gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποιο ειναι το θρεντ της κωλλετη?
ποιο ειναι το θρεντ της κωλλετη?
οκ ευχαριστω νομιζα οτι εχει αλλο εκτος απο εδω γιατι παλια ειχε σε αλλο καναλι
Τώρα που το σκέφτομαι παίζει να ήταν η Μαρία κ όχι η Χριστίνα στο Λαφάμ, νομίζω η τσατσά είπε Χριστίνα όταν την παρουσίασε αλλά εμένα με την Μαρία μου έμοιαζε.
Ένα ερωτηματικό σ'αυτήν την πληροφορία παιδιά, μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου.
Ντάξυ τόβαψε ξανθό το μαλλί η Χριστίνα αλλά καμιά σχέση ρε συ με την Μαρία, η Μαρία είναι πολύ γλυκιά ενώ η Χριστίνα πάει προς το σκυλέ και το άγριο. Αυτή σαν τι σου έκανε ???
Νικ. Ουρανού 26: Ήταν η βαριεστημένη τσατσά μουτρωμένη στον καναπέ καθόταν μίζερη, είχε την Ειρήνη που ήτανε μέσα στο δωμάτιο όταν μπήκα. Όταν ρώτησα ποιά είναι μου κάνει μια. Αυτή που έρχεσαι συνέχεια και δεν μπαίνεις. Ποια λέω έχεις συνέχεια και δεν μπαίνω δηλαδή? Τελικά είχε την Ειρήνη.
Βίλα Πριβέ: Η Αντριάννα πάλι η τσατσά με μαρκάρισε λέγοντας ότι δεν μπαίνω μέσα και ποιά ψάχνω. Της απάντησα αν είμαι υποχρεωμένος να μπαίνω και δεν το ξερώ και έφυγα.
Κατεχάκη 13: Η καινούργια Ιωάννα. Ντεκαβλέ θα την χαρακτήριζα. Πρώτα απ'όλα η φωνή της είναι πολύ άγρια, έχει ένα σωματάκι με λίγο παραπάνω κιλά, το βυζί της πιστεύω είναι χαλαρό κατά τα άλλα μια νεαρή τσαμπουκαλεμένη κοπελίτσα. Η τσατσά 3ο μαρκάρισμα σήμερα κάνει μια στην πουτάνα και καλά σιγά για να μην ακούσω "Αυτός δεν μπαίνει ούτε με σφαίρες". Όταν της είπα ότι αυτό που λέει δεν ισχύει μου έλεγε ότι μάλλον σε μπερδεύω με κάποιον άλλον και συμπλήρωνε και η Ιωάννα είναι ένας που έρχεται πρωί και σου μοιάζει ΟΟΟΟΟΤΙΝΑΝΑΙ.
Παίδες,χτύπησα τηλεφωνάκι στην ξε-κωλλέτη και μου είπαν πως η Αφροδίτη αύριο ρεπάρει.Μήπως μπορείτε να προτείνετε κάτι ανάλογο?Τονίζω αλάνια πως είμαι τέρμα αρχάριος στα στούντιο-μπουρδέλα και έχω ένα σχετικό άγχος.Θα παρακαλούσα να μου δωσετε λίγη προσοχή γιατι θέλω να πάω αύριο το πρωί(!) γιατί μετά θα φύγω απο Θεσσαλονίκη για 15-μερο!
πηγαινε στην χριστινα στο λαφαμ αλλα οχι με το απλο......Παίδες,χτύπησα τηλεφωνάκι στην ξε-κωλλέτη και μου είπαν πως η Αφροδίτη αύριο ρεπάρει.Μήπως μπορείτε να προτείνετε κάτι ανάλογο?Τονίζω αλάνια πως είμαι τέρμα αρχάριος στα στούντιο-μπουρδέλα και έχω ένα σχετικό άγχος.Θα παρακαλούσα να μου δωσετε λίγη προσοχή γιατι θέλω να πάω αύριο το πρωί(!) γιατί μετά θα φύγω απο Θεσσαλονίκη για 15-μερο!
Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.Επίσης Jo,πιστεύω πως ίσως δεν έκανε καλό γαμήσι αν της έλεγα πως δεν είμαι έμπειρος :S
Και το κυριότερο, δεν τρέχει και τίποτα αν κάτι στραβώσει, έχεις περίπου άλλες 3.000 ευκαιρίες. ;)
χαχαχαχαχαχα είσαι απίστευτος....
3000x 30 = 90.000 Ευρουλάκια
τα σεβη μου κυριε μοντερατορακαι εφη καλη φαση για πρωταρηδες ειναι....καντυ δεν νομιζω....θα σε ψαρωσει εμφανισιακα καταρχας
και εφη καλη φαση για πρωταρηδες ειναι....καντυ δεν νομιζω....θα σε ψαρωσει εμφανισιακα καταρχας
Κανεναν φυσικα , το ενστίκτο σου θα ακολουθησεις και ασε τους "εμπειρους" να ξυνουν τ @@ τουςΕντω μεταξύ μου απαντάνε (ίσως) τα δύο πιο έμπειρα μέλη του φόρουμ και δεν ξέρω ποιον να ακολουθήσω;Τι λέει ο κάθε ένας για την απάντηση του άλλου;
Οτι προτασεις που σου εκανα ηταν γιατι γνωριζω τον χαρακτηρα των κοριτσιων και πιστευω οτι θα "εκτιμησουν" την ασχετοσυνη σου.Επίσης Jo,πιστεύω πως ίσως δεν έκανε καλό γαμήσι αν της έλεγα πως δεν είμαι έμπειρος :S