://www.youtube.com/watch?v=ll9_Z8lmcUM][url]http://www.youtube.com/watch?v=ll9_Z8lmcUM[/url[/video]]
δεν την πηδηξε μονο ο αντιγκρεγορη διαβασε το νημα και θα βρεις 3 μεχρι τωρα
χιουμορ δεν ε;;; Το 4 προφανως ειναι ειρωνικο...οσο για το 3 ρε φιλε σε καλλιστεια ειπαμε και οχι σε διαγωνισμους σκυλιων...φιλικα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
Τι λε ρε φίλε. Αυτή ήταν η ΔΙΑΣΗΜΗ Μαρτίνα Ρόουντς, την οποία και γάμησε ο Πατσίνο και δε του λέει τπτ τώρα να πηδήξει τη Βαβάτση εφόσον πέρασε αυτή από το βιογραφικό του..  :P
και ξεχασα το σημαντικοτερο  :birdman: :birdman: πριβε με τη Simone Diamond στο Fever...

Kαλα ρε πατε καλα μερικοι εδω μεσα?  :jerking: :jerking:
πεταξε ενας μια μαλακια και γεμισατε 2 σελιδες για τη Βαβατση την οποια δεν εχει δει κανεις αλλος...και απο πανω σας βριζει κιολας και του απαντατε  :jerking: :jerking:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
Και κατι ακομα ρε παιδια γιατι ειχα καιρο να τρομαξω τοσο...ημουν πριν μιση ωρα στον περιφερειακο με το που ξεσπασε η καταιγιδα...σε καποια στιγμη αναψαμε ολοι τα αλαρμ και πηγαιναμε με 20 και παλι δεν εβλεπες μπροστα σου τιποτα μα τιποτα
Δε μου εχει ξανατυχει τετοιο πραμα...

Ειχα σκοπο να παω Καντυ αποψε αλλα διαταραχθηκε ο ψυχικος μου κοσμος μεχρι να φτασω σπιτι και το τωρα το σκεφτομαι...να παω??θα μου κανει καλο?...ή να το αφησω καλυτερα

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
αυτος που εβριζε η ηταν 15 χρονων η ηταν απλα βλακας...
καλα τι νομιζε οτι του εκατσε η γκομενα?
πληρωσε και γαμησε μια πουτανα,κατι το οποιο μπορει να κανει και ο παππους μου...
καλα του κανανε mute του πανιβλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom