Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αυτη η Τινα απο που ειναι.?? Χρωμα μαλλιων.?? Ηλικια.?? ο φαρδυς κωλος με ανυσηχει...

gl ξες που πανε οι υποψιες μου...καπου το ειχες διατυπωσει, αλλα δεν νωμιζω να ειναι το Τινακι απο Λαρσα... :'(

ΥΓ.Hagem περημενω αναλυτικη κριτικη με πιστοποιηση ISO... :grin:
Ειναι απο Ουκρανια, μικρη, γυρω στα 22 καστανα σγουρα μαλια μεχρι τον ωμο.
Δεν ξερω αν ειναι αυτη που ψαχνετε, αλλα δεν νομιζω. Δεν φαινεται να εχει ξαναδουλεψει πουθενα.
Δεν μιλαει Ελληνικα κι ποτε ποτε πετουσε κανενα ακαταλαβιστικο Ρωσικο.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Λοιπόν πέρασα απο κεφαλληνίας την προηγούμενη βδομάδα μπήκα στην Αφροδίτη, η οποία ειναι ευχάριστη αλλα δεν κάνει τίποτα φοβερό για τα δικά μου γούστα.Στην πίπα ισα ισα καταλαβαίνεις οτι σου κάνει πιπα.
Απο εκει και πέρα επειδη την θυμάμαι απο τα ΔΙΔΥΜΑ πριν αρκετα χρόνια ,θυμαμαι οτι είχε μια απο τια καλύτερες κωλάρες τότε..
Δεν θα κλαψετε τα λεφτα σας αλλα δεν θα ξετρελαθείτε κιολας.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα αλάνια.Καινούργιος στο φόρουμ μεν,αρχάριος στα μπουρδέλα δε.Θα ήθελα να μην με γράψετε και να μου απαντήσετε σε δύο ερωτήσεις εσείς οι έμπειροι ειδικά!Λοιπόν:1)Κάνα μπουρδελάκι-στούντιο 'Ανω Τούμπα παίζει;
                          2)Ποιο μπουρδελάκι-στούντιο θα προτείνατε σε έναν αρχάριο(όταν μπαίνω στο έλο,χτυπάει η καρδιά μου σαν χταπόδι απο το άγχος :P) σαν εμένα;
Υπόψιν,είμαι φοιτητάριο....

Καλά γαμήσια σε όλους εύχομαι παίδες και καλωσήρθα στην παρέα σας :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλημέρα αλάνια.Καινούργιος στο φόρουμ μεν,αρχάριος στα μπουρδέλα δε.Θα ήθελα να μην με γράψετε και να μου απαντήσετε σε δύο ερωτήσεις εσείς οι έμπειροι ειδικά!Λοιπόν:1)Κάνα μπουρδελάκι-στούντιο 'Ανω Τούμπα παίζει;
                         2)Ποιο μπουρδελάκι-στούντιο θα προτείνατε σε έναν αρχάριο(όταν μπαίνω στο έλο,χτυπάει η καρδιά μου σαν χταπόδι απο το άγχος :P) σαν εμένα;
Υπόψιν,είμαι φοιτητάριο....

Καλά γαμήσια σε όλους εύχομαι παίδες και καλωσήρθα στην παρέα σας :cheesy:
1) οχι.. νομιμο τουλαχιστον
2)κωλετη ή φριξου 15 αφρουλα ή εφη για να ξεκινησεις θετικα την καριερα σου.....και μετα εχεις χρονο για εξερευνησεις......χρημα δεν ξερω :grin:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Καλώς ήρθες φίλε.
Για το 2ο που λες θα σου πρότεινα τα στούντιο που είναι στην περιοχή του μύλου Κυριακή πρωί ή καθημερινές μεσιμέρια καθώς δεν έχει και πολλή περατζάδα και η πιθανότητες να συναντίσεις άλλα άτομα είναι περιορισμένες.

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ρεμαλια τι κανετε ?  :think:
Επιτελους πτωση τιμων  :rockon:, με 26 ευρω γινετε η δουλεια  :dancing:

Το Lidl εβγαλε πολυ ωραια σετ ψαρεματος , αφου δε γαμαμε να μαζευτουμε να παμε για ψαρεμα βρε  :grouphug:
http://[URL unfurl="true"]www.lidl.gr/static_content/lidl_gr/images/GR/gr_69569_02_b.jpg[/img[/URL]]

:tooth:

Εχασα την συνεχεια , αλλα  φανταζομαι δεν εχασα και πολλα ε ?  :think:

Εμαθα Επιστρεφει η Εβελινα και Σαρα απο Βδομαδα ( ουτε ηξερα οτι λειπανε )
πολυ καλη και η περιγραφη φιλου για Τουμπανιεθ  :tits2: .. αυτα μονο.
Κατα τ αλλα καλα  :tired: Αντε να μπει η ανοιξη  να βγουν τα λουλουδακια  :zfuck:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Καλησπέρα σε όλους
Από μια μικρή βόλτα πριν λίγο να αναφέρω τα εξής:
Α. Γεωργίου 16: Αμαλία. Από πια ακριβώς περιοχή της Σουηδίας είναι δε μπορώ να καταλάβω  :jerking:
Α. Γεωργίου 30: Η θεία Νάντια.
Φρίξου 14: Μία Άννα (αν θυμάμαι καλά) με απλό 30, γυμνό τσιμπούκι 40 και κώλο στα 60. Καλή προσφορά και συμπαθητική η κοπέλα. Στα υπόψιν.
Φρίξου 15: Μια σπαστική τσατσά που δε μας είπε όνομα της κοπέλας  :birdman:
Φρίξου 13: Επίσης μία Άννα. Λίγο φαντασία δεν έχουν;
Π. Ερημίτη 2 κλειστό
Ν. Ουρανού 26: η γνωστή μιλφ Ειρήνη όπου έγινε και η κατάθεση στα 30 €. Έχει σπάσει αρκετά από την προηγούμενη φορά που την είχα πάρει (έχει περάσει καιρός άλλωστε από τότε που ήταν Κατεχάκη) αλλά εξακολουθεί να κάνει πολύ καλό, βαθύ  :pipa1: . Προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, αν και θα έλεγα πως έχει μια τάση να βιάζεται.

Πολύ ωραία τα καινούρια studio που έχουν ανοίξει τους τελευταίους μήνες αλλά το κακό είναι ότι καμία κοπέλα δε με εντυπωσίασε ιδιαίτερα από εμφάνιση. Πολύ μετριότητα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.097
Πόντοι
9.297
Συναγωνιστη 6970 αν κοιταξεις λιγο πιο προσεκτικα δεν θα δυσκολευτεις να βρεια την εισοδο.Καλο το Μαρακι, το εγκρινω.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά για σήμερα το βράδυ καμία ενημέρωση??

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λοιπόν νέο στουντιάκι εν όψει στην περιοχή του Μύλου. Είναι στην Ανδρ. Γεωργίου 50 και η πόρτα του βρίσκεται δίπλα από αυτή του Ανδρ. Γεωργίου 52 που αν και είναι έτοιμο από καιρό, δεν έχει κάνει ακόμη εγκαίνια. :)

Θα είναι σε όροφο μιας που η είσοδος του συνεχίζει με σκαλοπάτια, το έβλεπα για καιρό και το ψυλλιαζόμουν αλλά σήμερα που μπήκαν τα κόκκινα λαμπάκια από έξω βεβαιώθηκα. Με το καλό να ανοίξει και αυτό, εν μέσω κρίσης βέβαια, και να στελεχωθεί από αξιόλογες κοπέλες. :)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ρε παιδια ολο καινουργια στουντιο φυτρωνουν
δεν ειναι αυτο το προβλημα της πολης
καινουργια στουντιου με ανακυκλωμενες χιλιοχυμενες πουτανες
το προβλημα της πολης ειναι το νεο αιμα...

halford

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
το προβλημα της πολης ειναι το νεο αιμα...

Εν μέρει, ναι. Τι να το κάνεις όμως το νέο αίμα, όταν πρέπει να δουλεύεις δύο μέρες για να μπορέσεις να το... γλείψεις?

Νομίζω πως το σημαντικότερο πρόβλημα αυτής της πόλης είναι οι τιμές. Είναι κατάντια το να πανηγυρίζουμε όταν βρίσκουμε ένα αξιοπρεπές κομμάτι με 30 ευρώ, όταν οι συναγωνιστές της Αθήνας έχουν το Μετάξι στα 10-15 και τη Φυλής στα 15-20.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Εν μέρει, ναι. Τι να το κάνεις όμως το νέο αίμα, όταν πρέπει να δουλεύεις δύο μέρες για να μπορέσεις να το... γλείψεις?

Νομίζω πως το σημαντικότερο πρόβλημα αυτής της πόλης είναι οι τιμές. Είναι κατάντια το να πανηγυρίζουμε όταν βρίσκουμε ένα αξιοπρεπές κομμάτι με 30 ευρώ, όταν οι συναγωνιστές της Αθήνας έχουν το Μετάξι στα 10-15 και τη Φυλής στα 15-20.
φιλε αν αξιζουν οι τανες να τα δωσεις

Επισκέπτης
Διάβασα στο thread της Κωλέττη ότι θα έχει μια καινούργια ρωσσίδα που σαν αποτέλεσμα είχε να κάνω μια βόλτα σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά και μια χλιαρή κατάθεση στην Κάρλα στην εκκλησία.

Κωλέττη λοιπόν το new entry. Είναι νταρντάνα μελαχροινή ρωσσίδα με ότι συνεπάγεται αυτό κωλάρα βυζάρα. Δεν μπορούσα να δω λεπτομέριες γιατί φορούσε κάτι που την κάλυπτε αρκετά, η φάτσα της ήταν πολύ συμπαθητική κ μου υπόσχονταν ότι θα έμενα ευχαριστημένος. Το πίστευα μέσα μου αλλά δεν πέρασα. Οι φαν ας την τσεκάρουν, ηλικιακά πρέπει να ήταν 25 και κάτω.

Εκκλησία είπαμε η Κάρλα, το είχα αφήσει τελευταίο και κλασσικά λέω άντε ας μπω. Με τράβηξε το σφιχτό σωματάκι της γιατί κάτι τέτοιο ήθελα. Αλλά κομοδίνο μέσα αν εξαιρέσεις τα προκαταρκτικά γλυψίματα/φιλάκια σε στήθος και κοιλιά. Έβλεπε δεν χύνω και ήθελε να με σχολάσει νωρίς και δεν  μ'άφηνε να επιβάλλω τον ρυθμό μου. Μου έσκαγε κάτι αναπάντεχα χαμόγελα βέβαια!! GFE σε λέωωωωωωωωωω  :P :P :P

Νικ. Ουρανού 26: Ήταν η βαριεστημένη τσατσά μουτρωμένη στον καναπέ καθόταν μίζερη, είχε την Ειρήνη που ήτανε μέσα στο δωμάτιο όταν μπήκα. Όταν ρώτησα ποιά είναι μου κάνει μια. Αυτή που έρχεσαι συνέχεια και δεν μπαίνεις. Ποια λέω έχεις συνέχεια και δεν μπαίνω δηλαδή? Τελικά είχε την Ειρήνη.

Βίλα Ερότικα: Μάντυ με την φοβερή και πολύ ευγενική τσατσά από το Φρίξου 14 αυτή με το κοντό αγορέ ξανθό μαλλί. :)

Βίλα Πριβέ: Η Αντριάννα πάλι η τσατσά με μαρκάρισε λέγοντας ότι δεν μπαίνω μέσα και ποιά ψάχνω. Της απάντησα αν είμαι υποχρεωμένος να μπαίνω και δεν το ξερώ και έφυγα.

Κεφαλληνιάς: Μια που δεν έχω ξαναδεί εμφανίστηκε τοπλες με ένα μέτριο-μικρό βυζάκι στητό αλλά αρκετά έξτρα κιλά. Φαινόταν ευδιάθετη.

ΛαΦάμ: Η χριστίνα.

Ανδ.Γεωργ 30: Η θεία από τη ρωσσία Νάντια.

Ανδ.Γεωργ 24: Βιολέτα, γκόμενα καριέρας.

Ανδ.Γεωργ 16(ΕΡΩΣ): Αμαλιά, ούτε την είδα σηκώθηκα έφυγα.

Κατεχάκη 13: Η καινούργια Ιωάννα. Ντεκαβλέ θα την χαρακτήριζα. Πρώτα απ'όλα η φωνή της είναι πολύ άγρια, έχει ένα σωματάκι με λίγο παραπάνω κιλά, το βυζί της πιστεύω είναι χαλαρό κατά τα άλλα μια νεαρή τσαμπουκαλεμένη κοπελίτσα. Η τσατσά 3ο μαρκάρισμα σήμερα κάνει μια στην πουτάνα και καλά σιγά για να μην ακούσω "Αυτός δεν μπαίνει ούτε με σφαίρες". Όταν της είπα ότι αυτό που λέει δεν ισχύει μου έλεγε ότι μάλλον σε μπερδεύω με κάποιον άλλον και συμπλήρωνε και η Ιωάννα είναι ένας που έρχεται πρωί και σου μοιάζει ΟΟΟΟΟΤΙΝΑΝΑΙ.

Μαντζάρου 1 :Η υπεραδύνατη πετίτ Βερόνικα με το τατουάζ στο χέρι για όσους ενδιαφέρονται.

