Διάβασα στο
thread της Κωλέττη ότι θα έχει μια καινούργια ρωσσίδα που σαν αποτέλεσμα είχε να κάνω μια βόλτα σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά και μια χλιαρή κατάθεση στην Κάρλα στην εκκλησία.
Κωλέττη λοιπόν το new entry. Είναι νταρντάνα μελαχροινή ρωσσίδα με ότι συνεπάγεται αυτό κωλάρα βυζάρα. Δεν μπορούσα να δω λεπτομέριες γιατί φορούσε κάτι που την κάλυπτε αρκετά, η φάτσα της ήταν πολύ συμπαθητική κ μου υπόσχονταν ότι θα έμενα ευχαριστημένος. Το πίστευα μέσα μου αλλά δεν πέρασα. Οι φαν ας την τσεκάρουν, ηλικιακά πρέπει να ήταν 25 και κάτω.
Εκκλησία είπαμε η Κάρλα, το είχα αφήσει τελευταίο και κλασσικά λέω άντε ας μπω. Με τράβηξε το σφιχτό σωματάκι της γιατί κάτι τέτοιο ήθελα. Αλλά κομοδίνο μέσα αν εξαιρέσεις τα προκαταρκτικά γλυψίματα/φιλάκια σε στήθος και κοιλιά. Έβλεπε δεν χύνω και ήθελε να με σχολάσει νωρίς και δεν μ'άφηνε να επιβάλλω τον ρυθμό μου. Μου έσκαγε κάτι αναπάντεχα χαμόγελα βέβαια!! GFE σε λέωωωωωωωωωω
Νικ. Ουρανού 26: Ήταν η βαριεστημένη τσατσά μουτρωμένη στον καναπέ καθόταν μίζερη, είχε την Ειρήνη που ήτανε μέσα στο δωμάτιο όταν μπήκα. Όταν ρώτησα ποιά είναι μου κάνει μια. Αυτή που έρχεσαι συνέχεια και δεν μπαίνεις. Ποια λέω έχεις συνέχεια και δεν μπαίνω δηλαδή? Τελικά είχε την Ειρήνη.
Βίλα Ερότικα: Μάντυ με την φοβερή και πολύ ευγενική τσατσά από το Φρίξου 14 αυτή με το κοντό αγορέ ξανθό μαλλί.
Βίλα Πριβέ: Η Αντριάννα πάλι η τσατσά με μαρκάρισε λέγοντας ότι δεν μπαίνω μέσα και ποιά ψάχνω. Της απάντησα αν είμαι υποχρεωμένος να μπαίνω και δεν το ξερώ και έφυγα.
Κεφαλληνιάς: Μια που δεν έχω ξαναδεί εμφανίστηκε τοπλες με ένα μέτριο-μικρό βυζάκι στητό αλλά αρκετά έξτρα κιλά. Φαινόταν ευδιάθετη.
ΛαΦάμ: Η χριστίνα.
Ανδ.Γεωργ 30: Η θεία από τη ρωσσία Νάντια.
Ανδ.Γεωργ 24: Βιολέτα, γκόμενα καριέρας.
Ανδ.Γεωργ 16(ΕΡΩΣ): Αμαλιά, ούτε την είδα σηκώθηκα έφυγα.
Κατεχάκη 13: Η καινούργια Ιωάννα. Ντεκαβλέ θα την χαρακτήριζα. Πρώτα απ'όλα η φωνή της είναι πολύ άγρια, έχει ένα σωματάκι με λίγο παραπάνω κιλά, το βυζί της πιστεύω είναι χαλαρό κατά τα άλλα μια νεαρή τσαμπουκαλεμένη κοπελίτσα. Η τσατσά 3ο μαρκάρισμα σήμερα κάνει μια στην πουτάνα και καλά σιγά για να μην ακούσω "Αυτός δεν μπαίνει ούτε με σφαίρες". Όταν της είπα ότι αυτό που λέει δεν ισχύει μου έλεγε ότι μάλλον σε μπερδεύω με κάποιον άλλον και συμπλήρωνε και η Ιωάννα είναι ένας που έρχεται πρωί και σου μοιάζει ΟΟΟΟΟΤΙΝΑΝΑΙ.
Μαντζάρου 1 :Η υπεραδύνατη πετίτ Βερόνικα με το τατουάζ στο χέρι για όσους ενδιαφέρονται.
Στο βαρδάρη τώρα
Προμ 25: Η πολύ αδύνατη Τζούλια με το φονικό κορμάκι αλλά το πεσμένο άσχημο βυζί με ρωτούσε γιατί δεν την θέλω. Της είπα ότι έχουμε ερωτοτροπήσει εμείς αλλά αυτή την περίοδο την απατάω!
Προμ-Σαπφούς: Καμέλια.
Σαπφούς 7: Η Αντριάνα από το πράσινο.
Σαπφούς 8: Η Άντζελα η πετίτ αδύνατη. Τι ωραίο κωλαράκι που είχε!
Σαπφούς-Ταντάλου (πράσινο): Η Σουζάνα η μικρή ουγγαρέζα η ζουμπουρλούδικια από πρώην τσίρκο και Προμ 14.
Ταντάλου 14: Η Αλεξάνδρα η αλλιώς αρπακτικό όρχεων όπως την είπε κάποιος!
Ταντάλου 9(ΕΡΩΣ): Η Μαρτίνα πορνοσταααααααρ!
Η Βόλτα έγινε γύρω στις 6-7 το απόγευμα.
Έντιτ: Στην Φρίξου ήτανε η Λίλη/Χριστίνα που έβαλε καινούργια πλαστικά τεράστια βυζιά! Κρίμα κ είχε ομορφούλικο φυσικό βυζάκι