αχ θεε μου ελειψα λιγο καιρο απο το φορουμ..........
κ τι διαβαζω ο κακομοιρος..........................
λοιπον μια μινι τσαρκα πριν λιγο μιας κ εχω καιρο να γραψω....
ανδρ.γεωργιου 21: Η καινουρια ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Μονικα. Ομορφο μιλφακι με ομορφο σωματακι,ομορφο κολαρακι κ χαμογελο, βυζακι κανονικο(Κ ΟΧΙ ΒΥΖΑΡΕΣ που γραψανε μερικοι)
αν ειναι οι βυζαρες ετσι τι να πει κ η νικολ που αναφερατε πριν λιγο......τελος παντων!!
μου αρεσε κ μπηκε ηδη στην φ.λιστ οταν μπορεσω!κωλαρακι στα 80 ειπε η τσατσα........παζαρι σιγουρα θα παιζει μεγαλο κ σιγουρα μπροστα στην κοπελα γιατι καταλαβα οτι εχει καλη διαθεση!! Η χαζο τσατσα η μελαχρινη ειχε κ εναν αλλον μεσα δεν εκλεισε στομα,πρηχτρα γενικος!!
Παιδια επιδη δεν διαβασα καμια κριτικη για αυτην δωστε κανα ινφο!!
ανδρ.γεωργιου 19: εδω εχουμε μια καινουρια για εμενα παλι την Ανδρεα.....για να πω την αληθεια εντυπωσιαστηκα...μετρια στο υψος,πολυ καμπυλωτη στο σωμα με ομορφο στηθος κ ομορφη φατσουλα,κωλαρακι ποιημα,μου θημησε λιγο την Τζοαννα απο τον βαρδαρι σε ποιο καμπυλοτο!! ΜΟΛΙΣ ΡΩΤΗΣΑ για κωλαρακι ειπε οχι κ τα μουτρα της πεσανε στο πατωμα κ ξινησε κατευθειαν!! οταν χερετισα ευγενικα στραβωσε κιολας που δεν μπηκα οποτε ακυρο απο εμενα!! Αν ειναι να κανει ετσι που εφυγα πρωτη φορα που με εβλεπε καταλαβα τι ρολο βαραει!!
στο 24: Παλι ειχαμε ενα μιλφακι εδω με σγουρο μαλι καλουτσικο σε εμφανιση αλλα τωρα που σας γραφω εχω παθει το ξαφνικο αλτχαιμερ μου κ δεν μπορω να θυμηθω περισοτερα!!
Ο λογος ειναι μαλον επιδη συγκεντρωθηκα στο ανδρ.γ.30 στο καινουριο που ητανε μια πιτσιρικα παλι καινουρια ομορφουλα κ αυτη εμοιαζε ακομα περισοτερο με την τζοαννα κ στο σωμα κ στο χαμογελο........μπραβο(κ θα εξηγησω γιατι λεω μπραβο)
στο κανονικο ανδρ.γ.30 ητανε το μιλφ η πρωινη.......την εχω παρει δεν μου αρεσε......
με το μεγαλο βυζι.....ρωσιδα νομιζω.....αλλα μεσα δεν λεει πολλα!! αλτσχαιμερ
γαμωτο κατι επαθα σημερα!!
Να εξηγησω το μπραβο που ειναι για τις καινουριες κοπελες που εχω δει.......
Ειναι κατι καλυτερο απο αυτες που φερνανε παλια που ημουν ποιο μαχιμος κ περισοτερο στην γυρα!! καλες καλες αυτες που ειδα..............
τωρα μενει να διαβασω καμια κριτικη της προκοπης........αντε να δουμε.....
Κ για μερικους εδω εντυπωσιαζμενους κ τρελαμενους που γραφουνε λες κ κατεβεικανε απο το χωριο για πρωτη φορα στην πολη........κ ειδανε φωτα κ μουνια........
Ηρεμα ρε παιδια........ηρεμα.......
Μηλω ΜΟΝΟ εκ μερους μου.......ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ αν ηρθε η βαβατζη η πουτσαραβαζη η η λιλα παουζε μαζι με την αγελαδα απο την ολλανδια........
Γραψτε καμια κριτικη της προκοπης κ μην μας πρηζετε που ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ κιολας να την γαμησετε χωρις να φυγει..........να τρεξουμε να προλαβουμε διλαδη.......
Μετα φταιω εγω που λεω την πολη μας χωριο............τι να πω ρε π....