Στο βαρδάρη τώρα

Προμ 25: Η πολύ αδύνατη Τζούλια με το φονικό κορμάκι αλλά το πεσμένο άσχημο βυζί με ρωτούσε γιατί δεν την θέλω. Της είπα ότι έχουμε ερωτοτροπήσει εμείς αλλά αυτή την περίοδο την απατάω!

Προμ-Σαπφούς: Καμέλια.

Σαπφούς 7: Η Αντριάνα από το πράσινο.

Σαπφούς 8: Η Άντζελα η πετίτ αδύνατη. Τι ωραίο κωλαράκι που είχε!  :rockon:

Σαπφούς-Ταντάλου (πράσινο): Η Σουζάνα η μικρή ουγγαρέζα η ζουμπουρλούδικια από πρώην τσίρκο και Προμ 14.

Ταντάλου 14: Η Αλεξάνδρα η αλλιώς αρπακτικό όρχεων όπως την είπε κάποιος!  :2funny:

Ταντάλου 9(ΕΡΩΣ): Η Μαρτίνα πορνοσταααααααρ!  :2on1: :2on1:

Η Βόλτα έγινε γύρω στις 6-7 το απόγευμα.

Έντιτ: Στην Φρίξου ήτανε η Λίλη/Χριστίνα που έβαλε καινούργια πλαστικά τεράστια βυζιά! Κρίμα κ είχε ομορφούλικο φυσικό βυζάκι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Διάβασα στο thread της Κωλέττη ότι θα έχει μια καινούργια ρωσσίδα που σαν αποτέλεσμα είχε να κάνω μια βόλτα σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά και μια χλιαρή κατάθεση στην Κάρλα στην εκκλησία.

Εκκλησία είπαμε η Κάρλα, το είχα αφήσει τελευταίο και κλασσικά λέω άντε ας μπω. Με τράβηξε το σφιχτό σωματάκι της γιατί κάτι τέτοιο ήθελα. Αλλά κομοδίνο μέσα αν εξαιρέσεις τα προκαταρκτικά γλυψίματα/φιλάκια σε στήθος και κοιλιά. Έβλεπε δεν χύνω και ήθελε να με σχολάσει νωρίς και δεν  μ'άφηνε να επιβάλλω τον ρυθμό μου. Μου έσκαγε κάτι αναπάντεχα χαμόγελα βέβαια!! GFE σε λέωωωωωωωωωω  :P :P :P

Ωραία αναφορά  Maanes,  :rockon: :rockon: :rockon:με αρκετές αλλαγές από ότι βλέπω σε σχέση με την προ 4ημερου δική μου αναφορά την ίδια περίπου ώρα. Κάπου εκεί τριγυρνούσα και εγώ, χωρίς να μπω σε κατάστημα, δεν σε τράκαρα όμως. :cheesy:  Για αυτή την Κάρλα είναι καιρό που ψήνομαι τώρα αλλά δεν έτυχε, παρά τις κακές εντυπώσεις της πρώτης φοράς. Είναι πολύ καυλάκι όμως

Μετανοιωμένη γύρισα…… :rolleyes:εμ βέβαια δεν αφήνονται έτσι τα σαλόνια του Λαφάμ. :tooth: :tooth: :tooth:

Κεφαλληνιάς: Μια που δεν έχω ξαναδεί εμφανίστηκε τοπλες με ένα μέτριο-μικρό βυζάκι στητό αλλά αρκετά έξτρα κιλά. Φαινόταν ευδιάθετη.

Η Αφροδίτη, νέο αίμα, στα υπ΄ όψιν για μένα όμως  :grin:  :cheesy:λόγω των extra.

Πολύ καλά έκανες , τα γούστα μας διαφέρουν. :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Τώρα που το σκέφτομαι παίζει να ήταν η Μαρία κ όχι η Χριστίνα στο Λαφάμ, νομίζω η τσατσά είπε Χριστίνα όταν την παρουσίασε αλλά εμένα με την Μαρία μου έμοιαζε.

Ένα ερωτηματικό σ'αυτήν την πληροφορία παιδιά, μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96

Κωλέττη λοιπόν το new entry. Είναι νταρντάνα μελαχροινή ρωσσίδα με ότι συνεπάγεται αυτό κωλάρα βυζάρα. Δεν μπορούσα να δω λεπτομέριες γιατί φορούσε κάτι που την κάλυπτε αρκετά, η φάτσα της ήταν πολύ συμπαθητική κ μου υπόσχονταν ότι θα έμενα ευχαριστημένος. Το πίστευα μέσα μου αλλά δεν πέρασα. Οι φαν ας την τσεκάρουν, ηλικιακά πρέπει να ήταν 25 και κάτω.

