Επισκέπτης
Λεω να παω μια βραδινη βολτα να δω τι θα συναντησω..Ξεκιναω...
δωσε :-* :-* :-* στην βερονικα αν την δεις
Λεω να παω μια βραδινη βολτα να δω τι θα συναντησω..Ξεκιναω...
ναι αυτη ειναι απλα τοτε τα βυζια της ηταν ακομα μικρα και σταφιδιασμενα.Αργοτερα μεγαλωσαναυτη η νταιανα που λες μηπως ειναι αυτη που ηταν καποτε προμηθεως 19 στο μπλε?
Προμηθεως 25 και Κατεχακη.Πολυ ωραιο,ομορφο,ξανθο κοριτσακι στο στυλ της Καρμεν αλλα δε ξερω τι ρολο βαραει μεσαωραια αναφορα εκανες gameover η αλινα απο νικηφορου ουρανου 26 νομιζω εχει κανει βαρδαρη παλιοτερα αλλα δεν μπορω να θυμηθω σε ποιο ντελο ηταν.
κλειστο ηταν;δεν πιστευω να μπηκες απο το γκαραζΜία βοήθεια σε έναν αρχάριο. Πήγα χθες μετά από καιρό στο la femme Ανδρεου Γεωργίου 34, για την Μαρία την Τσέχα αλλά δεν κατάφερα να μπω από την κάτω είσοδο. Τι παίζει?
Απ΄το στομα μου το πηρεςρε συ azazel...εγω τόσα χρόνια έχω πετύχει μόνο ένα τσάτσο...κι εσύ σε μια τσάρκα 4-5????
ρε συ azazel...εγω τόσα χρόνια έχω πετύχει μόνο ένα τσάτσο...κι εσύ σε μια τσάρκα 4-5????
εχει ενα ποιντ....εγω ας πουμε αν δεν ημουν αντρας τωρα θα χα μερικες χιλιαδες ευρω στην μπανταΤον θυμάστε έναν μαλακισμένο τσάτσο στο βαρδάρη που ήταν για μερικά χρόνια? Αυτός μια μέρα ήταν στο Ταντάλου 14 πριν το αλλάξουνε και μιλούσε με έναν γνωστό του χαμηλόφωνα. Σε κάποια φάση φωνάζει δυνατά και λέει! "Θεέ μου! Σ'ευχαριστώ που δεν μ'έκανες άντρα!"
Edit: Έκανε κ το σταυρό του την ώρα που το έλεγε!
Λευτερη τον λεγαν νομιζω. Μετα την βαρδια εκανε και πιατσα λεγαν οι κακες γλωσσες...Τον θυμάστε έναν μαλακισμένο τσάτσο στο βαρδάρη που ήταν για μερικά χρόνια? Αυτός μια μέρα ήταν στο Ταντάλου 14 πριν το αλλάξουνε και μιλούσε με έναν γνωστό του χαμηλόφωνα. Σε κάποια φάση φωνάζει δυνατά και λέει! "Θεέ μου! Σ'ευχαριστώ που δεν μ'έκανες άντρα!"
Μαλλον λες τον πολυ κραγμενο πουστη που δουλευε πριν καμια 3 χρονια μονιμα πρωι στο Σαπφους 7 και χτυπουσε παντα τις πορτες ο καριολης.Μαλιστα εκεινη την εποχη θυμαμαι οτι τον πετυχαινα και νυχτα να κοβει βολτες γωνια Τανταλου-Σαπφους οταν ακομα υπηρχε το γυφτοσπιτο.Υπαρχει ακομα και αραια και που εμφανιζεται τελευταια μου φαινεται τον ειχα δει Τανταλου 8 τον μαλακα.Τον θυμάστε έναν μαλακισμένο τσάτσο στο βαρδάρη που ήταν για μερικά χρόνια? Αυτός μια μέρα ήταν στο Ταντάλου 14 πριν το αλλάξουνε και μιλούσε με έναν γνωστό του χαμηλόφωνα. Σε κάποια φάση φωνάζει δυνατά και λέει! "Θεέ μου! Σ'ευχαριστώ που δεν μ'έκανες άντρα!"
Μαλλον λες τον πολυ κραγμενο πουστη που δουλευε πριν καμια 3 χρονια μονιμα πρωι στο Σαπφους 7 και χτυπουσε παντα τις πορτες ο καριολης.Μαλιστα εκεινη την εποχη θυμαμαι οτι τον πετυχαινα και νυχτα να κοβει βολτες γωνια Τανταλου-Σαπφους οταν ακομα υπηρχε το γυφτοσπιτο.Υπαρχει ακομα και αραια και που εμφανιζεται τελευταια μου φαινεται τον ειχα δει Τανταλου 8 τον μαλακα.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΤΣΑΤΣΟ
ρε συ azazel...εγω τόσα χρόνια έχω πετύχει μόνο ένα τσάτσο...κι εσύ σε μια τσάρκα 4-5????
Μελαχρινό πιπίνι, μαλλί ίσιο στους ώμους, αρκετά όμορφο πρόσωπο, χαμογελαστή, σώμα ωραίο, σφιχτό, που πιστεύω θα σου αρέσει, όμορφο, μέτριο ύψος, όχι petite αλλά ούτε και μπούλα, βυζί μέτριο σε μέγεθος, κολαράκι κανονικό πεταχτό. Στη μέση της πάνω από τον πισινό της έχει ένα τεράστιο τατού.
Μια δοκιμή πιστεύω της αξίζει.
Τη δοκίμασα πριν 3-4 μέρες.
Κομοδίνο σκέτο κατευθείαν προφυλακτικό ουτε να σε κοιτάξει καθόταν διπλωμένη και με δυσκολία σου άφενε να της πιάσεις τα βυζιά.
Κρίμα, και φαινόταν καλό καυλάκι, αυτό πάλι με τα βυζιά είναι απαράδεκτο
Προσοχή λοιπόν, ευχαριστούμε Tommy για την αναφορά.