Εκκλησία είπαμε η Κάρλα, το είχα αφήσει τελευταίο και κλασσικά λέω άντε ας μπω. Με τράβηξε το σφιχτό σωματάκι της γιατί κάτι τέτοιο ήθελα. Αλλά κομοδίνο μέσα αν εξαιρέσεις τα προκαταρκτικά γλυψίματα/φιλάκια σε στήθος και κοιλιά. Έβλεπε δεν χύνω και ήθελε να με σχολάσει νωρίς και δεν  μ'άφηνε να επιβάλλω τον ρυθμό μου. Μου έσκαγε κάτι αναπάντεχα χαμόγελα βέβαια!! GFE σε λέωωωωωωωωωω  :P :P :P

Νικ. Ουρανού 26: Ήταν η βαριεστημένη τσατσά μουτρωμένη στον καναπέ καθόταν μίζερη, είχε την Ειρήνη που ήτανε μέσα στο δωμάτιο όταν μπήκα. Όταν ρώτησα ποιά είναι μου κάνει μια. Αυτή που έρχεσαι συνέχεια και δεν μπαίνεις. Ποια λέω έχεις συνέχεια και δεν μπαίνω δηλαδή? Τελικά είχε την Ειρήνη.

Βίλα Ερότικα: Μάντυ με την φοβερή και πολύ ευγενική τσατσά από το Φρίξου 14 αυτή με το κοντό αγορέ ξανθό μαλλί. :)

Βίλα Πριβέ: Η Αντριάννα πάλι η τσατσά με μαρκάρισε λέγοντας ότι δεν μπαίνω μέσα και ποιά ψάχνω. Της απάντησα αν είμαι υποχρεωμένος να μπαίνω και δεν το ξερώ και έφυγα.

Ανδ.Γεωργ 30: Η θεία από τη ρωσσία Νάντια.

Ανδ.Γεωργ 24: Βιολέτα, γκόμενα καριέρας.

Κατεχάκη 13: Η καινούργια Ιωάννα. Ντεκαβλέ θα την χαρακτήριζα. Πρώτα απ'όλα η φωνή της είναι πολύ άγρια, έχει ένα σωματάκι με λίγο παραπάνω κιλά, το βυζί της πιστεύω είναι χαλαρό κατά τα άλλα μια νεαρή τσαμπουκαλεμένη κοπελίτσα. Η τσατσά 3ο μαρκάρισμα σήμερα κάνει μια στην πουτάνα και καλά σιγά για να μην ακούσω "Αυτός δεν μπαίνει ούτε με σφαίρες". Όταν της είπα ότι αυτό που λέει δεν ισχύει μου έλεγε ότι μάλλον σε μπερδεύω με κάποιον άλλον και συμπλήρωνε και η Ιωάννα είναι ένας που έρχεται πρωί και σου μοιάζει ΟΟΟΟΟΤΙΝΑΝΑΙ.

Μαντζάρου 1 :Η υπεραδύνατη πετίτ Βερόνικα με το τατουάζ στο χέρι για όσους ενδιαφέρονται.

Στο βαρδάρη τώρα

Προμ 25: Η πολύ αδύνατη Τζούλια με το φονικό κορμάκι αλλά το πεσμένο άσχημο βυζί με ρωτούσε γιατί δεν την θέλω. Της είπα ότι έχουμε ερωτοτροπήσει εμείς αλλά αυτή την περίοδο την απατάω!

Προμ-Σαπφούς: Καμέλια.

Σαπφούς 7: Η Αντριάνα από το πράσινο.

Σαπφούς 8: Η Άντζελα η πετίτ αδύνατη. Τι ωραίο κωλαράκι που είχε!  :rockon:

Σαπφούς-Ταντάλου (πράσινο): Η Σουζάνα η μικρή ουγγαρέζα η ζουμπουρλούδικια από πρώην τσίρκο και Προμ 14.

Ταντάλου 14: Η Αλεξάνδρα η αλλιώς αρπακτικό όρχεων όπως την είπε κάποιος!  :2funny:

Ταντάλου 9(ΕΡΩΣ): Η Μαρτίνα πορνοσταααααααρ!  :2on1: :2on1:

Η Βόλτα έγινε γύρω στις 6-7 το απόγευμα.

Έντιτ: Στην Φρίξου ήτανε η Λίλη/Χριστίνα που έβαλε καινούργια πλαστικά τεράστια βυζιά! Κρίμα κ είχε ομορφούλικο φυσικό βυζάκι
ποιο ειναι το θρεντ της κωλλετη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom